Пазарувай с до -23% намаление
Часа
 • 0
 • 0
Минути
 • 0
 • 0
Секунди
 • 0
 • 0
Пазарувай с до -23% намаление

Добавки за специални грижи за BMW X2 (F39) xDrive 20 d - 190 коня дизел B47 C20 A, B47 C20 B - онлайн магазин

BMW
Пазарувай онлайн 24/7
BMW X2 (F39)
BMW X2 (F39)
190 к.с - дизел
от 11.2017
Марка: BMW Модел: X2 (F39) Модиф.: xDrive 20 d - дизел
Шаси: джип Година: от 11.2017 Задвижване: 4x4
Цил./Куб.: 4 цил. / 1995 куб. см. Мощност: 190 к.с / 140 kW Kод двигател: B47 C20 A, B47 C20 B
Гараж+
Филтри0
Сортиране
Продукти:
  Филтри2ИзчистиПриложи
  Сортиране
  • Най-евтини
  • Най-продавани
  • Най-скъпи
  Приложи
  • Обезмаслител BARDAHL BAR-4455 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   ХАРАКТЕРИСТИКИ: Почиства облицовки, барабани, дискове и други спирачни механизми. Почиства електромотори, търкалящи се лагери, алтернатори и контакти. Като цяло може да се използва при всякакъв вид механични и/или електрически елементи. Икономичен. Бързо съхнещ. Отстранява масло, грес, катран и прясно лепило. Изсъхва бързо без да оставя следи. Диелектричен, устойчив до 60000 волта. Без хлор. Много мощен, действа незабавно. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Да се пулверизира обилно, да се остави да подейства, да се избърше ако е необходимо! Използване при места, свързани с електричеството, да се изчака до пълното изсъхване преди да се постави под напрежение!   BAR-4455 - 600 ml. BAR-4471 - 20l.
   12 лв. цена с ДДС
  • Спрей за почистване на режещ инструмент BARDAHL BAR-4440 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   ХАРАКТЕРИСТИКИ: Произведен на основата на професионална формула, която разтваря, почиства и отстранява остатъците от смола, масло, катран или  лепило върху  резци, ножици, ножове и други аксесоари за рязане. При профилактична употреба удължава живота и режещата способност на уредите. Област на приложение: ножици, резачки за плет, големи ножици, резачки за клони, ръчни инструменти и др. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Разклатете добре преди употреба и напръскайте обилно! Третирайте преди всякo ползване на инструментите! Разфасовка: 200 мл. спрей.  
   12 лв. цена с ДДС
  • Препарат за почистване на парафин BARDAHL BAR-3878 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Препарат за почистване на парафин.
   13 лв. цена с ДДС
  • Суха смазка Power Spray BARDAHL BAR-3271 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Супер-спрей е многоцелеви препарат със система от инхибитори, проникващи и предпазващи от ръжда и корозия, чрез изолиране на влагата, изграждащ устойчив на натиск предпазен филм. СВОЙСТВА: - Продукт за екстремно смазване. - Суха смазка за вериги, ключалки, риболовни макари, кабели и други. - Предпазва от окисляване, влага и корозия. - Антифрикционни/противоизносващи свойства върху детайли. - Отстранява водата и създава изключително устойчив на натиск предпазен филм. - Предпазва от влага автомобилни и мотоциклетни ел.мрежи и ел.инструменти. - Не генерира прах. Подходящ за използване в автомобили, морски съдове, градинска техника, домашни и "направи си сам" нужди. Инструкции за употреба: Разклатете аерозола преди употреба, напръскайте равномерно върху повърхностите, които ще се смазват. Разфасовка: 400 мл.
   17 лв. цена с ДДС
  • Смазващ спрей със силикон BARDAHL BAR-4457 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   ХАРАКТЕРИСТИКИ: Силиконова смазка, препоръчана за  подобряване на плъзгането и предотвратяване на триенето при неметални повърхности (хартия, картон, пластмаса, дърво и т.н.). Силиконовата смазка остава сух слой, който не цапа. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Напръскайте от разстояние 30 см от третираната повърхност за да изсъхне по-бързо и да се образува тънък слой. Да не се прилага на повърхности, които в последствие ще бъдат боядисвани или които ще бъдат залепяни. 
   18 лв. цена с ДДС
  • Сапун за механици - Микро-топчета BARDAHL BAR-4434 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Почистваща паста за ръце, антисептична, антиалкална, без разтворител, с двойно действие. Съдържа почистващи агенти на основа на естествени суровини. Активните компоненти на този сапун за ръце са изцяло биоразпадащи се. Почиства ефикасно ръцете и предпазва кожата. Препоръчително професионално ползване. Премахва петна от катран, мастило, масло, мазнина и боя. Съдържа лонолин. Избягвайте миенето на ръцете с разтворители. Осигурява отстраняването на залепващите материи, дори след 4 часа. Изпитан в университета в Дюселдорф. 
   60 лв. цена с ДДС
  • Спрей за почистване на контакти, електроника, ел.части BARDAHL BAR-1892 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:

   ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

   - Препарат за почистване на електрически контакти и електроника с три основни функции: обезмаслява, дезоксидира и създава защитен филм.

   - Третиране на различни ел. части и ел. вериги без демонтаж: автомобили, радио-телевизионна техника, телефони и др., електроника.

   - Дезоксидира и елиминира сулфатизацията на електрическите контакти, възстановява диелектричната константа и премахва "лошият контакт".

   - Разтваря и премахва грес, масло, прах и мръсотия, изсъхва бързо и оставя суха и чиста повърхност.

   Флаконът е в комплект с удължен накрайник за употреба при труднодостъпни или специфични места.

   НАЧИН НА УПОТРЕБА:

   - Пулверизирайте от около 20 см.

   - Оставете да подейства около 1 минута.

   - Избършете с чиста и суха кърпа.

   Ползвайте в проветриви помещения.

   ВНИМАНИЕ: Не използвайте NCE 3 върху оборудване под електрическо напрежение или към източник на топлина или искри. Осигурете достатъчна вентилация.

   18 лв. цена с ДДС
  • Спрей - Start Diesel BARDAHL BAR-4562 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Лесен и бърз старт на двигателя при ниски температури. За бензинови и дизелови двигатели на леки, лекотоварни и товарни автомобили при ниска температура, висока влажност на въздуха, слаб акумулатор, проблеми с паленето. Впръсква се в отвора на въздушния филтър или карбуратора на няколко бързи серии по 2-3 секунди при старт на двигателя.
   20 лв. цена с ДДС
  • Лубрикант деблокиращ многофункционален BD-50 BARDAHL BAR-3221 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   ОПИСАНИЕ: BD 50 е многоцелеви препарат, съставен от базово синтетично масло и система от инхибитори проникващи и предпазващи от ръжда и корозия, чрез изолиране на влагата. СВОЙСТВА: BD 50 достига до сърцевината на механизмите благодарение на високо капилярно действие; - съдържа активен лубрикант, образуващ тънък безцветен филм; - образуваният слой предпазва от влага, окисление и корозия; - почиства остатъци и премахва депозити на агресивни агенти (масло, грес, катран и др.); - високо проникващи качества и приятен аромат (без силикон). ПРИЛОЖЕНИЕ: - Разхлабва, смазва, почиства, премахва влага, предпазва. - Може да бъде използван при всякакви материали, метал, дърво, пластмаса. - Предпазва от влага автомобилни и мотоциклетни ел. мрежи, ел. инструменти. - Смазва панти, ключалки, риболовни макари. Подходящ за използване в автомобили, морски съдове, градинска техника, домашни и "направи си сам" нужди.
   19 лв. цена с ДДС
  • Силикон за изграждане на гарнитури BARDAHL BAR-2060 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Универсален свързващ препарат, електрически непроводим,  двукомпонентен (силикон и еластомер). Опаковането му в туби под налягане, го прави икономичен и готов за употреба. - Замества всички видове предварително оформени свръзки (картер, помпа, скоростна кутия и др.). - Устойчив е на вибрации и на екстремни температури (-50°С до +260°С). - Остава стабилен при смачкване, устойчив е на моторни масла, спирачни течности и охладителни течности. - Съхне бързо. Цвят - черен. Прилепва върху метал, стъкло, керамика и пластмаса. ВНИМАНИЕ: Да не се използва върху капака на ангренажа и в системите на ауспуха.  
   74 лв. цена с ДДС
  • Лубрикант за ремъци против свирене BARDAHL BAR-4445 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Препарат за възстановяване прилепването на ремъци, премахва шумове от триене, плъзгане и стържене, като възстановява първоначалното прилепване на всички видове задвижващи ремъци (кожени, гумени, еластични, текстилни, и т.н.) и на всички профили (плоски, назъбени, трапецоидни, и т.н.) Продуктът е водоустойчив и обновява ремъците, като ги предпазва от предварително износване, поради напукване, втвърдяване и остаряване, като по този начин осигурява по-дълги периоди между регулиране на обтягането и намалява разходите за подмяна на ремъците. Приложения: Автомобили, мотоциклети, яхти, строителство, селско стопанство, машини и оборудване, косачки- портативно електрическо оборудване, цехове, ротори. Начин на употреба: Нанесете от разстояние около 20 cm. 
   22 лв. цена с ДДС
