Пазарувай с до -23% намаление
Часа
 • 0
 • 0
Минути
 • 0
 • 0
Секунди
 • 0
 • 0
Пазарувай с до -23% намаление

Добавки за специални грижи за BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i - 204 коня бензин N52 B25 A - онлайн магазин

BMW
Пазарувай онлайн 24/7
BMW Z4 Cabrio E89
BMW Z4 Cabrio E89
204 к.с - бензин
от 05.2009
Марка: BMW Модел: Z4 Cabrio E89 Модиф.: sDrive 23 i - бензин
Шаси: кабриолет Година: от 05.2009 Задвижване: задно
Цил./Куб.: 6 цил. / 2497 куб. см. Мощност: 204 к.с / 150 kW Kод двигател: N52 B25 A Управление: Ангренажна верига Моторно масло: 6,50 литра с филтър Моторно масло за с допълнителен маслен радиатор: 7,00 литра с филтър Вискозитет: 0W-30, 0W-40, 5W-30, 5W-40 Спецификация: BMW Longlife-04 Спецификация: BMW Longlife-01 Спецификация: BMW Longlife-01 FE Антифриз: 8,20 литра
Гараж+Информация
Филтри0
Сортиране
Продукти: 70
  Филтри2ИзчистиПриложи
  Сортиране
  • Най-евтини
  • Най-продавани
  • Най-скъпи
  Приложи
  • Обезмаслител BARDAHL BAR-4455 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   ХАРАКТЕРИСТИКИ: Почиства облицовки, барабани, дискове и други спирачни механизми. Почиства електромотори, търкалящи се лагери, алтернатори и контакти. Като цяло може да се използва при всякакъв вид механични и/или електрически елементи. Икономичен. Бързо съхнещ. Отстранява масло, грес, катран и прясно лепило. Изсъхва бързо без да оставя следи. Диелектричен, устойчив до 60000 волта. Без хлор. Много мощен, действа незабавно. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Да се пулверизира обилно, да се остави да подейства, да се избърше ако е необходимо! Използване при места, свързани с електричеството, да се изчака до пълното изсъхване преди да се постави под напрежение!   BAR-4455 - 600 ml. BAR-4471 - 20l.
   10 лв. цена с ДДС
  • Спрей за почистване на режещ инструмент BARDAHL BAR-4440 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   ХАРАКТЕРИСТИКИ: Произведен на основата на професионална формула, която разтваря, почиства и отстранява остатъците от смола, масло, катран или  лепило върху  резци, ножици, ножове и други аксесоари за рязане. При профилактична употреба удължава живота и режещата способност на уредите. Област на приложение: ножици, резачки за плет, големи ножици, резачки за клони, ръчни инструменти и др. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Разклатете добре преди употреба и напръскайте обилно! Третирайте преди всякo ползване на инструментите! Разфасовка: 200 мл. спрей.  
   12 лв. цена с ДДС
  • Препарат за почистване на парафин BARDAHL BAR-3878 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Препарат за почистване на парафин.
   13 лв. цена с ДДС
  • Обработване на гориво (бензин) за морски съдове BARDAHL BAR-43050 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   СВОЙСТВА: - Предпазва и поддържа чиста горивната система. - Подобрява работата на двигателя и намалява ефекта от наличието на биоетанол в горивото. - Позволява по-добро смазване на горната част на цилиндъра. - Намалена консумация на гориво. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Една опаковка за до 100 литра бензин. Смесва се с горивото. Съвместим с всички 2Т-тактови и 4Т-тактови двигатели за употреба в сладководни и/или морски басейни. Съвместим с безоловни бензини 95;95-Е10. НЕ СМЕСВАЙТЕ с етанолови горива като Е85; Е100.
   14 лв. цена с ДДС
  • Спрей против влага BARDAHL BAR-4452 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Благодарение на формулата 2 в 1 този продукт отстранява влагата и конденза от електрическите вериги. Образува защитна изолираща ципа, която позволява да се избегне замърсяването и проблемите с пускането на двигателя. Област на приложение: Продуктът се използва в електрическите вериги на автомобилите, мотоциклетите, яхтите, селскостопанската техника и инвентара (акумулатори, свещи, стартери, генератори за променлив ток, високоволтови проводници за запалването и т.п.). Използва се в повечето транспортни средства (автомобил, мотоциклет), както и във водния спорт, подходящ е за малки трактори и за селскостопанска техника. Начин на употреба: Разтръсква се аерозолната опаковка преди употреба. Разпръсква се влагопоглъщащият препарат върху гореизброените електрически системи. Изчаква се 5 минути и се пуска двигателят в режим за активна експлоатация. Флакон под налягане. Да се пази от преки слънчеви лъчи и да не се подлага на температура, надвишаваща 50С. Разфасовка: 400 мл спрей. Благодарение на формулата 2 в 1 този продукт отстранява влагата и конденза от електрическите вериги. Образува защитна изолираща ципа, която позволява да се избегне замърсяването и проблемите с пускането на двигателя.
   16 лв. цена с ДДС
  • Защитен Спрей K9 универсален BARDAHL BAR-602029 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Съдържа известната рецепта на полярни свързващи вещества на Бардал. Веществата с висока устойчивост на износване (означавани като Е.Р. еxtreme pressure) проникват и между най-отдалечените метални части, образувайки около тях смазващ и предпазващ слой като ципа. Изкуствено смазочно средство с разнообразно предназначение: за електродомакински уреди, врати, велосипеди и мотоциклети, огнестрелни оръжия, механизми, плавателни средства, подходящ за широка гама приложения. Почистване и излъскване. Защита от външни влияния и влага. Развинтване на заяли резби.Намаляване на триенето и износването. Ефикасно смазочно средство. Антикорозионно действие. Начин на употреба: След щателно почистване на съответните повърхности, напръскайте ги обилно с К9 така, че да се покрият напълно. Опаковка под налягане, да се предпазва от слънчево огряване и да не се съхранява при температура над 50С. Разфасовка: 400 ml спрей.  
   16 лв. цена с ДДС
  • Спрей за почистване карбуратор на морски съдове BARDAHL BAR-43090 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   СВОЙСТВА:  За външно и вътрешно почистване на карбуратори, системи за впръскване - моноинжекциони и многоточкови. Разтваря и премахва депозити в системата за всмукване на въздух. Подобрява мощността и ускорението. Безопасен за уплътнения от пластмаса или от гума. Съвместим с всички 2Т и 4Т двигатели. Дълготраен ефект. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Пулверизирайте върху повърхностите от около 15 см. Оставете да подейства 3-4 мин. Ако е необходимо повторете операцията!
   16 лв. цена с ДДС
  • Суха смазка Power Spray BARDAHL BAR-3271 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Супер-спрей е многоцелеви препарат със система от инхибитори, проникващи и предпазващи от ръжда и корозия, чрез изолиране на влагата, изграждащ устойчив на натиск предпазен филм. СВОЙСТВА: - Продукт за екстремно смазване. - Суха смазка за вериги, ключалки, риболовни макари, кабели и други. - Предпазва от окисляване, влага и корозия. - Антифрикционни/противоизносващи свойства върху детайли. - Отстранява водата и създава изключително устойчив на натиск предпазен филм. - Предпазва от влага автомобилни и мотоциклетни ел.мрежи и ел.инструменти. - Не генерира прах. Подходящ за използване в автомобили, морски съдове, градинска техника, домашни и "направи си сам" нужди. Инструкции за употреба: Разклатете аерозола преди употреба, напръскайте равномерно върху повърхностите, които ще се смазват. Разфасовка: 400 мл.
   16 лв. цена с ДДС
  • Лубрикант проникващ BARDAHL BAR-1390 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Може да се използва във всякакво положение. Не е мазен, не е течен. Против корозия. Оптимално смазване благодарение на флуидността му и високата проникваща способност. Вътрешно и външно използване. Биоразпадащ се при + от 90%. Запазва свойствата си от -30°С до + 150°С. Идеален за смазване на механизми, където греста не може да бъде използвана (прах, труден достъп). Начин на употреба: Да се разтърси аерозола преди употреба. Да се използва с помощта на удължителя. Препоръчва се от най-големите производители. Разфасовка: 200 ml спрей.  
   17 лв. цена с ДДС
  • Смазващ спрей със силикон BARDAHL BAR-4457 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   ХАРАКТЕРИСТИКИ: Силиконова смазка, препоръчана за  подобряване на плъзгането и предотвратяване на триенето при неметални повърхности (хартия, картон, пластмаса, дърво и т.н.). Силиконовата смазка остава сух слой, който не цапа. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Напръскайте от разстояние 30 см от третираната повърхност за да изсъхне по-бързо и да се образува тънък слой. Да не се прилага на повърхности, които в последствие ще бъдат боядисвани или които ще бъдат залепяни. 
   17 лв. цена с ДДС
  • Сапун за механици - Микро-топчета BARDAHL BAR-4434 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Почистваща паста за ръце, антисептична, антиалкална, без разтворител, с двойно действие. Съдържа почистващи агенти на основа на естествени суровини. Активните компоненти на този сапун за ръце са изцяло биоразпадащи се. Почиства ефикасно ръцете и предпазва кожата. Препоръчително професионално ползване. Премахва петна от катран, мастило, масло, мазнина и боя. Съдържа лонолин. Избягвайте миенето на ръцете с разтворители. Осигурява отстраняването на залепващите материи, дори след 4 часа. Изпитан в университета в Дюселдорф. 
   18 лв. цена с ДДС
  • Спрей за почистване на контакти, електроника, ел.части BARDAHL BAR-1892 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:

   ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

   - Препарат за почистване на електрически контакти и електроника с три основни функции: обезмаслява, дезоксидира и създава защитен филм.

   - Третиране на различни ел. части и ел. вериги без демонтаж: автомобили, радио-телевизионна техника, телефони и др., електроника.

   - Дезоксидира и елиминира сулфатизацията на електрическите контакти, възстановява диелектричната константа и премахва "лошият контакт".

   - Разтваря и премахва грес, масло, прах и мръсотия, изсъхва бързо и оставя суха и чиста повърхност.

   Флаконът е в комплект с удължен накрайник за употреба при труднодостъпни или специфични места.

   НАЧИН НА УПОТРЕБА:

   - Пулверизирайте от около 20 см.

   - Оставете да подейства около 1 минута.

   - Избършете с чиста и суха кърпа.

   Ползвайте в проветриви помещения.

   ВНИМАНИЕ: Не използвайте NCE 3 върху оборудване под електрическо напрежение или към източник на топлина или искри. Осигурете достатъчна вентилация.

   18 лв. цена с ДДС
  • Спрей - Start Diesel BARDAHL BAR-4562 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:

   Лесен и бърз старт на двигателя при ниски температури.

   За бензинови и дизелови двигатели на леки, лекотоварни и товарни автомобили при ниска температура, висока влажност на въздуха, слаб акумулатор, проблеми с паленето.

   Впръсква се в отвора на въздушния филтър или карбуратора на няколко бързи серии по 2-3 секунди при старт на двигателя.

