Пазарувай с до -23% намаление

Болтове за джанти за кола на ниска цена - онлайн магазин

Болтове за джанти
Пазарувай онлайн 24/7

Болтове за джанти - Febi bilstein, Eibach, Meyle, Swag, Vaico, Trucktec automotive

Устройство и начин на работа

Болтове за джанти - онлайн магазин - Audi, BMW, Mercedes-Benz, VW, Opel, Renault, Peugeot, Lancia, Alfa, Fiat, Toyota, Seat, Honda, Volvo и др. Вероятно много хора, които гледат колата ви заради вашите персонализирани колела и гуми завиждат. За съжаление, някои от тях може би се замислят колко страхотно биха изглеждали колелата ви на колата им. Не намирайте колата си да седи на шлаки с изгубените скъпоценни колела и гуми. Защитете какво е вашето с набор от ключалки на колелата. Нашите ключалки за колела са изработени от здрава, закалена стомана и имат уникален модел на ключовете, така че само вие можете да ги премахнете. Разполагаме с ключалки за колела и комплекти за гайки за легирани и стоманени предпродажбени и фабрични колела в седалка с конус, стил на болтове и състезателни стилове, както и болтове за уши.

Нещата са толкова прости, колкото изглеждат. В девет от десет случая е вярно, но, както знаете, винаги има изключение от всяко правило, а гайките и болтовете на зъбите са такова изключение. На пръв поглед изглеждат много прости, но ако се надраскате под повърхността, ще разберете, че правят много за вашия комфорт и безопасност при шофиране. Извършвайки основната си работа, осигурявайки колелата си върху превозното средство, те предотвратяват загубата на колелата при движение или четириколесни колела при движение и гарантират безвибрационно каране, като същевременно позволяват бързо и лесно сваляне и монтаж на колело.

В зависимост от типа на вашия автомобил и неговите главини на колелата, може да имате или гайки или болтове. И двамата служат на една и съща цел, но вършат работата по различен начин. Гайките на ушите се закрепват върху шпилките на колелата, докато болтовете се завинтват в главината. Гайките за приспособления изглежда са по-популярен тип крепежни елементи на колелата, тъй като те могат да се намерят на повечето домашни превозни средства, както и на много азиатски превозни средства. Въпреки това повечето европейски автомобилни производители, например BMW и Volkswagen, дават предпочитания на болтовете на колелата. В нашата страница ще намерите и двата типа закрепващи колела за вашия автомобил на достъпни цени.

В по-голямата си част ние не обръщаме специално внимание на състоянието на гайките или болтовете на багажника и се занимаваме с тях само когато трябва да заменим колелата с нови или трябва да разглобяваме колело, за да фиксираме пункция. Препоръчва се обаче да инспектирате скрепителните елементи за ръжда от време на време, за да се уверите, че те все още могат да закрепят правилно колелата на вашия автомобил. Ако има признаци на корозия или шпилките или болтовете на колелата не образуват права линия, препоръчваме ви да ги замените с нови възможно най-скоро. При избора на резервни гайки или болтове за закрепване е необходимо да се използват скрепителни елементи за колела от същия тип и дължина. Ако имате фабрични колела, използвайте същите крепежни елементи като вашите оригинални, за да поддържате перфектна форма и функция.

В дизайна гайките на ушите са разделени на няколко вида. Има конусни гайки за седалки, гайки за теглене на седалката, маг и плоски седалки, гайки за вграждане в стил тунер и др. Производителят на вашето превозно средство е използвал специфичен тип гайки за вграждане, за да обработва седалките в колелата и да осигури правилно затягане. Последното е от решаващо значение за вашата безопасност при шофиране, тъй като предотвратява всяко свободно движение на колелата. Неправилно затегнатите гайки на багажника оставят празнина между главината и колелото, което причинява вибрации и може да изложи живота ви на риск. Докато прекалено затегнатите гайки на багажника могат да уморят вашите шпилки на колелата. Същото правило важи и за болтовете в случай, че колелата ви са закрепени с помощта на тях. Когато става въпрос за подмяна на болтовете на колелата, е изключително важно да се използват болтове със същата дължина, за да се осигури правилното затягане.

