Пазарувай с до -23% намаление
Часа
 • 0
 • 0
Минути
 • 0
 • 0
Секунди
 • 0
 • 0
Пазарувай с до -23% намаление

Добавка за дизел за BMW X2 (F39) sDrive 16 d - 116 коня дизел B37 C15 A - онлайн магазин

BMW
Пазарувай онлайн 24/7
BMW X2 (F39)
BMW X2 (F39)
116 к.с - дизел
от 11.2018
Марка: BMW Модел: X2 (F39) Модиф.: sDrive 16 d - дизел
Шаси: джип Година: от 11.2018 Задвижване: предно
Цил./Куб.: 3 цил. / 1496 куб. см. Мощност: 116 к.с / 85 kW Kод двигател: B37 C15 A
Гараж+
Филтри0
Сортиране
Продукти:
  Филтри2ИзчистиПриложи
  Сортиране
  • Най-евтини
  • Най-продавани
  • Най-скъпи
  Разфасовка
  • 0.090 L
  • 0.125 L
  • 0.150 L
  • 0.200 L
  • 0.250 L
  • 0.300 L
  • 0.325 L
  • 0.400 L
  • 0.500 L
  • 1 L
  • 5 L
  Производител
  • BARDAHL
  • Bardahl
  • GAT
  • Holts
  • Liqui Moly
  • Redex
  • Wurth
  • WYNNS
  • XADO
  Приложи
  • Добавка за пълно изгаряне на горивото - дизел BARDAHL BAR-1071 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   Добавка, осигуряваща пълно изгаряне на дизеловото гориво. Против замърсяване на горивната система. Отлични характеристики. Допринася за икономия. Чрез смазочните си свойства компенсира слабото съдържание на сяра в дизела. Предотвратява повреждането на клапаните и леглата. Отстранява тракането и самозапалването. Отстранява водата, съдържаща се в горивото. Намалява разхода на гориво. Предпазва и поддържа чисти инжекторите и помпата. Намалява изпускания пушек.
   17 лв. цена с ДДС
  • Препарат премахващ водата - бензин и дизел BARDAHL BAR-1082 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   Подходяща добавка за бензин или дизел. Предотвратява блокирането и корозията. Смазва помпи-инжектори. Отстранява водата дължаща се на конденза съдържаща се в горивото. Предпазва системата за захранване (инжектори, помпа, карбуратор) благодарение на смазочните му качества. Улеснява паленето на студено. Избягва блокирането на инжекторите и помпите на системите под високо налягане (HDI, TDI, CDI и др.). Избягва образуването на ръжда и на отлагания. Възстановява ускоряването, стабилни ниски обороти. Начин на употреба: Флакона да се изсипе в максимум 60 литра гориво.
   20 лв. цена с ДДС
  • Добавка против бактерии DAB BARDAHL BAR-1066 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
    ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: BARDAHL Дизел Анти Бактерия е биоцид подходящ за двигатели работещи с дизелово гориво, газьол за извънпътна техника,газьол за промишлени и комунално-битови цели (селскостопанска, горска, пътностроителна техника, тежкотоварни автомобили, морски транспорт и др.). Съвместим с всички поколения нови и стари двигатели. BARDAHL Дизел Анти Бактерия има широк и балансиран спектър на ефективност в борбата с микроорганизми развиващи се в дизеловото гориво като: бактерии-Ешерехия коли, Протеус пеннери, Клебсиела; Едноклетъчни гъби (дрожди/плесени) - Сахаромицес, Аспергилос и др. Продукта изгражда взаимодействаща си субстанция вода/гориво, непозволяваща образуването на неразтворими утайки, които да причинят запушване на горивната система. Неутрализира киселини образувани от микроорганизмите, като по този начин предпазва частите от корозия. Съвместим с добавки използвани в дизеловите горива. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Съгласно описанието за дозиране върху етикета на съответната опаковка! Разклатете добре преди употреба!
   19 лв. цена с ДДС
  • B.D.C. - DIESEL COMBUSTION BARDAHL BAR-1200 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
    Bardahl BDC е продукт, който почиства дюзите, подобрява впръскването на горивото в горивната камера и повишава КПД. Използването на добавката съдържаща полярно-органични съставки, значително подобрява контрола над процеса на изгаряне на дизеловото гориво, а изгорелите газове имат значително по-малко вредни емисии. Удължава живота на катализатора и филтъра за твърди частици. Bardahl BDC съдържа добавки, които почистват разпръсквачите в горивната система, а постоянното им почистване предотвратява въглеродните отлагания. Употребата на Bardahl BDC осигурява: - Поддържа дюзите чисти, като по-финото впръскване на дизеловото гориво в цилиндрите подобрява изгарянето му. - Смазва (test H.F.R.R.) и защитава инжекторите. - По-чисто изгаряне, защото предотвратява въглеродните отлагания. - Намалява изпусканите емисии. - Повишава цетановият индекс за по-пълно изгаряне. - По-нисък разход на гориво с до 10%. - Премахва влагата от конденз в резервоара. - Предпазва от образуването на бактерии в биодизела. - Предпазва от корозия (ASTM D665) и оксидация (ASTM D2774). - Предпазва от замръзване на горивото. Начин на приложение: Дизел Зима - 1 л. BDC за 500 л. дизел;Дизел Лято - 1 л. BDC за 1000 л. дизел Ползвайте преди зареждане с гориво.Не трябва да се съхранява при температура по-ниска от 5°C.Ефикасността на продукта зависи от качеството на ползваното гориво.Съвместим с всички видове дизелови двигатели: HDI, CDI, TDI, dCi, TDCI и Common Rail, с и без филтър за твърди частици.
   48 лв. цена с ДДС
  • Diesel Antifriz BARDAHL BAR-2357 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Препарат против замръзване на дизелово гориво. Защита до -28°С. Забавя кристализацията на парафина. Предотвратява блокиранията и замръзването на дизела. Подобрява флуидността и смазочните качества на дизела при ниска температура. Съвместим с филтри за твърди частици, катализаторни гърнета, както и с всички дизелови двигатели (HDI-TDI и др.). Препоръчва се от всички големи производители: Peugeot, Citroen, Renault, Audi, VW, BMW, Mercedes НАЧИН НА УПОТРЕБА: Един флакон (125 ml) за 80 литра дизел. Ползвайте преди да заредите гориво. Третирайте при температура на горивото не по-малка от 5°C Функционалността на продукта зависи от качеството на горивото.
   20 лв. цена с ДДС
  • Почистващ препарат за инжектори - дизел BARDAHL BAR-1185 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   Почиства и предпазва цялата инжекционна система (инжектори, клапи, помпа, горивна камера и др.). Премахва без демонтаж прекъсванията при ускоряване и нестабилни ниски обороти. Увеличава пъргавостта и мощността. Предотвратява засядането на инжекторите и на помпата, отстранявайки водата съдържаща се в горивото. Намалява разхода на гориво. Намалява шума на двигателя благодарение на смазващите си качествата. Намалява изпускания пушек и улеснява преминаването на технически преглед. Начин на употреба: Флакона да се излее в 20 литра гориво. Съвместим с всички видове двигатели с високо налягане, оборудвани с катализатор и филтри за частици (HDI, TDI, CDI и др.). Препоръки: Да се извършва на всеки 5000 км и преди технически преглед. Препоръчва се от най-големите производители. Разфасовка: 300 ml бутилка.  
   24 лв. цена с ДДС
