Пазарувай с до -23% намаление

Амортисьори предни и задни за кола на ниска цена - онлайн магазин

Амортисьори
Пазарувай онлайн 24/7

Амортисьори предни и задни - AL-KO, Bilstein, Sachs, Monroe, KYB, Koni

Видове и устройство, метод на работа, диагностика, причини за повреда, интервали на смяна

Видове и устройство

Системата за окачване е важен аспект от развитието на автомобилостроенето. Тази система е от особена важност, защото именно амортисьорите и пружините осигуряват връзката между окачването на колелата и шасито на автомобила. Окачването е изключително важно за по-мощните автомобили, защото благодарение на него автомобила има по-добър и стабилен контакт с пътя и настилката му.

Видове

Окачване: сцепление и комфорт

Функцията на окачването е да осигури връзката между пътя и автомобила. То контролира вибрациите от колелата породени от неравна пътна настилка, осигурява стабилност в завои и предотвратява люлеенето и накланянето на автомобила. Това осигурява едно по-безопасно и комфортно пътуване. Системата на окачването обхваща различни компоненти - лагери, пружини, амортисьори, стабилизиращи щанги, лагери на колела, гуми, джанти и други.

устройство на амортисьорите

Маслени амортисьори

Днес маслените почти не се използват в автомобилната индустрия. Причината е, че от техническа гледна точка се водят не особено ефективни и надеждни и при дълги пътувания по магистрали и междуградски пътища, генерират около 35% загуба на амортизираща сила. Това означава, че колелата на автомобила осигуряват по-лошо задържане на пътя.

Маслени амортисьори

Газови амортисьори

За разлика от маслените, при газовите не се наблюдава загуба на сила. Маслото в амортисьора е под постоянно налягане, благодарение на използвания азот. В резултат на това автомобилът с газови предни и задни амортисьори е надежден и стабилен на пътя, независимо от ситуацията и пътната настилка. Това е от изключителна важност за безопасността на пътя. Газовите имат технология с една или две тръби. Тази с две тръби представлява най-високата технология в производството. Системата с една тръба обикновено се използва при състезателните и спортните автомобили.

Газови амортисьори

В заключение

Ако автомобилът е оборудван с предни и задни маслени амортисьори, при желание на клиента те могат да бъдат сменени с газови. Това би подобрило стабилността на пътя и би осигурило по-комфортно и безопасно шофиране. На пазара се предлагат различни производители като BILSTEIN SACHS MONROE KYB METZGER AL-KO MEYLE JAPANPARTS TRW KAMOKA ASHIKA Magnum Technology и други.

Как да разберем дали амортисьорите са за смяна?

Амортисьорите са консуматив в окачването на автомобила. Честотата на смяната им е относително понятие, защото тя зависи от пропътуваните километри с даден комплект и най-вече качеството на пътищата, по които се шофира автомобила. Все пак има някои характерни особености, по които може да се досетите, че е време да подмените амортисьорите на колата си. Част от тях са потропване при неравности на пътя, омасляване на корпуса на амортисьора, нестабилност на пътя, както и неравномерно износване на автомобилните гуми. Ако имате съмнение, че автомобилът ви има нужда от нови е препоръчително да посетите сервиз, където чрез стенд, ще бъде диагностицирана повредата им. Желателно е да се подменят по двойки в съответната ос. 

Докато вашето превозно средство се движи по пътя, пружините попиват неравностите по пътя. Ударите се поемат от амортисьорите и заглушават движението на пружината, така че колелата и гумите да не се движат твърде бързо нагоре и надолу и да не позволят на пружините да продължат да се колебаят след удари. Без пружини и макферсон гумите ви ще отскочат, така че не само ще карате грубо, но и малко контрол на превозното средство, тъй като гумите, които са във въздуха вместо на земята, не могат да накарат вашето превозно средство да ускори, спирачка или завиване.