Всеки собственик на автомобил, който се е появил за комплект с джанти с голям диаметър и гуми с нисък профил, знае колко са скъпи. За съжаление, правят крадци и в допълнение към онези, които може да искат безплатен комплект колела и гуми за собствената си кола, има много повече, които искат да ги обърнат, за да могат да слагат пари в джобовете си. Стойността на днешните джанти и гуми и лекотата, с която могат да бъдат откраднати - всичко, от което се нуждаете, е крик и безжичен ударен гаечен ключ и комплект могат да бъдат премахнати само за минути - превръщат ги в изкушаваща цел. Болтовете за джанти са достъпно и ефективно средство за защита срещу кражба.

Откраднат комплект колела и гуми може да ви остави на закъснение в най-неподходящото време и място. Вашето превозно средство също може да се повреди по време на кражба - крадците искат само колелата и гумите ви, не ги интересува колата ви. И освен ако вашата застрахователна полица за автомобили не покрива конкретно частни потребителски части, може да откриете няколко хиляди долара и да се сблъскате с необходимостта да излезете с друг комплект джанти и гуми от джоба си. Бравите на колелата са евтини в сравнение с цената на комплект колела и гуми. Нашите ключалки за колела са лесни за използване и функционират точно като обикновените гайки за вграждане. Всеки комплект има уникален компютърно генериран модел, който ще приема само предоставения ключов инструмент, който е необходим за премахване и инсталиране.

Висококачественият процес на стомана и втвърдяване, използван при изграждането на нашите ключалки, осигурява най-добра сигурност, а тройната хромирана покривка осигурява дълготраен блясък. Но не позволявайте заключването на колелото ви да е единственото лъскаво теглене на всяко колело. Средната хромирана гайка за втулка е подложена на корозия и промяна в цвета на елементите. Освен това повърхността на гайките може да бъде допълнително преградена от гаечни ключове и ударни оръдия всеки път, когато бъдат демонтирани и монтирани. Не позволявайте подобни накрайници на колелата да влошат външния вид на колелата ви. Подобно на ключалките на колелата, нашите гайки за вграждане също са тройно хромирани, за да устоят на корозия и да осигурят дълготраен блясък, който няма да ръждясва, да не се накъса или да се отлепи. И ако хромирането не е вашето нещо, ние също имаме гайки, които се анодират в най-различни цветове.

Най-лесният начин да подобрите сигурността и външния вид на вашите колела и гуми е с комплект за монтаж на колела. Комплектът включва по една ключалка за всяко от четирите колела, ключът на колелото и гайки на ушите. Комплектите се предлагат за превозни средства с 4, 5, 6 и 8 влекачи. Ние предлагаме ключалки за колела и гайки във всеки стил, включително конусна седалка, седалка с изпъкнали конуси, радиус / топка седалка и стил на болтове. Разполагаме и с гайкове за задвижване на шпинделите, проектирани така, че да пасват на по-малките вдлъбнатини в много колела, гайки с отворен капак, предназначени за състезателни превозни средства с по-дълги колесни шпилки, както и за справяне с високите ударни натоварвания, срещани при състезателни, високоякостни колесни шпилки в редица на дължини, направени от термично обработен хром моли. И разбира се, ние също така предлагаме голям избор на болтове за закрепване и брави в стил болт за така оборудвани превозни средства.Прочети повече