  • Cetane Booster - Повишаване на цетановото число на дизела с 5 пункта BARDAHL BAR-2305 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   Добавка към дизеловото гориво, която служи за повишаване на цетановото число с 5 пункта. Една опаковка се използва за 50 литра гориво. Подходящ, както за съвременни високо-натоварени, така и за по-старо поколение дизелови двигатели. Не замърсява горивната система. Подобрява запалването, мощността и предотвратява износването на мотора. Намалява шума на мотора и разхода на гориво. За по-лесен студен старт.
   22 лв. цена с ДДС
  • Injector Cleaner 6 in 1 - дизел BARDAHL BAR-3205/1155 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   Почистване на горивната система-дизел, 6 в 1 Комплексна добавка 6 в 1  за еднократно почистване на силно замърсени горивни системи, отстранява без демонтаж прескачания при ускоряването и нестабилни ниски обороти. - Увеличава цетановия индекс и благоприятства пъргавостта и  мощността. - Почиства и предпазва цялата инжекционна система - инжектори, клапи, помпа, горивна камера и др. - Предотвратява запушването на инжекторите и помпата, отстранявайки водата, съдържаща се в горивото. - Намалява разхода на гориво и шума на двигателя благодарение на смазочните си качества. - Намалява изпускания черен пушек и улеснява преминаването на технически преглед. Начин на употреба: флакона да се излее в 20 литра гориво. Съвместим с филтри за твърди частици, катализаторни гърнета, COMMON RAIL и с високо налягане.
   23 лв. цена с ДДС
  • Стоп Пушек Дизел BARDAHL BAR-2320 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
    ХАРАКТЕРИСТИКИ: BARDAHL Стоп пушек Дизел почиства системата за впръскване на дизелово гориво. Намалява натрупването на депозити и възстановява мощността на двигателя. Съдържанието на цетан бустер редуцира шумът от двигателя, подпомага студеният старт и прави продукта по-ефективен от другите конкуренти на пазара. Намалява отделяните отработени газове. Почиства и защитава цялата система за впръскване на гориво. Намалява разхода на гориво и шума от двигателя. Увеличава мощността и производителността му. Улеснява преминаването на теста за отделяни емисии от отработени газове при ГТП. Съвместим с всички видове дизелово гориво,биодизел и смеси съдържащи биодизел. КОГА ДА ИЗПОЛЗВАМЕ: Прекомерното съдържание на пушек в отработените газове е признак за увеличено наличие на замърсявания в горивната система, водещи до следните проблеми: - загуба на мощност на двигателя; - свръхконсумация на гориво; - шум от двигателя и увеличаване на износването; - увеличаване на замърсяващите изгорели газове. BARDAHL Стоп пушек Дизел е решение за избягване на тези проблеми и спомага за преминаване теста за изгорели газове. Съвместим с всички видове 4-тактови дизелови двигатели (инжекционни, високо налягане, турбо) с катализатор и филтър за твърди частици. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Изсипете съдържанието на флакона в резервоара за гориво в 20 литра дизел. Шофирайте до пълното консумиране на обработеното гориво (препоръчително при високи обороти на ниска предавка).
   22 лв. цена с ДДС
  • Common rail diesel additif - Препарат за подобряване на дизела за Common rail BARDAHL BAR-1072 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   Дизеловите инжекционни системи Common rail функционират при много високо налягане (до 2000 бара). Дизеловите горива са все по-бедни на сяра и следователно смазват все по-малко. Липсата на смазване може да повреди системите за високо налягане. Новият евро дизел е със съдържание под 0.05%, което увеличава пробега на маслата, но е много лошо за системите за високо налягане (HDI, TDI) които разчитат на сярата като смазочен елемент. За да се защити вашата система, Бардал създаде специална добавка за дизел (инжектиране при високо налягане), която има следните функции: - смазва помпата и инжекторите - абсорбира водата от горивото - поддържа чисти инжекторите и помпата - увеличава цетановия индекс - намалява изпускания пушек - против замръзване - намалява разхода на гориво. Начин на употреба: 1 флакон да се налее в резервоара преди да се зареди с гориво. Подновявайте операцията при всяко пълнене на гориво. 1 опаковка се използва за 70 л. гориво. 
   25 лв. цена с ДДС
  • Diesel injection restorer 11 BARDAHL BAR-5492 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   DIESEL INJECTION RESTORER 11 е лечебна формула за почистване на последна генерация дизелови инжекторни системи. Продукт за цялостно почистване на горивната система в дизеловите двигатели. Увеличаването на процента биодизел в дизеловото гориво е причина за натрупване на отлагания, които запушват инжекторната система на дизеловите двигатели. Почиства ефикасно инжекторите: 
   51 лв. цена с ДДС
  • Дизел антифриз - препарат против замръзване BARDAHL BAR-5580 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Препарат против замръзване на дизел до -29°C . Забавя кристализирането на парафините. Предотвратява блокиранията и замръзването на дизела. Подобрява флуидността и смазочните му качества при ниска температура. Съвместим с филтри за твърди частици (DPF/FAP), катализаторни гърнета както и всички видове дизелови двигатели (HDI/TDI и др.) НАЧИН НА УПОТРЕБА:  Пропорции на смесване: - 1 л. Дизел Антифриз за 4000 л. зимен дизел защитава до -23°C; - 1 л. Дизел Антифриз за 2000 л. зимен дизел защитава до -27°C; - 1 л. Дизел Антифриз за 1000 л. зимен дизел защитава до -29°C; ВНИМАНИЕ:  Дизел Антифриз се използва при t°C на горивото не по-ниска от 5°C. Ефикасността на продукта зависи от качеството на горивото. СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява при температура над 15°C.
   56 лв. цена с ДДС
  • Професионално почистване на дюзи BARDAHL BAR-1037 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   За почистване на дюзи само с "Машина 360" на BARDAHL. ПРОДУКТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ! ЗА МАШИННО ПОЧИСТВАНЕ!
   61 лв. цена с ДДС
  • Turbo Cleaner - Почистване на турбо BARDAHL BAR-3206 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   Bardahl Turbo Cleaner елиминира блокирането на актуатора при турбини с променлива геометрия без демонтаж.  Подобрява състоянието на двигателя. Намалява вредните емисии. Удължава живота на турбината, катализатора и филтъра за твърди частици. Съвместим с всякакъв тип дизелови двигатели, с и без филтри за твърди частици.    Начин на употреба: При топъл двигател, изсипете съдържанието в 30 литра гориво (максимум 60 литра). Карайте автомобила нормално, но не превишавайте 3500 оборота, докато не изразходите третираното гориво.
   130 лв. цена с ДДС
  • Добавка за FAP/DPF 176 BARDAHL BAR-1053 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:  2003-2008-PEUGEOT, CITROEN, FORD; 2005-2008 - VOLVO, MAZDA 1 ОПАКОВКА = 1 ЗАРЕЖДАНЕ Добавка за зареждане на съда на дизелови автомобили, оборудвани с FAP/DPF изискващи специална течност. Продукт за професионална употреба. ВНИМАНИЕ: Проверете FAP/DPF и катализатора преди да заредите течността. Ползвайте предпазни средства.
   167 лв. цена с ДДС
