Пазарувай с до -23% намаление

Болтове за джанти за кола на ниска цена - онлайн магазин

Болтове за джанти
Пазарувай онлайн 24/7

Болтове за джанти - Febi bilstein, Eibach, Meyle, Swag, Vaico, Trucktec automotive

Устройство и начин на работа

Болтове за джанти - онлайн магазин - Audi, BMW, Mercedes-Benz, VW, Opel, Renault, Peugeot, Lancia, Alfa, Fiat, Toyota, Seat, Honda, Volvo и др. Вероятно много хора, които гледат колата ви заради вашите персонализирани колела и гуми завиждат. За съжаление, някои от тях може би се замислят колко страхотно биха изглеждали колелата ви на колата им. Не намирайте колата си да седи на шлаки с изгубените скъпоценни колела и гуми. Защитете какво е вашето с набор от ключалки на колелата. Нашите ключалки за колела са изработени от здрава, закалена стомана и имат уникален модел на ключовете, така че само вие можете да ги премахнете. Разполагаме с ключалки за колела и комплекти за гайки за легирани и стоманени предпродажбени и фабрични колела в седалка с конус, стил на болтове и състезателни стилове, както и болтове за уши.

Нещата са толкова прости, колкото изглеждат. В девет от десет случая е вярно, но, както знаете, винаги има изключение от всяко правило, а гайките и болтовете на зъбите са такова изключение. На пръв поглед изглеждат много прости, но ако се надраскате под повърхността, ще разберете, че правят много за вашия комфорт и безопасност при шофиране. Извършвайки основната си работа, осигурявайки колелата си върху превозното средство, те предотвратяват загубата на колелата при движение или четириколесни колела при движение и гарантират безвибрационно каране, като същевременно позволяват бързо и лесно сваляне и монтаж на колело.

В зависимост от типа на вашия автомобил и неговите главини на колелата, може да имате или гайки или болтове. И двамата служат на една и съща цел, но вършат работата по различен начин. Гайките на ушите се закрепват върху шпилките на колелата, докато болтовете се завинтват в главината. Гайките за приспособления изглежда са по-популярен тип крепежни елементи на колелата, тъй като те могат да се намерят на повечето домашни превозни средства, както и на много азиатски превозни средства. Въпреки това повечето европейски автомобилни производители, например BMW и Volkswagen, дават предпочитания на болтовете на колелата. В нашата страница ще намерите и двата типа закрепващи колела за вашия автомобил на достъпни цени.

В по-голямата си част ние не обръщаме специално внимание на състоянието на гайките или болтовете на багажника и се занимаваме с тях само когато трябва да заменим колелата с нови или трябва да разглобяваме колело, за да фиксираме пункция. Препоръчва се обаче да инспектирате скрепителните елементи за ръжда от време на време, за да се уверите, че те все още могат да закрепят правилно колелата на вашия автомобил. Ако има признаци на корозия или шпилките или болтовете на колелата не образуват права линия, препоръчваме ви да ги замените с нови възможно най-скоро. При избора на резервни гайки или болтове за закрепване е необходимо да се използват скрепителни елементи за колела от същия тип и дължина. Ако имате фабрични колела, използвайте същите крепежни елементи като вашите оригинални, за да поддържате перфектна форма и функция.

В дизайна гайките на ушите са разделени на няколко вида. Има конусни гайки за седалки, гайки за теглене на седалката, маг и плоски седалки, гайки за вграждане в стил тунер и др. Производителят на вашето превозно средство е използвал специфичен тип гайки за вграждане, за да обработва седалките в колелата и да осигури правилно затягане. Последното е от решаващо значение за вашата безопасност при шофиране, тъй като предотвратява всяко свободно движение на колелата. Неправилно затегнатите гайки на багажника оставят празнина между главината и колелото, което причинява вибрации и може да изложи живота ви на риск. Докато прекалено затегнатите гайки на багажника могат да уморят вашите шпилки на колелата. Същото правило важи и за болтовете в случай, че колелата ви са закрепени с помощта на тях. Когато става въпрос за подмяна на болтовете на колелата, е изключително важно да се използват болтове със същата дължина, за да се осигури правилното затягане.