Продукти

 • SWAG 99 90 9801 болт на колелото задна ос задна ос задна ос предна ос предна ос задна ос предна ос предна ос
  болт на колелото SWAG 99 90 9801 SWAG болт на колелото SWAG 99 90 9801
  Продукт: болт на колелото
  Марка: SWAG
  Парт номер: 99 90 9801
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 48
  Тегло [kg]: 0,062
  външна резба [mm]: M14 x 1,5
  цвят: сребърен
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 23
  външен диаметър [mm]: 23,0
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 8.8
  джанта: за стоманени джанти
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  повърхност: поцинкован
  закрепване на колелата: сферичен кант A/G
  дължина на резбата [mm]: 27
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  дължина на болта под главата [mm]: 27
  размер външна резба: M14 x 1,5
  4 лв. цена с ДДС
 • VAICO V25-0593 гайка на колелото задна ос задна ос предна ос предна ос предна ос задна ос
  гайка на колелото VAICO V25-0593 VAICO гайка на колелото VAICO V25-0593
  Продукт: гайка на колелото
  Марка: VAICO
  Парт номер: V25-0593
  за OE-номер: 1 470 843
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дебелина [mm]: 15
  Тегло [kg]: 0,0207
  вътрешна резба [mm]: M12 x 1,5
  размер на ключ: 19
  качество/клас: 10
  3 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 46680 болт на колелото
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 46680 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 46680
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 46680
  дължина [mm]: 46
  Тегло [kg]: 0,04
  външна резба [mm]: M12 x 1,5
  материал: стомана
  качество/клас: 10.9
  количество: 1
  повърхност: поцинковани ламели
  вид болт/гайка: набразден болт (щифт)
  дължина на резбата [mm]: 26
  Глава на болт Ø [ mm ]: 19
  дължина на вала [mm]: 13
  дължина на болта под главата [mm]: 42
  диаметър на отвора [mm]: 13
  размер външна резба: M12 x 1,5
  4 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 27049 болт на колелото задна ос задна ос задна ос предна ос задна ос предна ос предна ос предна ос
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 27049 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 27049
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 27049
  за OE-номер: B 130
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 56,5
  Тегло [kg]: 0,450
  външна резба [mm]: M12 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  размер на ключ: 19
  външен диаметър [mm]: 24,0
  външен диаметър [mm]: 23,5
  външен диаметър [mm]: 24
  качество/клас: 8.8
  повърхност: поцинкован
  закрепване на колелата: коничен борт F
  дължина на резбата [mm]: 25,5
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  наблюдавани измервания:
  дължина на болта под главата [mm]: 30
  дължина на болта под главата [mm]: 26
  заключваем: заключваем
  размер външна резба: M12 x 1,5
  44 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 34754 гайка на колелото задна ос предна ос задна ос предна ос задна ос предна ос предна ос задна ос
  гайка на колелото FEBI BILSTEIN 34754 FEBI BILSTEIN гайка на колелото FEBI BILSTEIN 34754
  Продукт: гайка на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 34754
  за OE-номер: B002-37-160B
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дебелина [mm]: 29,3
  Тегло [kg]: 0,06
  вътрешна резба [mm]: M12 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 21
  външен диаметър [mm]: 24
  външен диаметър [mm]: 24,0
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 8
  джанта: за стоманени джанти
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  повърхност: хромран
  закрепване на колелата: коничен борт F
  вид болт/гайка: глуха гайка
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  Размер вътрешна резба: M12 x 1,5
  8 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 18538 болт на колелото задна ос предна ос задна ос предна ос
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 18538 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 18538
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 18538
  за OE-номер: 36 13 6 781 152
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 55
  Тегло [kg]: 0,073
  външна резба [mm]: M14 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 22,8
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 10.9
  повърхност: фосфатиран
  закрепване на колелата: коничен борт F
  дължина на резбата [mm]: 28
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  дължина на вала [mm]: 5
  дължина на болта под главата [mm]: 33
  5 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 06963 болт на колелото задна ос задна ос задна ос предна ос задна ос предна ос предна ос предна ос
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 06963 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 06963
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 06963
  за OE-номер: 3A0 601 139
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 45,5
  Тегло [kg]: 0,055
  външна резба [mm]: M12 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 23
  външен диаметър [mm]: 23,0
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 8.8
  джанта: за стоманени джанти
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  повърхност: поцинкован
  закрепване на колелата: сферичен кант A/G
  дължина на резбата [mm]: 24
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  дължина на болта под главата [mm]: 24
  размер външна резба: M12 x 1,5
  3 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 19341 болт на колелото задна ос предна ос задна ос предна ос задна ос предна ос предна ос задна ос
