Пазарувай с до -23% намаление

Амортисьори предни и задни за кола на ниска цена - онлайн магазин

Амортисьори
Пазарувай онлайн 24/7

Амортисьори предни и задни - AL-KO, Bilstein, Sachs, Monroe, KYB, Koni

Видове и устройство, метод на работа, диагностика, причини за повреда, интервали на смяна

Видове и устройство

Системата за окачване е важен аспект от развитието на автомобилостроенето. Тази система е от особена важност, защото именно амортисьорите и пружините осигуряват връзката между окачването на колелата и шасито на автомобила. Окачването е изключително важно за по-мощните автомобили, защото благодарение на него автомобила има по-добър и стабилен контакт с пътя и настилката му.

Видове

Окачване: сцепление и комфорт

Функцията на окачването е да осигури връзката между пътя и автомобила. То контролира вибрациите от колелата породени от неравна пътна настилка, осигурява стабилност в завои и предотвратява люлеенето и накланянето на автомобила. Това осигурява едно по-безопасно и комфортно пътуване. Системата на окачването обхваща различни компоненти - лагери, пружини, амортисьори, стабилизиращи щанги, лагери на колела, гуми, джанти и други.

устройство на амортисьорите

Маслени амортисьори

Днес маслените почти не се използват в автомобилната индустрия. Причината е, че от техническа гледна точка се водят не особено ефективни и надеждни и при дълги пътувания по магистрали и междуградски пътища, генерират около 35% загуба на амортизираща сила. Това означава, че колелата на автомобила осигуряват по-лошо задържане на пътя.

Маслени амортисьори

Газови амортисьори

За разлика от маслените, при газовите не се наблюдава загуба на сила. Маслото в амортисьора е под постоянно налягане, благодарение на използвания азот. В резултат на това автомобилът с газови предни и задни амортисьори е надежден и стабилен на пътя, независимо от ситуацията и пътната настилка. Това е от изключителна важност за безопасността на пътя. Газовите имат технология с една или две тръби. Тази с две тръби представлява най-високата технология в производството. Системата с една тръба обикновено се използва при състезателните и спортните автомобили.

Газови амортисьори

В заключение

Ако автомобилът е оборудван с предни и задни маслени амортисьори, при желание на клиента те могат да бъдат сменени с газови. Това би подобрило стабилността на пътя и би осигурило по-комфортно и безопасно шофиране. На пазара се предлагат различни производители като BILSTEIN SACHS MONROE KYB METZGER AL-KO MEYLE JAPANPARTS TRW KAMOKA ASHIKA Magnum Technology и други.

Как да разберем дали амортисьорите са за смяна?

Амортисьорите са консуматив в окачването на автомобила. Честотата на смяната им е относително понятие, защото тя зависи от пропътуваните километри с даден комплект и най-вече качеството на пътищата, по които се шофира автомобила. Все пак има някои характерни особености, по които може да се досетите, че е време да подмените амортисьорите на колата си. Част от тях са потропване при неравности на пътя, омасляване на корпуса на амортисьора, нестабилност на пътя, както и неравномерно износване на автомобилните гуми. Ако имате съмнение, че автомобилът ви има нужда от нови е препоръчително да посетите сервиз, където чрез стенд, ще бъде диагностицирана повредата им. Желателно е да се подменят по двойки в съответната ос. 

Докато вашето превозно средство се движи по пътя, пружините попиват неравностите по пътя. Ударите се поемат от амортисьорите и заглушават движението на пружината, така че колелата и гумите да не се движат твърде бързо нагоре и надолу и да не позволят на пружините да продължат да се колебаят след удари. Без пружини и макферсон гумите ви ще отскочат, така че не само ще карате грубо, но и малко контрол на превозното средство, тъй като гумите, които са във въздуха вместо на земята, не могат да накарат вашето превозно средство да ускори, спирачка или завиване.