   18 лв. цена с ДДС
  • Лубрикант деблокиращ многофункционален BD-50 BARDAHL BAR-3221 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   ОПИСАНИЕ: BD 50 е многоцелеви препарат, съставен от базово синтетично масло и система от инхибитори проникващи и предпазващи от ръжда и корозия, чрез изолиране на влагата. СВОЙСТВА: BD 50 достига до сърцевината на механизмите благодарение на високо капилярно действие; - съдържа активен лубрикант, образуващ тънък безцветен филм; - образуваният слой предпазва от влага, окисление и корозия; - почиства остатъци и премахва депозити на агресивни агенти (масло, грес, катран и др.); - високо проникващи качества и приятен аромат (без силикон). ПРИЛОЖЕНИЕ: - Разхлабва, смазва, почиства, премахва влага, предпазва. - Може да бъде използван при всякакви материали, метал, дърво, пластмаса. - Предпазва от влага автомобилни и мотоциклетни ел. мрежи, ел. инструменти. - Смазва панти, ключалки, риболовни макари. Подходящ за използване в автомобили, морски съдове, градинска техника, домашни и "направи си сам" нужди.
   18 лв. цена с ДДС
  • Силикон за изграждане на гарнитури BARDAHL BAR-2060 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Универсален свързващ препарат, електрически непроводим,  двукомпонентен (силикон и еластомер). Опаковането му в туби под налягане, го прави икономичен и готов за употреба. - Замества всички видове предварително оформени свръзки (картер, помпа, скоростна кутия и др.). - Устойчив е на вибрации и на екстремни температури (-50°С до +260°С). - Остава стабилен при смачкване, устойчив е на моторни масла, спирачни течности и охладителни течности. - Съхне бързо. Цвят - черен. Прилепва върху метал, стъкло, керамика и пластмаса. ВНИМАНИЕ: Да не се използва върху капака на ангренажа и в системите на ауспуха.  
   56 лв. цена с ДДС
  • Лубрикант за ремъци против свирене BARDAHL BAR-4445 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Препарат за възстановяване прилепването на ремъци, премахва шумове от триене, плъзгане и стържене, като възстановява първоначалното прилепване на всички видове задвижващи ремъци (кожени, гумени, еластични, текстилни, и т.н.) и на всички профили (плоски, назъбени, трапецоидни, и т.н.) Продуктът е водоустойчив и обновява ремъците, като ги предпазва от предварително износване, поради напукване, втвърдяване и остаряване, като по този начин осигурява по-дълги периоди между регулиране на обтягането и намалява разходите за подмяна на ремъците. Приложения: Автомобили, мотоциклети, яхти, строителство, селско стопанство, машини и оборудване, косачки- портативно електрическо оборудване, цехове, ротори. Начин на употреба: Нанесете от разстояние около 20 cm. 
   19 лв. цена с ДДС
  • Спрей за контакти и електроника BARDAHL BAR-4459 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Много ефикасен почистващ продукт. - Бързо отстранява петна, оцветители, олио, мазнини и други нечистотии. - Подходящ за почистване на електрически уреди, инсталации и фини инструменти, като не оставя следи. - Предпазва контактите от окисляване и образуване на сулфид. - Препарат за почистване на диелектрични контакти без хлориди. Препаратът за почистване на диелектрични контакти е продукт за професионалисти за почистване и отстраняване на мазнини от всички видове електрически контакти, електроника и други. - Възстановява електрическите константи и премахва фалшивите контакти. - Отстранява оксидацията. - Разтваря и отстранява мазнини, прах и мръсотия. - Изсушава бързо и не оставя дебел слой. - Отблъсква вода и влага. Безвреден за боядисани повърхности, гуми, пластмаси. Инструкции за употреба: Напръскайте директно върху повърхностите, които ще се третират. - Използвайте силата на струята, за да отстраните наслояванията и почистете изцяло частта. - Оставете да подейства няколко минути. - Подсушете с въздух под налягане или мека кърпа. Електрическите уреди трябва да са изключени от захранването преди употреба. Разфасовка: 400 ml спрей.  
   19 лв. цена с ДДС
  • Спрей за почистване на тапицерии и килими BARDAHL BAR-38043 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Почиства и съживява цветовете на тъканите, мокетите и тапицериите. Премахва най-упоритите петна и оставя следа на лек и свеж парфюм. Начин на употреба: - Почистете с прахосмукачка повърхността, която ще третирате. - Разклатете флакона и напръскайте повърхността, която ще почиствате само веднъж от 20 см. разстояние. - Изтъркайте с четка, подсушете с мека кърпа. - За много замърсена повърхност повторете процедурата. - Проветрете, за да може тапицерията на вашия автомобил да изсъхне по-бързо. Флакон от 400 мл.
   19 лв. цена с ДДС
  • Лепило цианoакрилатно (CYANO-1) BARDAHL BAR-5030 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Лепило цианoакрилатно (CYANO-1) Разфасовка: 20 гр. флакон.  
   20 лв. цена с ДДС
  • Лепило поли-цианoакрилатно BARDAHL BAR-5025 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Лепило поли-цианoакрилатно (POLY-CYANO). Разфасовка: 20 гр. флакон.
   20 лв. цена с ДДС
  • Почистване на бензинови инжектори (морски съдове) BARDAHL BAR-43060 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   СВОЙСТВА:  Почиства цялата инжекционна система. Възстановява дебита на инжекторите. Предотвратява блокирането на инжекторите и помпата. Осигурява плавно ускорение на оборотите и равномерна работа на двигателя при празен ход. Възстановява и поддържа оптималните настройки на двигателя. Намалява потреблението на гориво. За всички 2Т и 4Т двигатели. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Един път годишно. Една опаковка за до 100 литра безоловен бензин. Смесва се с горивото. НЕ ПОЛЗВАЙТЕ С горива с високо съдържание на етанол като Е85; Е100.
   20 лв. цена с ДДС
  • Лепило цианoакрилатно (CYANO-7) BARDAHL BAR-5035 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Лепило цианoакрилатно (CYANO-7) Разфасовка: 20 гр. флакон.  
   20 лв. цена с ДДС
  • Спрей за надуване на спукани гуми BARDAHL BAR-4942 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Поправя и надува отново незабавно вашата гума без инструменти и без демонтаж. Съвместим с всякаква камерна или безкамерна гума. ПРИЛОЖЕНИЕ: автомобили, мотоциклети, ремаркета, каравани, земеделски мотокултиватори, велосипеди и др.  Начин на употреба: 1. Отстранете по възможност предмета, който е причинил пукането, изпуснете гумата напълно. Поставете гумата така, че клапата да бъде в положение „2” или „10” часа. Разтърсете силно аерозола, а при студено време го загрейте с ръка или с вашата топлина. Поставете свръзката върху клапана. 2. Пулверизирайте във вертикално положение с главата нагоре до пълното изразходване на препарата. 3. Когато гумата се надуе отново, отвийте бързо връзката и изминете около 15 км. без да превишавате 60 км./час.  
   20 лв. цена с ДДС
  • Спрей за зазимяване на двигател (Маслена мъгла) BARDAHL BAR-4839 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   ХАРАКТЕРИСТИКИ: Продуктът осигурява оптимална защита на механичните части. След нанасяне оставя фин маслен антикорозионен филм върху вътрешните механични части на двигателя. Може да се използва за обработване на всички бордови и извънбордови  двигатели.
   20 лв. цена с ДДС
