Пазарувай с до -23% намаление

Амортисьори предни и задни за кола на ниска цена - онлайн магазин

Амортисьори
Пазарувай онлайн 24/7

Амортисьори предни и задни - AL-KO, Bilstein, Sachs, Monroe, KYB, Koni

Видове и устройство, метод на работа, диагностика, причини за повреда, интервали на смяна

Видове и устройство

Системата за окачване е важен аспект от развитието на автомобилостроенето. Тази система е от особена важност, защото именно амортисьорите и пружините осигуряват връзката между окачването на колелата и шасито на автомобила. Окачването е изключително важно за по-мощните автомобили, защото благодарение на него автомобила има по-добър и стабилен контакт с пътя и настилката му.

Видове

Окачване: сцепление и комфорт

Функцията на окачването е да осигури връзката между пътя и автомобила. То контролира вибрациите от колелата породени от неравна пътна настилка, осигурява стабилност в завои и предотвратява люлеенето и накланянето на автомобила. Това осигурява едно по-безопасно и комфортно пътуване. Системата на окачването обхваща различни компоненти - лагери, пружини, амортисьори, стабилизиращи щанги, лагери на колела, гуми, джанти и други.

устройство на амортисьорите

Маслени амортисьори

Днес маслените почти не се използват в автомобилната индустрия. Причината е, че от техническа гледна точка се водят не особено ефективни и надеждни и при дълги пътувания по магистрали и междуградски пътища, генерират около 35% загуба на амортизираща сила. Това означава, че колелата на автомобила осигуряват по-лошо задържане на пътя.

Маслени амортисьори

Газови амортисьори

За разлика от маслените, при газовите не се наблюдава загуба на сила. Маслото в амортисьора е под постоянно налягане, благодарение на използвания азот. В резултат на това автомобилът с газови предни и задни амортисьори е надежден и стабилен на пътя, независимо от ситуацията и пътната настилка. Това е от изключителна важност за безопасността на пътя. Газовите имат технология с една или две тръби. Тази с две тръби представлява най-високата технология в производството. Системата с една тръба обикновено се използва при състезателните и спортните автомобили.

Газови амортисьори

В заключение

Ако автомобилът е оборудван с предни и задни маслени амортисьори, при желание на клиента те могат да бъдат сменени с газови. Това би подобрило стабилността на пътя и би осигурило по-комфортно и безопасно шофиране. На пазара се предлагат различни производители като BILSTEIN SACHS MONROE KYB METZGER AL-KO MEYLE JAPANPARTS TRW KAMOKA ASHIKA Magnum Technology и други.

Как да разберем дали амортисьорите са за смяна?

Амортисьорите са консуматив в окачването на автомобила. Честотата на смяната им е относително понятие, защото тя зависи от пропътуваните километри с даден комплект и най-вече качеството на пътищата, по които се шофира автомобила. Все пак има някои характерни особености, по които може да се досетите, че е време да подмените амортисьорите на колата си. Част от тях са потропване при неравности на пътя, омасляване на корпуса на амортисьора, нестабилност на пътя, както и неравномерно износване на автомобилните гуми. Ако имате съмнение, че автомобилът ви има нужда от нови е препоръчително да посетите сервиз, където чрез стенд, ще бъде диагностицирана повредата им. Желателно е да се подменят по двойки в съответната ос. 

Докато вашето превозно средство се движи по пътя, пружините попиват неравностите по пътя. Ударите се поемат от амортисьорите и заглушават движението на пружината, така че колелата и гумите да не се движат твърде бързо нагоре и надолу и да не позволят на пружините да продължат да се колебаят след удари. Без пружини и макферсон гумите ви ще отскочат, така че не само ще карате грубо, но и малко контрол на превозното средство, тъй като гумите, които са във въздуха вместо на земята, не могат да накарат вашето превозно средство да ускори, спирачка или завиване.