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 19341 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 19341
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 19341
  за OE-номер: 11294235
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 48,5
  Тегло [kg]: 0,07
  външна резба [mm]: M12 x 1,25
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 23,0
  външен диаметър [mm]: 23
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 8.8
  джанта: за стоманени джанти
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  закрепване на колелата: коничен борт F
  дължина на резбата [mm]: 22
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  дължина на болта под главата [mm]: 22
  размер външна резба: M12 x 1,25
  3 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 46632 болт на колелото задна ос задна ос задна ос задна ос предна ос предна ос предна ос задна ос предна ос предна ос
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 46632 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 46632
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 46632
  за OE-номер: WHT 002 437
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 48
  Тегло [kg]: 0,062
  външна резба [mm]: M14 x 1,5
  цвят: сребърен
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 23
  външен диаметър [mm]: 23,0
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 8.8
  количество: 1
  джанта: за стоманени джанти
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  повърхност: поцинкован
  закрепване на колелата: сферичен кант A/G
  дължина на резбата [mm]: 27
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  дължина на болта под главата [mm]: 27
  размер външна резба: M14 x 1,5
  4 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 21175 болт на колелото задна ос задна ос задна ос предна ос задна ос предна ос предна ос предна ос
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 21175 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 21175
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 21175
  за OE-номер: 5405.66
  за OE-номер: 98 300 884 80
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 47
  Тегло [kg]: 0,05
  външна резба [mm]: M12 x 1,25
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 19,0
  външен диаметър [mm]: 19
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 8.8
  качество/клас: 10.9
  джанта: за стоманени джанти
  повърхност: поцинковани ламели
  закрепване на колелата: коничен борт F
  дължина на резбата [mm]: 18
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  дължина на болта под главата [mm]: 26
  размер външна резба: M12 x 1,25
  3 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 46643 болт на колелото задна ос задна ос задна ос задна ос предна ос предна ос предна ос задна ос предна ос предна ос
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 46643 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 46643
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 46643
  за OE-номер: 000 990 53 07
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 67
  Тегло [kg]: 0,12
  външна резба [mm]: M14 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 24,9
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 10.9
  количество: 1
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  повърхност: поцинковани ламели
  закрепване на колелата: сферичен кант A/G
  дължина на резбата [mm]: 20
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  дължина на вала [mm]: 25
  дължина на болта под главата [mm]: 45
  ново изпълнение:
  размер външна резба: M14 x 1,5
  11 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 15655 болт на колелото задна ос задна ос задна ос предна ос предна ос задна ос предна ос предна ос
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 15655 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 15655
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 15655
  за OE-номер: 000 990 48 07
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 61
  Тегло [kg]: 0,075
  външна резба [mm]: M12 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 22,2
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 10.9
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  повърхност: поцинковани ламели
  закрепване на колелата: сферичен кант A/G
  дължина на резбата [mm]: 20
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  дължина на вала [mm]: 20
  дължина на болта под главата [mm]: 40
  размер външна резба: M12 x 1,5
  6 лв. цена с ДДС
 • SWAG 50 92 9463 Гайка на колелото задна ос задна ос предна ос задна ос задна ос предна ос предна ос предна ос
  Гайка на колелото SWAG 50 92 9463 SWAG Гайка на колелото SWAG 50 92 9463
  Продукт: Гайка на колелото
  Марка: SWAG
  Парт номер: 50 92 9463
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дебелина [mm]: 31
  дебелина [mm]: 31,0
  Тегло [kg]: 0,060
  вътрешна резба [mm]: M12 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 19
  външен диаметър [mm]: 28,0
  външен диаметър [mm]: 28
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 10
  джанта: за стоманени джанти
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  повърхност: хромран
  закрепване на колелата: коничен борт F
  доп. артикул/доп. инфо. 2: с капак
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  Размер вътрешна резба: M12 x 1,5
  7 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 46667 гайка на колелото задна ос задна ос предна ос задна ос предна ос задна ос предна ос задна ос предна ос предна ос