Както пружините, така и макферсоните контролират движението на пружината, за да поддържат гумите ви на земята и вие да контролирате, но когато това е единствената функция на шока, подпора е част от монтаж, който включва пружината на бобината и горния монтаж на макферсоните, образувайки структурен елемент на окачването. Макферсоните използват икономично пространството, като заема мястото на отделни удари, пружини и контролни рамена. Те поддържат теглото на автомобила, а предните макферсон осигуряват точката на въртене за управление.

Хидравличните удари и макферсони имат бутални пръти, прикрепени към буталата, които се движат нагоре и надолу вътре в цилиндри, пълни с хидравлична течност. Буталата се движат към стените на цилиндъра, така че хидравличната течност трябва да протича през малки, калибрирани канали за течност и клапани, за да позволи движението на буталото. Както бихте очаквали, течността не може да се движи много бързо през тези малки отвори, така че движението на буталото и пръта се забавя. Това от своя страна забавя и заглушава движението на пружините и окачването. Повечето съвременни макферсони включват азотен газ, който предотвратява аерирането на течности и избледняването на удара.

Изтичането на течности и износените втулки са очевидни причини за подмяната, но повечето макферсони постепенно се влошават вътрешно, без да показват никакви външни признаци. Когато считате, че клапан за измерване на удар може да се огъне няколко хиляди пъти само за няколко мили, лесно е да видите как такива части могат да бъдат напълно изморени на 50 000 мили. Съдейки за удара или целостта на макферсоните по ефективността на автомобила е по-точен барометър. Ако автомобилът ви се движи грубо, носът се гмурва при спиране, тялото се търкаля прекомерно в ъгли, окачването се изпуска отдолу или гумите ви се клатят, имате нужда от нови макферсони.

Износените стойки на горната опора са чести причини за шум, лоша реакция на волана или свързване и неправилно подравняване. Горната стойка на стойката задържа пружината на бобината и свързва опората с тялото. Той има изолационен слой, а предните стойки на макферсоните често имат лагер, при който опората се завърта при завъртане на автомобила. Изолационният компонент обикновено е свързан с каучук към метал и каучукът може да се разцепи, да се напука, да се втвърди или по друг начин да се влоши и да създаде прекомерен клирънс и контакт метал-метал и лагерът също може да се износва. Макферсоните също имат ботуши или духа, покриващи вала и те могат да се разкъсат, което позволява на мръсотията да вкара вала и да съсипе горното хидравлично уплътнение. Бронята около вала предотвратява окачването отдолу и това може да се разцепи и да позволи на макферсоните да се повредят.

Ние предлагаме амортисьори, лагери, дуло, накрайници и макферсони без пружини, но ако подменяте макферсони, трябва да разгледате нашите цялостни комплекти. Те се предлагат с инсталирана нова пружина на бобината и горния монтаж на макферсоните. Спестявате време, няма нужда от специален пружинен компресор и всички обичайни износващи се части се подменят за щателен ремонт. Нашите резервни амортисьори и макферсони са проектирани така, че да осигуряват качествено управление и управление на OE, така че вашият автомобил или камион ще има нивото на изпълнение на окачването, което имаше, когато беше нов. Но ако искате по-добро представяне, можем да ви предложим модернизирани удари и макферсони за по-здраво возене и по-отзивчиво управление. И ако възстановявате класика, имаме автентични възпроизвеждащи шокове и свързани компоненти с оригинален външен вид на оборудването.Прочети повече

