Часа
 • 0
 • 0
Минути
 • 0
 • 0
Секунди
 • 0
 • 0
Пазарувай с до -23% намаление

Амортисьори предни и задни за кола на ниска цена - онлайн магазин

Амортисьори
Пазарувай онлайн 24/7

Амортисьори предни и задни - AL-KO, Bilstein, Sachs, Monroe, KYB, Koni

Видове и устройство, метод на работа, диагностика, причини за повреда, интервали на смяна

Видове и устройство

Системата за окачване е важен аспект от развитието на автомобилостроенето. Тази система е от особена важност, защото именно амортисьорите и пружините осигуряват връзката между окачването на колелата и шасито на автомобила. Окачването е изключително важно за по-мощните автомобили, защото благодарение на него автомобила има по-добър и стабилен контакт с пътя и настилката му.

Видове

Окачване: сцепление и комфорт

Функцията на окачването е да осигури връзката между пътя и автомобила. То контролира вибрациите от колелата породени от неравна пътна настилка, осигурява стабилност в завои и предотвратява люлеенето и накланянето на автомобила. Това осигурява едно по-безопасно и комфортно пътуване. Системата на окачването обхваща различни компоненти - лагери, пружини, амортисьори, стабилизиращи щанги, лагери на колела, гуми, джанти и други.

устройство на амортисьорите

Маслени амортисьори

Днес маслените почти не се използват в автомобилната индустрия. Причината е, че от техническа гледна точка се водят не особено ефективни и надеждни и при дълги пътувания по магистрали и междуградски пътища, генерират около 35% загуба на амортизираща сила. Това означава, че колелата на автомобила осигуряват по-лошо задържане на пътя.

Маслени амортисьори

Газови амортисьори

За разлика от маслените, при газовите не се наблюдава загуба на сила. Маслото в амортисьора е под постоянно налягане, благодарение на използвания азот. В резултат на това автомобилът с газови предни и задни амортисьори е надежден и стабилен на пътя, независимо от ситуацията и пътната настилка. Това е от изключителна важност за безопасността на пътя. Газовите имат технология с една или две тръби. Тази с две тръби представлява най-високата технология в производството. Системата с една тръба обикновено се използва при състезателните и спортните автомобили.

Газови амортисьори

В заключение

Ако автомобилът е оборудван с предни и задни маслени амортисьори, при желание на клиента те могат да бъдат сменени с газови. Това би подобрило стабилността на пътя и би осигурило по-комфортно и безопасно шофиране. На пазара се предлагат различни производители като BILSTEIN SACHS MONROE KYB METZGER AL-KO MEYLE JAPANPARTS TRW KAMOKA ASHIKA Magnum Technology и други.

Как да разберем дали амортисьорите са за смяна?

Амортисьорите са консуматив в окачването на автомобила. Честотата на смяната им е относително понятие, защото тя зависи от пропътуваните километри с даден комплект и най-вече качеството на пътищата, по които се шофира автомобила. Все пак има някои характерни особености, по които може да се досетите, че е време да подмените амортисьорите на колата си. Част от тях са потропване при неравности на пътя, омасляване на корпуса на амортисьора, нестабилност на пътя, както и неравномерно износване на автомобилните гуми. Ако имате съмнение, че автомобилът ви има нужда от нови е препоръчително да посетите сервиз, където чрез стенд, ще бъде диагностицирана повредата им. Желателно е да се подменят по двойки в съответната ос. 

Докато вашето превозно средство се движи по пътя, пружините попиват неравностите по пътя. Ударите се поемат от амортисьорите и заглушават движението на пружината, така че колелата и гумите да не се движат твърде бързо нагоре и надолу и да не позволят на пружините да продължат да се колебаят след удари. Без пружини и макферсон гумите ви ще отскочат, така че не само ще карате грубо, но и малко контрол на превозното средство, тъй като гумите, които са във въздуха вместо на земята, не могат да накарат вашето превозно средство да ускори, спирачка или завиване.

Както пружините, така и макферсоните контролират движението на пружината, за да поддържат гумите ви на земята и вие да контролирате, но когато това е единствената функция на шока, подпора е част от монтаж, който включва пружината на бобината и горния монтаж на макферсоните, образувайки структурен елемент на окачването. Макферсоните използват икономично пространството, като заема мястото на отделни удари, пружини и контролни рамена. Те поддържат теглото на автомобила, а предните макферсон осигуряват точката на въртене за управление.