Всеки собственик на автомобил, който се е появил за комплект с джанти с голям диаметър и гуми с нисък профил, знае колко са скъпи. За съжаление, правят крадци и в допълнение към онези, които може да искат безплатен комплект колела и гуми за собствената си кола, има много повече, които искат да ги обърнат, за да могат да слагат пари в джобовете си. Стойността на днешните джанти и гуми и лекотата, с която могат да бъдат откраднати - всичко, от което се нуждаете, е крик и безжичен ударен гаечен ключ и комплект могат да бъдат премахнати само за минути - превръщат ги в изкушаваща цел. Болтовете за джанти са достъпно и ефективно средство за защита срещу кражба.

Откраднат комплект колела и гуми може да ви остави на закъснение в най-неподходящото време и място. Вашето превозно средство също може да се повреди по време на кражба - крадците искат само колелата и гумите ви, не ги интересува колата ви. И освен ако вашата застрахователна полица за автомобили не покрива конкретно частни потребителски части, може да откриете няколко хиляди долара и да се сблъскате с необходимостта да излезете с друг комплект джанти и гуми от джоба си. Бравите на колелата са евтини в сравнение с цената на комплект колела и гуми. Нашите ключалки за колела са лесни за използване и функционират точно като обикновените гайки за вграждане. Всеки комплект има уникален компютърно генериран модел, който ще приема само предоставения ключов инструмент, който е необходим за премахване и инсталиране.

Висококачественият процес на стомана и втвърдяване, използван при изграждането на нашите ключалки, осигурява най-добра сигурност, а тройната хромирана покривка осигурява дълготраен блясък. Но не позволявайте заключването на колелото ви да е единственото лъскаво теглене на всяко колело. Средната хромирана гайка за втулка е подложена на корозия и промяна в цвета на елементите. Освен това повърхността на гайките може да бъде допълнително преградена от гаечни ключове и ударни оръдия всеки път, когато бъдат демонтирани и монтирани. Не позволявайте подобни накрайници на колелата да влошат външния вид на колелата ви. Подобно на ключалките на колелата, нашите гайки за вграждане също са тройно хромирани, за да устоят на корозия и да осигурят дълготраен блясък, който няма да ръждясва, да не се накъса или да се отлепи. И ако хромирането не е вашето нещо, ние също имаме гайки, които се анодират в най-различни цветове.

Най-лесният начин да подобрите сигурността и външния вид на вашите колела и гуми е с комплект за монтаж на колела. Комплектът включва по една ключалка за всяко от четирите колела, ключът на колелото и гайки на ушите. Комплектите се предлагат за превозни средства с 4, 5, 6 и 8 влекачи. Ние предлагаме ключалки за колела и гайки във всеки стил, включително конусна седалка, седалка с изпъкнали конуси, радиус / топка седалка и стил на болтове. Разполагаме и с гайкове за задвижване на шпинделите, проектирани така, че да пасват на по-малките вдлъбнатини в много колела, гайки с отворен капак, предназначени за състезателни превозни средства с по-дълги колесни шпилки, както и за справяне с високите ударни натоварвания, срещани при състезателни, високоякостни колесни шпилки в редица на дължини, направени от термично обработен хром моли. И разбира се, ние също така предлагаме голям избор на болтове за закрепване и брави в стил болт за така оборудвани превозни средства.Прочети повече