Както пружините, така и макферсоните контролират движението на пружината, за да поддържат гумите ви на земята и вие да контролирате, но когато това е единствената функция на шока, подпора е част от монтаж, който включва пружината на бобината и горния монтаж на макферсоните, образувайки структурен елемент на окачването. Макферсоните използват икономично пространството, като заема мястото на отделни удари, пружини и контролни рамена. Те поддържат теглото на автомобила, а предните макферсон осигуряват точката на въртене за управление.

Хидравличните удари и макферсони имат бутални пръти, прикрепени към буталата, които се движат нагоре и надолу вътре в цилиндри, пълни с хидравлична течност. Буталата се движат към стените на цилиндъра, така че хидравличната течност трябва да протича през малки, калибрирани канали за течност и клапани, за да позволи движението на буталото. Както бихте очаквали, течността не може да се движи много бързо през тези малки отвори, така че движението на буталото и пръта се забавя. Това от своя страна забавя и заглушава движението на пружините и окачването. Повечето съвременни макферсони включват азотен газ, който предотвратява аерирането на течности и избледняването на удара.

Изтичането на течности и износените втулки са очевидни причини за подмяната, но повечето макферсони постепенно се влошават вътрешно, без да показват никакви външни признаци. Когато считате, че клапан за измерване на удар може да се огъне няколко хиляди пъти само за няколко мили, лесно е да видите как такива части могат да бъдат напълно изморени на 50 000 мили. Съдейки за удара или целостта на макферсоните по ефективността на автомобила е по-точен барометър. Ако автомобилът ви се движи грубо, носът се гмурва при спиране, тялото се търкаля прекомерно в ъгли, окачването се изпуска отдолу или гумите ви се клатят, имате нужда от нови макферсони.

Износените стойки на горната опора са чести причини за шум, лоша реакция на волана или свързване и неправилно подравняване. Горната стойка на стойката задържа пружината на бобината и свързва опората с тялото. Той има изолационен слой, а предните стойки на макферсоните често имат лагер, при който опората се завърта при завъртане на автомобила. Изолационният компонент обикновено е свързан с каучук към метал и каучукът може да се разцепи, да се напука, да се втвърди или по друг начин да се влоши и да създаде прекомерен клирънс и контакт метал-метал и лагерът също може да се износва. Макферсоните също имат ботуши или духа, покриващи вала и те могат да се разкъсат, което позволява на мръсотията да вкара вала и да съсипе горното хидравлично уплътнение. Бронята около вала предотвратява окачването отдолу и това може да се разцепи и да позволи на макферсоните да се повредят.

Ние предлагаме амортисьори, лагери, дуло, накрайници и макферсони без пружини, но ако подменяте макферсони, трябва да разгледате нашите цялостни комплекти. Те се предлагат с инсталирана нова пружина на бобината и горния монтаж на макферсоните. Спестявате време, няма нужда от специален пружинен компресор и всички обичайни износващи се части се подменят за щателен ремонт. Нашите резервни амортисьори и макферсони са проектирани така, че да осигуряват качествено управление и управление на OE, така че вашият автомобил или камион ще има нивото на изпълнение на окачването, което имаше, когато беше нов. Но ако искате по-добро представяне, можем да ви предложим модернизирани удари и макферсони за по-здраво возене и по-отзивчиво управление. И ако възстановявате класика, имаме автентични възпроизвеждащи шокове и свързани компоненти с оригинален външен вид на оборудването.Прочети повече