Хидравличните удари и макферсони имат бутални пръти, прикрепени към буталата, които се движат нагоре и надолу вътре в цилиндри, пълни с хидравлична течност. Буталата се движат към стените на цилиндъра, така че хидравличната течност трябва да протича през малки, калибрирани канали за течност и клапани, за да позволи движението на буталото. Както бихте очаквали, течността не може да се движи много бързо през тези малки отвори, така че движението на буталото и пръта се забавя. Това от своя страна забавя и заглушава движението на пружините и окачването. Повечето съвременни макферсони включват азотен газ, който предотвратява аерирането на течности и избледняването на удара.

Изтичането на течности и износените втулки са очевидни причини за подмяната, но повечето макферсони постепенно се влошават вътрешно, без да показват никакви външни признаци. Когато считате, че клапан за измерване на удар може да се огъне няколко хиляди пъти само за няколко мили, лесно е да видите как такива части могат да бъдат напълно изморени на 50 000 мили. Съдейки за удара или целостта на макферсоните по ефективността на автомобила е по-точен барометър. Ако автомобилът ви се движи грубо, носът се гмурва при спиране, тялото се търкаля прекомерно в ъгли, окачването се изпуска отдолу или гумите ви се клатят, имате нужда от нови макферсони.

Износените стойки на горната опора са чести причини за шум, лоша реакция на волана или свързване и неправилно подравняване. Горната стойка на стойката задържа пружината на бобината и свързва опората с тялото. Той има изолационен слой, а предните стойки на макферсоните често имат лагер, при който опората се завърта при завъртане на автомобила. Изолационният компонент обикновено е свързан с каучук към метал и каучукът може да се разцепи, да се напука, да се втвърди или по друг начин да се влоши и да създаде прекомерен клирънс и контакт метал-метал и лагерът също може да се износва. Макферсоните също имат ботуши или духа, покриващи вала и те могат да се разкъсат, което позволява на мръсотията да вкара вала и да съсипе горното хидравлично уплътнение. Бронята около вала предотвратява окачването отдолу и това може да се разцепи и да позволи на макферсоните да се повредят.

Ние предлагаме амортисьори, лагери, дуло, накрайници и макферсони без пружини, но ако подменяте макферсони, трябва да разгледате нашите цялостни комплекти. Те се предлагат с инсталирана нова пружина на бобината и горния монтаж на макферсоните. Спестявате време, няма нужда от специален пружинен компресор и всички обичайни износващи се части се подменят за щателен ремонт. Нашите резервни амортисьори и макферсони са проектирани така, че да осигуряват качествено управление и управление на OE, така че вашият автомобил или камион ще има нивото на изпълнение на окачването, което имаше, когато беше нов. Но ако искате по-добро представяне, можем да ви предложим модернизирани удари и макферсони за по-здраво возене и по-отзивчиво управление. И ако възстановявате класика, имаме автентични възпроизвеждащи шокове и свързани компоненти с оригинален външен вид на оборудването.Прочети повече