  • Спрей за контакти и електроника BARDAHL BAR-4459 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Много ефикасен почистващ продукт. - Бързо отстранява петна, оцветители, олио, мазнини и други нечистотии. - Подходящ за почистване на електрически уреди, инсталации и фини инструменти, като не оставя следи. - Предпазва контактите от окисляване и образуване на сулфид. - Препарат за почистване на диелектрични контакти без хлориди. Препаратът за почистване на диелектрични контакти е продукт за професионалисти за почистване и отстраняване на мазнини от всички видове електрически контакти, електроника и други. - Възстановява електрическите константи и премахва фалшивите контакти. - Отстранява оксидацията. - Разтваря и отстранява мазнини, прах и мръсотия. - Изсушава бързо и не оставя дебел слой. - Отблъсква вода и влага. Безвреден за боядисани повърхности, гуми, пластмаси. Инструкции за употреба: Напръскайте директно върху повърхностите, които ще се третират. - Използвайте силата на струята, за да отстраните наслояванията и почистете изцяло частта. - Оставете да подейства няколко минути. - Подсушете с въздух под налягане или мека кърпа. Електрическите уреди трябва да са изключени от захранването преди употреба. Разфасовка: 400 ml спрей.  
   21 лв. цена с ДДС
  • Лепило цианoакрилатно (CYANO-1) BARDAHL BAR-5030 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Лепило цианoакрилатно (CYANO-1) Разфасовка: 20 гр. флакон.  
   20 лв. цена с ДДС
  • Почистване на бензинови инжектори (морски съдове) BARDAHL BAR-43060 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   СВОЙСТВА:  Почиства цялата инжекционна система. Възстановява дебита на инжекторите. Предотвратява блокирането на инжекторите и помпата. Осигурява плавно ускорение на оборотите и равномерна работа на двигателя при празен ход. Възстановява и поддържа оптималните настройки на двигателя. Намалява потреблението на гориво. За всички 2Т и 4Т двигатели. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Един път годишно. Една опаковка за до 100 литра безоловен бензин. Смесва се с горивото. НЕ ПОЛЗВАЙТЕ С горива с високо съдържание на етанол като Е85; Е100.
   22 лв. цена с ДДС
  • Лепило цианoакрилатно (CYANO-7) BARDAHL BAR-5035 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Лепило цианoакрилатно (CYANO-7) Разфасовка: 20 гр. флакон.  
   20 лв. цена с ДДС
  • Спрей за надуване на спукани гуми BARDAHL BAR-4942 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Поправя и надува отново незабавно вашата гума без инструменти и без демонтаж. Съвместим с всякаква камерна или безкамерна гума. ПРИЛОЖЕНИЕ: автомобили, мотоциклети, ремаркета, каравани, земеделски мотокултиватори, велосипеди и др.  Начин на употреба: 1. Отстранете по възможност предмета, който е причинил пукането, изпуснете гумата напълно. Поставете гумата така, че клапата да бъде в положение „2” или „10” часа. Разтърсете силно аерозола, а при студено време го загрейте с ръка или с вашата топлина. Поставете свръзката върху клапана. 2. Пулверизирайте във вертикално положение с главата нагоре до пълното изразходване на препарата. 3. Когато гумата се надуе отново, отвийте бързо връзката и изминете около 15 км. без да превишавате 60 км./час.  
   23 лв. цена с ДДС
  • Проникващ спрей деблокиране BARDAHL BAR-1123 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Може да се използва във всякакво положение. Незабавно действие. Против корозия. Деблокира. Висока деблокираща способност. Концентрирана формула с високо проникващо действие. Премахва шумове и скърцане. Освобождава блокиралите части от ръжда или окисляване. Начин на употреба: Да се разтърси добре преди употреба. Да се остави да проникне 5 до 10 минути, след това да се деблокира. Препоръчва се от най-големите производители. Разфасовка: 400 ml спрей.  
   22 лв. цена с ДДС