Продукти

 • MONROE 376151SP амортисьор 1 брой
  амортисьор MONROE 376151SP MONROE амортисьор MONROE 376151SP
  Продукт: амортисьор
  Марка: MONROE
  Парт номер: 376151SP
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: амортисьор без натяг пружина
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  Тегло [kg]: 2,600
  отвор-? [mm]: 35
  макс. дължина [mm]: 650
  мин. дължина [mm]: 420
  напълнен:
  Дължина на опаковка [cm]: 50,5
  Широчина на опаковка [cm]: 6,5
  Височина на опаковка [cm]: 6,5
  митнически тарифен номер: 87088035
  диаметър на пиновете [mm]: 15,8
  135 лв. цена с ДДС
 • SACHS 315 087 амортисьор 1 брой
  амортисьор SACHS 315 087 SACHS амортисьор SACHS 315 087
  Продукт: амортисьор
  Марка: SACHS
  Парт номер: 315 087
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: маслен
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  параметър: SF32/22X178A
  154 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 19-171609 амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор BILSTEIN 19-171609 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 19-171609
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 19-171609
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: амортисьора не носи пружината
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  192 лв. цена с ДДС
 • JAPANPARTS MM-00097 амортисьор 1 брой на предната ос отляво предна ос
  амортисьор JAPANPARTS MM-00097 JAPANPARTS амортисьор JAPANPARTS MM-00097
  Продукт: амортисьор
  Марка: JAPANPARTS
  Парт номер: MM-00097
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: на предната ос отляво
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  конструкция на амортисьор: амортисьор с натяг пружина
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  артикул номер на препоръчителните аксесоари: SM0174
  129 лв. цена с ДДС
 • SACHS 315 167 амортисьор 1 брой
  амортисьор SACHS 315 167 SACHS амортисьор SACHS 315 167
  Продукт: амортисьор
  Марка: SACHS
  Парт номер: 315 167
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  параметър: SEOV32/15X242A
  139 лв. цена с ДДС
 • SACHS 310 103 амортисьор 1 брой ляво
  амортисьор SACHS 310 103 SACHS амортисьор SACHS 310 103
  Продукт: амортисьор
  Марка: SACHS
  Парт номер: 310 103
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: ляво
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  параметър: SFE30/20X193A
  номер на артикул в чифта: 310 102
  204 лв. цена с ДДС
 • SACHS 310 102 амортисьор 1 брой дясно
  амортисьор SACHS 310 102 SACHS амортисьор SACHS 310 102
  Продукт: амортисьор
  Марка: SACHS
  Парт номер: 310 102
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: дясно
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  параметър: SFE30/20X193A
  номер на артикул в чифта: 310 103
  204 лв. цена с ДДС
 • SACHS 102 309 Амортисьор 1 брой
  Амортисьор SACHS 102 309 SACHS Амортисьор SACHS 102 309
  Продукт: Амортисьор
  Марка: SACHS
  Парт номер: 102 309
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: маслен
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  параметър: BZ22X162D
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без McPherson
  656 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 19-103150 амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор BILSTEIN 19-103150 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 19-103150
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 19-103150
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: амортисьора не носи пружината
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  105 лв. цена с ДДС
 • MONROE D4432 амортисьор 1 брой
  амортисьор MONROE D4432 MONROE амортисьор MONROE D4432
  Продукт: амортисьор
  Марка: MONROE
  Парт номер: D4432
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: амортисьор без натяг пружина
  тип амортисьор: еднотръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  Тегло [kg]: 2,200
  отвор-? [mm]: 46
  макс. дължина [mm]: 526
  мин. дължина [mm]: 331
  напълнен:
  Дължина на опаковка [cm]: 61,3
  Широчина на опаковка [cm]: 13,8
  Височина на опаковка [cm]: 6,5
  митнически тарифен номер: 87088035
  диаметър на пиновете [mm]: 14
  109 лв. цена с ДДС
 • MONROE D6440 амортисьор 1 брой
  амортисьор MONROE D6440 MONROE амортисьор MONROE D6440
  Продукт: амортисьор
  Марка: MONROE
  Парт номер: D6440
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: амортисьор без натяг пружина
  тип амортисьор: еднотръбен
  вид на закрепване на амортисьора: щифт отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре с ухо
  Тегло [kg]: 2,500
  отвор-? [mm]: 46
  макс. дължина [mm]: 555
  мин. дължина [mm]: 350
  Дължина на опаковка [cm]: 61,3
  Широчина на опаковка [cm]: 13,8
  Височина на опаковка [cm]: 6,5
  митнически тарифен номер: 87088035
  диаметър на пиновете [mm]: 14
  138 лв. цена с ДДС
 • MONROE D6419 амортисьор 1 брой