Продукти

 • FEBI BILSTEIN 175406 капачка, гайка колело
  капачка, гайка колело FEBI BILSTEIN 175406 FEBI BILSTEIN капачка, гайка колело FEBI BILSTEIN 175406
  Продукт: капачка, гайка колело
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 175406
  височина [mm]: 18
  Тегло [kg]: 0,15
  цвят: черен
  размер на ключ: 17
  42 лв. цена с ДДС
 • SWAG 83 93 4754 гайка на колелото; гайка задна ос предна ос задна ос предна ос задна ос предна ос предна ос задна ос
  гайка на колелото; гайка SWAG 83 93 4754 SWAG гайка на колелото; гайка SWAG 83 93 4754
  Продукт: гайка на колелото; гайка
  Марка: SWAG
  Парт номер: 83 93 4754
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дебелина [mm]: 29,3
  Тегло [kg]: 0,06
  вътрешна резба [mm]: M12 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 21
  външен диаметър [mm]: 24
  външен диаметър [mm]: 24,0
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 8
  джанта: за стоманени джанти
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  повърхност: хромран
  закрепване на колелата: коничен борт F
  вид болт/гайка: глуха гайка
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  Размер вътрешна резба: M12 x 1,5
  8 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 09801 болт на колелото задна ос задна ос задна ос предна ос предна ос задна ос предна ос предна ос
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 09801 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 09801
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 09801
  за OE-номер: WHT 002 437
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 48
  Тегло [kg]: 0,062
  външна резба [mm]: M14 x 1,5
  цвят: сребърен
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 23
  външен диаметър [mm]: 23,0
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 8.8
  джанта: за стоманени джанти
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  повърхност: поцинкован
  закрепване на колелата: сферичен кант A/G
  дължина на резбата [mm]: 27
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  дължина на болта под главата [mm]: 27
  размер външна резба: M14 x 1,5
  4 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 46673 болт на колелото задна ос на задната ос отляво на задната ос отдясно на предната ос отляво на задната ос отляво задна ос задна ос на предната ос отляво предна ос на предната ос отдясно предна ос на предната ос отдясно задна ос предна ос предна ос на задната ос отдясно
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 46673 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 46673
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 46673
  за OE-номер: 98 170 245 80
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: на задната ос отляво
  страна на монтаж: на задната ос отдясно
  страна на монтаж: на предната ос отляво
  страна на монтаж: предна ос
  страна на монтаж: на предната ос отдясно
  дължина [mm]: 58
  Тегло [kg]: 0,100
  външна резба [mm]: M12 x 1,25
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 28,3
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 10.9
  количество: 1
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  повърхност: поцинковани ламели
  закрепване на колелата: коничен борт F
  дължина на резбата [mm]: 17
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  номер на артикул в чифта: 27053
  дължина на болта под главата [mm]: 37
  размер външна резба: M12 x 1,25
  6 лв. цена с ДДС
 • FEBEST 2585B-001 болт на колелото
  болт на колелото FEBEST 2585B-001 FEBEST болт на колелото FEBEST 2585B-001
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBEST
  Парт номер: 2585B-001
  Тегло [kg]: 0,101
  Дължина на опаковка [cm]: 5,8
  Широчина на опаковка [cm]: 5,8
  Височина на опаковка [cm]: 2,9
  11 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 46663 гайка на колелото задна ос предна ос задна ос задна ос задна ос предна ос задна ос предна ос предна ос предна ос
  гайка на колелото FEBI BILSTEIN 46663 FEBI BILSTEIN гайка на колелото FEBI BILSTEIN 46663
  Продукт: гайка на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 46663
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дебелина [mm]: 37,5
  Тегло [kg]: 0,08
  вътрешна резба [mm]: M12 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 21
  външен диаметър [mm]: 30,0
  външен диаметър [mm]: 30
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 8
  количество: 1
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  повърхност: хромран
  закрепване на колелата: с плосък борт
  вид болт/гайка: глуха гайка
  вид болт/гайка: с предпазен диск
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  Размер вътрешна резба: M12 x 1,5
  10 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 46691 болт на колелото
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 46691 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 46691
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 46691
  дължина [mm]: 47
  дължина [mm]: 46,6
  Тегло [kg]: 0,04
  външна резба [mm]: M12 x 1,5
  материал: стомана
  качество/клас: 10.9
  количество: 1
  повърхност: поцинкован
  вид болт/гайка: набразден болт (щифт)
  дължина на резбата [mm]: 29,5
  Глава на болт Ø [ mm ]: 18,3
  Глава на болт Ø [ mm ]: 18
  дължина на вала [mm]: 42
  дължина на болта под главата [mm]: 42
  диаметър на отвора [mm]: 14,3