Продукти

 • FENOX A21004 амортисьор 1 брой предна ос дясно ляво
  амортисьор FENOX A21004 FENOX амортисьор FENOX A21004
  Продукт: амортисьор
  Марка: FENOX
  Парт номер: A21004
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  страна на монтаж: дясно
  страна на монтаж: ляво
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: носещ пружина амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  88 лв. цена с ДДС
 • OPTIMAL A-1307G амортисьор 1 брой задна ос ляво дясно
  амортисьор OPTIMAL A-1307G OPTIMAL амортисьор OPTIMAL A-1307G
  Продукт: амортисьор
  Марка: OPTIMAL
  Парт номер: A-1307G
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  страна на монтаж: ляво
  страна на монтаж: дясно
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: носещ пружина амортисьор
  тип амортисьор: еднотръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  мярка на резбата: M10x1
  дължина на буталния лост [mm]: 80
  диаметър на бутална щанга [mm]: 12,5
  макферсон-външен диаметър [mm]: 40
  148 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 19-139968 амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор BILSTEIN 19-139968 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 19-139968
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 19-139968
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: амортисьора не носи пружината
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  152 лв. цена с ДДС
 • ASHIKA MA-00477 амортисьор 1 брой предна ос
  амортисьор ASHIKA MA-00477 ASHIKA амортисьор ASHIKA MA-00477
  Продукт: амортисьор
  Марка: ASHIKA
  Парт номер: MA-00477
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: вложка на макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  артикул номер на препоръчителните аксесоари: SMA0236
  59 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 19-238906 амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор BILSTEIN 19-238906 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 19-238906
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 19-238906
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: амортисьора не носи пружината
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре с ухо
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  287 лв. цена с ДДС
 • SACHS 553 259 амортисьор 1 брой
  амортисьор SACHS 553 259 SACHS амортисьор SACHS 553 259
  Продукт: амортисьор
  Марка: SACHS
  Парт номер: 553 259
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре с ухо
  вид на закрепване на амортисьора: щифт отдолу
  параметър: SEUV30X180
  69 лв. цена с ДДС
 • MONROE MR205 Амортисьор 1 брой
  Амортисьор MONROE MR205 MONROE Амортисьор MONROE MR205
  Продукт: Амортисьор
  Марка: MONROE
  Парт номер: MR205
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: маслен
  конструкция на амортисьор: вложка на макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  Тегло [kg]: 2,800
  дължина 1 [mm]: 467
  дължина 2 [mm]: 666
  макс. дължина [mm]: 666
  мин. дължина [mm]: 467
  Дължина на опаковка [cm]: 75,4
  Широчина на опаковка [cm]: 10
  Височина на опаковка [cm]: 5
  дължина на корпуса [mm]: 449
  митнически тарифен номер: 87088035
  13 лв. цена с ДДС
 • SACHS 170 426 амортисьор 1 брой
  амортисьор SACHS 170 426 SACHS амортисьор SACHS 170 426
  Продукт: амортисьор
  Марка: SACHS
  Парт номер: 170 426
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: вложка на макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  параметър: FEE32/22X176A
  усилено изпълнение:
  133 лв. цена с ДДС
 • Magnum Technology AG2061MT амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор Magnum Technology AG2061MT Magnum Technology амортисьор Magnum Technology AG2061MT
  Продукт: амортисьор
  Марка: Magnum Technology
  Парт номер: AG2061MT
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  макс. дължина [mm]: 620
  60 лв. цена с ДДС
 • Magnum Technology AHW038MT амортисьор 1 брой предна ос
  амортисьор Magnum Technology AHW038MT Magnum Technology амортисьор Magnum Technology AHW038MT
  Продукт: амортисьор
  Марка: Magnum Technology
  Парт номер: AHW038MT
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: маслен
  конструкция на амортисьор: макферсън
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  66 лв. цена с ДДС
 • KAVO PARTS SSA-10264 амортисьор 1 брой предна ос предна ос
  амортисьор KAVO PARTS SSA-10264 KAVO PARTS амортисьор KAVO PARTS SSA-10264
  Продукт: амортисьор
  Марка: KAVO PARTS
  Парт номер: SSA-10264
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  диаметър [mm]: 45
  55 лв. цена с ДДС
 • KAVO PARTS SSA-10263 амортисьор 1 брой задна ос задна ос
  амортисьор KAVO PARTS SSA-10263 KAVO PARTS амортисьор KAVO PARTS SSA-10263
  Продукт: амортисьор
  Марка: KAVO PARTS
  Парт номер: SSA-10263
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: щифт отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре с ухо
  дължина [mm]: 322
  68 лв. цена с ДДС
 • MONROE G8320 амортисьор 1 брой
  амортисьор MONROE G8320 MONROE амортисьор MONROE G8320
  Продукт: амортисьор
  Марка: MONROE
  Парт номер: G8320
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: скоба отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  Тегло [kg]: 4,500
  дължина 1 [mm]: 365
  дължина 2 [mm]: 522
  макс. дължина [mm]: 522
  мин. дължина [mm]: 365
  Дължина на опаковка [cm]: 62
  Широчина на опаковка [cm]: 13,8
  Височина на опаковка [cm]: 13,8
  митнически тарифен номер: 87088035
  165 лв. цена с ДДС
 • MONROE D0031 амортисьор 1 брой