  гайка на колелото FEBI BILSTEIN 46667 FEBI BILSTEIN гайка на колелото FEBI BILSTEIN 46667
  Продукт: гайка на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 46667
  за OE-номер: 1 470 843
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дебелина [mm]: 15
  дебелина [mm]: 15,0
  Тегло [kg]: 0,02
  вътрешна резба [mm]: M12 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 19
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 10
  количество: 1
  джанта: за стоманени джанти
  закрепване на колелата: коничен борт F
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  Размер вътрешна резба: M12 x 1,5
  2 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 33927 гайка на колелото предна ос задна ос предна ос задна ос предна ос задна ос
  гайка на колелото FEBI BILSTEIN 33927 FEBI BILSTEIN гайка на колелото FEBI BILSTEIN 33927
  Продукт: гайка на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 33927
  страна на монтаж: предна ос
  страна на монтаж: задна ос
  дебелина [mm]: 30,0
  дебелина [mm]: 30
  Тегло [kg]: 0,05
  вътрешна резба [mm]: M12 x 1,25
  материал: стомана
  размер на ключ: 19
  външен диаметър [mm]: 25,0
  външен диаметър [mm]: 25
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 8
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  повърхност: поцинкован
  закрепване на колелата: коничен борт F
  вид болт/гайка: глуха гайка
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  Размер вътрешна резба: M12 x 1,25
  6 лв. цена с ДДС
 • FEBEST 0784-001 болт на колелото
  болт на колелото FEBEST 0784-001 FEBEST болт на колелото FEBEST 0784-001
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBEST
  Парт номер: 0784-001
  Тегло [kg]: 0,042
  Дължина на опаковка [cm]: 4,2
  Широчина на опаковка [cm]: 1,8
  Височина на опаковка [cm]: 1,8
  6 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 26744 болт на колелото задна ос задна ос предна ос задна ос задна ос предна ос предна ос предна ос
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 26744 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 26744
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 26744
  за OE-номер: 36 13 6 781 151
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 47
  Тегло [kg]: 0,067
  външна резба [mm]: M14 x 1,25
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 22,8
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 8.8
  джанта: за стоманени джанти
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  закрепване на колелата: коничен борт F
  дължина на резбата [mm]: 23
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  дължина на болта под главата [mm]: 28
  размер външна резба: M14 x 1,25
  8 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 18903 болт на колелото задна ос предна ос задна ос предна ос задна ос предна ос предна ос задна ос
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 18903 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 18903
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 18903
  за OE-номер: 36 13 6 781 150
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 49
  дължина [mm]: 50
  Тегло [kg]: 0,07
  външна резба [mm]: M12 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 23,0
  външен диаметър [mm]: 23
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 8.8
  джанта: за стоманени джанти
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  закрепване на колелата: коничен борт F
  дължина на резбата [mm]: 23
  дължина на резбата [mm]: 26
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  дължина на болта под главата [mm]: 26
  дължина на болта под главата [mm]: 29
  размер външна резба: M12 x 1,5
  5 лв. цена с ДДС
 • STC T405437 болт на колелото отпред и отзад отпред и отзад отпред и отзад
  болт на колелото STC T405437 STC болт на колелото STC T405437
  Продукт: болт на колелото
  Марка: STC
  Парт номер: T405437
  страна на монтаж: отпред и отзад
  Тегло [kg]: 0,092
  външна резба [mm]: M12x150
  размер на ключ: 19
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  повърхност: галванично поцинкован
  тегло [g]: 92
  дължина на резбата [mm]: 25
  6 лв. цена с ДДС
 • SWAG 10 91 8913 болт на колелото задна ос задна ос предна ос предна ос задна ос предна ос предна ос задна ос
  болт на колелото SWAG 10 91 8913 SWAG болт на колелото SWAG 10 91 8913
  Продукт: болт на колелото
  Марка: SWAG
  Парт номер: 10 91 8913
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 49
  Тегло [kg]: 0,075
  външна резба [mm]: M14 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 24,6
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 10.9
  джанта: за стоманени джанти
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  повърхност: поцинковани ламели
  закрепване на колелата: сферичен кант A/G
  дължина на резбата [mm]: 26
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  дължина на болта под главата [mm]: 25
  размер външна резба: M14 x 1,5
  7 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 11616 болт на колелото задна ос задна ос задна ос предна ос предна ос задна ос предна ос предна ос
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 11616 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 11616
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 11616
  за OE-номер: 5405.55
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 52
  Тегло [kg]: 0,092
  външна резба [mm]: M12 x 1,25
  материал: стомана
  размер на ключ: 19
  външен диаметър [mm]: 21,8
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 10.9