  • Проникващ спрей деблокиране BARDAHL BAR-1123 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Може да се използва във всякакво положение. Незабавно действие. Против корозия. Деблокира. Висока деблокираща способност. Концентрирана формула с високо проникващо действие. Премахва шумове и скърцане. Освобождава блокиралите части от ръжда или окисляване. Начин на употреба: Да се разтърси добре преди употреба. Да се остави да проникне 5 до 10 минути, след това да се деблокира. Препоръчва се от най-големите производители. Разфасовка: 400 ml спрей.  
   20 лв. цена с ДДС
  • Лубрикант за чисто смазване BARDAHL BAR-1391 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Почистващият не мазен, не течен лубрикантq осигурява оптимално смазване благодарение на силната си проникваща сила и течливост. Тази смазка предпазва от корозия и е повече от 90% биоразградима. Температурен обхват: -30С до +150С. Особено подходяща за смазване на подвижни механизми, когато масло или грес не могат да се използват (прах, трудно смазване). Приложение: автомобили, мотоциклети, водни спортове, селскостопански уреди и др. Разклатете добре преди употреба. Опаковка под налягане. Да се пази от директна слънчева светлина и да не се излага на температури надвишаващи 50С. Разфасовка: 400 ml спрей.  
   20 лв. цена с ДДС
  • Почистваща пяна Clean Mousse BARDAHL BAR-3214 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Професионална формула Ултра мощна Без силикон Не оставя следи ХАРАКТЕРИСТИКИ: Спреят може да се използва от всякакво положение (виж картинка: изправен + наобратно) -  Концентрирана, пенеща се и приятно ароматизирана формула. -  Разтваря и премахва и най-упоритите петна (мазни наслагвания, отпечатъци от пръсти, прах и тн...) -  Не оставя следи -  Антистатичен, не позволява повторното отлагане на прах. -  Използва се върху всякакви стъклени и пластмасови поръхности (автомобилни табла), както и върху текстил. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Разтърсете и напръскайте от 20 см разстояние. Оставете да подейства няколко минути и разтъркайте. Препоръчва се от най-големите автомобилни конструктори. ВНИМАНИЕ: Флакон под налягане! Пазете от пряка слънчева светлина и не излагайте на температури над 50С! Не пробивайте и не изгаряйте флакона, дори и след изразходването му! Не пръскайте срещу открит пламък или горящо тяло! Използвайте и съхранявайте далеч от пламъци, източници на топлина, включени електрически уреди! Не пушете! Пръскайте чрез кратки натискания, без продължителни пръскания! Хубаво проветрете след употреба на препарата! Съхранявайте далеч от пламъци, източници на искри! Съдържа 5% или повече, но не по-малко от 15% алифатични хидрокарбиди, парфюми, д-лимонен. S2- Съхранявайте далеч от достъпа на деца. S23- Не вдишвайте газовете от спрея. S46- В случай на поглъщане на препарата, незабавно се консултирайте с лекар и му покажете опаковката и етикета  
   20 лв. цена с ДДС
  • Лепило цианoакрилатно (CYANO-H) BARDAHL BAR-5034 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Лепило цианoакрилатно (CYANO-H) Разфасовка: 20гр. флакон.  
   20 лв. цена с ДДС
  • Паста монтажна за изпускателни системи BARDAHL BAR-4469 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Лесна за употреба при монтиране и закрепване на съединения. Продуктът се втвърдява от топлината на ауспуха образувайки херметическо запечатване против мазнини. Издръжлива на топлина, корозия и вибрация. Уплътнява свръзките, предотвратява окисляването и улеснява следващите демонтажи.
   21 лв. цена с ДДС
  • Лубрикант за отвиване (проникващ) BARDAHL BAR-1122 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Многофункционален почистващ продукт, изработен от синтетични и парафинови (без силикон) масла плюс система от органични инхибитори. Предпазва от ръжда и корозия, изолира и отблъсква влагата. ПРЕДИМСТВА: Благодарение на високата капилярност BRO прониква до сърцевината и на най-корозиралите механизми. Чрез ниското си повърхностно напрежение успешно отблъсква вода и конденз. Създавайки мазен слой върху механизмите улеснява техният демонтаж (болтове, винтове, валове, панти, плъзгачи и др.). Предпазва превантивно от окисление и корозия (BRO е водоустойчив). Намалява износването. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Чрез напръскване или накисване (най-упоритите сглобки). Използва се в много области. Индустрия: сонди, шахти, фланци, скоби, дюбели и др. Автомобили: корпус, ключалки, панти, кабели и др. "Направи си сам " и др.
   21 лв. цена с ДДС
  • Лубрикант за изтегляне на кабели BARDAHL BAR-4448 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Смазката за плъзгане на кабели е сухa, не e мазна.Не съдържа  силикон. Специално предназначена за изтегляне на кабели през пластмасови или гумени тръби. Предпазва кабелите и електрическите жици от скъсване поради изсушаване, предотвратява заклинването. Приложения: автомобили, мотоциклети, яхти, строителство, селско стопанство, електричество, аларми, телефони, антени, видео, и т.н.
   21 лв. цена с ДДС
  • Препарат за почистване на дебитомери BARDAHL BAR-3259 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   ХАРАКТЕРИСТИКИ: BARDAHL Препарат за почистване на дебитомери е професионален продукт, разработен за почистване и обезмасляване на всички видове дебитомери, електрически контакти, електроника с приложение в автомобили, мотоциклети,оборудване за водни спортове, селскостопански машини, мотокултиватори и др. Възстановява нормалното функциониране на датчика за въздушен поток. Разтваря и премахва мазните отлагания, прах и замърсявания. Отстранява вода и влага. Изпарява бързо без остатъци. Не оставя мазен филм. Елиминира окисляването. Безопасен за платинената нишка в дебитомера. Добра изолираща функция в среди с висока честота и високо напрежение. Безвреден за употреба върху бои, гума и пластмаси. Не е токсичен. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Разкачете дебитомера/Изключете уреда преди да ползвате продукта. Пулверизирайте подлежащата на обработка повърхност. Оставете повърхността накисната за няколко минути и повторете операцията. Изчакайте най-малко 10 мин. преди да свържете. ВНИМАНИЕ: Никога не изсушавайте със сгъстен въздух и не докосвайте пластината с пръсти!
   22 лв. цена с ДДС
  • Защитен спрей за морски съдове BARDAHL BAR-43092 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   СВОЙСТВА: Образува защитен слой против корозия по механичните части. Улеснява разглобяването. Изолира от влага и предпазва от корозия. Дълготраен ефект. НАЧИН НА УПОТРЕБА: 1. Разклатете добре флакона преди употреба. 2. Напръскайте върху чисти и сухи части от около 30 см. 3. Повторете операцията след 30 минути. 4. След употреба,за правилното съхранение на продукта, обърнете флакона обратно и пръснете. Съвместим с всички 2Т и 4Т двигатели.
   22 лв. цена с ДДС
  • Силиконов спрей BARDAHL BAR-2092 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Прозрачен, корозоустойчив, неприлепващ продукт, влагоустойчив, намалява шума, предпазва гума, каучук и пластмаса от измръзване през зимата и изсушаване през лятото, може да се използва върху всякакви повърхности Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Напръскайте като използвате удължителната тръбичка, прикрепена към флакона.  
   23 лв. цена с ДДС