  амортисьор MONROE D0031 MONROE амортисьор MONROE D0031
  Продукт: амортисьор
  Марка: MONROE
  Парт номер: D0031
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: амортисьор без натяг пружина
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  Тегло [kg]: 1,800
  отвор-? [mm]: 32
  диаметър на бутална щанга [mm]: 15,8
  митнически тарифен номер: 87088035
  диаметър на пиновете [mm]: 15,8
  160 лв. цена с ДДС
 • KAMOKA 2000762 амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор KAMOKA 2000762 KAMOKA амортисьор KAMOKA 2000762
  Продукт: амортисьор
  Марка: KAMOKA
  Парт номер: 2000762
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре гривна
  47 лв. цена с ДДС
 • KYB 325700 амортисьор 1 брой предна ос
  амортисьор KYB 325700 KYB амортисьор KYB 325700
  Продукт: амортисьор
  Марка: KYB
  Парт номер: 325700
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: скоба отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  диаметър на бутална щанга [mm]: 25
  макферсон-външен диаметър [mm]: 55
  305 лв. цена с ДДС
 • SACHS 317 444 амортисьор 1 брой
  амортисьор SACHS 317 444 SACHS амортисьор SACHS 317 444
  Продукт: амортисьор
  Марка: SACHS
  Парт номер: 317 444
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  параметър: SEOV25/12.5X231A
  56 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 35-044017 амортисьор 1 брой на предната ос отдясно
  амортисьор BILSTEIN 35-044017 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 35-044017
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 35-044017
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: на предната ос отдясно
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: еднотръбен с главата надолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  номер на артикул в чифта: 35-044000
  535 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 35-044000 амортисьор 1 брой на предната ос отляво
  амортисьор BILSTEIN 35-044000 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 35-044000
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 35-044000
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: на предната ос отляво
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: еднотръбен с главата надолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  номер на артикул в чифта: 35-044017
  535 лв. цена с ДДС
 • MONROE 376101SP амортисьор 1 брой
  амортисьор MONROE 376101SP MONROE амортисьор MONROE 376101SP
  Продукт: амортисьор
  Марка: MONROE
  Парт номер: 376101SP
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: амортисьор без натяг пружина
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре с ухо
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  Тегло [kg]: 1,600
  отвор-? [mm]: 25,4
  макс. дължина [mm]: 413
  мин. дължина [mm]: 275
  напълнен:
  Дължина на опаковка [cm]: 50,5
  Широчина на опаковка [cm]: 6,5
  Височина на опаковка [cm]: 6,5
  митнически тарифен номер: 87088035
  диаметър на пиновете [mm]: 12,4
  115 лв. цена с ДДС
 • NIPPARTS J5527004G амортисьор 1 брой
  амортисьор NIPPARTS J5527004G NIPPARTS амортисьор NIPPARTS J5527004G
  Продукт: амортисьор
  Марка: NIPPARTS
  Парт номер: J5527004G
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  95 лв. цена с ДДС
 • KYB 343308 амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор KYB 343308 KYB амортисьор KYB 343308
  Продукт: амортисьор
  Марка: KYB
  Парт номер: 343308
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре с ухо
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  101 лв. цена с ДДС
 • JAPANPARTS MM-00292 амортисьор 1 брой предна ос
  амортисьор JAPANPARTS MM-00292 JAPANPARTS амортисьор JAPANPARTS MM-00292
  Продукт: амортисьор
  Марка: JAPANPARTS
  Парт номер: MM-00292
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: амортисьор с натяг пружина
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  артикул номер на препоръчителните аксесоари: SM0211
  130 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 35-167990 амортисьор 1 брой на предната ос отляво
  амортисьор BILSTEIN 35-167990 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 35-167990
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 35-167990
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: на предната ос отляво
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: еднотръбен с главата надолу
  вид на закрепване на амортисьора: скоба отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  номер на артикул в чифта: 35-168003
  729 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 35-168003 амортисьор 1 брой на предната ос отдясно
  амортисьор BILSTEIN 35-168003 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 35-168003
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 35-168003
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: на предната ос отдясно
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: еднотръбен с главата надолу
  вид на закрепване на амортисьора: скоба отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  номер на артикул в чифта: 35-167990
  729 лв. цена с ДДС
 • MONROE 23890 амортисьор 1 брой
  амортисьор MONROE 23890 MONROE амортисьор MONROE 23890
  Продукт: амортисьор
  Марка: MONROE
  Парт номер: 23890
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: амортисьор без натяг пружина
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  Тегло [kg]: 1,700
  отвор-? [mm]: 25,4
  дължина 1 [mm]: 418
  дължина 2 [mm]: 655
  макс. дължина [mm]: 655
  мин. дължина [mm]: 418