  размер външна резба: M12 x 1,5
  7 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 46632 Болт на колелото задна ос задна ос задна ос задна ос предна ос предна ос предна ос задна ос предна ос предна ос
  Болт на колелото FEBI BILSTEIN 46632 FEBI BILSTEIN Болт на колелото FEBI BILSTEIN 46632
  Продукт: Болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 46632
  за OE-номер: WHT 002 437
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 48
  Тегло [kg]: 0,062
  външна резба [mm]: M14 x 1,5
  цвят: сребърен
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 23
  външен диаметър [mm]: 23,0
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 8.8
  количество: 1
  джанта: за стоманени джанти
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  повърхност: поцинкован
  закрепване на колелата: сферичен кант A/G
  дължина на резбата [mm]: 27
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  дължина на болта под главата [mm]: 27
  размер външна резба: M14 x 1,5
  4 лв. цена с ДДС
 • JP GROUP 1160400500 болт на колелото отпред и отзад отпред и отзад отпред и отзад
  болт на колелото JP GROUP 1160400500 JP GROUP болт на колелото JP GROUP 1160400500
  Продукт: болт на колелото
  Марка: JP GROUP
  Парт номер: 1160400500
  страна на монтаж: отпред и отзад
  дължина [mm]: 48
  външна резба [mm]: M14 x 1,5
  размер на ключ: 17
  дължина на резбата [mm]: 27
  4 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 32479 гайка на колелото задна ос предна ос задна ос предна ос задна ос предна ос предна ос задна ос
  гайка на колелото FEBI BILSTEIN 32479 FEBI BILSTEIN гайка на колелото FEBI BILSTEIN 32479
  Продукт: гайка на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 32479
  за OE-номер: 90381-SL5-901
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дебелина [mm]: 18,0
  дебелина [mm]: 18
  Тегло [kg]: 0,03
  вътрешна резба [mm]: M12 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 19
  външен диаметър [mm]: 23
  външен диаметър [mm]: 23,0
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  DIN/ISO: 74361
  качество/клас: 10
  джанта: за стоманени джанти
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  повърхност: поцинкован
  закрепване на колелата: сферичен кант A/G
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  Размер вътрешна резба: M12 x 1,5
  3 лв. цена с ДДС
 • FEBEST 0384-002 Болт на колелото
  Болт на колелото FEBEST 0384-002 FEBEST Болт на колелото FEBEST 0384-002
  Продукт: Болт на колелото
  Марка: FEBEST
  Парт номер: 0384-002
  дължина [mm]: 47
  Тегло [kg]: 0,041
  мярка на резбата: M12x1,5
  Дължина на опаковка [cm]: 4,8
  Широчина на опаковка [cm]: 1,8
  Височина на опаковка [cm]: 1,8
  8 лв. цена с ДДС
 • SWAG 30 92 7056 болт на колелото задна ос задна ос предна ос задна ос предна ос задна ос предна ос предна ос предна ос задна ос предна ос задна ос
  болт на колелото SWAG 30 92 7056 SWAG болт на колелото SWAG 30 92 7056
  Продукт: болт на колелото
  Марка: SWAG
  Парт номер: 30 92 7056
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 53,5
  Тегло [kg]: 0,45
  външна резба [mm]: M14 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  размер на ключ: 19
  външен диаметър [mm]: 23,7
  качество/клас: 8.8
  повърхност: хромран
  закрепване на колелата: сферичен кант A/G
  дължина на резбата [mm]: 27
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  наблюдавани измервания:
  дължина на болта под главата [mm]: 29
  заключваем: заключваем
  размер външна резба: M14 x 1,5
  42 лв. цена с ДДС
 • FEBEST 0584-001 болт на колелото
  болт на колелото FEBEST 0584-001 FEBEST болт на колелото FEBEST 0584-001
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBEST
  Парт номер: 0584-001
  дължина [mm]: 48
  Тегло [kg]: 0,046
  мярка на резбата: M12x1,5
  Дължина на опаковка [cm]: 4,9
  Широчина на опаковка [cm]: 1,9
  Височина на опаковка [cm]: 1,9
  7 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 180893 гайка на колелото задна ос задна ос предна ос предна ос
  гайка на колелото FEBI BILSTEIN 180893 FEBI BILSTEIN гайка на колелото FEBI BILSTEIN 180893
  Продукт: гайка на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 180893
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 27
  Тегло [kg]: 0,05
  Тегло [kg]: 0,05
  материал: стомана
  размер на ключ: 19
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 8
  повърхност: поцинкован
  закрепване на колелата: сферичен кант A/G
  вид болт/гайка: гайка със сферичен кант
  Размер вътрешна резба: M12 x 1,5
  9 лв. цена с ДДС
 • FEBEST 0284-001 болт на колелото
  болт на колелото FEBEST 0284-001 FEBEST болт на колелото FEBEST 0284-001
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBEST
  Парт номер: 0284-001
  Тегло [kg]: 0,045
  Тегло [kg]: 0,048
  мярка на резбата: M10x1
  Дължина на опаковка [cm]: 4,7
  Широчина на опаковка [cm]: 2,0
  Височина на опаковка [cm]: 2,0
  5 лв. цена с ДДС
 • SWAG 10 92 8452 болт на колелото задна ос предна ос задна ос предна ос задна ос предна ос предна ос задна ос предна ос задна ос
  болт на колелото SWAG 10 92 8452 SWAG болт на колелото SWAG 10 92 8452
  Продукт: болт на колелото
  Марка: SWAG
  Парт номер: 10 92 8452
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 63
  Тегло [kg]: 0,46
  външна резба [mm]: M12 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  размер на ключ: 19