  • Почистваща пяна Clean Mousse BARDAHL BAR-3214 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Професионална формула Ултра мощна Без силикон Не оставя следи ХАРАКТЕРИСТИКИ: Спреят може да се използва от всякакво положение (виж картинка: изправен + наобратно) -  Концентрирана, пенеща се и приятно ароматизирана формула. -  Разтваря и премахва и най-упоритите петна (мазни наслагвания, отпечатъци от пръсти, прах и тн...) -  Не оставя следи -  Антистатичен, не позволява повторното отлагане на прах. -  Използва се върху всякакви стъклени и пластмасови поръхности (автомобилни табла), както и върху текстил. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Разтърсете и напръскайте от 20 см разстояние. Оставете да подейства няколко минути и разтъркайте. Препоръчва се от най-големите автомобилни конструктори. ВНИМАНИЕ: Флакон под налягане! Пазете от пряка слънчева светлина и не излагайте на температури над 50С! Не пробивайте и не изгаряйте флакона, дори и след изразходването му! Не пръскайте срещу открит пламък или горящо тяло! Използвайте и съхранявайте далеч от пламъци, източници на топлина, включени електрически уреди! Не пушете! Пръскайте чрез кратки натискания, без продължителни пръскания! Хубаво проветрете след употреба на препарата! Съхранявайте далеч от пламъци, източници на искри! Съдържа 5% или повече, но не по-малко от 15% алифатични хидрокарбиди, парфюми, д-лимонен. S2- Съхранявайте далеч от достъпа на деца. S23- Не вдишвайте газовете от спрея. S46- В случай на поглъщане на препарата, незабавно се консултирайте с лекар и му покажете опаковката и етикета  
   20 лв. цена с ДДС
  • Лепило цианoакрилатно (CYANO-H) BARDAHL BAR-5034 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Лепило цианoакрилатно (CYANO-H) Разфасовка: 20гр. флакон.  
   20 лв. цена с ДДС
  • Паста монтажна за изпускателни системи BARDAHL BAR-4469 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Лесна за употреба при монтиране и закрепване на съединения. Продуктът се втвърдява от топлината на ауспуха образувайки херметическо запечатване против мазнини. Издръжлива на топлина, корозия и вибрация. Уплътнява свръзките, предотвратява окисляването и улеснява следващите демонтажи.
   21 лв. цена с ДДС
  • Лубрикант за отвиване (проникващ) BARDAHL BAR-1122 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Многофункционален почистващ продукт, изработен от синтетични и парафинови (без силикон) масла плюс система от органични инхибитори. Предпазва от ръжда и корозия, изолира и отблъсква влагата. ПРЕДИМСТВА: Благодарение на високата капилярност BRO прониква до сърцевината и на най-корозиралите механизми. Чрез ниското си повърхностно напрежение успешно отблъсква вода и конденз. Създавайки мазен слой върху механизмите улеснява техният демонтаж (болтове, винтове, валове, панти, плъзгачи и др.). Предпазва превантивно от окисление и корозия (BRO е водоустойчив). Намалява износването. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Чрез напръскване или накисване (най-упоритите сглобки). Използва се в много области. Индустрия: сонди, шахти, фланци, скоби, дюбели и др. Автомобили: корпус, ключалки, панти, кабели и др. "Направи си сам " и др.
   22 лв. цена с ДДС
  • Лубрикант за изтегляне на кабели BARDAHL BAR-4448 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Смазката за плъзгане на кабели е сухa, не e мазна.Не съдържа  силикон. Специално предназначена за изтегляне на кабели през пластмасови или гумени тръби. Предпазва кабелите и електрическите жици от скъсване поради изсушаване, предотвратява заклинването. Приложения: автомобили, мотоциклети, яхти, строителство, селско стопанство, електричество, аларми, телефони, антени, видео, и т.н.
   21 лв. цена с ДДС
  • Препарат за почистване на дебитомери BARDAHL BAR-3259 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   ХАРАКТЕРИСТИКИ: BARDAHL Препарат за почистване на дебитомери е професионален продукт, разработен за почистване и обезмасляване на всички видове дебитомери, електрически контакти, електроника с приложение в автомобили, мотоциклети,оборудване за водни спортове, селскостопански машини, мотокултиватори и др. Възстановява нормалното функциониране на датчика за въздушен поток. Разтваря и премахва мазните отлагания, прах и замърсявания. Отстранява вода и влага. Изпарява бързо без остатъци. Не оставя мазен филм. Елиминира окисляването. Безопасен за платинената нишка в дебитомера. Добра изолираща функция в среди с висока честота и високо напрежение. Безвреден за употреба върху бои, гума и пластмаси. Не е токсичен. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Разкачете дебитомера/Изключете уреда преди да ползвате продукта. Пулверизирайте подлежащата на обработка повърхност. Оставете повърхността накисната за няколко минути и повторете операцията. Изчакайте най-малко 10 мин. преди да свържете. ВНИМАНИЕ: Никога не изсушавайте със сгъстен въздух и не докосвайте пластината с пръсти!
