Пазарувай с до -23% намаление
Часа
  • 0
  • 0
Минути
  • 0
  • 0
Секунди
  • 0
  • 0
Пазарувай с до -23% намаление

Принадлежности за челюсти за кола на ниска цена - онлайн магазин

Принадлежности за челюсти
Пазарувай онлайн 24/7

Принадлежности за челюсти - Delphi, ATE, TRW

Устройство и начин на работа

Принадлежности за челюсти - Delphi, ATE, TRW - онлайн магазин - Audi, BMW, Mercedes-Benz, VW, Opel, Renault, Peugeot, Lancia, Alfa, Fiat, Toyota, Seat, Honda, Volvo и др. Спирачните челюсти обхващат множество малки, но важни части, които гарантират правилното функциониране на спирачната система и осигуряват оптимална производителност без шум. Тези части включват винтове за обезвъздушаване; принадлежности за челюсти, пружини и сензори за износване на дискови накладки; ботуши на шублера, втулки, щифтове и уплътнения; и пружини за задържане и връщане на барабанната спирачка, механизми за саморегулиране и връзки на цилиндрите на колелата. Разполагаме с тези части и много повече индивидуално и във времето спестяващи комплекти.

Помислете за работата със спирачки като за инвестиция на вашето време и пари в безопасността и спирачната ефективност на вашия автомобил. Времето ви е ценно и новите части като подложки и ротори не са евтини. Новите спирачни принадлежности ще ви позволят да извлечете максимума от вашата инвестиция. Вместо шума, лошите показатели и неравномерното износване, причинено от стар, износен челюсти, с нови челюсти получавате гладка, тиха и силна спирателна мощност.

Пиновете и втулките на спирачните дискове на дисковите спирачки и скобите и пружините на дисковите спирачки се износват с употреба и могат да се разядат и да се повредят. Това може да доведе до влачене и окачване на подложките и накрайниците. Гумените бутални болтове и челюстите на буталата могат да станат напукани и разкъсани, което позволява замърсяване и корозия, което може да предотврати плавното движение на дебеломер и да захване буталата на спирачния апарат. Тези условия могат да причинят неравномерно износване на накладките, износване на конусните накладки, шум в спирачката и общо лоши спирачни показатели. Инсталирането на нов хардуер и ботуши ще осигури плавен плъзгащ се шублер, сигурно и без вибрации монтиране на подложки и тихо, ефективно, спирачно изпълнение.

Спирачният барабан напълно обхваща барабанната спирачна система, а триенето и топлината, създадени по време на използване на спирачката, могат да превърнат вътрешността на барабана във фурна, печейки вашите челюсти. Принадлежностите, който изглеждат ОК, може да са изморени от топлината и да се използва с течение на времето, което води до спирачни обувки, които не се държат в правилното положение на таблата, не се изтеглят правилно след нанасяне и не се задържат в настройките. Това може да доведе до влачене, прекомерно движение на педала и лоша работа на спирачката. За да работите ефективно с барабанната спирачка, сменете задържащите и връщащите пружини и механизмите за саморегулиране при всяка смяна на спирачните обувки.

Подмяната на спирачните принадлежности за челюсти е важна част от цялостната работа на спирачките, която ще осигури дълготраен ремонт и спирателната сила, която очаквате. Но вместо просто да възстановяваме спирачната ефективност, нашият хардуерен спирачен апарат често е надграждане над OEM. Нашите производители на спирачен хардуер винаги мислят за нови начини за подобряване на спирачната производителност и издръжливост. Частите от неръждаема стомана имат високо съдържание на хром за повишена устойчивост на корозия. Имаме дори клипове за спирачни накладки за някои приложения, които са покрити от едната страна с PTFE за намаляване на триенето и влаченето, с гумена смес от другата страна за намаляване на шума.Прочети повече

ТОП производители

star star star star star
Страхотен сайт. Бързо и лесно G
Димитър Димитров
Димитър Димитров
04 February 2023
star star star star star
Винаги ми е било приятно да работя с AutoPower G
Kostadin Chifligarov
Kostadin Chifligarov
04 February 2023
star star star star star
Останах много доволен от изпълнената поръчка G
Bojidar Mihailov
Bojidar Mihailov
04 February 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Tsvetomir Nedyalkov
Tsvetomir Nedyalkov
03 February 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
joro delchev
joro delchev
02 February 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
P0p4
P0p4
02 February 2023