  повърхност: поцинкован
  закрепване на колелата: коничен борт F
  дължина на резбата [mm]: 17
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  дължина на вала [mm]: 6
  дължина на болта под главата [mm]: 26
  размер външна резба: M12 x 1,25
  4 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 23933 болт на колелото задна ос задна ос предна ос задна ос задна ос предна ос предна ос предна ос
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 23933 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 23933
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 23933
  за OE-номер: 000 990 51 07
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 51
  Тегло [kg]: 0,075
  външна резба [mm]: M14 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 26,0
  външен диаметър [mm]: 26
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 10.9
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  закрепване на колелата: сферичен кант A/G
  дължина на резбата [mm]: 24
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  дължина на болта под главата [mm]: 27
  размер външна резба: M14 x 1,5
  7 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 27056 болт на колелото задна ос задна ос предна ос задна ос предна ос задна ос предна ос предна ос предна ос задна ос предна ос задна ос
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 27056 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 27056
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 27056
  за OE-номер: B 529
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 53,5
  Тегло [kg]: 0,45
  външна резба [mm]: M14 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  размер на ключ: 19
  външен диаметър [mm]: 23,7
  качество/клас: 8.8
  повърхност: хромран
  закрепване на колелата: сферичен кант A/G
  дължина на резбата [mm]: 27
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  наблюдавани измервания:
  дължина на болта под главата [mm]: 29
  заключваем: заключваем
  размер външна резба: M14 x 1,5
  43 лв. цена с ДДС
 • VAICO V10-3211 болт на колелото
  болт на колелото VAICO V10-3211 VAICO болт на колелото VAICO V10-3211
  Продукт: болт на колелото
  Марка: VAICO
  Парт номер: V10-3211
  дължина [mm]: 48
  Тегло [kg]: 0,065
  мярка на резбата: M 14 x 1,5 mm
  външна резба [mm]: M14x1,5
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 48
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 8,8
  закрепване на колелата: сферичен кант A/G
  дължина на резбата [mm]: 27
  разделяне на напреж. в 2 канала по [mV]: 48
  4 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 44949 гайка на колелото задна ос предна ос задна ос задна ос задна ос предна ос предна ос предна ос
  гайка на колелото FEBI BILSTEIN 44949 FEBI BILSTEIN гайка на колелото FEBI BILSTEIN 44949
  Продукт: гайка на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 44949
  за OE-номер: 5 114 407
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дебелина [mm]: 31
  дебелина [mm]: 31,0
  Тегло [kg]: 0,050
  вътрешна резба [mm]: M12 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 19
  външен диаметър [mm]: 26,5
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 10
  джанта: за стоманени джанти
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  повърхност: хромран
  закрепване на колелата: коничен борт F
  Размер вътрешна резба: M12 x 1,5
  7 лв. цена с ДДС
 • NTY KSP-CH-000 болт на колелото
  болт на колелото NTY KSP-CH-000 NTY болт на колелото NTY KSP-CH-000
  Продукт: болт на колелото
  Марка: NTY
  Парт номер: KSP-CH-000
  дължина [mm]: 47
  външна резба [mm]: M12 x 1,5
  материал: стомана
  качество/клас: 10.wrz
  повърхност: поцинкован
  дължина на резбата [mm]: 29,5
  дължина на резбата [mm]: 30
  Глава на болт Ø [ mm ]: 18
  дължина на болта под главата [mm]: 42
  производствен номер: KSP-CH-000
  диаметър на отвора [mm]: 14
  диаметър на отвора [mm]: 14,3
  нетно тегло [g]: 46
  4 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 17818 болт на колелото задна ос предна ос задна ос предна ос предна ос задна ос
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 17818 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 17818
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 17818
  за OE-номер: 7M3 601 139 B
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 62
  Тегло [kg]: 0,092
  външна резба [mm]: M14 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 19
  външен диаметър [mm]: 27,5
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 10.9
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  джанта: за стоманени джанти
  закрепване на колелата: сферичен кант A/G
  дължина на резбата [mm]: 34
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  дължина на болта под главата [mm]: 37
  размер външна резба: M14 x 1,5
  8 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 09801 болт на колелото задна ос задна ос задна ос предна ос предна ос задна ос предна ос предна ос
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 09801 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 09801
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 09801
  за OE-номер: WHT 002 437
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 48
  Тегло [kg]: 0,062
  външна резба [mm]: M14 x 1,5
  цвят: сребърен
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 23
  външен диаметър [mm]: 23,0
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 8.8
  джанта: за стоманени джанти
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  повърхност: поцинкован
  закрепване на колелата: сферичен кант A/G