  • Добавка за FAP/DPF 42 BARDAHL BAR-1052 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   2000-2002- PEUGEOT, CITROEN 1 ОПАКОВКА = 1 ЗАРЕЖДАНЕ Добавка за зареждане на съда на дизелови автомобили, оборудвани с FAP/DPF изискващи специална течност. Продукт за професионална употреба. ВНИМАНИЕ: Проверете FAP/DPF и катализатора преди да заредите течността. Ползвайте предпазни средства.
   171 лв. цена с ДДС
  • Particulate filter cleaner - Почистване на филтър за твърди частици BARDAHL BAR-1042 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
    ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ФИЛТРИТЕ ЗА ТВЪРДИ ЧАСТИЦИ за двигателите оборудвани с  DPF филтри (с добавка или не).  Bardahl Particulate Filter Cleaner ще направи възможно изгарянето на саждите при 270 С. Въглеродните частици нормално горят при над 600 градуса, но преди да достигнат до филтъра температурите падат до 300-350 гр., което води до натрупване на неизгорели налепи във филтъра. Благодарение на активните съставки, този продукт намалява температурата, при която частиците горят следователно премахват налепите във филтъра.
   161 лв. цена с ДДС
  • Nettouant Turbo - Професионално почистване на турбо BARDAHL BAR-2335 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   Продукт за професионална употреба с "Машина 360" на Bardahl Почиства без разглобяване ламелите на променливата геометрия и перките на турбото. Елиминира блокирането на актуатора при турбини с променлива геометрия. Намалява натоварването и подобрява турбо-производителността. Избягва прекомерното потребление на гориво и ограничава замърсяващите емисии. Повишава ефективността на двигателя чрез по-добра дифузия на отработените газове. Удължава живота на турбото. За всеки дизелов двигател, старо или ново поколение, с и без филтър за твърди частици. Препоръчва се от най-големите автомобилопроизводители. 1 литър от течността е достатъчен за обработка с "Машина 360" на един автомобил. Разфасовка от 5 л.
   255 лв. цена с ДДС
  • Поддръжка на дизелова горивна система 5в1 Bardahl BAR-9357 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   Препаратът за почистване на дизелова сиситема 5в1 съдържа комплекс от многофункционални добавки, разработени чрез най-ново поколение технологии. Поддържа Вашият двигател чист чрез прецизна обработка на всички чуствителни към запушване части на горивната система. -почиства и предпазва инжекционната система; -почиства и възстановява нормалният дебит на инжекторите; -поддържа чисти EGR клапан,турбина,изпускателни клапани и DPF без демонтаж; -намалява вредните емисии на изгорелите газове и подпомага преминаването на ГТП. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Изсипете флакона в резервоара с помощта на удължител в 20 литра дизел. Шофирайте в продължение на 20мин. при равни обороти в диапазона 2500-3000 об./мин.,след което шофирайте нормално.Повторете тази операция два пъти и шофирайте автомобила докато изразходите по-голяма част от третираното гориво.Продуктът е съвместим с всички видове дизелови двигатели и горива тип B7 и B10.
   59 лв. цена с ДДС
  • Дизелов бактерицид 1:1000 150ml GAT 62007GAT BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Мярка
   0.150 литра
   Тегло (кг)
   0.3000
   Производител
   GAT
   10 лв. цена с ДДС
  • Препарат за грижа на горивото през зимата за дизелови агрегати 1:1000 150ml GAT 62008GAT BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Мярка
   0.300 литра
   Тегло (кг)
   0.1500
   Производител
   GAT
   10 лв. цена с ДДС
  • Мултифункционална смазка 400ml GAT 62017GAT BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Мярка
   0.400 литра
   Тегло (кг)
   0.4000
   Производител
   GAT
   17 лв. цена с ДДС
  • Почистващ спрей за карбуратори и EGR клапани 500ml Holts holts45 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Мярка
   0.500 литра
   Тегло (кг)
   0.500
   Производител
   Holts
   19 лв. цена с ДДС
  • Добавка за намаляване на дименето 150ml Liqui Moly lm8340 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Мярка
   0.150 литра
   Тегло (кг)
   0.150
   Производител
   Liqui Moly
   16 лв. цена с ДДС
  • Добавка за смазване на дизелови горивно-нагнетителни помпи 150ml Liqui Moly lm20454 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Мярка
   0.150 литра
   Тегло (кг)
   0.150
   Производител
   Liqui Moly
   15 лв. цена с ДДС
  • Добавка против замръзване на дизел 150ml Liqui Moly lm8344 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Мярка
   0.150 литра
   Тегло (кг)
   0.150
   Производител
   Liqui Moly
   12 лв. цена с ДДС
  • Добавка Speed Tec за повишаване на мощността при дизел 250ml Liqui Moly lm3722 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Мярка
   0.250 литра
   Тегло (кг)
   0.2500
   Производител
   Liqui Moly
   16 лв. цена с ДДС
  • Добавка за почистване на Common Rail система 250ml Liqui Moly lm2185 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Мярка
   0.250 литра
   Тегло (кг)
   0.2500
   Производител
   Liqui Moly
   21 лв. цена с ДДС
  • Добавка за почистване на DPF филтъра 250ml Liqui Moly LM2650 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Мярка
   0.250 литра
   Тегло (кг)
   0.2500
   Производител
   Liqui Moly
   18 лв. цена с ДДС
  • Добавка за почистване на горивната система при БИОДИЗЕЛ 250ml Liqui Moly lm3725 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Мярка
   0.250 литра
   Тегло (кг)
   0.2500
   Производител
   Liqui Moly
   14 лв. цена с ДДС
  • Универсална добавка за дизелово гориво 250ml Liqui Moly lm8343 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Мярка
   0.250 литра
   Тегло (кг)
   0.2500
   Производител
   Liqui Moly
   16 лв. цена с ДДС
  • Добавка Speed за дизел 1L Liqui Moly lm2663 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Мярка
   1 литър
   Тегло (кг)
   1.0000
   Производител
   Liqui Moly
   34 лв. цена с ДДС
  • Добавка против замръзване на дизел 1L Liqui Moly lm1878 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Мярка
   1 литър
   Тегло (кг)
   1.0000
   Производител
   Liqui Moly
   36 лв. цена с ДДС
  • Почистваща добавка за дизел 90ml Redex redex77 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Мярка
   0.090 литра
   Тегло (кг)
   0.0900
   Производител
   Redex
   8 лв. цена с ДДС
  • Добавка за почистване на DPF филтри 250ml Redex redex462 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Мярка
   0.250 литра
   Тегло (кг)
   0.250
   Производител
   Redex
   19 лв. цена с ДДС
  • Почистваща добавка за дизел 250ml Redex redex371 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Мярка
   0.250 литра
   Тегло (кг)
   0.250
   Производител
   Redex
   13 лв. цена с ДДС
  • Добавка за дизел AR 300ml Wurth 5861001301 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Мярка
   0.300 литра
   Тегло (кг)
   0.200
   Производител
   Wurth
   19 лв. цена с ДДС
  • Абсорбира кондензиралата вода в горивната система 325мл Dry Fuel WYNNS AP388212 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   Информация:
   Информация:

   Абсорбира кондензиралата вода в горивната система 325мл Dry Fuel

   Характеристики
   • Абсорбира водата в горивната система.
   • Предпазва от ръжда и корозия.
   • Предотвратява замръзване в карбуратора и горивния филтър.
   • Осигурява лесно почистване на инжекторите.
   • Улеснява стартирането на двигателя при ниски температури.
   • Подходяща е за дизелови и бензинови двигатели, за оловен или без оловен бензин. Не
   • съдържа вредни за катализаторите компоненти.
   • Може да се прилага при 100% чисти био-горива (B100) или биогорива в смес с дизелово (B02, B05, B30, …).
   Приложение
   • Подходяща е за всички бензинови и дизелови двигатели с или без турбокомпресор.
   • Подходяща е за леки, тежкотоварни автомобили, автобуси, стационарни двигатели, морска техника, за горива в цистерни.
   Употреба
   • Нормална доза: Добавете една опаковка от 325 мл в резервоара за горивото на всеки 10 000 км.
   • При влажен климат или в случаи на големи температурни разлики: на всеки 5 000 км.
   13 лв. цена с ДДС
  • Защитита на горивото при престой (LPG) 325ML Fuel Stabilizer WYNNS AP388213 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   Информация:
   Информация:

   Защитита на горивото при престой (LPG) 325ML Fuel Stabilizer

   Wynn`s Fuel Stabilizer защитава горивото, когато двигателят не работи продължително време или когато горивото престоява в резервоара дълго време, например при бензинови двигатели на LPG гориво.