   25 лв. цена с ДДС
  • Силиконов спрей BARDAHL BAR-2092 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Прозрачен, корозоустойчив, неприлепващ продукт, влагоустойчив, намалява шума, предпазва гума, каучук и пластмаса от измръзване през зимата и изсушаване през лятото, може да се използва върху всякакви повърхности Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Напръскайте като използвате удължителната тръбичка, прикрепена към флакона.  
   23 лв. цена с ДДС
  • Спрей за почистване на тапицерии и килими BARDAHL BAR-38013 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Предназначение: Почиства и освежава цветовете на тъканите, мокетите и тапицериите. Премахва най-упоритите петна и оставя следа на лек и свеж парфюм. Начин на употреба: - Почистете с прахосмукачка повърхността, която ще третирате. - Разклатете флакона и напръскайте от 20 см. разстояние повърхността, която ще почиствате. - Изтъркайте с четката и подсушете. За много зацапани повърхности повторете процедурата. - Проветрете, за да може тапицерията на вашия автомобил да изсъхне по-бързо. Флакон от 400 мл.
   23 лв. цена с ДДС
  • Спрей за предпазване от гризачи BARDAHL BAR-4492 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   ХАРАКТЕРИСТИКИ: Служи за мигновенно отблъскване на нападенията от гризачи (плъхове,мишки,катерици,белки и др.) над гумирани и пластмасови части (тапицерия, кабели, маркучи, канали и др.) привлечени от топлината на двигателя. Концентрирана формула със силно отблъскващо свойство. Не оцветява. Безопасен за частите на двигателя.Продължителност на действие една седмица. Отблъскващ ефект. НАЧИН НА УПОТРЕБА: - Разклатете аерозола. - При изгасен и студен двигател пулверизирайте върху повърхности, които могат да бъдат увредени. - При наличие на следи от гризачи повторете процедурата за постигане на по-голяма плътност на нанесеният слой като прилагате всяка седмица.
   25 лв. цена с ДДС
  • Смазка за пробиване в твърди метали C5 BARDAHL BAR-2742 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Пригоден за работа с всякакви метали (в частност неръждаеми,труднообработваеми стомани). Предпазва и удължава живота на инструментите. Вискозност при 40°С: 75 мм/сек. Вискозитетен индекс = 83. Без хлорен разтворител.Образува полу-твърд смазочен филм. Bardahl C5 е охлаждащо-смазочна течност за режещи инструменти, ползвани при пробиване, рязане, перфориране,  фрезоване, струговане, нарязване на вътрешни/външни резби и др. Съдържащите се специални добавки (ЕР), предотвратяват образуването на спойка между режещият инструмент и повърхността на обработвания детайл. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Разклатете добре преди да използвате! Почистете и обезмаслете! Напръскайте повърхността, която ще се обработва с Bardahl C5. Ако е необходимо, повторете процедурата. ВНИМАНИЕ:  Флакон под налягане! Пазете от пряка слънчева светлина! Не съхранявайте при температури над 50o С! Разфасовка: 500 ml спрей.  
   28 лв. цена с ДДС
  • Спрей за галванизиране цинк гланц BARDAHL BAR-9409 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Галванизиращият препарат се използва на студено върху всякакъв метален носител. Оставя бляскаво покритие и защитава трайно предмета от ръжда и корозия благодарение на високото съдържание на цинк (90 до 95%). Много подходящ след заварки и перфориране. Използва се за грунд преди боядисване. Устойчив от -30°С до +500°С. Начин на употреба: Да се разтръска силно аерозола, да се почистят и обезмаслят отлично повърхностите, да се пулверизира от разстояние около 20 см, да се остави да изсъхне (далеч от прах 15 минути, окончателно съхнене 24 часа). След употреба да се почисти като се пулверизира обърнат наопаки. Разфасовка: 400 ml спрей.  