  дължина на резбата [mm]: 27
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  дължина на болта под главата [mm]: 27
  размер външна резба: M14 x 1,5
  4 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 14519 болт на колелото задна ос задна ос задна ос задна ос предна ос предна ос предна ос задна ос предна ос предна ос
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 14519 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 14519
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 14519
  за OE-номер: 000 990 53 07
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 67
  Тегло [kg]: 0,12
  външна резба [mm]: M14 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 24,9
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 10.9
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  повърхност: поцинковани ламели
  закрепване на колелата: сферичен кант A/G
  дължина на резбата [mm]: 20
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  дължина на вала [mm]: 25
  дължина на болта под главата [mm]: 45
  ново изпълнение:
  размер външна резба: M14 x 1,5
  11 лв. цена с ДДС
 • FEBEST 0384-002 Болт на колелото
  Болт на колелото FEBEST 0384-002 FEBEST Болт на колелото FEBEST 0384-002
  Продукт: Болт на колелото
  Марка: FEBEST
  Парт номер: 0384-002
  дължина [mm]: 47
  Тегло [kg]: 0,041
  мярка на резбата: M12x1,5
  Дължина на опаковка [cm]: 4,8
  Широчина на опаковка [cm]: 1,8
  Височина на опаковка [cm]: 1,8
  8 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 40247 гайка на колелото задна ос предна ос задна ос задна ос задна ос предна ос предна ос предна ос
  гайка на колелото FEBI BILSTEIN 40247 FEBI BILSTEIN гайка на колелото FEBI BILSTEIN 40247
  Продукт: гайка на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 40247
  за OE-номер: 5 114 405
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дебелина [mm]: 15
  дебелина [mm]: 15,0
  Тегло [kg]: 0,022
  вътрешна резба [mm]: M12 x 1,5
  материал: стомана
  размер на ключ: 19
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 10
  джанта: за стоманени джанти
  повърхност: Цинк-Никел-покритие
  закрепване на колелата: коничен борт F
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  Размер вътрешна резба: M12 x 1,5
  3 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 46673 болт на колелото задна ос на задната ос отляво на задната ос отдясно на предната ос отляво на задната ос отляво задна ос задна ос на предната ос отляво предна ос на предната ос отдясно предна ос на предната ос отдясно задна ос предна ос предна ос на задната ос отдясно
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 46673 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 46673
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 46673
  за OE-номер: 98 170 245 80
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: на задната ос отляво
  страна на монтаж: на задната ос отдясно
  страна на монтаж: на предната ос отляво
  страна на монтаж: предна ос
  страна на монтаж: на предната ос отдясно
  дължина [mm]: 58
  Тегло [kg]: 0,100
  външна резба [mm]: M12 x 1,25
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 28,3
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 10.9
  количество: 1
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  повърхност: поцинковани ламели
  закрепване на колелата: коничен борт F
  дължина на резбата [mm]: 17
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  номер на артикул в чифта: 27053
  дължина на болта под главата [mm]: 37
  размер външна резба: M12 x 1,25
  6 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 11938 гайка на колелото задна ос предна ос задна ос задна ос задна ос предна ос предна ос предна ос
  гайка на колелото FEBI BILSTEIN 11938 FEBI BILSTEIN гайка на колелото FEBI BILSTEIN 11938
  Продукт: гайка на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 11938
  за OE-номер: 40224-21001
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дебелина [mm]: 16,0
  дебелина [mm]: 16
  Тегло [kg]: 0,021
  вътрешна резба [mm]: M12 x 1,25
  материал: стомана
  размер на ключ: 21
  външен диаметър [mm]: 21
  външен диаметър [mm]: 21,0
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 6
  повърхност: поцинкован
  закрепване на колелата: коничен борт F
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  Размер вътрешна резба: M12 x 1,25
  3 лв. цена с ДДС
 • STC T439267 болт на колелото
  болт на колелото STC T439267 STC болт на колелото STC T439267
  Продукт: болт на колелото
  Марка: STC
  Парт номер: T439267
  мярка на резбата: M12x1,25
  обща дължина [mm]: 43
  6 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 46665 болт на колелото задна ос предна ос задна ос задна ос предна ос предна ос задна ос предна ос предна ос задна ос
  болт на колелото FEBI BILSTEIN 46665 FEBI BILSTEIN болт на колелото FEBI BILSTEIN 46665
  Продукт: болт на колелото
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 46665
  за OE-номер: 36 13 6 781 151
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: предна ос
  дължина [mm]: 47
  Тегло [kg]: 0,067
  външна резба [mm]: M14 x 1,25
  материал: стомана
  размер на ключ: 17
  външен диаметър [mm]: 22,8
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 8.8
  количество: 1
  джанта: за стоманени джанти
  джанта: за алуминиеви (от лек метал) джанти
  закрепване на колелата: коничен борт F
  дължина на резбата [mm]: 23
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  дължина на болта под главата [mm]: 28
  размер външна резба: M14 x 1,25
  8 лв. цена с ДДС

