Пазарувай с до -23% намаление
Часа
  • 0
  • 0
Минути
  • 0
  • 0
Секунди
  • 0
  • 0
Пазарувай с до -23% намаление

Маншон за кормилен накрайник за кола на ниска цена - онлайн магазин

Маншон за кормилен накрайник
Пазарувай онлайн 24/7

Маншон за кормилен накрайник - Lemforder, Spidan, Swag, Meyle, Febi, Sidem, SKF

Устройство и начин на работа

Маншон за кормилен накрайник - Lemforder, Spidan, Swag, Meyle, Febi, Sidem, SKF - онлайн магазин - Audi, BMW, Mercedes-Benz, VW, Opel, Renault, Peugeot, Lancia, Alfa, Fiat, Toyota, Seat, Honda, Volvo и др. Редовната поддръжка на автомобила спестява пари в дългосрочен план, като помага да се предотврати необходимостта от скъпи ремонти, които често се изискват поради пренебрегване на автомобила. Визуалните огледи са важна част от поддържането на автомобил или камион и са нещо, което всеки собственик може да направи и отнемат много малко време. Проверката на състоянието на вашите гуми и налягането на инфлацията и проверката на нивата на течността може да ви предупреди за проблеми като ниско налягане в гумите от вдигане на нокът или ниско ниво на масло, което може да бъде причинено от теч, така че можете да избегнете да се окажете в опашка с плосък или скъп ремонт на двигателя. Друг визуален оглед изисква да слезете на земята и да погледнете под превозното средство, но си струва усилията. Повечето модерни превозни средства имат управление на багажник и зъбно колело, със защитни ботуши от всеки край на корпуса на багажника. Уверете се, че тези ботуши не са напукани или скъсани, или ако ги хванете веднага, ако са - може да предотврати необходимостта от скъпа смяна на кормилната уредба.

Ботушите на волана на багажника, известни също като духала на кормилната рейка, предпазват кормилната рейка и краищата на вътрешната връзка на пръта от замърсяване, влага и други замърсители. Големият край на багажника се вписва над корпуса на багажника, като малкият край се увива около края на вътрешния вал на щангата. Ботушите на кормилната рейка обикновено са закрепени със скоби. Формата на акордеона на багажника му позволява да се компресира и разширява със странично движение на кормилната рейка и да се движи вертикално, тъй като окачването реагира на пътни нередности. Въпреки че по едно време някои багажници са направени от пластмаса, днес почти всички са направени от висококачествена гума. Въпреки това, ботушите на кормилната рейка работят в суровата среда на подзелените места, където са изложени на замърсявания, отломки, вода, сняг и пътна сол, а дори и най-добрата гума може да се скъса при удари или да се напука поради възрастта и излагането.

Когато целостта на багажника е нарушена, същите вещества, споменати по-горе, след това могат да атакуват края на багажника и вътрешната гнездо на пръчката. Стелажите на кормилното управление съдържат течност под високо налягане и има уплътнение от всеки край на корпуса на багажника, за да задържа тази течност. Уплътненията и вътрешните гнезда на пръчките за вратовръзка не са проектирани така, че да бъдат изложени на замърсители и абразиви и те бързо могат да се провалят, когато са принудени да работят при тези условия, поради което е толкова важно редовно да проверявате багажниците на багажника и да ги сменяте, преди да настъпят скъпи повреди , Докато понякога уплътненията на багажника могат да бъдат заменени с багажника в превозното средство, подмяната на уплътнения обикновено изисква отстраняване на багажника и тогава обикновено се препоръчва смяна на целия монтаж на багажника и зъбното колело. Наред с пукнатините и разкъсванията, потърсете багажници, които са набъбнали. Уплътненията на края на багажника могат да се провалят дори когато не са изложени на замърсяване и след това ботушите на багажника могат да се напълнят с течност за волана.

Независимо за какво работите, ние имаме ботуши и ремъци за смяна на кормилната рейка, за да възстановим защитата на кормилната рейка. Ние предлагаме ботуши и надувки за кормилни рамо, които са произведени по оригинални спецификации на оборудването, така че когато ремонтът приключи, можете да разчитате на ефективността на кормилното управление, което вашето превозно средство е проектирано. В допълнение към ботуши и духалки, можем да ви предоставим и индивидуални скоби, както и комплекти за обувки, които се предлагат в комплект със скоби, така че да получите всичко необходимо за ремонта.

За да смените багажника на багажника, повдигнете и безопасно поддържайте автомобила и след това свалете колелото. Извадете щифта, ако е оборудван, и гайката от края на топката на външната връзка на пръта, след това отделете шпилката от ръката на коляното с помощта на инструмент, който няма да повреди багажника на праха. Маркирайте позицията на външния край на гайката и гайката на вътрешния край на щангата, след това отстранете външния край на щангата, като се отчита броят на завоите, необходими за отстраняване, и гайката от края на вътрешния шнур. Разхлабете или отрежете скобите от старата обувка и отстранете багажника. Плъзнете багажника върху крайния вал на вътрешния прът и го закрепете към корпуса на багажника и вратовръзката с новите скоби. Инсталирайте гайката и края на външната връзка на пръта на вътрешния край на прът, завързвайки го на същия брой завои и подравнявайки маркировките, направени по време на отстраняването. Затегнете гайката. Закрепете краищата на топката на външната пръчка на вратовръзката към волана, като затегнете гайката според спецификациите и инсталирате нов щифт, ако има такъв. Инсталирайте колелото и спуснете автомобила. Маркирането на позицията на края на външната връзка на пръта и преброяването на броя на завъртанията ще затворят настройката на крака, но се препоръчва цялостно подравняване на колелата.Прочети повече

ТОП производители

star star star star star
Страхотен сайт. Бързо и лесно G
Димитър Димитров
Димитър Димитров
04 February 2023
star star star star star
Винаги ми е било приятно да работя с AutoPower G
Kostadin Chifligarov
Kostadin Chifligarov
04 February 2023
star star star star star
Останах много доволен от изпълнената поръчка G
Bojidar Mihailov
Bojidar Mihailov
04 February 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Tsvetomir Nedyalkov
Tsvetomir Nedyalkov
03 February 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
joro delchev
joro delchev
02 February 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
P0p4
P0p4
02 February 2023