   29 лв. цена с ДДС
  • Спрей за галванизиране цинк мат BARDAHL BAR-9410 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Прилага се върху всички видове метали, при коrто се получава матиране, което дълго време предпазва от корозия и ръжда заради високото съдържание на цинк (90 - 95%). Особено полезно след техническа експлоатация (заваряване, почистване с песъкоструйка или пробиване). Може да се използва като грунд преди боядисване. Начин на употреба: Разклатете добре опаковката, металът който ще се пръска трябва да бъде идеално почистен и обезмаслен, пръска се от разстояние около 20см. Оставя се да изсъхне за 15 мин. на място без прах. Изсъхва напълно за 24 ч. След употреба почистете дюзата като пръснете малко количество с обърнат флакон. Приложение: Автомобили, мотори, морски съдове, метални изделия, брави, панти и др. Опаковка под налягане. Да се пази от директна слънчева светлина и да не се излага на температури надвишаващи 50С. Разфасовка: 400 ml спрей.  
   29 лв. цена с ДДС
  • Спрей за защита при заваряване BARDAHL BAR-9406 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Препарат против прилепяне за уреди за заваряване, формулиран на водна основа, пръска се чрез патентована система от сгъстен въздух, трябва да се нанесе върху тръбите за заваряване с елементите, които ще се запояват, върху опорната стяга, така че, да се предотврати залепянето на стружки и разпространяващи се части припой. Не оставя следи, третираните повърхности могат да бъдат боядисани след изсъхване и изпаряване (не съдържа силикон), предпазва третираните части от корозия. Не съдържа силикон, разтворители, производни халогени, киселини, запалими газове. Начин на употреба: След като разклатите спрея, пръснете единслой от 25 см. След нанасяне, продуктът образува пяна, която бързо се превръща в тънък слой. Разфасовка: 300 ml. спрей.  
   30 лв. цена с ДДС
  • Лепило цианoакрилатно черно BARDAHL BAR-5027 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Лепило цианoакрилатно, черно (Black Cyano).  Разфасовка: 20 гр.
   30 лв. цена с ДДС
  • Демонтаж на инжектори BARDAHL BAR-4319 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
    ХАРАКТЕРИСТИКИ : Препаратът улеснява демонтаж на инжектори (дюзи) и свещи. Благодарение на съдържащите се в него силно концентрирани и активни съставки, продукта прониква в дълбочина, като подпомага освобождаването на части без увреждане или риск от счупване. Разтваря отлагания от ръжда, котлен камък, сажди, нагари. НАЧИН НА УПОТРЕБА : 1. Разклатете енергично флакона. 2. Премахнете механично замърсяванията доколкото е възможно. 3. Пулверизирайте около елементите за демонтаж. Ако е нужно, ползвайте удължителя от опаковката. 4. Оставете продукта да подейства до пълното му абсорбиране. 5. Демонтирайте частта с правилният инструмент. 6. Ако е необходимо повторете операцията. ЗАБЕЛЕЖКА: По възможност двигателя да е топъл, а не изстинал.
   32 лв. цена с ДДС
  • Спрей за премахване на прах BARDAHL BAR-4449 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Сухият прахоотстранител е силен инертен газ без миризма и не оставя следи. Примесите са гарантирано по-малко от 99,9%, за да осигури пълно отстраняване на праха и изсъхването на всеки материал или повърхност с труден достъп (електроника, фотоапарати, компютри и др.). Приложение: Офис оборудване, принтери, скенери, компютри и др. Опаковка под налягане. Да се пази от директна слънчева светлина и да не се излага на температури надвишаващи 50С. Разфасовка: 400 ml спрей.  
   30 лв. цена с ДДС
  • Лепило цианoакрилатно (CYANO-2500) BARDAHL BAR-5037 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Лепило цианoакрилатно (CYANO-2500) Разфасовка: 20 гр. флакон.  
   38 лв. цена с ДДС
  • Препарат за уплътняване Е77 BARDAHL BAR-5020 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Препарат за уплътняване на тръби и маркучи. Разфасовка: 75 гр. флакон. *** тези продукти се предлагат с по-ниска ТО  
   40 лв. цена с ДДС
  • Препарат за уплътняване на фини резби Е400 BARDAHL BAR-5040 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Препарат за уплътняване на фини резби Е400. Разфасовка: 50 гр. флакон. *** тези продукти се предлагат с по-ниска ТО  