Както пружините, така и макферсоните контролират движението на пружината, за да поддържат гумите ви на земята и вие да контролирате, но когато това е единствената функция на шока, подпора е част от монтаж, който включва пружината на бобината и горния монтаж на макферсоните, образувайки структурен елемент на окачването. Макферсоните използват икономично пространството, като заема мястото на отделни удари, пружини и контролни рамена. Те поддържат теглото на автомобила, а предните макферсон осигуряват точката на въртене за управление.

Хидравличните удари и макферсони имат бутални пръти, прикрепени към буталата, които се движат нагоре и надолу вътре в цилиндри, пълни с хидравлична течност. Буталата се движат към стените на цилиндъра, така че хидравличната течност трябва да протича през малки, калибрирани канали за течност и клапани, за да позволи движението на буталото. Както бихте очаквали, течността не може да се движи много бързо през тези малки отвори, така че движението на буталото и пръта се забавя. Това от своя страна забавя и заглушава движението на пружините и окачването. Повечето съвременни макферсони включват азотен газ, който предотвратява аерирането на течности и избледняването на удара.

Изтичането на течности и износените втулки са очевидни причини за подмяната, но повечето макферсони постепенно се влошават вътрешно, без да показват никакви външни признаци. Когато считате, че клапан за измерване на удар може да се огъне няколко хиляди пъти само за няколко мили, лесно е да видите как такива части могат да бъдат напълно изморени на 50 000 мили. Съдейки за удара или целостта на макферсоните по ефективността на автомобила е по-точен барометър. Ако автомобилът ви се движи грубо, носът се гмурва при спиране, тялото се търкаля прекомерно в ъгли, окачването се изпуска отдолу или гумите ви се клатят, имате нужда от нови макферсони.

Износените стойки на горната опора са чести причини за шум, лоша реакция на волана или свързване и неправилно подравняване. Горната стойка на стойката задържа пружината на бобината и свързва опората с тялото. Той има изолационен слой, а предните стойки на макферсоните често имат лагер, при който опората се завърта при завъртане на автомобила. Изолационният компонент обикновено е свързан с каучук към метал и каучукът може да се разцепи, да се напука, да се втвърди или по друг начин да се влоши и да създаде прекомерен клирънс и контакт метал-метал и лагерът също може да се износва. Макферсоните също имат ботуши или духа, покриващи вала и те могат да се разкъсат, което позволява на мръсотията да вкара вала и да съсипе горното хидравлично уплътнение. Бронята около вала предотвратява окачването отдолу и това може да се разцепи и да позволи на макферсоните да се повредят.

Ние предлагаме амортисьори, лагери, дуло, накрайници и макферсони без пружини, но ако подменяте макферсони, трябва да разгледате нашите цялостни комплекти. Те се предлагат с инсталирана нова пружина на бобината и горния монтаж на макферсоните. Спестявате време, няма нужда от специален пружинен компресор и всички обичайни износващи се части се подменят за щателен ремонт. Нашите резервни амортисьори и макферсони са проектирани така, че да осигуряват качествено управление и управление на OE, така че вашият автомобил или камион ще има нивото на изпълнение на окачването, което имаше, когато беше нов. Но ако искате по-добро представяне, можем да ви предложим модернизирани удари и макферсони за по-здраво возене и по-отзивчиво управление. И ако възстановявате класика, имаме автентични възпроизвеждащи шокове и свързани компоненти с оригинален външен вид на оборудването.Прочети повече

