Пазарувай с до -23% намаление
Часа
  • 0
  • 0
Минути
  • 0
  • 0
Секунди
  • 0
  • 0
Пазарувай с до -23% намаление

Тампони за носачи за кола на ниска цена - онлайн магазин

Тампони за носачи
Пазарувай онлайн 24/7

Тампони за носачи - Lemforder, Swag, Delphi, Meyle, Trw, Sidem, Vaico, Febi

Устройство и начин на работа

Тампони за носачи - Lemforder, Swag, Delphi, Meyle, Trw, Sidem, Vaico, Febi - онлайн магазин - Audi, BMW, Mercedes-Benz, VW, Opel, Renault, Peugeot, Lancia, Alfa, Fiat, Toyota, Seat, Honda, Volvo и др. Окачените втулки имат три основни функции. Те осигуряват точки за монтаж и намират части в правилното им отношение към другите компоненти, което е особено важно при парчета окачване като контролни рамена, за да се поддържа подравняването на колелата. Те позволяват движение като завъртане на контролните рамена, теглещи рамена и пружини на листата и усукване на шината и се възглавят от удар и вибрации, предотвратявайки навлизането на такива тремори и шум в кабината.

Втулките се използват с много компоненти на окачването, включително контролните рамена, радиалните рамена / подпори на пръти, удари и люлеещи се щанги на предните окачвания, а също и пружините на крилото, скобите, теглещите рамена, страничните връзки, шпинделните пръти, ударите и въртящите се щанги, открити отзад суспензии. Точното допълване на втулките ще варира според дизайна на автомобила и окачването. Повечето заместващи втулки OE са направени от гума, но някои приложения имат синтетични втулки като полиуретан.

Някои втулки като тези на подпори и някои връзки на шината са закрепени с отделни метални фиксатори, но повечето втулки, инсталирани на компоненти като контролни рамена и листови пружини, имат гумата, притисната между вътрешната и външната втулка. При последния тип старата втулка обикновено се задвижва или натиска, а подмяната се натиска на място с помощта на подходящи тела. Въпреки че по-голямата част от окачващите втулки могат да бъдат заменени, ако са дефектни, някои втулки не се обслужват отделно и изискват подмяна на компонента. Въпреки това, поправянето на вашия автомобил по този начин може да спести време и разходите за труд за смяна на втулки, така че ние носим контролни рамена, тегличи и други, които се доставят с инсталираните втулки.

Когато втулката се износва, гумата обикновено се напуква и се разпада до мястото, където има контакт метал-метал. Това обикновено води до шум, но по-важното води до проблеми с управлението и управлението. Износените втулки на контролните рамена могат да причинят проблеми с кормилото и подравняването на колелата и ненормално износване на гумите. Износените радиални втулки / подпори на пръчки могат да причинят теглене на спирачката, а износените втулки на шината могат да причинят прекомерно преобръщане на тялото. Визуално проверете втулките, докато окачването е натоварено и разтоварено, тествайте пътя на превозното средство и проверете за прекомерно движение между компонентите, докато асистент завърти колелото отстрани. Освен нормалното износване, втулките могат да се влошат и от екологични причини като излагане на топлина и масло.

Но каквато и да е причината за повреда, ние можем да ви предоставим резервните втулки, от които се нуждаете, за да възстановите прецизното управление и управление, да осигурите правилното подравняване на колелата и равномерното износване на гумите и да осигурите тихо каране. Ние предлагаме втулки, комплекти за втулки, комплекти за втулки и валове, както и броня за контролни рамена за всички популярни автомобили и камиони за късен модел, както и за много класически автомобили. Предлагаме и втулки, предназначени за решаване на конкретни проблеми с автомобила. Например, ако изпитвате необичайно износване на гумите и / или лошо управление, поради неправилно подреждане на колелата и автомобилът ви няма разпоредби за регулиране на лагери или колела или диапазонът на регулиране е недостатъчен, предлагаме регулируеми втулки, които могат да доведат до подравняване в рамките на спецификации.Прочети повече

ТОП производители

star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Sergey Sidenko
Sergey Sidenko
15 June 2021
star star star star star
Ако искате да ви пратят вече монтирани части или използвани части, после при опит да ги върнете да ви кажат, извинете ама няма как да вземем стока, която вие сте монтирали. Силно ви препоръчвам да поръчате от тук. Обичайните коментари от сорта че сте лъжец и че няма как те да са направили грешката очаквайте като бонус.
Отговор от Авточасти AutoPower.BG:
Здравейте г-н Бекир, ако сте получили монтирана стока, както твърдите сте имали опция за преглед при която сте могли да я откажете в Еконт. Всекидневно имаме случаи в които клиент монтира дадена стока и след това иска да я върне поради не качествено направена автомобилна диагностика. Съжалявям, че сте останали с лошо впечатление за нас, но няма как да върнете стока, която има следи от монтаж. Ако има някакъв проблем със изпратена стока от нас, то проблемът трябва да бъде констатиран на опция за преглед, а не след като вече сте напуснали офиса на Еконт.
G
Yuner Bekir
Yuner Bekir
15 June 2021
star star star star star
Никога не съм имал проблеми!
Отговор от Авточасти AutoPower.BG:
Здравейте, колегите винаги звънят преди да изпратят поръчката и най-вероятно са Ви събудили ;) За съжаление операторите не следят и не отговарят на коментарите и няма как да се съобразят с вашето искане. Обмисляме да направим поле за Ваш коментар към поръчката при завършване за да може да се съобразим с клиентите и желанията им. Поздрави Авточасти AutoPower.BG
G
ivajlo atanasov
ivajlo atanasov
15 June 2021
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Stefka Georgieva
Stefka Georgieva
15 June 2021
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Sasho Kirilov
Sasho Kirilov
15 June 2021
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
dimitar dimitrov
dimitar dimitrov
14 June 2021