  • Спрей за почистване на тапицерии и килими BARDAHL BAR-38013 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Предназначение: Почиства и освежава цветовете на тъканите, мокетите и тапицериите. Премахва най-упоритите петна и оставя следа на лек и свеж парфюм. Начин на употреба: - Почистете с прахосмукачка повърхността, която ще третирате. - Разклатете флакона и напръскайте от 20 см. разстояние повърхността, която ще почиствате. - Изтъркайте с четката и подсушете. За много зацапани повърхности повторете процедурата. - Проветрете, за да може тапицерията на вашия автомобил да изсъхне по-бързо. Флакон от 400 мл.
   23 лв. цена с ДДС
  • Спрей за предпазване от гризачи BARDAHL BAR-4492 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   ХАРАКТЕРИСТИКИ: Служи за мигновенно отблъскване на нападенията от гризачи (плъхове,мишки,катерици,белки и др.) над гумирани и пластмасови части (тапицерия, кабели, маркучи, канали и др.) привлечени от топлината на двигателя. Концентрирана формула със силно отблъскващо свойство. Не оцветява. Безопасен за частите на двигателя.Продължителност на действие една седмица. Отблъскващ ефект. НАЧИН НА УПОТРЕБА: - Разклатете аерозола. - При изгасен и студен двигател пулверизирайте върху повърхности, които могат да бъдат увредени. - При наличие на следи от гризачи повторете процедурата за постигане на по-голяма плътност на нанесеният слой като прилагате всяка седмица.
   23 лв. цена с ДДС
  • Паста против затягане керамична BARDAHL BAR-1345 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Многофункционална керамична паста за сглобяване на детайли, подложени на висока температура. Предпазва от износване и има отлични смазочни свойства. Осигурява трайна, безпроблемна защита за болтове, резбовани щанги, гайки и шарнири срещу блокиране при високи температури (защита до +1000°C) и дефектиране в следствие на корозия. Не съдържа метални елементи, флуор или сяра. Не е вредна за околната среда. Начин на употреба: Нанесете върху чиста, суха повърхност като предварително сте почистили с BARDAHL Super Degreaser.
   27 лв. цена с ДДС
  • Смазка за пробиване в твърди метали C5 BARDAHL BAR-2742 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Пригоден за работа с всякакви метали (в частност неръждаеми,труднообработваеми стомани). Предпазва и удължава живота на инструментите. Вискозност при 40°С: 75 мм/сек. Вискозитетен индекс = 83. Без хлорен разтворител.Образува полу-твърд смазочен филм. Bardahl C5 е охлаждащо-смазочна течност за режещи инструменти, ползвани при пробиване, рязане, перфориране,  фрезоване, струговане, нарязване на вътрешни/външни резби и др. Съдържащите се специални добавки (ЕР), предотвратяват образуването на спойка между режещият инструмент и повърхността на обработвания детайл. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Разклатете добре преди да използвате! Почистете и обезмаслете! Напръскайте повърхността, която ще се обработва с Bardahl C5. Ако е необходимо, повторете процедурата. ВНИМАНИЕ:  Флакон под налягане! Пазете от пряка слънчева светлина! Не съхранявайте при температури над 50o С! Разфасовка: 500 ml спрей.  
   27 лв. цена с ДДС
  • Спрей за галванизиране цинк гланц BARDAHL BAR-9409 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Галванизиращият препарат се използва на студено върху всякакъв метален носител. Оставя бляскаво покритие и защитава трайно предмета от ръжда и корозия благодарение на високото съдържание на цинк (90 до 95%). Много подходящ след заварки и перфориране. Използва се за грунд преди боядисване. Устойчив от -30°С до +500°С. Начин на употреба: Да се разтръска силно аерозола, да се почистят и обезмаслят отлично повърхностите, да се пулверизира от разстояние около 20 см, да се остави да изсъхне (далеч от прах 15 минути, окончателно съхнене 24 часа). След употреба да се почисти като се пулверизира обърнат наопаки. Разфасовка: 400 ml спрей.  
   28 лв. цена с ДДС
  • Спрей за галванизиране цинк мат BARDAHL BAR-9410 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Прилага се върху всички видове метали, при коrто се получава матиране, което дълго време предпазва от корозия и ръжда заради високото съдържание на цинк (90 - 95%). Особено полезно след техническа експлоатация (заваряване, почистване с песъкоструйка или пробиване). Може да се използва като грунд преди боядисване. Начин на употреба: Разклатете добре опаковката, металът който ще се пръска трябва да бъде идеално почистен и обезмаслен, пръска се от разстояние около 20см. Оставя се да изсъхне за 15 мин. на място без прах. Изсъхва напълно за 24 ч. След употреба почистете дюзата като пръснете малко количество с обърнат флакон. Приложение: Автомобили, мотори, морски съдове, метални изделия, брави, панти и др. Опаковка под налягане. Да се пази от директна слънчева светлина и да не се излага на температури надвишаващи 50С. Разфасовка: 400 ml спрей.  
   28 лв. цена с ДДС
  • Спрей за защита при заваряване BARDAHL BAR-9406 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Препарат против прилепяне за уреди за заваряване, формулиран на водна основа, пръска се чрез патентована система от сгъстен въздух, трябва да се нанесе върху тръбите за заваряване с елементите, които ще се запояват, върху опорната стяга, така че, да се предотврати залепянето на стружки и разпространяващи се части припой. Не оставя следи, третираните повърхности могат да бъдат боядисани след изсъхване и изпаряване (не съдържа силикон), предпазва третираните части от корозия. Не съдържа силикон, разтворители, производни халогени, киселини, запалими газове. Начин на употреба: След като разклатите спрея, пръснете единслой от 25 см. След нанасяне, продуктът образува пяна, която бързо се превръща в тънък слой. Разфасовка: 300 ml. спрей.  
   29 лв. цена с ДДС
  • Лепило цианoакрилатно черно BARDAHL BAR-5027 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Лепило цианoакрилатно, черно (Black Cyano).  Разфасовка: 20 гр.
   29 лв. цена с ДДС
  • Демонтаж на инжектори BARDAHL BAR-4319 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
    ХАРАКТЕРИСТИКИ : Препаратът улеснява демонтаж на инжектори (дюзи) и свещи. Благодарение на съдържащите се в него силно концентрирани и активни съставки, продукта прониква в дълбочина, като подпомага освобождаването на части без увреждане или риск от счупване. Разтваря отлагания от ръжда, котлен камък, сажди, нагари. НАЧИН НА УПОТРЕБА : 1. Разклатете енергично флакона. 2. Премахнете механично замърсяванията доколкото е възможно. 3. Пулверизирайте около елементите за демонтаж. Ако е нужно, ползвайте удължителя от опаковката. 4. Оставете продукта да подейства до пълното му абсорбиране. 5. Демонтирайте частта с правилният инструмент. 6. Ако е необходимо повторете операцията. ЗАБЕЛЕЖКА: По възможност двигателя да е топъл, а не изстинал.
   29 лв. цена с ДДС
  • Спрей за премахване на прах BARDAHL BAR-4449 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Сухият прахоотстранител е силен инертен газ без миризма и не оставя следи. Примесите са гарантирано по-малко от 99,9%, за да осигури пълно отстраняване на праха и изсъхването на всеки материал или повърхност с труден достъп (електроника, фотоапарати, компютри и др.). Приложение: Офис оборудване, принтери, скенери, компютри и др. Опаковка под налягане. Да се пази от директна слънчева светлина и да не се излага на температури надвишаващи 50С. Разфасовка: 400 ml спрей.  
   30 лв. цена с ДДС