   40 лв. цена с ДДС
  • Паста против затягане медна BARDAHL BAR-1647 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Монтажна паста на базата на прах от микронизирана мед с приложение в индустрията, тежкотоварни камиони и обществени ремонтни работи. Смазка (грес) за бавни движения при високи температури и много силни натоварвания (камено-трошачки, оси на строителни машини и тежка товаро-подемна техника). Много висока температура на използване : +1100°C при защита против триене; от – 20°C до + 300°C за смазване на бавни движения; изцяло неразтворим във вода; добър електрически проводник (позволява подобрение на връзките и предотвратява появата на окисление). Предотвратява триенето, заклинването дължащо се на ръжда или крайно висока температура на болтове, резбовани елементи, спирателни кранове, лагери и т.н. За монтаж при ремонт на ауспуси, на части от спирачни системи (освен на спирачно феродо, спирачен диск) и на съединител.   
   40 лв. цена с ДДС
  • Препарат за уплътняване на равни повърхности Е18 BARDAHL BAR-5018 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Препарат за уплътняване на равни повърхности с висока гъвкавост Е18. Равна херметичност, висок вискозитет, добра устойчивост на температури.  Разфасовка: 25 гр. флакон
   40 лв. цена с ДДС
  • Паста против затягане алуминиева BARDAHL BAR-1832 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Смазка (грес) за много висока температура против триене на базата на микронизиран алуминий. Продукт, който позволява лесен демонтаж на сглобки, подложени на високи температури: съединения за пара, скоби на спирачки, поправки на ауспуси и т.н... Позволява лесен демонтаж на сглобки, използвани при агресивни условия, сглобки от химическата индустрия. Осигурява отлично смазване на нагорещени елементи: вериги с конвейeр на фурни, панти на врата за фурна, леярски клещи, материали за леене. Има много широк температурен диапазон при използването си. 
   39 лв. цена с ДДС
  • Проникващ спрей деблокиране CRYO REDOX BARDAHL BAR-9411 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   ПРОНИКВАЩА СМАЗКА С ДЕЙСТВИЕ ЧРЕЗ ИЗСТУДЯВАНЕ - CRYO REDOX Действието й за деблокиране и премахване на скърцането е подсилено с криогеннен шок при -50С. Начин на употреба: Напръскайте с продукта мъжката скърцаща част за минимум 10 секунди. Препаратът предизвиква бързо и интензивно охлаждане (-50С) позволяващо свиването на мъжката част. Ако е необходимо, повторете операцията.  
   41 лв. цена с ДДС
  • Препарат за фиксиране на резба FF12 BARDAHL BAR-5022 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Препарат за фиксиране на резба FF12 средна устойчивост. Разфасовка: 50 гр. флакон. *** тези продукти се предлагат с по-ниска ТО  
   45 лв. цена с ДДС
  • Епоксидно двукомпонентно лепило BARDAHL BAR-5026 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Епоксидно двукомпонентно лепило (Poly-Poxy). Разфасовка: 2x25 g. флакон.
   47 лв. цена с ДДС
  • Препарат за фиксиране на лагери FR32 BARDAHL BAR-5024 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Препарата за фиксиране на лагери FR32. Разфасовка: 50 гр. флакон. *** тези продукти се предлагат с по-ниска ТО  
   47 лв. цена с ДДС
  • Препарат за уплътняване Е08 BARDAHL BAR-5019 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Препарат за уплътняване на уплътнения и фланци. Разфасовка: 50 гр. флакон. *** тези продукти се предлагат с по-ниска ТО  
   53 лв. цена с ДДС
  • Гел за уплътняване на тръбни резби E 77 BARDAHL BAR-5046 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Дозатор, без загуба на продукта. С точно приложение, не капе и не се разлива. Цвят : Жълт.  35 гр.
   49 лв. цена с ДДС
  • Гел за фиксиране на резби FF40 - силно устойчив BARDAHL BAR-5044 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Дозатор, без загуба на продукта. С точно приложение, не капе и не се разлива. Цвят : Червен.  35 гр.
   49 лв. цена с ДДС
  • Гел за фиксиране на резби FF12 - средно устойчив BARDAHL BAR-5042 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Дозатор, без загуба на продукта. С точно приложение, не капе и не се разлива. Цвят : Син.  35гр.