Продукти

 • SACHS 316 927 амортисьор 1 брой
  амортисьор SACHS 316 927 SACHS амортисьор SACHS 316 927
  Продукт: амортисьор
  Марка: SACHS
  Парт номер: 316 927
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  параметър: TT27/13X200A
  126 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 20-146078 амортисьор 1 брой предна ос
  амортисьор BILSTEIN 20-146078 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 20-146078
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 20-146078
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: носещ пружина амортисьор
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  909 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 24-064095 Амортисьор 1 брой задна ос задна ос
  Амортисьор BILSTEIN 24-064095 BILSTEIN Амортисьор BILSTEIN 24-064095
  Продукт: Амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 24-064095
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: амортисьора не носи пружината
  тип амортисьор: еднотръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  394 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 35-046387 амортисьор 1 брой предна ос предна ос
  амортисьор BILSTEIN 35-046387 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 35-046387
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 35-046387
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: еднотръбен с главата надолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  618 лв. цена с ДДС
 • Magnum Technology AGZ009MT амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор Magnum Technology AGZ009MT Magnum Technology амортисьор Magnum Technology AGZ009MT
  Продукт: амортисьор
  Марка: Magnum Technology
  Парт номер: AGZ009MT
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре гривна
  66 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 170024 прашник амортисьор 1 брой предна ос от двете страни на предната ос от двете страни на предната ос предна ос
  прашник амортисьор FEBI BILSTEIN 170024 FEBI BILSTEIN прашник амортисьор FEBI BILSTEIN 170024
  Продукт: прашник амортисьор
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 170024
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  страна на монтаж: от двете страни на предната ос
  дължина [mm]: 200
  Тегло [kg]: 0,088
  материал: термопласт
  вътрешен диаметър 1 [mm]: 78
  вътрешен диаметър 2 [mm]: 94
  15 лв. цена с ДДС
 • KYB 335835 амортисьор 1 брой предна ос предна ос предна ос
  амортисьор KYB 335835 KYB амортисьор KYB 335835
  Продукт: амортисьор
  Марка: KYB
  Парт номер: 335835
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  конструкция на амортисьор: амортисьор с натяг пружина
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  213 лв. цена с ДДС
 • MONROE 23963 амортисьор 1 брой
  амортисьор MONROE 23963 MONROE амортисьор MONROE 23963
  Продукт: амортисьор
  Марка: MONROE
  Парт номер: 23963
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: амортисьор без натяг пружина
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  Тегло [kg]: 1,900
  Отвор Ø [mm]: 25,4
  дължина 1 [mm]: 405
  дължина 2 [mm]: 630
  макс. дължина [mm]: 630
  мин. дължина [mm]: 405
  напълнен:
  Дължина на опаковка [cm]: 60
  Широчина на опаковка [cm]: 7,2
  Височина на опаковка [cm]: 7,2
  митнически тарифен номер: 87088035
  диаметър на пиновете [mm]: 12,4
  112 лв. цена с ДДС
 • OPTIMAL A-3101G амортисьор 1 брой задна ос ляво дясно
  амортисьор OPTIMAL A-3101G OPTIMAL амортисьор OPTIMAL A-3101G
  Продукт: амортисьор
  Марка: OPTIMAL
  Парт номер: A-3101G
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: ляво
  страна на монтаж: дясно
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: скоба отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  Отвор Ø [mm]: 12,1
  мярка на резбата: M14x1,5
  дължина на буталния лост [mm]: 257
  ходова част: за автомобили със стандартно окачване
  разстояние между дупките за закрепване [mm]: 104,2
  диаметър на бутална щанга [mm]: 22
  макферсон-външен диаметър [mm]: 52
  182 лв. цена с ДДС
 • OPTIMAL A-1144G амортисьор 1 брой предна ос ляво дясно
  амортисьор OPTIMAL A-1144G OPTIMAL амортисьор OPTIMAL A-1144G
  Продукт: амортисьор
  Марка: OPTIMAL
  Парт номер: A-1144G
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  страна на монтаж: ляво
  страна на монтаж: дясно
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: скоба отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  мярка на резбата: M10x1
  дължина на буталния лост [mm]: 184
  диаметър на бутална щанга [mm]: 12,5
  макферсон-външен диаметър [mm]: 40
  114 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 24-119818 амортисьор 1 брой предна ос предна ос
  амортисьор BILSTEIN 24-119818 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 24-119818
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 24-119818
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: носещ пружина амортисьор
  тип амортисьор: еднотръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  вид на закрепване на амортисьора: вилка отдолу
