Пазарувай с до -23% намаление
Часа
 • 0
 • 0
Минути
 • 0
 • 0
Секунди
 • 0
 • 0
Пазарувай с до -23% намаление

Добавка за бензин за BMW X2 (F39) xDrive 25 d - 231 коня дизел B47 C20 B - онлайн магазин

BMW
Пазарувай онлайн 24/7
BMW X2 (F39)
BMW X2 (F39)
231 к.с - дизел
от 11.2017
Марка: BMW Модел: X2 (F39) Модиф.: xDrive 25 d - дизел
Шаси: джип Година: от 11.2017 Задвижване: 4x4
Цил./Куб.: 4 цил. / 1995 куб. см. Мощност: 231 к.с / 170 kW Kод двигател: B47 C20 B
Гараж+
Филтри0
Сортиране
Продукти:
  Филтри2ИзчистиПриложи
  Сортиране
  • Най-евтини
  • Най-продавани
  • Най-скъпи
  Разфасовка
  • 0.075 L
  • 0.250 L
  • 0.300 L
  • 0.325 L
  • 0.500 L
  • 1 L
  Производител
  • BARDAHL
  • Bardahl
  • Motul
  • WYNNS
  • XADO
  Приложи
  • Добавка за пълно изгаряне на бензина BARDAHL BAR-1069 BMW X2 (F39) xDrive 25 d
   Информация:
   ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: - Против замърсяване на горивната система. - Предотвратява повреждането на клапаните и леглата им. - Отстранява тракането и самозапалването. - Отстранява водата, съдържаща се в горивото. - Намалява разхода на гориво. - Предпазва и поддържа чисти инжекторите и/или помпата. - Намалява отделяният пушек. НAЧИН НА УПОТРЕБА: Продукта се излива в резервоара преди да се зареди с гориво. Един флакон обработва 80 литра гориво. Съвместим с всички видове двигатели (инжекционни, с високо налягане, газ, турбо) и катализаторни гърнета. Препоръчва се от най-големите производители.
   16 лв. цена с ДДС
  • Препарат за безоловен бензин BARDAHL BAR-1158 BMW X2 (F39) xDrive 25 d
   Информация:
   ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Препарат за безоловен бензин (INSTEAD OF LEAD) замества оловото в бензина и гарантира смазване в клапаните и клапанните легла при работа на двигателя, чрез образуването на защитен филм. Изгаря напълно без да оставя отлагания, позволява използването на безоловен бензин в 2 и 4-тактови двигатели предназначени за оловен бензин. Предпазва механичните части от наранявания. Удължава срока на съхранение на бензина, гарантирайки неговите качества до 24 месеца. Помага за предотвратяване загуби на компресия. ПРИЛОЖЕНИЕ: За употреба в по-стари (ретро) автомобили, някои морски двигатели, оборудване за водни спортове, селскостопански машини, мотокултиватори, градинска техника и др. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Може да се ползва с безоловен 95 или 98/99 бензин. Ползвайте дозатора на опаковката  в съотношение:   Instead of lead 1 мл. = бензин 1 л.  
   15 лв. цена с ДДС
  • Injector Cleaner 6 in 1 - бензин BARDAHL BAR-1198 BMW X2 (F39) xDrive 25 d
   Информация:
   ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Почистване на горивната система, бензин, 6 в 1 Комплексна добавка 6 в 1 едно за еднократно почистване на силно замърсени горивни системи. Почиства инжекторите, горивната рейка, помпата и регулатора за налягане от отлагания, смоли и утайки, както и клапаните, горивната камера, челата на буталата и сегментите. Повишава октановото число на бензина с до 3 пункта, за да намали риска от детонации ("чукане" на аванса) и образуване на допълнителни нагари, докато останалите компоненти почистят системата. Абсорбира водата в горивото и подобрява ефективността на горивния процес. Поради анти-фрикционните си качества предпазва от износване и блокиране дюзите и намалява разхода на гориво. Намалява шума на двигателя. Намалява пушенето и вредните емисии, което улеснява преминаването през ГТП. Добавката е съвместима със всички видове бензинови двигатели оборудвани със всички системи за инжекторно впръскване. Не вреди на катализаторите и филтрите за твърди частици. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Изсипете флакона преди да заредите гориво. Една опаковка третира 20 л. бензин, като се използва до изразходването му. Препоръчва се на всеки 5000 км. и преди техническия преглед. ПРЕПОРЪЧВА СЕ ОТ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ АВТОМОБИЛНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ: Peugeot, Citroen, Renault, Audi, VW, BMW, Mercedes
   23 лв. цена с ДДС
  • Стоп пушек Бензин BARDAHL BAR-2321 BMW X2 (F39) xDrive 25 d
   Информация:
     ХАРАКТЕРИСТИКИ: Bardahl Стоп пушек Бензин концентрирана добавка за бензин, предназначена за почистване на системата за впръскване  на гориво. Намалява натрупването на депозити. Възстановява мощността на двигателя. Почиства карбуратори,инжектори за гориво и всмукателни клапани. Намалява замърсяващите отработени газове,разхода на гориво и шума на двигателя,повишава производителността му и облекчава студеният старт. Улеснява преминаването на теста за отделените изгорели газове при ГТП. КОГА ДА ИЗПОЛЗВАМЕ: Увеличеният пушек в изгорелите газове е признак за наличие на замърсяване в горивната система, което би довело до: -загуба на мощност; -свръхконсумация на гориво; -шум от двигателя и прекомерно износване; -силно замърсяващи изгорели газове. Bardahl Стоп пушек Бензин е решението за избягване на този вид проблеми! Съвместим с всички 4-тактови бензинови двигатели.Не се използва с бензин Е85! НАЧИН НА УПОТРЕБА: Изсипете съдържанието на опаковката в резервоара за гориво в 20 литра бензин! Шофирайте до изчерпване на обработеното гориво.
   23 лв. цена с ДДС
  • Octane Booster BARDAHL BAR-2302 BMW X2 (F39) xDrive 25 d
   Информация:
   ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Добавка към бензина за повишаване на октановото число с до 5 пункта (в зависимост от използвания бензин). За съвременни високонатоварени бензинови двигатели. Не съдържа олово. Не замърсява горивната система, буталата, клапаните, свещите. Особено подходяща за двигатели с висока степен на сгъстяване, агресивен аванс, високо надналягане при принудително пълнене (турбо или компресор). НАЧИН НА УПОТРЕБА: За ежедневна употреба: Изсипете флакона преди да заредите, една опаковка третира 80 л. гориво. Добавена към стандартен бензин в съотношение от 1:60 до 1:80 осигурява отлична защита на двигателя от детонации, позволява увеличаване на мощността и подобрява реакцията на педала на газта.  За спортна употреба: Изсипете преди да заредите, една опаковка третира 40 л. гориво. Несъвместим с Биогорива тип Е85 (биоетанол).
   23 лв. цена с ДДС
  • Добавка подобрител на бензин BARDAHL SLR - BAR-13101 BMW X2 (F39) xDrive 25 d
   Информация:
   Разработен за автомобилни състезатели, които искат да защитят и удължат ресурса на двигателя си. Тази превантивна добавка за бензин може да се използва по време на състезания или при ежедневно шофиране. Препоръчва се с цел избягване загуба на мощност предизвикана от износване и замърсяване на двигателя.  СВОЙСТВА: - Смазва горната част на цилиндъра и буталните пръстени и спомага за усвояването на оловото в бензина. - Предпазва клапаните и леглата на клапаните от износване. - Предпазва от детонации и самозапалване. - Подобрява работата на двигателя, мощността и еластичността. - Диспергира евентуално наличие на вода в горивото. - Улеснява студеният старт. - Намалява разхода на гориво. - Предпазва от отлагания и поддържа чиста горивната система. ИНСТРУКЦИИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: Изсипете добавката в резервоара преди да заредите с гориво. Един флакон третира 20 литра бензин. Съвместим с всеки тип бензинов двигател: инжекционна система, карбуратор, системи за впръскване под високо налягане, турбокомпресор. Съвместим с катализатори. ВНИМАНИЕ: Да не се ползва с биогориво Е85.
   26 лв. цена с ДДС
  • Fuel Treatment Gasoline - Профилактика за бензин BARDAHL BAR-1149 BMW X2 (F39) xDrive 25 d
   Информация:
   Комплексна супер-концентрирана добавка за постоянна профилактика на бензина. Почиства инжекторите от отлагания, смоли и утайки. Помага за охлаждането и почистването от нагари на горната част на двигателя - чела на бутала, сегменти, клапани. Спомага за абсорбирането на оловото и водата в бензина и по-пълното им изгаряне. Увеличава мощността, намалява разхода на гориво и вредните емисии. Намалява риска от детонации ("чукане" на аванса), които възникват в двигатели с много нагари. Съотношението за смесване с горивото е 1:1000. С една опаковка се третират 500 литра бензин. Препоръчва се от всички големи авто-производители: Peugeot, Citroen, Renault, Audi, VW, BMW, Mercedes Разфасовка: 500 ml бутилка.  
   39 лв. цена с ДДС
  • Добавка за гориво Octane Booster Racing BARDAHL SLR - BAR-13107 BMW X2 (F39) xDrive 25 d
   Информация:
   Концентрирана формула създадена да повиши октановото число на бензина. Когато се използва бензин с ниско октаново число се появява т.нар. "чукане" в двигателя, което е предупреждение за шофьорите за лошо изгаряне на сместа и загуба на мощност. Тези признаци са знак за потенциална повреда на двигателя. Дори и при превозни средства предназначени да се движат с бензин с по-ниско октаново число е възможна появата на "чукане" в двигателя в следствие на натрупани отлагания в горивните камери. Периодичното ползване на Bardahl Racing Octane Booster при двигатели с искрово запалване на сместа се осигурява правилно синхронизиране работата на запалителната свещ, предотвратявайки причините за почукването в двигателя. Детонациите може да са резултат от използването на гориво с прекалено ниско октаново число. СВОЙСТВА: - Увеличава октановото число на бензина (в зависимост от вида на използваното гориво). - Осигурява по-добре контролирано и по-равномерно изгаряне на бензина. - Намалява "чукането" от предварителното запалване и детонация на сместа. - Подтиска ефекта "следгорене" предизвикан от натрупване на депозити. ИНСТРУКЦИИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: Bardahl Racing Octane Booster третира 40 литра бензин. Продукта се изсипва в резервоара преди зареждане с гориво. ВНИМАНИЕ: Bardahl Racing Octane Booster съдържа съставки на метална основа свързани с ароматни разтворители с цел получаване на хомогенна смес с горивото и пълноценното му изгаряне!
   40 лв. цена с ДДС
  • Професионално почистване на дюзи BARDAHL BAR-1036 BMW X2 (F39) xDrive 25 d
   Информация:
   За почистване на дюзи само с "Машина 360" на BARDAHL. ПРОДУКТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ! ЗА МАШИННО ПОЧИСТВАНЕ!
   61 лв. цена с ДДС
  • BSF/Octane Booster BARDAHL BAR-100039 BMW X2 (F39) xDrive 25 d
   Информация:
   Повишаване на октановото число на бензина с 7 пункта*** Многофункционална състезателна добавка към бензина за повишаване на октановото число с 5 до 7 пункта. Изключително силен концентрат. Само за състезателни или тунинговани автомобили. Не съдържа олово. Съдържа силни анти-детонатори, ускорители на горивния процес, почистващи съставки. Не замърсява горивната система, буталата, клапаните, свещите. Особено подходяща за двигатели с екстремно висока степен на сгъстяване (>12:1), агресивен аванс, високо над-налягане (>1.5 бара) при принудително пълнене (турбо или компресор). Добавена към стандартен 100 октанов бензин в съотношение от 3:1000 до 5:1000 осигурява максимална защита на двигателя от детонации и позволява увеличаване на мощността, каквото може да бъде постигнато само със състезателни бензини на цена 6-7 EUR / литър. Приложения: Рали, пистови, драг, планински, оф-роуд състезания. 
   294 лв. цена с ДДС
  • Поддръжка на бензинова горивна система 5в1 Bardahl BAR-2372 BMW X2 (F39) xDrive 25 d
   Информация:
   Препаратът за почистване на бензинова система 5в1 съдържа комплекс от многофонкционални добавки,разработени чрез най-ново поколение технологии. Поддържа Вашият двигател чист чрез прецизна обработка на всички чуствителни към запушване части на горивната система. -почиства и предпазва инжекционната система; -почиства и възстановява нормалният дебит на ижекторите; -поддържа чисти EGR клапан,турбина,изпусквателни клапани и катализатор без демонтаж; -намалява вредните емисии на изгорелите газове и подпомага преминаването на ГТП. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Изсипете флакона в резрвоара с помощта на удължител в 20 литра бензин. Шофирайте в продължение на 20мин. при равни обороти в диапазона 2500-3000 об./мин.,след което шофирайте нормално. Повторете тази операция два пъти и шофирайте автомобила докато изразходите по-голяма част от третираното гориво. Продукта е съвместим с всички бензинови двигатели и горива тип Е5+Е10. Продукта не е съвместим с биогориво от типа Е85!
   59 лв. цена с ДДС
  • MOTUL FUEL SYSTEM CLEAN SCOOTER 0.075L Motul 104879 BMW X2 (F39) xDrive 25 d
   Мярка
   0.075 литра
   Тегло (кг)
   0.075
   Производител
   Motul
   31 лв. цена с ДДС
  • Добавка за бензин 325мл 3xA Petrol WYNNS AP388244 BMW X2 (F39) xDrive 25 d
   Информация:
   Информация:
   Информация:

   Добавка за бензин 325мл 3xA Petrol

   3 X A Petrol е добавка съставена от подобрители на горенето и почистващи вещества.

   Характеристики
   • Подобрява горенето и работата на двигателя.
   • Почиства и поддържа чиста цялата горивна системи (инжектори, карбуратор и клапани).
   • Намалява въглеродните утайки в горивната камера.
   • Намалява емисиите на CO и HC.
   • Намалява разхода на гориво.
   • Защитава горивната система от преждевременно износване и повреда, като предотвратява образуването на ръжда и корозията.
   • Не вреди на катализаторите.
   Приложение
   • Препоръчва се за всички бензинови карбураторни и инжекционни двигатели.
   Употреба
   • Добавете в резервоара за бензин.
   • Една опаковка от 325 мл. обработва 50 л. бензин.
   • Препоръчително е да се добави продукта преди зареждане на резервоара, за да се получи добра смес с горивото.
   • Повтаряйте третирането на всеки 5 000 км.
    
   16 лв. цена с ДДС
  • Спрей за почистване всмукателен колектор карбуратор дросел 500мл WYNNS AP388245 BMW X2 (F39) xDrive 25 d
   Информация:
   Информация:
   Информация:

   Спрей за почистване всмукателен колектор, карбуратор, дросел 500мл

   Елиминира отлаганията по всмукателния колектор и по видимите части на карбуратора. Почиства дроселните клапи.

   Характеристики
   • Бързо разгражда и премахва замърсяванията.
   • Има силна впръскваща струя за подпомагане на почистващия процес
   Употреба
   • Пръскайте върху видимите части на карбуратора.
   • За всмукателната система и PCV клапана на инжекционни и карбураторни бензинови двигатели.
   17 лв. цена с ДДС
  • Добавка за бензин 500мл - Petrol Power 3 WYNNS AP388250 BMW X2 (F39) xDrive 25 d
   Информация:
   Информация:
   Информация:

   За всички бензинови инжекционни с-ми 500мл PETROL POWER 3

   Petrol Power 3 е продукт предназначен за бензинов двигател.

   • подобрява работата на двигателя
   • намалява вредните емисии
   • понижава разхода на гориво и предпазва двигателя при употреба на биогориво E10.