Информация

✅ Болтове за джанти: за всички автомобили
✅ Болтове за джанти марки: FEBI BILSTEIN, EIBACH, MEYLE, SWAG, VAICO, TRUCKTEC AUTOMOTIVE, SASIC, JP GROUP, TOPRAN, MALO
✅ Болтове за джанти по VIN: проверка по шаси за съвместимост с вашата кола
✅ Поръчай болтове за джанти: 0882919050 или онлайн
✅ Доставка: от днес за утре* за цялата страна
✅ Еконт Експрес: опция за преглед и наложен платеж
✅ Авточасти: AutoPower.BG

Отзиви

дайте своята оценка 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars оценка 4.6 от 193 отзива

FAQ: Често задавани въпроси

Има ли опция за преглед при поръчка на болтове за джанти?

Всички поръчки на болтове за джанти се изпращат с включена опция за преглед.

 • Всички части са чисто нови в оригиналната си опаковка.
 • За страната поръчките се доставят от фирма Еконт Експрес.
 • Всички клиенти на AutoPower.BG получават 25% отстъпка от цената за доставка.
 • Доставката до адрес на клиента или офис на Еконт Експрес е за сметка на получателя.
 • Поръчка на болтове за джанти се заплаща при доставка чрез наложен платеж.
 • При получаване на място от офис на AutoPower.BG в гр. София - НЕ се заплаща доставка.

Как да върна или заменя болтове за джанти?

Всяка поръчка за болтове за джанти може да бъде върната или заменена в срок от 14 дни.

 • За целта, поръчката за болтове за джанти не трябва да е употребявана или монтирана.
 • Със запазен търговски вид с опаковката, кутията или пликът, в който е получена.
 • В случай, че тези условия не са спазени, AutoPower.BG си запазва правото да не приеме връщане на поръчката за болтове за джанти.
 • При връщане на поръчката, клиентът има право да поиска възстановяване на сумата или замяна на стоката.
 • Поръчката се изпраща обратно от клиента до офис Еконт "Сухата река", гр. София или се връща на място в наш офис.

Как и кога ще получа поръчката на болтове за джанти?

Поръчки за болтове за джанти направени до 14:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден.

 • Доставят се на клиента на следващия работен ден от фирма Еконт Експрес.
 • Поръчки на болтове за джанти направени в почивни дни се изпращат на първия работен ден.
 • За да вземете поръчка от офис на AutoPower.BG, предварително трябва да я заявите по телефона, онлайн чат или през интернет страницата.
 • Заявените части за закупуване от наш офис могат да се взимат след 16:00ч., като предварително трябва да са потвърдени от наш оператор.

ТОП производители

star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Georgi Yorkishev
Georgi Yorkishev
28 November 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Nikolai Stoilov
Nikolai Stoilov
28 November 2023
star star star star star
не е лош сайта но има несъществуващи продукти. G
Nikolay Spasov
Nikolay Spasov
28 November 2023
star star star star star
Некоректно, непрофесионално и грубо отношение. Няма да купувам от там нито ще препоръчвам на някой!! G
ivo yos
ivo yos
28 November 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Roslan Stanev
Roslan Stanev
28 November 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Марин Токусчиев
Марин Токусчиев
27 November 2023