  • Препарат за почистване на боя и гарнитури BARDAHL BAR-2262 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Силно активно средство за премахване на стари съединения и депа от въглени при всякакъв тип двигатели (леки автомобили, камиони, мотори, кораби и др.) Предвиден е за бързо почистване, премахва ефикасно боя, лак и индустриални довършителни продукти от дърво, метал GRP, керамика и много други повърхности. За отстраняване на стари уплътнения и нагар. Премахва повечето целулозни, акрилни, алкидни, битумни и винилови бои от дървени, GRP, керамични и много други повърхности. ЗАБЕЛЕЖКА: Не отстранява полиуретан, епоксидно или керамично емайлово покритие. Начин на употреба: Напръскайте директно повърхността, която ще бъде обработвана. Оставете го да подейства докато се образуват мехури. Отстранете с подходяща шпакла. Повторете процедурата, ако е необходимо. Когато завършите обработката, измийте с топла сапунена вода. Производено в съответствие с ISO 9001.
   31 лв. цена с ДДС
  • Спрей цинков BARDAHL BAR-1412 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Галванична боя за антикорозионна защита на металните части. Активен продукт: Чист цинк на 99 ,9%. Свързващ елемент на базата на циклизиран каучук. Пигменти: 82% Цинк и алуминий; Диаметър начастиците: Цинк = 12 микрона; Алуминий = 45 микрона; Използваеми температурни граници: -30°C до + 500°C. Бързо изсъхване: Пълна полимеризация за 24 часа. Значителна покривна способност: > 2 m2 . Може да бъде боядисан след изсъхване ( освен с епокси и полиуретан). Начин на употреба: почистват се повърхностите за защитаване, разклаща се добре. След употреба да се почисти като се пулверизира обърнат наопаки. Разфасовка: 400мл. спрей.
   31 лв. цена с ДДС
  • Лепило цианoакрилатно (CYANO-2500) BARDAHL BAR-5037 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Лепило цианoакрилатно (CYANO-2500) Разфасовка: 20 гр. флакон.  
   36 лв. цена с ДДС
  • Препарат за уплътняване Е77 BARDAHL BAR-5020 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Препарат за уплътняване на тръби и маркучи. Разфасовка: 75 гр. флакон. *** тези продукти се предлагат с по-ниска ТО  
   37 лв. цена с ДДС
  • Препарат за уплътняване на фини резби Е400 BARDAHL BAR-5040 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Препарат за уплътняване на фини резби Е400. Разфасовка: 50 гр. флакон. *** тези продукти се предлагат с по-ниска ТО  
   37 лв. цена с ДДС
  • Паста против затягане медна BARDAHL BAR-1647 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Монтажна паста на базата на прах от микронизирана мед с приложение в индустрията, тежкотоварни камиони и обществени ремонтни работи. Смазка (грес) за бавни движения при високи температури и много силни натоварвания (камено-трошачки, оси на строителни машини и тежка товаро-подемна техника). Много висока температура на използване : +1100°C при защита против триене; от – 20°C до + 300°C за смазване на бавни движения; изцяло неразтворим във вода; добър електрически проводник (позволява подобрение на връзките и предотвратява появата на окисление). Предотвратява триенето, заклинването дължащо се на ръжда или крайно висока температура на болтове, резбовани елементи, спирателни кранове, лагери и т.н. За монтаж при ремонт на ауспуси, на части от спирачни системи (освен на спирачно феродо, спирачен диск) и на съединител.   
   37 лв. цена с ДДС
  • Препарат за уплътняване на равни повърхности Е18 BARDAHL BAR-5018 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Препарат за уплътняване на равни повърхности с висока гъвкавост Е18. Равна херметичност, висок вискозитет, добра устойчивост на температури.  Разфасовка: 25 гр. флакон
   38 лв. цена с ДДС
  • Поддръжка на въздушен филтър BARDAHL BAR-9119 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
    Комплект за почистване на спортен въздушен филтър за автомобили и мотоциклети. Филтърът се измива с почистващия препарат. Изчаква се да изсъхне. След това се напръсква целият с лубриканта и се оставя 15 минути преди да се монтира обратно.
   38 лв. цена с ДДС
  • Паста против затягане алуминиева BARDAHL BAR-1832 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Смазка (грес) за много висока температура против триене на базата на микронизиран алуминий. Продукт, който позволява лесен демонтаж на сглобки, подложени на високи температури: съединения за пара, скоби на спирачки, поправки на ауспуси и т.н... Позволява лесен демонтаж на сглобки, използвани при агресивни условия, сглобки от химическата индустрия. Осигурява отлично смазване на нагорещени елементи: вериги с конвейeр на фурни, панти на врата за фурна, леярски клещи, материали за леене. Има много широк температурен диапазон при използването си. 
   39 лв. цена с ДДС
  • Проникващ спрей деблокиране CRYO REDOX BARDAHL BAR-9411 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   ПРОНИКВАЩА СМАЗКА С ДЕЙСТВИЕ ЧРЕЗ ИЗСТУДЯВАНЕ - CRYO REDOX Действието й за деблокиране и премахване на скърцането е подсилено с криогеннен шок при -50С. Начин на употреба: Напръскайте с продукта мъжката скърцаща част за минимум 10 секунди. Препаратът предизвиква бързо и интензивно охлаждане (-50С) позволяващо свиването на мъжката част. Ако е необходимо, повторете операцията.  
   40 лв. цена с ДДС
  • Препарат за фиксиране на резба FF12 BARDAHL BAR-5022 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Препарат за фиксиране на резба FF12 средна устойчивост. Разфасовка: 50 гр. флакон. *** тези продукти се предлагат с по-ниска ТО  
   43 лв. цена с ДДС
  • Превръзка за бърз ремонт на тръби BARDAHL BAR-AP BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   За метални, РVС и пластмасови и др. тръби и маркучи. Позволява незабавното ремонтиране на тръби, маркучи, лостове, пръти, подпори и др. от метал, пластмаса, бетон и др. Съдържа полиуретанова смола с добавка, активирана с вода. Втвърдява за по-малко от 10 минути; съвместим е с водата и другите течности. Съставена от нетъкана стъклена нишка се навива около шарнирни свръзки и колена. Тя не изисква никакво смесване или дозиране, готов е за употреба след натопяване във вода. Безопасна и лесна за употреба, тя е съвместима с хранителните продукти след като се е втвърдил. Начин на употреба: Преди ремонтиране на тръбите и тръбопроводите, да се спре преминаването на течността. Да се почисти и надраска леко повърхността, която трябва да се ремонтира. За да се активира превръзката, същата да се натопи в хладна вода за 10 секунди. Тя започва да се втвърдява след като рулото се отвори поради което трябва да се постави бързо върху повърхността за ремонтиране. Превръзката трябва да бъде използвана изцяло. За да се получи отлична поправка трябва да бъде навита достатъчно за да осигури херметичност (9 пъти). 50 мм Х 1.5 м Разфасовка: лента. *** тези продукти се предлагат с по-ниска ТО  
   44 лв. цена с ДДС
  • Епоксидно двукомпонентно лепило BARDAHL BAR-5026 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Епоксидно двукомпонентно лепило (Poly-Poxy). Разфасовка: 2x25 g. флакон.
   44 лв. цена с ДДС
  • Препарат за фиксиране на лагери FR32 BARDAHL BAR-5024 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Препарата за фиксиране на лагери FR32. Разфасовка: 50 гр. флакон. *** тези продукти се предлагат с по-ниска ТО  
   45 лв. цена с ДДС
  • Препарат за уплътняване Е08 BARDAHL BAR-5019 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Препарат за уплътняване на уплътнения и фланци. Разфасовка: 50 гр. флакон. *** тези продукти се предлагат с по-ниска ТО  
   45 лв. цена с ДДС
  • Гел за уплътняване на тръбни резби E 77 BARDAHL BAR-5046 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:

   Дозатор, без загуба на продукта.

   С точно приложение, не капе и не се разлива.

   Цвят : Жълт. 

   35 гр.

   47 лв. цена с ДДС
  • Гел за фиксиране на резби FF40 - силно устойчив BARDAHL BAR-5044 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:

   Дозатор, без загуба на продукта.

   С точно приложение, не капе и не се разлива.

   Цвят : Червен. 

   35 гр.

   47 лв. цена с ДДС
  • Гел за фиксиране на резби FF12 - средно устойчив BARDAHL BAR-5042 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:

   Дозатор, без загуба на продукта.

   С точно приложение, не капе и не се разлива.

   Цвят : Син. 

   35гр.

   47 лв. цена с ДДС
  • Гел за фиксиране цилиндрични части FC32 BARDAHL BAR-5048 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:

   Дозатор, без загуба на продукта.

   Много силноустойчив.

   С точно приложение, не капе и не се разлива.

   Цвят: Зелен.

   35 гр.

   47 лв. цена с ДДС
  • Стик за ремонт на метал (Metal Repair Stick) BARDAHL BAR-5010 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Двукомпонентна епоксидна паста за лепене, фиксиране и ремонт на всякакви машинни части. Пръчката за ремонт на метал позволява да се извършат бързи и професионални ремонти: - на машинни части. - на тръби и резервоари. - на помпи. Разфасовка: стик. *** тези продукти се предлагат с по-ниска ТО  
   51 лв. цена с ДДС
  • Препарат за фиксиране на резба FF40 BARDAHL BAR-5023 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Препарат за фиксиране на резба FF40 - силен. Разфасовка: 50 гр. флакон.  
   51 лв. цена с ДДС
  • Почистване на EGR BARDAHL BAR-9123 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   EGR AEROSOL VALVE CLEANER Важно е двигателят да е топъл (работна температура), когато предприемете процедурата. Моля, спазвайте тези инструкции внимателно, за да се избегне повреда в двигателя. 1. Запалете двигателя докато достигне работна температура при около 2000 об./мин. 2. Спрей: 4 или 5 кратки впръсквания по 1 секунда максимум в смукателния колектор, възможно най-близо до EGR клапата. Изчакайте 1 минута и след това натиснете няколко пъти педала на газта (от 1000 до 3000 об. / мин). 3. Операцията се повтаря 2 или 3 пъти. Не трябва да се чуват никакви тракащи шумове в резултат на твърде богата смес. Ако се чуят такива - блокирайте входа с ръката си, за да се ускори изгарянето на продукта. За цялостен ефект добавeте Bardahl EGR VALVE добавка в резервоара. След аерозолната обработка излейте в 20L дизелово гориво и стартираите двигателят. Оставете да работи за 10 минути на празен ход или 15 км. шофиране при високи обороти. Ние съветваме използването на BARDAHL Diesel Injector Cleaner на всеки 5000 километра за продължителна профилактика.  
   69 лв. цена с ДДС
  • Препарат за почистване на под с DIR pH 13 BARDAHL BAR-4303 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   ХАРАКТЕРИСТИКА: - Почистващ препарат на водна основа създаден за почистването на мазни отлагания (греси и масла) върху цимент, бетон, плочки и др. - Силно агресивен против замърсяванията. - Повече от  90% биоразградим . Има характерна за алкални продукти (pH 13) миризма. - Съобразен с директивите на Министерството на здравеопазването относно почистване във хранителната индустрия. НАЧИН НА УПОТРЕБА: При силно замърсени повърхности напръскайте с концентриран DIR pH13 и оставете да подейства около 15 минути. ДОЗИРАНЕ: - Ръчно почистване - използва се разтворен от 2% до 5 % . - Машинно почистване - може да се използа в авто-мивки и  уреди работещи под високо налягане 1% до 3%. - Много ефикасен за почистване на металорежещи машини, вериги на фурни, печатащи машини и др.  
   69 лв. цена с ДДС
  • Препарат за почистване на двигателя BARDAHL BAR-3863 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Синергична смес от разтворители и емулсиониращи вещества. Позволява да се отстранят всички замърсявания (смазка, масла, горива). Не остава ореоли. Не е агресивен към пластмаси и каучук. Почиства и обезмаслява всякакъв вид механически части, двигатели или големи съоръжения. Начин на употреба: Използва се чист или в разтворен 20% в уайтспирт. Пулверизирайте с кратки натискания на 20 см от повърхността, която трябва да се почисти. Оставете да действа няколко минути. Изтъркайте с парцал, напоен с препарата или с четка с твърди косми върху замърсените повърхности. Изплакнете с чиста вода за предпочитане под налягане. Избършете със сух парцал. Разфасовка: 5 литра кутия.  
   70 лв. цена с ДДС
  • Препарат за табла със силикон BARDAHL BAR-3844 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Активен препарат: въглеводороден разтворител, аромат. Не съдържа ароматни въглеводороди и хлорни вещества. Поддръжка и подновяване на купето на леките коли (табло, пластмасови, каучукови гарнитури). Почиства и придава блясък. Освежава цветовете. Оставя антистатичен, против прах и хидрофобен филм. Изсъхва без да оставя следи. Приятен мирис. Бляскав вид. Съдържа силикон. Начин на употреба: Пулверизирайте препарата върху мек парцал без власинки (например микрофибърна кожа). Да се избърше повърхността. Разфасовка: 5 литра кутия.  
   81 лв. цена с ДДС
  • Препарат за табла без силикон BARDAHL BAR-3845 BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
   Информация:
   Активен препарат: въглеводороден разтворител, аромат. Не съдържа ароматни въглеводороди и хлорни вещества. Свойства: Поддръжка и подновяване на купето на леките коли (табло, пластмасови, каучукови гарнитури). Почиства и придава блясък. Освежава цветовете. Оставя антистатичен, против прах и хидрофобен филм. Изсъхва без да оставя следи. Приятен мирис. Бляскав вид. Съвместим със всички видове бои. Начин на употреба: Пулверизирайте препарата върху мек парцал без власинки (например микрофибърна кожа). Да се избърше повърхността. Разфасовка: 5 литра кутия.  
   146 лв. цена с ДДС
  Спирачна система
  Спирачна система
  Окачване на колелата
  Окачване на колелата
  Кормилна система
  Кормилна система
  Задвижване на колелата
  Задвижване на колелата
  Трансмисия
  Трансмисия
  Ремъчно задвижване
  Ремъчно задвижване
  Части за двигател
  Части за двигател
  Части за цилиндров блок
  Части за цилиндров блок
  Гарнитури
  Гарнитури
  Охладителна система
  Охладителна система
  Климатична система
  Климатична система
  Отопление и вентилация
  Отопление и вентилация
  Отопление и вентилация - BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
  Затвори
  Филтри
  Филтри
  Масла и течности
  Масла и течности
  Запалителна система
  Запалителна система
  Датчици и сензори
  Датчици и сензори
  Горивна система
  Горивна система
  Електрическа система
  Електрическа система
  Стартова система
  Стартова система
  Почистване на стъклата
  Почистване на стъклата
  Ауспуси и гърнета
  Ауспуси и гърнета
  Ауспуси и гърнета - BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
  Затвори
  Едрогабаритни части
  Едрогабаритни части
  Светлини
  Светлини
  Интериор
  Интериор
  Добавки
  Добавки
  Тунинг
  Тунинг
  Автоаксесоари
  Автоаксесоари
  Задължително оборудване
  Задължително оборудване
  Инструменти
  Инструменти
  Аксесоари и облекло
  Аксесоари и облекло