  външен диаметър [mm]: 25,5
  качество/клас: 8.8
  повърхност: хромран
  закрепване на колелата: сферичен кант A/G
  дължина на резбата [mm]: 38
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  наблюдавани измервания:
  дължина на болта под главата [mm]: 38
  заключваем: заключваем
  размер външна резба: M12 x 1,5
  67 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 21175 болт на колелото задна ос задна ос задна ос предна ос задна ос предна ос предна ос предна ос
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 21175 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 21175
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 21175
  за OE-номер: 5405.66
  за OE-номер: 98 300 884 80
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 47
  Тегло [kg]: 0,05
  външна резба [mm]: M12 x 1,25
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 19,0
  външен диаметър [mm]: 19
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 8.8
  качество/клас: 10.9
  джанта: за стоманени джанти
  повърхност: поцинковани ламели
  закрепване на колелата: коничен борт F
  дължина на резбата [mm]: 18
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  дължина на болта под главата [mm]: 26
  размер външна резба: M12 x 1,25
  3 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 18903 болт на колелото задна ос предна ос задна ос предна ос задна ос предна ос предна ос задна ос
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 18903 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 18903
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 18903
  за OE-номер: 36 13 6 781 150
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 49
  дължина [mm]: 50
  Тегло [kg]: 0,07
  външна резба [mm]: M12 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 23,0
  външен диаметър [mm]: 23
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 8.8
  джанта: за стоманени джанти
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  закрепване на колелата: коничен борт F
  дължина на резбата [mm]: 23
  дължина на резбата [mm]: 26
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  дължина на болта под главата [mm]: 26
  дължина на болта под главата [mm]: 29
  размер външна резба: M12 x 1,5
  5 лв. цена с ДДС
 • SWAG 62 92 1175 болт на колелото задна ос задна ос задна ос предна ос задна ос предна ос предна ос предна ос
  болт на колелото SWAG 62 92 1175 SWAG болт на колелото SWAG 62 92 1175
  Продукт: болт на колелото
  Марка: SWAG
  Парт номер: 62 92 1175
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 47
  Тегло [kg]: 0,05
  външна резба [mm]: M12 x 1,25
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 19,0
  външен диаметър [mm]: 19
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 8.8
  качество/клас: 10.9
  джанта: за стоманени джанти
  повърхност: поцинковани ламели
  закрепване на колелата: коничен борт F
  дължина на резбата [mm]: 18
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  дължина на болта под главата [mm]: 26
  размер външна резба: M12 x 1,25
  3 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 46674 гайка на колелото задна ос задна ос предна ос задна ос задна ос предна ос предна ос задна ос предна ос предна ос
  гайка на колелото FEBI BILSTEIN 46674 FEBI BILSTEIN гайка на колелото FEBI BILSTEIN 46674
  Продукт: гайка на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 46674
  за OE-номер: 1 678 260
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дебелина [mm]: 31
  дебелина [mm]: 31,0
  Тегло [kg]: 0,06
  вътрешна резба [mm]: M12 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 19
  външен диаметър [mm]: 28,0
  външен диаметър [mm]: 28
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 10
  количество: 1
  джанта: за стоманени джанти
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  повърхност: хромран
  закрепване на колелата: коничен борт F
  доп. артикул/доп. инфо. 2: с капак
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  Размер вътрешна резба: M12 x 1,5
  7 лв. цена с ДДС
 • FEBEST 0284-002 болт на колелото
  болт на колелото FEBEST 0284-002 FEBEST болт на колелото FEBEST 0284-002
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBEST
  Парт номер: 0284-002
  Тегло [kg]: 0,047
  Дължина на опаковка [cm]: 4,4
  Широчина на опаковка [cm]: 1,9
  Височина на опаковка [cm]: 1,9
  6 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 23933 болт на колелото задна ос задна ос предна ос задна ос задна ос предна ос предна ос предна ос
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 23933 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 23933
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 23933
  за OE-номер: 000 990 51 07
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 51
  Тегло [kg]: 0,075
  външна резба [mm]: M14 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 26,0
  външен диаметър [mm]: 26
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 10.9
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  повърхност: с покритие от алуминий-цинк
  закрепване на колелата: сферичен кант A/G
  дължина на резбата [mm]: 24
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  дължина на болта под главата [mm]: 27
  размер външна резба: M14 x 1,5
  7 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 32307 болт на колелото