  амортисьор MONROE D6419 MONROE амортисьор MONROE D6419
  Продукт: амортисьор
  Марка: MONROE
  Парт номер: D6419
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: амортисьор без натяг пружина
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  тип амортисьор: еднотръбен
  вид на закрепване на амортисьора: щифт отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  Тегло [kg]: 2,400
  отвор-? [mm]: 46
  дължина 1 [mm]: 337
  дължина 2 [mm]: 547
  макс. дължина [mm]: 547
  мин. дължина [mm]: 337
  диаметър на бутална щанга [mm]: 14
  Дължина на опаковка [cm]: 61,3
  Широчина на опаковка [cm]: 13,8
  Височина на опаковка [cm]: 6,5
  митнически тарифен номер: 87088035
  диаметър на пиновете [mm]: 14
  136 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 19-139968 амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор BILSTEIN 19-139968 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 19-139968
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 19-139968
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: амортисьора не носи пружината
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  152 лв. цена с ДДС
 • SACHS 200 954 амортисьор 1 брой
  амортисьор SACHS 200 954 SACHS амортисьор SACHS 200 954
  Продукт: амортисьор
  Марка: SACHS
  Парт номер: 200 954
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  параметър: SFE30/22X179A
  усилено изпълнение:
  166 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 19-226897 амортисьор 1 брой задна ос задна ос
  амортисьор BILSTEIN 19-226897 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 19-226897
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 19-226897
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: амортисьора не носи пружината
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  297 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 19-226903 амортисьор 1 брой предна ос предна ос
  амортисьор BILSTEIN 19-226903 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 19-226903
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 19-226903
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: носещ пружина амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  вид на закрепване на амортисьора: планка отдолу
  323 лв. цена с ДДС
 • Magnum Technology AGB019MT амортисьор 1 брой предна ос
  амортисьор Magnum Technology AGB019MT Magnum Technology амортисьор Magnum Technology AGB019MT
  Продукт: амортисьор
  Марка: Magnum Technology
  Парт номер: AGB019MT
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: вложка на макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  78 лв. цена с ДДС
 • JAPANPARTS MM-50036 амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор JAPANPARTS MM-50036 JAPANPARTS амортисьор JAPANPARTS MM-50036
  Продукт: амортисьор
  Марка: JAPANPARTS
  Парт номер: MM-50036
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре с ухо
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  51 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 35-114079 амортисьор 1 брой предна ос
  амортисьор BILSTEIN 35-114079 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 35-114079
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 35-114079
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  686 лв. цена с ДДС
 • TRW JGT231T амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор TRW JGT231T TRW амортисьор TRW JGT231T
  Продукт: амортисьор
  Марка: TRW
  Парт номер: JGT231T
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  Необходими бройки: 1
  обърни внимание на техническите данни:
  148 лв. цена с ДДС
 • NK 63471510 амортисьор 1 брой
  амортисьор NK 63471510 NK амортисьор NK 63471510
  Продукт: амортисьор
  Марка: NK
  Парт номер: 63471510
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: носещ пружина амортисьор
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  нето тегло [kg]: 2,44
  102 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 22-145550 амортисьор 1 брой предна ос
  амортисьор BILSTEIN 22-145550 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 22-145550
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 22-145550
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  вид на закрепване на амортисьора: планка отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  279 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 19-145570 амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор BILSTEIN 19-145570 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 19-145570
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 19-145570
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: амортисьора не носи пружината
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре с ухо
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  225 лв. цена с ДДС
 • Magnum Technology AGX025MT амортисьор 1 брой на предната ос отляво