   Характеристики
   • Запазва качествата на горивото в резервоара, когато двигателят не се експлоатира в продължение на няколко месеца.
   • Предпазва горивото от окисление.
   • Предотвратява образуването на утайки в резервоара и филтъра, предизвикани от продуктите на окисление.
   • Стартирането на двигателя е безпроблемно, въпреки че автомобила не е ползван продължителното време.
   • Поддържа горивната система чиста.
   • Предпазва частите на двигателя от ръжда и корозия.
   • Специално се препоръчва за автомобили на LPG.
   Приложение
   • Специално се препоръчва за употреба преди стартиране или преди период на продължително спиране.
   • Подходяща е за всички видове бензинови, LPG, дизелови двигатели, 2-, 4-тактови, бордови, извънбордови двигатели на морска техника, косачки, всякакъв вид превозни средства и стационарни двигатели.
   • Когато горивото престоява в резервоара дълго време, например при бензинови двигатели на LPG гориво.
   • Когато превозното средство се използва рядко.
   Употреба
   • Една опаковка от 325 мл третира до 50 л гориво.
   • Добавяйте към бензиновото или дизеловото гориво преди всеки период на продължително спиране.
   11 лв. цена с ДДС
  • Спрей за почистване на турбо 200мл Turbo Cleaner (Aerosol) WYNNS AP388215 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   Информация:
   Информация:

   Спрей за почистване на турбо 200мл Turbo Cleaner (Aerosol)

   Turbo Cleaner почиства и разблокира замърсени турбокомпресори.

   Характеристики
   • Почиства и разблокира замърсената геометрия на турбокомпресори с или без разглобяване.
   • Разтваря клей, лак, катран и сажди.
   • Възстановява първоначалната мощност на турбокомпресора.
   • Възстановява оптималното съотношение въздух / гориво.
   • Безвреден за системите за намаляване на вредните емисии
   Приложение
   • За всички бензинови и дизелови двигатели с турбокомпресор.
   Употреба

   А. Почистване на турбокомпресора без разглобяване

   1. Стартирайте двигателя и оставете да загрее. Премахнете гъвкавата тръба на всмукателната система, разположена между кутията на въздушния филтър и турбокомпресора / интеркулера.
   2. За бензинови двигатели стартирайте двигателя и подайте газ до 2000 оборота в минута. За дизелови двигатели оставете двигателя да работи на празен ход, НИКОГА не подавайте газ.
   3. При топъл двигател впръскайте от продукта през всмукателната тръба.
   4. Пръскайте Wynn`s Turbo Cleaner през кратки интервали от време, за да се избегне спонтанно повишение на оборотите и „чукане” от двигателя.
   5. След всяко пръскане изчаквайте възстановяване на оборотите.
   6. Ако е необходимо, подавайте газ при бензинови двигатели, за да се избегне изгасване на автомобила. При дизелови двигатели НИКОГА не подавайте газ.
   7. Продължете до пълното изчерпване на 200 мл от продукта.
   8. Оставете двигателя да работи на празен ход за няколко минути. Изгасете двигателя. Свържете тръбата към всмукателната система.
   9. Стартирайте двигателя, подавайте газ 5 до 10 пъти (максимум до 3000 оборота в минута) или шофирайте 5 до 10 км с колата (не превишавайте 3000 оборота в минута).
   10. Оставете двигателя да работи поне още една минута преди да изгасите автомобила.

   Б. Почистване на турбото с разглобяване

   1. Свалете турбокомпресора.
   2. Разглобете турбокомпресора по такъв начин, че променливата геометрия да е видима.
   3. Напръскайте добре всички части. Оставете продукта да подейства за няколко минути.
   4. Напръскайте отново частите до пълното отстраняване на всички замърсявания.
   5. Може да използвате кърпа или парче плат за по-лесно премахване на мръсотията.
   6. Изсушете частите със сгъстен въздух, кърпа или плат. Проверете визуално за механични дефекти.
   7. Монтирайте турбокомпресора с нови уплътнения.

   22 лв. цена с ДДС
  • Добавка за дизел - съдържа церий 325мл 3xA Diesel WYNNS AP388216 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   Информация:
   Информация:

   Добавка за дизел - съдържа церий 325ML 3xA Diesel

   Wynn`s 3 X A Diesel е добавка съставена от почистващо вещество и цериев компонент.

   Характеристики: 
   • Намалява „черния” дим и съответно емисиите от сажди.
   • Почиства и поддържа чиста цялата горивна системи (инжекторите).
   • Спомага за намаляване на въглеродните утайки в горивната камера.
   • Спомага за подобряване на горенето и работата на двигателя.
   • Намалява шума (чукането) на дизеловия двигател.
   • Намалява разхода на гориво.
   • Намалява температурата на изгаряне на саждите.
   • Удължава живота на филтрите за твърди частици.

   Защитава горивната система от преждевременно износване и повреда, като предотвратява образуването на ръжда и корозията.
   Не вреди на катализаторите или на филтрите за твърди частици в дизеловите двигатели.

   Приложение: 
   • Препоръчва се за всички дизелови двигатели.
   Употреба: 
   • Добавете в резервоара за дизелово гориво.
   • Една опаковка от 325 мл обработва 50 л дизелово гориво.
   • Препоръчително е да се добави продукта преди зареждане на резервоара, за да се получи добра смес с горивото.
   • Повтаряйте третирането на всеки 5 000 км.
   12 лв. цена с ДДС
  • Почистване на горивен филтър 325мл Diesel Filter Clean-up WYNNS AP388217 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   Информация:
   Информация:

   Почистване на горивен филтър 325ML Diesel Filter Clean-up

   Diesel Clean-up е концентриран продукт за почистване на дизелова горивна система. За пълнене в горивния филтър. Употреба в концентриран вид.