  напълнен:
  Дължина на опаковка [cm]: 60
  Широчина на опаковка [cm]: 7,2
  Височина на опаковка [cm]: 7,2
  митнически тарифен номер: 87088035
  диаметър на пиновете [mm]: 11
  84 лв. цена с ДДС
 • NK 63251327 амортисьор 1 брой
  амортисьор NK 63251327 NK амортисьор NK 63251327
  Продукт: амортисьор
  Марка: NK
  Парт номер: 63251327
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  диаметър на бутална щанга [mm]: 12,5
  нето тегло [kg]: 2,15
  71 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 24-120395 амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор BILSTEIN 24-120395 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 24-120395
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 24-120395
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: амортисьора не носи пружината
  вид на закрепване на амортисьора: щифт отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  417 лв. цена с ДДС
 • Magnum Technology AGF036MT амортисьор 1 брой предна ос
  амортисьор Magnum Technology AGF036MT Magnum Technology амортисьор Magnum Technology AGF036MT
  Продукт: амортисьор
  Марка: Magnum Technology
  Парт номер: AGF036MT
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  вид на закрепване на амортисьора: планка отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  129 лв. цена с ДДС
 • KYB 343329 амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор KYB 343329 KYB амортисьор KYB 343329
  Продукт: амортисьор
  Марка: KYB
  Парт номер: 343329
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре с ухо
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  65 лв. цена с ДДС
 • TOPRAN 113 188 Прашник амортисьор 1 брой
  Прашник амортисьор TOPRAN 113 188 TOPRAN Прашник амортисьор TOPRAN 113 188
  Продукт: Прашник амортисьор
  Марка: TOPRAN
  Парт номер: 113 188
  Описание: 1 брой амортисьор
  височина [mm]: 210
  вид на пружината: за автомобили с въздушно окачване
  Материал маншон: термопласт
  16 лв. цена с ДДС
 • DENCKERMANN DSB101G амортисьор 1 брой дясно
  амортисьор DENCKERMANN DSB101G DENCKERMANN амортисьор DENCKERMANN DSB101G
  Продукт: амортисьор
  Марка: DENCKERMANN
  Парт номер: DSB101G
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: дясно
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: щифт отдолу
  172 лв. цена с ДДС
 • DENCKERMANN DSB100G амортисьор 1 брой ляво ляво
  амортисьор DENCKERMANN DSB100G DENCKERMANN амортисьор DENCKERMANN DSB100G
  Продукт: амортисьор
  Марка: DENCKERMANN
  Парт номер: DSB100G
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: ляво
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: щифт отдолу
  172 лв. цена с ДДС
 • MAGNETI MARELLI 351417070000 амортисьор 1 брой предна ос предна ос
  амортисьор MAGNETI MARELLI 351417070000 MAGNETI MARELLI амортисьор MAGNETI MARELLI 351417070000
  Продукт: амортисьор
  Марка: MAGNETI MARELLI
  Парт номер: 351417070000
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  дължина [mm]: 560
  диаметър 1 [mm]: 43,6
  диаметър 2 [mm]: 30
  вид на пружината: за автомобили със спирални пружини
  дължина 2 [mm]: 380
  71 лв. цена с ДДС
 • KYB 344223 амортисьор 1 брой задна ос задна ос
  амортисьор KYB 344223 KYB амортисьор KYB 344223
  Продукт: амортисьор
  Марка: KYB
  Парт номер: 344223
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  105 лв. цена с ДДС
 • JAPANPARTS MM-KI012 амортисьор 1 брой на предната ос отляво
  амортисьор JAPANPARTS MM-KI012 JAPANPARTS амортисьор JAPANPARTS MM-KI012
  Продукт: амортисьор
  Марка: JAPANPARTS
  Парт номер: MM-KI012
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: на предната ос отляво
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  артикул номер на препоръчителните аксесоари: SM0246
  артикул номер на препоръчителните аксесоари: SM0019
  номер на артикул в чифта: MM-KI013
  144 лв. цена с ДДС
 • MONROE 742101SP амортисьор 1 брой
  амортисьор MONROE 742101SP MONROE амортисьор MONROE 742101SP
  Продукт: амортисьор
  Марка: MONROE
  Парт номер: 742101SP
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: скоба отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  Тегло [kg]: 4,200
  отвор-? [mm]: 32
  макс. дължина [mm]: 526
  мин. дължина [mm]: 353
  номер на артикул в чифта: 742100SP
  Дължина на опаковка [cm]: 57,3
  Широчина на опаковка [cm]: 20,4
  Височина на опаковка [cm]: 20,4
  митнически тарифен номер: 87088035
  диаметър на пиновете [mm]: 22
  160 лв. цена с ДДС
 • MONROE E7501 амортисьор 1 брой
  амортисьор MONROE E7501 MONROE амортисьор MONROE E7501
  Продукт: амортисьор
  Марка: MONROE
  Парт номер: E7501
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: носещ пружина амортисьор
  тип амортисьор: еднотръбен
  вид на закрепване на амортисьора: вилка отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  Тегло [kg]: 2,400
  отвор-? [mm]: 36
  дължина 1 [mm]: 482
  дължина 2 [mm]: 611
  макс. дължина [mm]: 611
  мин. дължина [mm]: 482
  Дължина на опаковка [cm]: 67,3
  Широчина на опаковка [cm]: 29,5
  Височина на опаковка [cm]: 15,5
  митнически тарифен номер: 87088035
  диаметър на пиновете [mm]: 14
  299 лв. цена с ДДС
 • MAGNETI MARELLI 351455070000 амортисьор 1 брой предна ос предна ос предна ос
  амортисьор MAGNETI MARELLI 351455070000 MAGNETI MARELLI амортисьор MAGNETI MARELLI 351455070000
  Продукт: амортисьор
  Марка: MAGNETI MARELLI
  Парт номер: 351455070000
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  вид на пружината: за автомобили със спирални пружини
  170 лв. цена с ДДС