  амортисьор Magnum Technology AGX025MT Magnum Technology амортисьор Magnum Technology AGX025MT
  Продукт: амортисьор
  Марка: Magnum Technology
  Парт номер: AGX025MT
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: на предната ос отляво
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  105 лв. цена с ДДС
 • Magnum Technology AGX024MT амортисьор 1 брой на предната ос отдясно
  амортисьор Magnum Technology AGX024MT Magnum Technology амортисьор Magnum Technology AGX024MT
  Продукт: амортисьор
  Марка: Magnum Technology
  Парт номер: AGX024MT
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: на предната ос отдясно
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  105 лв. цена с ДДС
 • MONROE G2232 амортисьор 1 брой
  амортисьор MONROE G2232 MONROE амортисьор MONROE G2232
  Продукт: амортисьор
  Марка: MONROE
  Парт номер: G2232
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  конструкция на амортисьор: амортисьор без натяг пружина
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: щифт отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  Тегло [kg]: 2,300
  отвор-? [mm]: 35
  диаметър на бутална щанга [mm]: 15,8
  Дължина на опаковка [cm]: 60
  Широчина на опаковка [cm]: 7,2
  Височина на опаковка [cm]: 7,2
  митнически тарифен номер: 87088035
  диаметър на пиновете [mm]: 15,8
  111 лв. цена с ДДС
 • MONROE G1055A амортисьор 1 брой
  амортисьор MONROE G1055A MONROE амортисьор MONROE G1055A
  Продукт: амортисьор
  Марка: MONROE
  Парт номер: G1055A
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  конструкция на амортисьор: амортисьор без натяг пружина
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  Тегло [kg]: 1,800
  отвор-? [mm]: 25,4
  дължина 1 [mm]: 397
  дължина 2 [mm]: 585
  макс. дължина [mm]: 585
  мин. дължина [mm]: 397
  напълнен:
  диаметър на бутална щанга [mm]: 12,4
  Дължина на опаковка [cm]: 60
  Широчина на опаковка [cm]: 7,2
  Височина на опаковка [cm]: 7,2
  митнически тарифен номер: 87088035
  диаметър на пиновете [mm]: 12,4
  110 лв. цена с ДДС
 • MONROE G2245 амортисьор 1 брой
  амортисьор MONROE G2245 MONROE амортисьор MONROE G2245
  Продукт: амортисьор
  Марка: MONROE
  Парт номер: G2245
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: носещ пружина амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: вилка отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  Тегло [kg]: 3,100
  дължина 1 [mm]: 486
  дължина 2 [mm]: 623
  макс. дължина [mm]: 623
  мин. дължина [mm]: 486
  напълнен:
  Дължина на опаковка [cm]: 67,4
  Широчина на опаковка [cm]: 11,7
  Височина на опаковка [cm]: 12,5
  митнически тарифен номер: 87088035
  137 лв. цена с ДДС
 • MONROE 16731 амортисьор 1 брой
  амортисьор MONROE 16731 MONROE амортисьор MONROE 16731
  Продукт: амортисьор
  Марка: MONROE
  Парт номер: 16731
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: скоба отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  Тегло [kg]: 3,800
  отвор-? [mm]: 32
  диаметър на бутална щанга [mm]: 22
  артикул номер на препоръчителните аксесоари: PK076
  артикул номер на препоръчителните аксесоари: MK077
  Дължина на опаковка [cm]: 51,5
  Широчина на опаковка [cm]: 16,2
  Височина на опаковка [cm]: 16,2
  митнически тарифен номер: 87088035
  диаметър на пиновете [mm]: 22
  119 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 22-212986 амортисьор 1 брой на предната ос отляво
  амортисьор BILSTEIN 22-212986 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 22-212986
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 22-212986
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: на предната ос отляво
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  номер на артикул в чифта: 22-212993
  400 лв. цена с ДДС
 • MONROE 376146SP амортисьор 1 брой
  амортисьор MONROE 376146SP MONROE амортисьор MONROE 376146SP
  Продукт: амортисьор
  Марка: MONROE
  Парт номер: 376146SP
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: амортисьор без натяг пружина
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре с ухо
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  Тегло [kg]: 1,500
  отвор-? [mm]: 25,4
  макс. дължина [mm]: 389
  мин. дължина [mm]: 262
  напълнен:
  Дължина на опаковка [cm]: 50,5
  Широчина на опаковка [cm]: 6,5
  Височина на опаковка [cm]: 6,5
  митнически тарифен номер: 87088035
  диаметър на пиновете [mm]: 12,4
  102 лв. цена с ДДС
 • FEBEST TSB-784 дистанционна тръба, амортисьор 1 брой на задната ос отдолу
  дистанционна тръба, амортисьор FEBEST TSB-784 FEBEST дистанционна тръба, амортисьор FEBEST TSB-784
  Продукт: дистанционна тръба, амортисьор
  Марка: FEBEST
  Парт номер: TSB-784
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: на задната ос отдолу
  Тегло [kg]: 0,025
  Дължина на опаковка [cm]: 3,6
  Широчина на опаковка [cm]: 3,0
  Височина на опаковка [cm]: 3,0
  4 лв. цена с ДДС