   Характеристики
   • Намалява „черния“ дим, саждите и вредните емисии.
   • Почиства инжекторите и възстановя формата на струята.
   • Почиства горивната камера от лакови натрупвания.
   • Възстановява налягането и подобрява изгарянето на горивото.
   • Почиства и смазва горивната помпа.
   Приложение
   • За всички дизелови двигатели с или без турбокомпресор.
   Употреба
   • Оставете двигателя да достигне работна температура и изключете.
   • Свалете и изпразнете горивния филтър.
   • Добавете съдържанието на разфасовка от 325 мл в горивния филтър.
   • НЕ ДОБАВЯЙТЕ в резервоара за гориво. Ако е необходимо долейте гориво.
   • Монтирайте филтъра и стартирайте двигателя.
   • Непосредствено след това карайте автомобила най-малко 3 км с умерена скорост.
   • Препоръчва се използване на Wynn`s Diesel Clean-Up на всеки 12 месеца.
   • НЕ ДОБАВЯЙТЕ В РЕЗЕРВОАРА ЗА ГОРИВО!
   11 лв. цена с ДДС
  • Добавка за почистване инжектори Common Rail помпа дюза 500мл Diesel Clean 3 WYNNS AP388218 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   Информация:
   Информация:

   Добавка за почистване инжектори Common Rail помпа дюза 500мл Diesel Clean 3

   Diesel Clean 3 e добавка за дизелово гориво, която осигурява изключително почистване на горивната система с едно пълнене на резервоара.

   Характеристики
   • Цялостно почистване на горивната система с едно зареждане на резервоара.
   • Незабавно почиства и защитава инжекторите. Възстановява и поддържа идеален модел на инжекционната струя.
   • Поддържа EGR клапаните и Turbo-то чисти.
   • Подобрява изгарянето на горивото и общата работа на двигателя.
   • Защитава и смазва инжекторите и горивната помпа.
   • Компенсира липсата на смазочни свойства на горивата с ниско съдържание на сяра и защитава металните повърхности на работещите при високо налягане горивна помпа и инжектори от износване.
   • Предотвратява стареенето (окисляването) на дизеловото гориво, причинено от високите температури.
   • Предотвратява проблемите при стартиране.
   • Отделя водата в горивния филтър и така защитава горивната система.
   • Защитава горивния филтър и горивопроводите от замърсяване и запушване.
   • Намалява вредните емисии.
   • Безвредна за катализаторите и филтрите за твърди частици.
   Приложение
   • За всички дизелови двигатели, включително „common rail” и помпа/дюза.
    За дизелово гориво и биодизел до В30.
   Употреба
   • За най-добри резултати използвайте една бутилка за половин резервоар (около 20 литра) дизелово гориво.
   • Повтаряйте третирането на всеки 10 000 км.
   36 лв. цена с ДДС
  • Добавка за почистване на DPF филтъра 325мл WYNNS AP388220 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   Информация:
   Информация:

   Добажка за почистване на DPF филтъра 325мл

   Wynn`s Diesel Particulate Filter Cleaner (DPF Cleaner) е добавка за дизелови двигатели, която намалява въглеродните емисии и почиства и регенерира филтрите за твърди частици.

   Характеристики
   • Намалява образуването на сажди по време на горивния процес.
   • Почиства и регенерира блокирали DPF филтрите без демонтаж.
   • Напълно изгаря саждите по време на шофирането.
   • Спестява разходите за поддръжка и регенериране на блокиралите DPF филтри.
   • Подобрява изгарянето на горивото и понижава разхода на гориво.
   • Изключително подходяща при интензивно градско шофиране.
   • Може да се използва в комбинация с вградените системи за регенерация на филтрите.
   • Изключително бърз резултат.
   Приложение
   • За дизелови двигатели с всички видове DPF филтри.
   • За дизелово и биодизелово гориво до B30.
   • Да се добавя към горивото!
   Употреба
   • Добавете към дизеловото гориво. Една опаковка от 325 мл обработва минимум 40 литра гориво.
   • Повторете обработването на всеки трети резервоар с гориво или 3 000 км.

   Съвместимост на Wynn`s Diesel Particulate Filter Cleaner с вградените системи за регенериране на филтрите за твърди частици.
   Някои производители на автомобили оборудват дизеловите двигатели с вграден малък резервоар, съдържащ добавка за почистване на филтър за твърди частици, която автоматично се впръсква към горивото. Добавянето на Wynn`s DPF Cleaner в резервоара за гориво не предизвиква проблеми на вградените системи за регенерация, напротив ускорява регенерацията на филтъра.

   19 лв. цена с ДДС
  • Добавка за регенериране на DPF филтъра 500мл WYNNS AP388221 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   Информация:
   Информация:
   Регенерира DPF филтъра DPF REGENERATOR 500M
   32 лв. цена с ДДС
  • Добавка за горивна помпа и инжектори 325мл Diesel System Cleaner WYNNS AP388222 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   Информация:
   Информация:

   Добавка за горижна помпа и инжектори 325мл Diesel System Cleaner

   Wynn`s Diesel System Cleaner е добавка за дизелово гориво, която почиства и смазва горивната помпа и инжекторите.

   Характеристики
   • Почиства горивната помпа и инжекторите.
   • Възстановява доброто впръскване на горивото, което подобрява изгарянето.
   • Почиства инжекционната система и намалява отделянето на черен дим.
   • Компенсира липсата на смазочни свойства на горивата с ниско съдържание на сяра.
   • Предпазва горивния филтър.
   • Защитава от ръжда и корозия.
   • Намалява шума от двигателя.
   • Безопасен за катализаторите и филтрите за твърди частици.
   Приложение
   • За всички дизелови двигатели с и без турбокомпресор.
   Употреба
   • Използвайте една опаковка от 325 мл. на всеки 7 500 км.
   16 лв. цена с ДДС
  • Добавка за дизел през зимата 250мл Ice Proof for Diesel WYNNS AP388223 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   Информация:
   Информация:

   Добавка за дизел през зимата 250мл Ice Proof for Diesel

   Wynn`s Ice Proof for Diesel е добавка разработена, за да подобри течливостта на дизеловото гориво при ниски температури и да предотврати натрупването на парафинови кристали.