  Аксесоари и облекло - BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i
  Затвори
  Технически характеристикиТехнически характеристики
  Общи данни Общи данни
  Контролни стойности за изгорелите газове Контролни стойности за изгорелите газове
  Данни за ходовата част Данни за ходовата част
  Спирачна уредба Спирачна уредба
  Електроника Електроника
  Консумативи Консумативи
  Осветление Осветление
  Интервали за смяна Интервали за смяна
  Общи данни
  Общи сведения основни стойности
  Вид на управлението на двигателя
  Ангренажна верига
  Ход
  79,00 мм
  Вътрешен диаметър на цилиндъра
  82,00 мм
  Вентили за един цилиндър
  4
  Ъгъл на гнездото на вентила - всмукателен клапан
  45°
  Ъгъл на гнездото на вентила - изпускателен клапан
  45°
  Количество на нужните запалителни свещи/нагревателни свещи
  6
  Налягане при сгъстяване
  9,00 - 18,00 bar
  Степен на сгъстяване
  11,00 :1
  Минимално налягане на маслото при празен ход
  1,50 bar
  При двигател в топло работно състояние.
  Максимално забавяне глава на цилиндъра
  надлъжно
  0,100 мм
  Максимално забавяне глава на цилиндъра
  напречно
  0,050 мм
  Минимална височина на цилиндричната глава
  111,65 - 111,75 мм
  Контролни стойности за изгорелите газове
  Общи стойности, съществени за изгорелите газове
  Положение щепсел за диагноза
  Контактът за диагностика се намира от страната на водача, в пространството за крака при A конзола.
  photoicon
  Данни за ходовата част
  Джанти и гуми
  Налягане при пълнене на гумите отпред
  0,00 bar
  виж стикера от вътрешната страна на вратата на водача или B - колона.
  Налягане при пълнене на гумите отзад
  0,00 bar
  виж стикера от вътрешната страна на вратата на водача или B - колона.
  Ходова част размери
  База
  2496 мм
  Спирачна уредба
  Измерения на спирачката
  Дебелина на спирачния диск преден мост
  при диаметър на спирачните дискове 384
  30,00 мм
  Дебелина на спирачния диск преден мост
  при диаметър на спирачните дискове 330
  24,00 мм
  Дебелина на спирачния диск преден мост
  при диаметър на спирачните дискове 300
  24,00 мм
  Дебелина на спирачния диск граница на износване преден мост
  при диаметър на спирачните дискове 384
  28,40 мм
  Дебелина на спирачния диск граница на износване преден мост
  при диаметър на спирачните дискове 330
  22,40 мм
  Дебелина на спирачния диск граница на износване преден мост
  при диаметър на спирачните дискове 300
  22,40 мм
  Максимално странично биене на спирачния диск преден мост
  0,01 мм
  Дебелина на спирачния диск заден мост
  при диаметър на спирачните дискове 324
  20,00 мм
  Дебелина на спирачния диск заден мост
  при диаметър на спирачните дискове 300
  20,00 мм
  Дебелина на спирачния диск граница на износване заден мост
  18,40 мм
  Максимално странично биене на спирачния диск заден мост
  0,01 мм
  Дебелина на спирачната накладка граница на износване преден мост
  без задна пластина
  3,70 мм
  Дебелина на спирачната накладка граница на износване заден мост
  Работна спирачка, без задна пластина
  3,70 мм
  Спирачен диск диаметър преден мост
  Вариант 1
  300,00 мм
  Спирачен диск диаметър преден мост
  Вариант 2
  330,00 мм
  Спирачен диск диаметър преден мост
  Вариант 3
  384,00 мм
  Спирачен диск диаметър заден мост
  Вариант 1
  300,00 мм
  Спирачен диск диаметър заден мост
  Вариант 2
  324,00 мм
  Електроника
  Общи сведения за електрическата част
  Напрежение на акумулатора
  12 волта
  Консумативи
  Количество запълващи вещества и спецификации
  Двигателно масло с филтър
  6,50 литра
  Двигателно масло с филтър
  с допълнителен маслен радиатор
  7,00 литра
  Вискозност моторно масло
  BMW Longlife -01
  0W-30, 0W-40, 5W-30, 5W-40
  Вискозност моторно масло
  BMW Longlife -01 FE
  SAE 0W-30
  Вискозност моторно масло
  BMW Longlife -04
  SAE 0W-30|SAE 0W-40|SAE 5W-30|SAE 5W-40
  Спецификация двигателно масло
  Вариант 1
  BMW Longlife-04
  Спецификация двигателно масло
  Вариант 2
  BMW Longlife-01
  Спецификация двигателно масло
  Вариант 3
  BMW Longlife-01 FE
  Масло за скоростната кутия
  Скоростна кутия GS6-17BG/DG, Ново запълване
  1,40 литра
  Масло за скоростната кутия
  Скоростна кутия GS6-17BG/DG, Количество за смяна
  1,30 литра
  Спецификация масло за скоростна кутия
  Скоростна кутия GS6-17BG/DG
  MTF-LT-3
  Масло за автоматична скоростна кутия
  Ново запълване
  9,00 литра
  Спецификация масло за автоматична скоростна кутия
  83 22 0 142 516
  Оригинално масло
  Антифриз
  със скоростна кутия
  8,20 литра
  Антифриз
  с автоматична скоростна кутия
  8,50 литра
  Спецификация охладителна течност
  83 19 2 211 191
  Спирачна течност при смяна
  с автоматична скоростна кутия
  1,00 литра
  Спирачна течност при смяна
  със скоростна кутия
  1,25 литра
  Спецификация спирачна течност
  DOT 4 Class 6
  Средства за охлаждане климатична инсталация
  570 - 590 грама
  Спецификация охлаждащи средства
  R134a
  Обем на резервоара за гориво
  55 литра
  Осветление
  Предни фарове
  Къси светлини
  D1S 85V 35W PK32d-2
  photoicon
  Дълги светлини
  D1S 85V 35W PK32d-2
  photoicon
  Светлини за дневно каране
  H8 12V 35W PGJ19-1
  photoicon
  Светлини за дневно каране
  Принадлежащи артикули
  DAY1
  Габарити
  H8 12V 35W PGJ19-1
  photoicon
  Мигач преден
  PY24W 12V 24W PGU20/4
  Мигач страничен
  LED
  Оригинален детайл
  Задни фарове
  Мигач заден
  LED
  Оригинален детайл
  Задна светлина
  LED
  Оригинален детайл
  Стоп
  W16W 12V 16W W2,1x9,5d
  photoicon
  Светлини за обратен ход
  W16W 12V 16W W2,1x9,5d
  photoicon
  Задни фарове за мъгла
  H21W 12V 21W BAY9s
  photoicon
  Осветление на табелата с регистрационния номер
  LED
  Оригинален детайл
  Допълнителни стопове
  LED
  Оригинален детайл
  Вътрешни лампи
  Лампа в багажника
  W5W 12V 5W W2,1x9,5d
  photoicon
  Лампа за подовото пространство
  W5W 12V 5W W2,1x9,5d
  photoicon
  Лампа за четене
  Xenon W6 12V 6W W2,1x9,5d
  photoicon
  Лампа на жабката
  C5W 12V 5W SV8,5 (11x35)
  photoicon
  Интервали за смяна
  За сервизни данни
  Въздушен филтър интервал за смяна
  при всеки 2. смяна на маслото в двигателя
  Запалителни свещи интервал за смяна
  при всеки 2. смяна на маслото в двигателя
  Спирачна течност интервал за смяна
  до 2011/02
  на всеки 2 години
  Спирачна течност интервал за смяна
  от 2011/03 и нагоре
  първо след 3 години, след това на всеки 2 години
  Моторно масло и филтър интервал за смяна
  съгл. сервизен индикатор
  Филтър купе интервал за смяна
  при всяка смяна на маслото в двигателя
  Избраното МПС е успешно добавено във вашия гараж. +
  BMW Z4 Cabrio E89 sDrive 23 i - 204 коня бензин
  BMW Запази
  Изчисти цялата история

  ТОП производители

  Всичко е ок G
  ицо к
  ицо к
  08 March 2021
  Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
  Любомир Цонев
  Любомир Цонев
  08 March 2021
  Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
  RAINOFF23
  RAINOFF23
  06 March 2021
  Много съм доволен от обслужването.Поздрави! G
  Петър Димитров
  Петър Димитров
  06 March 2021
  Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
  Ангел Топалов
  Ангел Топалов
  06 March 2021
  Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
  Венелин Николов
  Венелин Николов
  05 March 2021