  493 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 24-119825 амортисьор 1 брой задна ос задна ос
  амортисьор BILSTEIN 24-119825 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 24-119825
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 24-119825
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: амортисьора не носи пружината
  тип амортисьор: еднотръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  468 лв. цена с ДДС
 • TRW JGM1128T амортисьор 1 брой предна ос
  амортисьор TRW JGM1128T TRW амортисьор TRW JGM1128T
  Продукт: амортисьор
  Марка: TRW
  Парт номер: JGM1128T
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: дъга отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  диаметър [mm]: 51
  дължина 1 [mm]: 558
  дължина 2 [mm]: 375
  диаметър на вертикалната тръба [mm]: 20
  179 лв. цена с ДДС
 • TRW JGM1026T амортисьор 1 брой
  амортисьор TRW JGM1026T TRW амортисьор TRW JGM1026T
  Продукт: амортисьор
  Марка: TRW
  Парт номер: JGM1026T
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: дъга отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  диаметър [mm]: 58
  Необходими бройки: 1
  обърни внимание на техническите данни:
  дължина 1 [mm]: 416
  дължина 2 [mm]: 570
  диаметър на бутална щанга [mm]: 28
  диаметър на вертикалната тръба [mm]: 28
  151 лв. цена с ДДС
 • Magnum Technology AG5036MT амортисьор 1 брой предна ос предна ос предна ос
  амортисьор Magnum Technology AG5036MT Magnum Technology амортисьор Magnum Technology AG5036MT
  Продукт: амортисьор
  Марка: Magnum Technology
  Парт номер: AG5036MT
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  вид на закрепване на амортисьора: дъга отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  62 лв. цена с ДДС
 • MONROE 23925 амортисьор 1 брой
  амортисьор MONROE 23925 MONROE амортисьор MONROE 23925
  Продукт: амортисьор
  Марка: MONROE
  Парт номер: 23925
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  конструкция на амортисьор: амортисьор без натяг пружина
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  Тегло [kg]: 1,700
  Отвор Ø [mm]: 25,4
  дължина 1 [mm]: 448
  дължина 2 [mm]: 668
  макс. дължина [mm]: 668
  мин. дължина [mm]: 448
  напълнен:
  диаметър на бутална щанга [mm]: 11
  артикул номер на препоръчителните аксесоари: PK078
  артикул номер на препоръчителните аксесоари: MK118
  Дължина на опаковка [cm]: 60
  Широчина на опаковка [cm]: 7,2
  Височина на опаковка [cm]: 7,2
  митнически тарифен номер: 87088035
  диаметър на пиновете [mm]: 11
  99 лв. цена с ДДС
 • MONROE G16264 амортисьор 1 брой
  амортисьор MONROE G16264 MONROE амортисьор MONROE G16264
  Продукт: амортисьор
  Марка: MONROE
  Парт номер: G16264
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: скоба отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  Тегло [kg]: 3,600
  Отвор Ø [mm]: 27
  диаметър на бутална щанга [mm]: 20
  артикул номер на препоръчителните аксесоари: PK076
  артикул номер на препоръчителните аксесоари: MK077
  Дължина на опаковка [cm]: 51,5
  Широчина на опаковка [cm]: 16,2
  Височина на опаковка [cm]: 16,2
  митнически тарифен номер: 87088035
  диаметър на пиновете [mm]: 20
  123 лв. цена с ДДС
 • KAMOKA 2000383 амортисьор 1 брой на предната ос отляво на предната ос отляво на предната ос отляво
  амортисьор KAMOKA 2000383 KAMOKA амортисьор KAMOKA 2000383
  Продукт: амортисьор
  Марка: KAMOKA
  Парт номер: 2000383
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: на предната ос отляво
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  119 лв. цена с ДДС
 • KAMOKA 2000382 амортисьор 1 брой на предната ос отдясно на предната ос отдясно
  амортисьор KAMOKA 2000382 KAMOKA амортисьор KAMOKA 2000382
  Продукт: амортисьор
  Марка: KAMOKA
  Парт номер: 2000382
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: на предната ос отдясно
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  119 лв. цена с ДДС
 • KAVO PARTS SSA-2032 амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор KAVO PARTS SSA-2032 KAVO PARTS амортисьор KAVO PARTS SSA-2032
  Продукт: амортисьор
  Марка: KAVO PARTS
  Парт номер: SSA-2032
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: носещ пружина амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  87 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 19-140056 амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор BILSTEIN 19-140056 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 19-140056
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 19-140056
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: носещ пружина амортисьор
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  113 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 22-045874 амортисьор 1 брой на предната ос отляво
  амортисьор BILSTEIN 22-045874 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 22-045874
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 22-045874
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: на предната ос отляво