   Характеристики
   • Може да понижи температурата на кристализация на дизеловото гориво до -26°C (зависи от температурата на кристализация и състава на третираното дизеловото гориво)
   • Предотвратява натрупването на парафинови кристали на дъното на резервоара.
    Забавя образуването на парафинови кристали.
   Приложение
   • Wynn`s Ice Proof for Diesel e подходящ за всички стандартни дизелови горива.
   • За дизелово гориво смес с биодизел (макс. 5%).
   Употреба
   • Добавете към горивото.
   • Третирайте при температура на горивото над 5°C
   • Една разфасовка от 250 мл обработва 250 литра дизелово гориво.
   • Стиснете бутилката, за да напълните необходимото количество в мерителното резервоарче в горната част на бутилката.
   • Отстранете капачката и изсипете измереното количество в резервоара за дизелово гориво.
   17 лв. цена с ДДС
  • Добавка за дизел 250мл Supremium Diesel WYNNS AP388224 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   Информация:
   Информация:

   Добавка за дизел 250мл Supremium Diesel

   Wynn`s Supremium Diesel е продукт, който подобрява качеството на обикновеното дизелово гориво до първокласно гориво.

   Характеристики
   • Повишава цетановото число с до 3 пункта.
   • Намалява отделянето на вредни газове с до 20%.
   • Подобрява студения старт.
   • Почиства и поддържа чисти инжекторите и горивната система.
   • Възстановява и поддържа оптималната работа на двигателя (увеличава мощността).
   • Защитава компонентите на горивната система от корозия и износване.
   • Смазва и защитава горивната помпа и инжекторите.
   Приложение
   • За всички видове дизелово гориво, за всички видове дизелови двигатели.
   Употреба
   • Добавете 0,1% към горивото (25 мл добавка на 25 литра дизелово гориво).
   • Изстискайте тубата, за да напълните градуирания резервоар до необходимото ниво.
   20 лв. цена с ДДС
  • ATOMEX Multi Cleaner дизел XADO XA 40113-3820653544738914387 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   Продуктът е пълноценна алтернатива на стендовото почистване на дизелови дюзи. Съдържа XADO REVITALIZANT®, благодарение на което надеждно защитава горивната система. Проблем: При нормална експлоатация на автомобила и използване на стандартно дизелово гориво, в горивната система неминуемо се образуват отлагания. Тези отлагания намаляват мощността на двигателя и в същото време увеличават разхода на гориво, повишават токсичността на отработените газове, увеличават риска от детонация и причиняват вибрации. Решение: Регулярно използване на ATOMEX Multi Cleaner Diesel ( една опаковка от 250 мл. на 5 000 км ). Проблем: Случайно проникване на вода или зареждане със замърсено гориво може да доведе до повреда ( заклинване ) на горивната помпата за високо налягане. Решение: XADO REVITALIZANT®, съдържащ се в почистващия продукт, ще защити надеждно детайлите на горивната система и помпата от повреда. ПРЕДИМСТВА: Благодарение на специалните почистващи свойства на ATOMEX Multi Cleaner: Безопасно и бързо премахва всички видове отлагания, окиси, утайки и замърсявания; Почиства дюзи, всмукателни клапани, горивна камера до степен на технически показатели; Възстановява мощността на двигателя и връща параметрите му до заводските стойности; Намалява разхода на гориво; Премахва влагата от дизеловото гориво; Намалява нивото на изхвърлени токсични газове; ​ Благодарение на нанокомпонента XADO REVITALIZANT®: Образува силно противоизносно покритие върху детайлите на горивната система; Повишава надеждността на работа и удължава експлоатационния живот на горивната система; Възстановява ефективността на горивната помпа и подобрява разпръскването на горивото; Защитава буталната част на горивната помпата при използване на нискокачествено гориво; Надеждно защитава горивната система в рамките на 5 000 км.; НАЧИН НА УПОТРЕБА: Преди употреба, продуктът трябва да бъде на стайна температура; Поставете продукта в резервоара за гориво преди зареждане; Препоръчва се при първоначална употреба ( една опаковка от 250 мл. на 40 литра гориво ); При последващо третиране ( една опаковка от 250 мл. на 60 литра гориво през 5 000 км. ); ВАЖНО !!! Продуктът е съвместим с дизелово гориво от всички видове производители; Безопасен е за филтри за твърди частици ( DPF ), каталитични конвертори ( катализатори ), клапани и турбокомпресори; Продуктът е подходящ за всякакъв тип дизелови горивни системи, включително Common Rail и Pumpe-Düsé;
   28 лв. цена с ДДС
  • ATOMEX DPF Complex Formula дизел XADO ХА 30027-3820653544738914802 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   Високоефективен продукт за почистване и възстановяване на леко до средно запушен DPF ( Diesel Particulate Filter ) без демонтаж. Съдържа катализатори на горене, които осигуряват лесно изгаряне и отстраняване на частиците сажди от филтъра, като по този начин почистват и възстановяват филтъра. ПРЕДИМСТВА: Лесно почиства филтъра за твърди частици, без неговото демонтиране; Възстановява преминаващия поток през запушения филтър; Защитава филтъра при употреба на нискокачествено гориво; При периодичната му употреба, предпазва филтъра в дългосрочен план от запушване и блокиране; Добавянето на продукта е подходяща алтернатива пред скъпото почистване или дори замяната и демонтирането на филтъра; НАЧИН НА УПОТРЕБА: Преди употреба, продуктът трябва да бъде на стайна температура; Поставете продукта в резервоара за гориво преди зареждане; За интензивно почистване и възстановяване: една опаковка от 250 мл. на 40 литра гориво, като се препоръчва да предприемете дълго пътуване ( над 50 км. ) с често 30 секундно увеличение на оборотите от 2 500 до 3 000 оборота; Като превантивна мярка: една опаковка от 250 мл. на 60 литра гориво през 5 000 км., като експлоатирайте автомобила в нормален режим на работа; ВАЖНО !!! Продуктът е съвместим с дизелово гориво от всички видове производители; Безопасен е при експлоатация и може да се прилага при всички типове дизелови двигатели с филтър за твърди частици (включително тези с регенерираща система); Редовното прилагане на продукта позволява регенериране на елементния филтър при всякакви условия на експлоатация; Препоръчва се използването на всеки 5 000 км. пробег, като превантивна мярка или когато се появят първите сигнали, че филтърът не функционира правилно;