Информация

✅ Амортисьори: за всички автомобили
✅ Амортисьори марки: BOGE, BILSTEIN, KONI, SACHS, MONROE, QUINTON HAZELL, GABRIEL, KYB, METZGER, MAGNETI MARELLI
✅ Амортисьори по VIN: проверка по шаси за съвместимост с вашата кола
✅ Поръчай амортисьори: 0882919050 или онлайн
✅ Доставка: от днес за утре* за цялата страна
✅ Еконт Експрес: опция за преглед и наложен платеж
✅ Авточасти: AutoPower.BG

Отзиви

дайте своята оценка 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars оценка 4.8 от 217 отзива

FAQ: Често задавани въпроси

Има ли опция за преглед при поръчка на амортисьори?

Всички поръчки на амортисьори се изпращат с включена опция за преглед.

 • Всички части са чисто нови в оригиналната си опаковка.
 • За страната поръчките се доставят от фирма Еконт Експрес.
 • Всички клиенти на AutoPower.BG получават 25% отстъпка от цената за доставка.
 • Доставката до адрес на клиента или офис на Еконт Експрес е за сметка на получателя.
 • Поръчка на амортисьори се заплаща при доставка чрез наложен платеж.
 • При получаване на място от офис на AutoPower.BG в гр. София - НЕ се заплаща доставка.

Как да върна или заменя амортисьори?

Всяка поръчка за амортисьори може да бъде върната или заменена в срок от 14 дни.

 • За целта, поръчката за амортисьори не трябва да е употребявана или монтирана.
 • Със запазен търговски вид с опаковката, кутията или пликът, в който е получена.
 • В случай, че тези условия не са спазени, AutoPower.BG си запазва правото да не приеме връщане на поръчката за амортисьори.
 • При връщане на поръчката, клиентът има право да поиска възстановяване на сумата или замяна на стоката.
 • Поръчката се изпраща обратно от клиента до офис Еконт "Сухата река", гр. София или се връща на място в наш офис.

Как и кога ще получа поръчката на амортисьори?

Поръчки за амортисьори направени до 14:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден.

 • Доставят се на клиента на следващия работен ден от фирма Еконт Експрес.
 • Поръчки на амортисьори направени в почивни дни се изпращат на първия работен ден.
 • За да вземете поръчка от офис на AutoPower.BG, предварително трябва да я заявите по телефона, онлайн чат или през интернет страницата.
 • Заявените части за закупуване от наш офис могат да се взимат след 16:00ч., като предварително трябва да са потвърдени от наш оператор.

ТОП производители

star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
evgeni dimitrov
evgeni dimitrov
28 September 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Nikolai Qnev
Nikolai Qnev
28 September 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Trendafil Yanchev
Trendafil Yanchev
27 September 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Lachezar Iliev
Lachezar Iliev
27 September 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
hristo hristov
hristo hristov
27 September 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Kiril Stanev
Kiril Stanev
27 September 2023