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  вид на закрепване на амортисьора: скоба отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  номер на артикул в чифта: 22-045881
  136 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 22-045881 амортисьор 1 брой на предната ос отдясно
  амортисьор BILSTEIN 22-045881 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 22-045881
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 22-045881
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: на предната ос отдясно
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  вид на закрепване на амортисьора: скоба отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  номер на артикул в чифта: 22-045874
  136 лв. цена с ДДС
 • HERTH+BUSS JAKOPARTS J4320808 амортисьор 1 брой
  амортисьор HERTH+BUSS JAKOPARTS J4320808 HERTH+BUSS JAKOPARTS амортисьор HERTH+BUSS JAKOPARTS J4320808
  Продукт: амортисьор
  Марка: HERTH+BUSS JAKOPARTS
  Парт номер: J4320808
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  59 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 19-230559 амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор BILSTEIN 19-230559 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 19-230559
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 19-230559
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: амортисьора не носи пружината
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  ос: мултилинк ос
  обурудване на автомобила: за автомобили без регулиране на нивото
  182 лв. цена с ДДС
 • MONROE G16328 амортисьор 1 брой
  амортисьор MONROE G16328 MONROE амортисьор MONROE G16328
  Продукт: амортисьор
  Марка: MONROE
  Парт номер: G16328
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: скоба отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  Тегло [kg]: 3,300
  Отвор Ø [mm]: 27
  дължина 1 [mm]: 342
  дължина 2 [mm]: 494
  макс. дължина [mm]: 494
  мин. дължина [mm]: 342
  диаметър на бутална щанга [mm]: 20
  артикул номер на препоръчителните аксесоари: MK149
  артикул номер на препоръчителните аксесоари: PK173
  номер на артикул в чифта: G16327
  Дължина на опаковка [cm]: 51,5
  Широчина на опаковка [cm]: 16,2
  Височина на опаковка [cm]: 16,2
  митнически тарифен номер: 87088035
  диаметър на пиновете [mm]: 20
  117 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 22-045744 амортисьор 1 брой предна ос предна ос
  амортисьор BILSTEIN 22-045744 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 22-045744
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 22-045744
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  вид на закрепване на амортисьора: планка отдолу
  156 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 19-029429 амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор BILSTEIN 19-029429 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 19-029429
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 19-029429
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: амортисьора не носи пружината
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  104 лв. цена с ДДС
 • JAPANPARTS MM-00105 амортисьор 1 брой на предната ос отляво
  амортисьор JAPANPARTS MM-00105 JAPANPARTS амортисьор JAPANPARTS MM-00105
  Продукт: амортисьор
  Марка: JAPANPARTS
  Парт номер: MM-00105
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: на предната ос отляво
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  артикул номер на препоръчителните аксесоари: SM0213
  номер на артикул в чифта: MM-00106
  146 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 19-146171 амортисьор 1 брой предна ос
  амортисьор BILSTEIN 19-146171 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 19-146171
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 19-146171
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: носещ пружина амортисьор
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  193 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 22-045751 амортисьор 1 брой предна ос
  амортисьор BILSTEIN 22-045751 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 22-045751
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 22-045751
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  вид на закрепване на амортисьора: планка отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  142 лв. цена с ДДС
 • MAGNETI MARELLI 352108070000 амортисьор 1 брой задна ос задна ос задна ос
  амортисьор MAGNETI MARELLI 352108070000 MAGNETI MARELLI амортисьор MAGNETI MARELLI 352108070000
  Продукт: амортисьор
  Марка: MAGNETI MARELLI
  Парт номер: 352108070000
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  вид на пружината: за автомобили със спирални пружини
  70 лв. цена с ДДС
 • SACHS 170 811 амортисьор 1 брой
  амортисьор SACHS 170 811 SACHS амортисьор SACHS 170 811
  Продукт: амортисьор
  Марка: SACHS
  Парт номер: 170 811
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: вилка отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  параметър: SEV32X83A
  171 лв. цена с ДДС