Информация

✅ Амортисьори: за всички автомобили
✅ Амортисьори марки: BOGE, BILSTEIN, KONI, SACHS, MONROE, QUINTON HAZELL, GABRIEL, KYB, METZGER, MAGNETI MARELLI
✅ Амортисьори по VIN: проверка по шаси за съвместимост с вашата кола
✅ Поръчай амортисьори: 0882919050 или онлайн
✅ Доставка: от днес за утре* за цялата страна
✅ Еконт Експрес: опция за преглед и наложен платеж
✅ Авточасти: AutoPower.BG

Отзиви

дайте своята оценка 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars оценка 4.8 от 217 отзива

FAQ: Често задавани въпроси

Има ли опция за преглед при поръчка на амортисьори?

Всички поръчки на амортисьори се изпращат с включена опция за преглед.

 • Всички части са чисто нови в оригиналната си опаковка.
 • За страната поръчките се доставят от фирма Еконт Експрес.
 • Всички клиенти на AutoPower.BG получават 25% отстъпка от цената за доставка.
 • Доставката до адрес на клиента или офис на Еконт Експрес е за сметка на получателя.
 • Поръчка на амортисьори се заплаща при доставка чрез наложен платеж.
 • При получаване на място от офис на AutoPower.BG в гр. София - НЕ се заплаща доставка.

Как да върна или заменя амортисьори?

Всяка поръчка за амортисьори може да бъде върната или заменена в срок от 14 дни.

 • За целта, поръчката за амортисьори не трябва да е употребявана или монтирана.
 • Със запазен търговски вид с опаковката, кутията или пликът, в който е получена.
 • В случай, че тези условия не са спазени, AutoPower.BG си запазва правото да не приеме връщане на поръчката за амортисьори.
 • При връщане на поръчката, клиентът има право да поиска възстановяване на сумата или замяна на стоката.
 • Поръчката се изпраща обратно от клиента до офис Еконт "Сухата река", гр. София или се връща на място в наш офис.

Как и кога ще получа поръчката на амортисьори?

Поръчки за амортисьори направени до 14:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден.

 • Доставят се на клиента на следващия работен ден от фирма Еконт Експрес.
 • Поръчки на амортисьори направени в почивни дни се изпращат на първия работен ден.
 • За да вземете поръчка от офис на AutoPower.BG, предварително трябва да я заявите по телефона, онлайн чат или през интернет страницата.
 • Заявените части за закупуване от наш офис могат да се взимат след 16:00ч., като предварително трябва да са потвърдени от наш оператор.

ТОП производители

star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Hristo Stanev
Hristo Stanev
28 May 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Zari Ivanov
Zari Ivanov
28 May 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Danail Georgiev
Danail Georgiev
28 May 2023
star star star star star
Много бързо се прави поръчка страшно улеснява G
Krasimir Vacev
Krasimir Vacev
27 May 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Radi Angelov
Radi Angelov
27 May 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Ivailo Veselinov
Ivailo Veselinov
27 May 2023