   49 лв. цена с ДДС
  • Гел за фиксиране цилиндрични части FC32 BARDAHL BAR-5048 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Дозатор, без загуба на продукта. Много силноустойчив. С точно приложение, не капе и не се разлива. Цвят: Зелен. 35 гр.
   49 лв. цена с ДДС
  • Стик за ремонт на метал (Metal Repair Stick) BARDAHL BAR-5010 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Двукомпонентна епоксидна паста за лепене, фиксиране и ремонт на всякакви машинни части. Пръчката за ремонт на метал позволява да се извършат бързи и професионални ремонти: - на машинни части. - на тръби и резервоари. - на помпи. Разфасовка: стик. *** тези продукти се предлагат с по-ниска ТО  
   56 лв. цена с ДДС
  • Препарат за фиксиране на резба FF40 BARDAHL BAR-5023 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   Препарат за фиксиране на резба FF40 - силен. Разфасовка: 50 гр. флакон.  
   53 лв. цена с ДДС
  • Препарат за почистване на под с DIR pH 13 BARDAHL BAR-4303 BMW X2 (F39) xDrive 20 d
   Информация:
   ХАРАКТЕРИСТИКА: - Почистващ препарат на водна основа създаден за почистването на мазни отлагания (греси и масла) върху цимент, бетон, плочки и др. - Силно агресивен против замърсяванията. - Повече от  90% биоразградим . Има характерна за алкални продукти (pH 13) миризма. - Съобразен с директивите на Министерството на здравеопазването относно почистване във хранителната индустрия. НАЧИН НА УПОТРЕБА: При силно замърсени повърхности напръскайте с концентриран DIR pH13 и оставете да подейства около 15 минути. ДОЗИРАНЕ: - Ръчно почистване - използва се разтворен от 2% до 5 % . - Машинно почистване - може да се използа в авто-мивки и  уреди работещи под високо налягане 1% до 3%. - Много ефикасен за почистване на металорежещи машини, вериги на фурни, печатащи машини и др.  
   70 лв. цена с ДДС
  Спирачна система
  Спирачна система
  Окачване на колелата
  Окачване на колелата
  Кормилна система
  Кормилна система
  Задвижване на колелата
  Задвижване на колелата
  Трансмисия
  Трансмисия
  Ремъчно задвижване
  Ремъчно задвижване
  Части за двигател
  Части за двигател
  Части за цилиндров блок
  Части за цилиндров блок
  Гарнитури
  Гарнитури
  Охладителна система
  Охладителна система
  Климатична система
  Климатична система
  Отопление и вентилация
  Отопление и вентилация
  Филтри
  Филтри
  Масла и течности
  Масла и течности
  Запалителна система
  Запалителна система
  Запалителна система - BMW X2 (F39) xDrive 20 d
  Затвори
  Датчици и сензори
  Датчици и сензори
  Горивна система
  Горивна система
  Електрическа система
  Електрическа система
  Стартова система
  Стартова система
  Стартова система - BMW X2 (F39) xDrive 20 d
  Затвори
  Почистване на стъклата
  Почистване на стъклата
  Ауспуси и гърнета
  Ауспуси и гърнета
  Едрогабаритни части
  Едрогабаритни части
  Светлини
  Светлини
  Интериор
  Интериор
  Добавки
  Добавки
  Тунинг
  Тунинг
  Автоаксесоари
  Автоаксесоари
  Задължително оборудване
  Задължително оборудване
  Инструменти
  Инструменти
  Аксесоари и облекло
  Аксесоари и облекло
  Аксесоари и облекло - BMW X2 (F39) xDrive 20 d
  Затвори
  Избраното МПС е успешно добавено във вашия гараж. +
  BMW X2 (F39) xDrive 20 d - 190 коня Въведете рама
  BMW Запази
  Изчисти цялата история

  ТОП производители

  star star star star star
  Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
  Valentin Iovvhev
  Valentin Iovvhev
  31 January 2023
  star star star star star
  Отличен магазин G
  Ivan Madzharov
  Ivan Madzharov
  30 January 2023
  star star star star star
  Това е първата ми поръчка от сайта, много съм доволен от обслужването ! Радвам се, че получих части за моя 40 годишен ветеран на добра цена. G
  Ivailo Radoev
  Ivailo Radoev
  30 January 2023
  star star star star star
  Каквото и да съм купил от този сайт, винаги съм оставал доволен. G
  Rumen Drebchev
  Rumen Drebchev
  29 January 2023
  star star star star star
  Богат избор, достатъчна информация, лесна поръчка. G
  Rumen Popov
  Rumen Popov
  28 January 2023
  star star star star star
  Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
  musito mustafa
  musito mustafa
  28 January 2023