Информация

✅ Амортисьори: за всички автомобили
✅ Амортисьори марки: BOGE, BILSTEIN, KONI, SACHS, MONROE, QUINTON HAZELL, GABRIEL, KYB, METZGER, MAGNETI MARELLI
✅ Амортисьори по VIN: проверка по шаси за съвместимост с вашата кола
✅ Поръчай амортисьори: 0882919050 или онлайн
✅ Доставка: от днес за утре* за цялата страна
✅ Еконт Експрес: опция за преглед и наложен платеж
✅ Авточасти: AutoPower.BG

Отзиви

дайте своята оценка 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars оценка 4.7 от 219 отзива

FAQ: Често задавани въпроси

Има ли опция за преглед при поръчка на амортисьори?

Всички поръчки на амортисьори се изпращат с включена опция за преглед.

 • Всички части са чисто нови в оригиналната си опаковка.
 • За страната поръчките се доставят от фирма Еконт Експрес.
 • Всички клиенти на AutoPower.BG получават 25% отстъпка от цената за доставка.
 • Доставката до адрес на клиента или офис на Еконт Експрес е за сметка на получателя.
 • Поръчка на амортисьори се заплаща при доставка чрез наложен платеж.
 • При получаване на място от офис на AutoPower.BG в гр. София - НЕ се заплаща доставка.

Как да върна или заменя амортисьори?

Всяка поръчка за амортисьори може да бъде върната или заменена в срок от 14 дни.

 • За целта, поръчката за амортисьори не трябва да е употребявана или монтирана.
 • Със запазен търговски вид с опаковката, кутията или пликът, в който е получена.
 • В случай, че тези условия не са спазени, AutoPower.BG си запазва правото да не приеме връщане на поръчката за амортисьори.
 • При връщане на поръчката, клиентът има право да поиска възстановяване на сумата или замяна на стоката.
 • Поръчката се изпраща обратно от клиента до офис Еконт "Сухата река", гр. София или се връща на място в наш офис.

Как и кога ще получа поръчката на амортисьори?

Поръчки за амортисьори направени до 14:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден.

 • Доставят се на клиента на следващия работен ден от фирма Еконт Експрес.
 • Поръчки на амортисьори направени в почивни дни се изпращат на първия работен ден.
 • За да вземете поръчка от офис на AutoPower.BG, предварително трябва да я заявите по телефона, онлайн чат или през интернет страницата.
 • Заявените части за закупуване от наш офис могат да се взимат след 16:00ч., като предварително трябва да са потвърдени от наш оператор.

ТОП производители

star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Тихомир Цветков
Тихомир Цветков
28 May 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Ivan Handjiev
Ivan Handjiev
28 May 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Kamen Ivanov
Kamen Ivanov
27 May 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Георги Георгиев
Георги Георгиев
27 May 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Samuil Chavdarov
Samuil Chavdarov
27 May 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Ivo Zelengorov
Ivo Zelengorov
27 May 2024