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 32307 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 32307
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 32307
  дължина [mm]: 46
  Тегло [kg]: 0,04
  външна резба [mm]: M12 x 1,5
  материал: стомана
  качество/клас: 10.9
  повърхност: поцинковани ламели
  вид болт/гайка: набразден болт (щифт)
  дължина на резбата [mm]: 26
  Глава на болт Ø [ mm ]: 19
  дължина на вала [mm]: 13
  дължина на болта под главата [mm]: 42
  диаметър на отвора [mm]: 13
  размер външна резба: M12 x 1,5
  4 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 27413 гайка на колелото задна ос предна ос задна ос предна ос задна ос предна ос задна ос предна ос
  гайка на колелото FEBI BILSTEIN 27413 FEBI BILSTEIN гайка на колелото FEBI BILSTEIN 27413
  Продукт: гайка на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 27413
  за OE-номер: 1 470 843
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дебелина [mm]: 15
  дебелина [mm]: 15,0
  Тегло [kg]: 0,020
  вътрешна резба [mm]: M12 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 19
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 10
  джанта: за стоманени джанти
  закрепване на колелата: коничен борт F
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  Размер вътрешна резба: M12 x 1,5
  2 лв. цена с ДДС
 • SWAG 99 90 9801 болт на колелото задна ос задна ос задна ос предна ос предна ос задна ос предна ос предна ос
  болт на колелото SWAG 99 90 9801 SWAG болт на колелото SWAG 99 90 9801
  Продукт: болт на колелото
  Марка: SWAG
  Парт номер: 99 90 9801
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 48
  Тегло [kg]: 0,062
  външна резба [mm]: M14 x 1,5
  цвят: сребърен
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 23
  външен диаметър [mm]: 23,0
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 8.8
  джанта: за стоманени джанти
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  повърхност: поцинкован
  закрепване на колелата: сферичен кант A/G
  дължина на резбата [mm]: 27
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  дължина на болта под главата [mm]: 27
  размер външна резба: M14 x 1,5
  4 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 46681 болт на колелото задна ос задна ос предна ос задна ос предна ос задна ос предна ос предна ос предна ос задна ос
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 46681 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 46681
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 46681
  за OE-номер: 60694102
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 51
  Тегло [kg]: 0,09
  Тегло [kg]: 0,09
  външна резба [mm]: M14 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 23
  външен диаметър [mm]: 23,0
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 10.9
  количество: 1
  джанта: за стоманени джанти
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  закрепване на колелата: коничен борт F
  дължина на резбата [mm]: 19
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  дължина на болта под главата [mm]: 25
  размер външна резба: M14 x 1,5
  6 лв. цена с ДДС
 • NTY KSP-MZ-000 болт на колелото
  болт на колелото NTY KSP-MZ-000 NTY болт на колелото NTY KSP-MZ-000
  Продукт: болт на колелото
  Марка: NTY
  Парт номер: KSP-MZ-000
  дължина [mm]: 48
  мярка на резбата: M12x1,5
  Дължина на опаковка [cm]: 4,9
  Широчина на опаковка [cm]: 1,9
  Височина на опаковка [cm]: 1,9
  производствен номер: KSP-MZ-000
  нетно тегло [g]: 44
  4 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 34754 гайка на колелото задна ос предна ос задна ос предна ос задна ос предна ос предна ос задна ос
  гайка на колелото FEBI BILSTEIN 34754 FEBI BILSTEIN гайка на колелото FEBI BILSTEIN 34754
  Продукт: гайка на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 34754
  за OE-номер: B002-37-160B
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дебелина [mm]: 29,3
  Тегло [kg]: 0,06
  вътрешна резба [mm]: M12 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 21
  външен диаметър [mm]: 24
  външен диаметър [mm]: 24,0
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 8
  джанта: за стоманени джанти
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  повърхност: хромран
  закрепване на колелата: коничен борт F
  вид болт/гайка: глуха гайка
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  Размер вътрешна резба: M12 x 1,5
  9 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 27049 болт на колелото задна ос задна ос задна ос предна ос задна ос предна ос предна ос предна ос
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 27049 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 27049
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 27049
  за OE-номер: B 130
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 56,5
  Тегло [kg]: 0,450
  външна резба [mm]: M12 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  размер на ключ: 19
  външен диаметър [mm]: 24,0
  външен диаметър [mm]: 23,5
  външен диаметър [mm]: 24
  качество/клас: 8.8
  повърхност: поцинкован
  закрепване на колелата: коничен борт F
  дължина на резбата [mm]: 25,5
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  наблюдавани измервания:
  дължина на болта под главата [mm]: 30
  дължина на болта под главата [mm]: 26
  заключваем: заключваем
  размер външна резба: M12 x 1,5
  37 лв. цена с ДДС