   28 лв. цена с ДДС
  • Антигел XADO XA 40102-3820653544738914768 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   Висококонцентриран продукт, съдържащ високоефективни съставки и компоненти повишаващи цетановото число на горивото. Продуктът съдържа REVITALIZANT®, благодарение на което защитава горивната система при попадане на вода в горивото и при използване на нискокачествено гориво. ПРЕДИМСТВА: Понижава температурата на замръзване на лятното дизелово гориво до -22 C, а на зимното до -32 C; Повишава цетановото число; Защитава надеждно детайлите на горивната система и помпата от повреда и поддържа триещите се повърхности на детайлите в перфектно състояние; Възпрепятства желирането и кристализирането на парафините в дизеловото горивото. Предотвратява задръстването на горивния филтър при студено гориво. Осигурява лек нискотемпературен старт на двигателя. Подобрява течливостта на горивото и го поддържа прозрачно при ниски температури; НАЧИН НА УПОТРЕБА: Продуктът трябва да бъде на стайна температура преди приложение; Изсипете количество от продукта в резервоара за гориво преди зареждане; Заредете гориво спазвайки дозировката 1 : 1 000 ( 1 мл. продукт на 1 л. гориво ); Експлоатирайте автомобила в нормален режим; ВАЖНО !!! Продуктът е съвместим с дизелово гориво от всички видове производители; Прилага се към лятно и зимно гориво; Препоръчва се използване през зимата и при резки температурни разлики;
   48 лв. цена с ДДС
  • Цетан бустер XADO XB 40455-3820653544738914521 BMW X2 (F39) sDrive 16 d
   Информация:
   XADO ЦЕТАН БУСТЕР повишава ефективността на изгаряне на горивото и намалява разхода на гориво. ПРЕДИМСТВА: Увеличава цетановото число на дизеловото гориво със седем единици; Намалява металните удари, причинени от силно изгаряне на нискокачествено дизелово гориво; Увеличава моищността на двигателя; Повишава устойчивостта на работа на двигателя на празен ход и в работен режим; Улеснява стартирането на двигателя; НАЧИН НА УПОТРЕБА: Продуктът трябва да бъде на стайна температура преди приложение; Изсипете количество от продукта в резервоара за гориво преди зареждане; Заредете гориво спазвайки дозировката 0,5 : 1 000 ( 0,5 мл. продукт на 1 л. гориво ); За оптимален ефект прилагайте при всяко зареждане на гориво; ВАЖНО !!! Продуктът е съвместим с дизелово гориво от всички видове производители и е безопасен за филтъра за твърди частици ( DPF ); Не намалява ефективността на други видове добавки за дизелово гориво; Не се препоръчва използването на продукта при дизелови горива с добавени добавки за повишаване на цетановото число;
   48 лв. цена с ДДС
  Спирачна система
  Спирачна система
  Окачване на колелата
  Окачване на колелата
  Кормилна система
  Кормилна система
  Задвижване на колелата
  Задвижване на колелата
  Задвижване на колелата - BMW X2 (F39) sDrive 16 d
  Затвори
  Трансмисия
  Трансмисия
  Ремъчно задвижване
  Ремъчно задвижване
  Части за двигател
  Части за двигател
  Части за цилиндров блок
  Части за цилиндров блок
  Гарнитури
  Гарнитури
  Охладителна система
  Охладителна система
  Климатична система
  Климатична система
  Отопление и вентилация
  Отопление и вентилация
  Филтри
  Филтри
  Масла и течности
  Масла и течности
  Запалителна система
  Запалителна система
  Запалителна система - BMW X2 (F39) sDrive 16 d
  Затвори
  Датчици и сензори
  Датчици и сензори
  Горивна система
  Горивна система
  Електрическа система
  Електрическа система
  Стартова система
  Стартова система
  Стартова система - BMW X2 (F39) sDrive 16 d
  Затвори
  Почистване на стъклата
  Почистване на стъклата
  Ауспуси и гърнета
  Ауспуси и гърнета
  Едрогабаритни части
  Едрогабаритни части
  Светлини
  Светлини
  Интериор
  Интериор
  Добавки
  Добавки
  Тунинг
  Тунинг
  Автоаксесоари
  Автоаксесоари
  Задължително оборудване
  Задължително оборудване
  Инструменти
  Инструменти
  Аксесоари и облекло
  Аксесоари и облекло
  Аксесоари и облекло - BMW X2 (F39) sDrive 16 d
  Затвори
  Избраното МПС е успешно добавено във вашия гараж. +
  BMW X2 (F39) sDrive 16 d - 116 коня Въведете рама
  BMW Запази
  Изчисти цялата история

  ТОП производители

  star star star star star
  Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
  Nedko Florov
  Nedko Florov
  08 February 2023
  star star star star star
  Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
  plamen dimov
  plamen dimov
  07 February 2023
  star star star star star
  Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
  Petar Toskov
  Petar Toskov
  07 February 2023
  star star star star star
  Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
  Angel Lukov
  Angel Lukov
  07 February 2023
  star star star star star
  Останах с отлично впечатление от работата на екипа ! Бъдете живи и здрави и все така отзивчиви и внимателни към клиентите си ! Благодаря Ви ! G
  Йордан Йорданов
  Йордан Йорданов
  07 February 2023
  star star star star star
  Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
  Daniel Dimitrov
  Daniel Dimitrov
  07 February 2023