    Употреба: 

   • Добавете в бензиновия резервоар.
   • Една опаковка от 500 мл обработва 50 литра бензин.
   • Повтаряйте третирането на всеки 10 000 км.
   30 лв. цена с ДДС
  • Добавка за бензин подобрител 250мл Supremium Petrol WYNNS AP388251 BMW X2 (F39) xDrive 25 d
   Информация:
   Информация:
   Информация:

   Добавка за бензин подобрител 250мл Supremium Petrol

   Wynn's Supremium Petrol е добавка, която подобрява качеството на обикновеното бензиново гориво до първокласно гориво.

   Характеристики
   • Намалява вътрешното триене между частите в горивната система.
   • Почиства и запазва чисти инжекторите, клапаните и горивната система.
   • Възстановява и поддържа оптималната работа и мощността.
   • Намалява отделените вредни газове с до 30%.
   • Подобрява студения старт.
   • Защитава частите на двигателя от корозия и износване.
   • Смазва и защитава горивната помпа и инжекторите.
   Приложение
   • За всички видове бензиново гориво, за всички видове бензинови двигатели.
   Употреба
   • Добавете 0,1% към бензина (25 мл на 25 литра бензин).
   • Специална разфасовка с дозиращо устройство, която спомага за отмерване на точното количество.
   18 лв. цена с ДДС
  • ATOMEX Multi Cleaner бензин XADO XA 40013-3820653544738914436 BMW X2 (F39) xDrive 25 d
   Информация:
   Продуктът е пълноценна алтернатива на стендовото почистване на инжектори. Съдържа XADO REVITALIZANT®, благодарение на което надеждно защитава горивната система. При нормална експлоатация на автомобила и използване на стандартно бензиново гориво, в горивната система неминуемо се образуват отлагания. Тези отлагания намаляват мощността на двигателя и в същото време увеличават разхода на гориво, повишават токсичността на отработените газове, увеличават риска от детонация и причиняват вибрации. Решение: Регулярно използване на ATOMEX Multi Cleaner Gasoline ( една опаковка от 250 мл. на 5 000 км ). Случайно проникване на вода или зареждане със замърсено гориво може да доведе до повреда на горивната помпата и залепване на иглите на инжектора. Решение: XADO REVITALIZANT®, съдържащ се в почистващия продукт, ще защити надеждно детайлите на горивната система, помпата и инжектора от повреда. ПРЕДИМСТВА: Благодарение на специалните почистващи свойства на ATOMEX Multi Cleaner: Безопасно и бързо премахва всички видове отлагания, окиси, утайки и замърсявания; Почиства инжектори, всмукателни клапани, горивна камера до степен на технически показатели; Възстановява мощността на двигателя и връща параметрите му до заводските стойности; Намалява разхода на гориво; Премахва влагата от бензиновото гориво; Намалява нивото на изхвърлени токсични газове; Подобрява процеса на изгаряне на бензиновото гориво; ​ Благодарение на нанокомпонента XADO REVITALIZANT®: Образува силно противоизносно покритие върху детайлите на горивната система; Повишава надеждността на работа и удължава експлоатационния живот на горивната система; Възстановява ефективността на горивната помпа и подобрява разпръскването на горивото; Предпазва иглата на инжектора от замръзване при използване на нискокачествено гориво; Надеждно защитава горивната система в рамките на 5 000 км.; НАЧИН НА УПОТРЕБА: Преди употреба, продуктът трябва да бъде на стайна температура; Поставете продукта в резервоара за гориво преди зареждане; Препоръчва се при първоначална употреба ( една опаковка от 250 мл. на 40 литра гориво ); При последващо третиране ( една опаковка от 250 мл. на 60 литра гориво през 5 000 км. );
   28 лв. цена с ДДС
  • ATOMEX подобрител за безнин XADO XA 40413-3820653544738914814 BMW X2 (F39) xDrive 25 d
   Информация:
   ATOMEX® Energy Drive Gasoline е високоефективен продукт, който комплексно решава въпроса за постигане на максимална мощност на двигателя, увеличаване на енергийната мощност на горивото и създаване на оптимални условия за неговото изгаряне. Специалните модификатори на горенето оптимизират работата на съвременните високотехнологични бензинови двигатели, които изискват използването на висококачествено гориво. При динамична експлоатация или спортно шофиране на автомобила, от особена важност са две неща: Максимално бързо достигане на пиков въртящ момент на двигателя; Резерв от мощност на двигателя; ​ Решение: Използването на Xado Energy Drive Gasoline, който подобрява енергийната ефективност на горивото и неговата ефективност на изгаряне. Активният компонент на продукта са химически модификатори, които подобряват динамичните процеси на запалване и изгаряне на горивото. ПРЕДИМСТВА: Увеличава енергийната мощност и ефективността на изгаряне на горивото; Увеличава октановото число с 6 единици; Подобрява динамичните процеси на запалване и изгаряне на горивото; Увеличава тягата на двигателя и намалява времето за ускорение при рязко ускорение; Осигурява незабавно стартиране на двигателя поради по-добро запалване на горивото; Намалява времето за достигане на високи обороти; Елиминира ефекта на "студен" двигател;​ ​ ДОЗИРОВКА: Препоръчва се една опаковка (250 мл.) на 40 - 60 литра гориво; Препоръчително е да се използва при всяко пълнене на гориво; ВАЖНО !!! Продуктът е съвместим с бензиново гориво от всички видове производители; Безопасен е за системите за обработка на отработените газове ( катализатори ), за кислородните сензори ( ламбда сонди) и за клапаните; Предназначен е за нискооктаново бензиново гориво, което не съдържа добавки за повишаване на октановото число;
   28 лв. цена с ДДС
  Спирачна система
  Спирачна система
  Окачване на колелата
  Окачване на колелата
  Кормилна система
  Кормилна система
  Задвижване на колелата
  Задвижване на колелата
  Трансмисия
  Трансмисия
  Ремъчно задвижване
  Ремъчно задвижване
  Части за двигател
  Части за двигател
  Части за цилиндров блок
  Части за цилиндров блок
  Гарнитури
  Гарнитури
  Охладителна система
  Охладителна система
  Климатична система
  Климатична система
  Отопление и вентилация
  Отопление и вентилация
  Отопление и вентилация - BMW X2 (F39) xDrive 25 d
  Затвори
  Филтри
  Филтри
  Масла и течности
  Масла и течности
  Запалителна система
  Запалителна система
  Запалителна система - BMW X2 (F39) xDrive 25 d
  Затвори
  Датчици и сензори
  Датчици и сензори
  Горивна система
  Горивна система
  Електрическа система
  Електрическа система
  Стартова система
  Стартова система
  Стартова система - BMW X2 (F39) xDrive 25 d
  Затвори
  Почистване на стъклата
  Почистване на стъклата
  Ауспуси и гърнета
  Ауспуси и гърнета
  Едрогабаритни части
  Едрогабаритни части
  Светлини
  Светлини
  Интериор
  Интериор
  Добавки
  Добавки
  Тунинг
  Тунинг
  Автоаксесоари
  Автоаксесоари
  Задължително оборудване
  Задължително оборудване
  Инструменти
  Инструменти
  Аксесоари и облекло
  Аксесоари и облекло
  Аксесоари и облекло - BMW X2 (F39) xDrive 25 d
  Затвори
  Избраното МПС е успешно добавено във вашия гараж. +
  BMW X2 (F39) xDrive 25 d - 231 коня Въведете рама
  BMW Запази
  Изчисти цялата история

  ТОП производители

  star star star star star
  Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
  Nedko Florov
  Nedko Florov
  08 February 2023
  star star star star star
  Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
  plamen dimov
  plamen dimov
  07 February 2023
  star star star star star
  Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
  Petar Toskov
  Petar Toskov
  07 February 2023
  star star star star star
  Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
  Angel Lukov
  Angel Lukov
  07 February 2023
  star star star star star
  Останах с отлично впечатление от работата на екипа ! Бъдете живи и здрави и все така отзивчиви и внимателни към клиентите си ! Благодаря Ви ! G
  Йордан Йорданов
  Йордан Йорданов
  07 February 2023
  star star star star star
  Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
  Daniel Dimitrov
  Daniel Dimitrov
  07 February 2023