Информация

✅ Болтове за джанти: за всички автомобили
✅ Болтове за джанти марки: FEBI BILSTEIN, EIBACH, MEYLE, SWAG, VAICO, TRUCKTEC AUTOMOTIVE, SASIC, JP GROUP, TOPRAN, MALO
✅ Болтове за джанти по VIN: проверка по шаси за съвместимост с вашата кола
✅ Поръчай болтове за джанти: 0882919050 или онлайн
✅ Доставка: от днес за утре* за цялата страна
✅ Еконт Експрес: опция за преглед и наложен платеж
✅ Авточасти: AutoPower.BG

Отзиви

дайте своята оценка 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars оценка 4.6 от 193 отзива

FAQ: Често задавани въпроси

Има ли опция за преглед при поръчка на болтове за джанти?

Всички поръчки на болтове за джанти се изпращат с включена опция за преглед.

 • Всички части са чисто нови в оригиналната си опаковка.
 • За страната поръчките се доставят от фирма Еконт Експрес.
 • Всички клиенти на AutoPower.BG получават 25% отстъпка от цената за доставка.
 • Доставката до адрес на клиента или офис на Еконт Експрес е за сметка на получателя.
 • Поръчка на болтове за джанти се заплаща при доставка чрез наложен платеж.
 • При получаване на място от офис на AutoPower.BG в гр. София - НЕ се заплаща доставка.

Как да върна или заменя болтове за джанти?

Всяка поръчка за болтове за джанти може да бъде върната или заменена в срок от 14 дни.

 • За целта, поръчката за болтове за джанти не трябва да е употребявана или монтирана.
 • Със запазен търговски вид с опаковката, кутията или пликът, в който е получена.
 • В случай, че тези условия не са спазени, AutoPower.BG си запазва правото да не приеме връщане на поръчката за болтове за джанти.
 • При връщане на поръчката, клиентът има право да поиска възстановяване на сумата или замяна на стоката.
 • Поръчката се изпраща обратно от клиента до офис Еконт "Сухата река", гр. София или се връща на място в наш офис.

Как и кога ще получа поръчката на болтове за джанти?

Поръчки за болтове за джанти направени до 14:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден.

 • Доставят се на клиента на следващия работен ден от фирма Еконт Експрес.
 • Поръчки на болтове за джанти направени в почивни дни се изпращат на първия работен ден.
 • За да вземете поръчка от офис на AutoPower.BG, предварително трябва да я заявите по телефона, онлайн чат или през интернет страницата.
 • Заявените части за закупуване от наш офис могат да се взимат след 16:00ч., като предварително трябва да са потвърдени от наш оператор.

ТОП производители

star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Манчо Христов
Манчо Христов
23 May 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Andrey Krastanov
Andrey Krastanov
23 May 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Парфюми Целувка
Парфюми Целувка
23 May 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
andro69 Krastanov
andro69 Krastanov
23 May 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Kamen Ivanov
Kamen Ivanov
22 May 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Елвис Маринов
Елвис Маринов
22 May 2024