Продукти

 • BILSTEIN 47-127708 Комплект спортно окачване
  Комплект спортно окачване BILSTEIN 47-127708 BILSTEIN Комплект спортно окачване BILSTEIN 47-127708
  Продукт: Комплект спортно окачване
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 47-127708
  вид амортисьор: газов
  ос: мултилинк ос
  вид регистрация: за условията виж
  ходова част: винтова ходова част (регулируема на височина)
  ходова част: за автомобили без електр. регулиране на амортисьорите
  макферсон-външен диаметър [mm]: 55
  4400 лв. цена с ДДС
 • JAPANPARTS MM-70005 амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор JAPANPARTS MM-70005 JAPANPARTS амортисьор JAPANPARTS MM-70005
  Продукт: амортисьор
  Марка: JAPANPARTS
  Парт номер: MM-70005
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  артикул номер на препоръчителните аксесоари: SM0090
  97 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 19-067346 амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор BILSTEIN 19-067346 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 19-067346
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 19-067346
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: носещ пружина амортисьор
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  200 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 22-112880 амортисьор 1 брой на предната ос отдясно
  амортисьор BILSTEIN 22-112880 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 22-112880
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 22-112880
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: на предната ос отдясно
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  вид на закрепване на амортисьора: планка отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  номер на артикул в чифта: 22-112811
  175 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 22-112811 амортисьор 1 брой на предната ос отляво
  амортисьор BILSTEIN 22-112811 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 22-112811
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 22-112811
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: на предната ос отляво
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  вид на закрепване на амортисьора: планка отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  номер на артикул в чифта: 22-112880
  175 лв. цена с ДДС
 • JAPKO MJ00057 амортисьор 1 брой задна ос задна ос задна ос
  амортисьор JAPKO MJ00057 JAPKO амортисьор JAPKO MJ00057
  Продукт: амортисьор
  Марка: JAPKO
  Парт номер: MJ00057
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: щифт отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  75 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 22-220066 амортисьор 1 брой предна ос
  амортисьор BILSTEIN 22-220066 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 22-220066
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 22-220066
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  вид на закрепване на амортисьора: планка отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  357 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 22-229670 амортисьор 1 брой на предната ос отдясно
  амортисьор BILSTEIN 22-229670 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 22-229670
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 22-229670
  Описание: 1 брой амортисьор
  за OE-номер: 5208.F1
  страна на монтаж: на предната ос отдясно
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  вид на закрепване на амортисьора: скоба отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  номер на артикул в чифта: 22-229687
  171 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 36074 Прашник амортисьор 1 брой
  Прашник амортисьор FEBI BILSTEIN 36074 FEBI BILSTEIN Прашник амортисьор FEBI BILSTEIN 36074
  Продукт: Прашник амортисьор
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 36074
  Описание: 1 брой амортисьор
  за OE-номер: 31 33 1 137 932
  дебелина [mm]: 86,0
  дебелина [mm]: 86
  Тегло [kg]: 0,02
  материал: пластмаса
  вътрешен диаметър 1 [mm]: 61
  вътрешен диаметър 2 [mm]: 68
  8 лв. цена с ДДС
 • KYB 343308 амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор KYB 343308 KYB амортисьор KYB 343308
  Продукт: амортисьор
  Марка: KYB
  Парт номер: 343308
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре с ухо
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  101 лв. цена с ДДС
 • SACHS 311 410 амортисьор 1 брой
  амортисьор SACHS 311 410 SACHS амортисьор SACHS 311 410
  Продукт: амортисьор
  Марка: SACHS
  Парт номер: 311 410
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: щифт отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  параметър: SEV32/15X158A
  192 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 19-151113 амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор BILSTEIN 19-151113 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 19-151113
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 19-151113
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: амортисьора не носи пружината
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  120 лв. цена с ДДС
 • MONROE G16264 амортисьор 1 брой
  амортисьор MONROE G16264 MONROE амортисьор MONROE G16264
  Продукт: амортисьор
  Марка: MONROE
  Парт номер: G16264
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: скоба отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  Тегло [kg]: 3,600
  Отвор Ø [mm]: 27
  диаметър на бутална щанга [mm]: 20
  артикул номер на препоръчителните аксесоари: PK076
  артикул номер на препоръчителните аксесоари: MK077
  Дължина на опаковка [cm]: 51,5
  Широчина на опаковка [cm]: 16,2
  Височина на опаковка [cm]: 16,2
  митнически тарифен номер: 87088035
  диаметър на пиновете [mm]: 20
  116 лв. цена с ДДС
 • MONROE V4410 амортисьор 1 брой
  амортисьор MONROE V4410 MONROE амортисьор MONROE V4410
  Продукт: амортисьор
  Марка: MONROE
  Парт номер: V4410
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: маслен
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: скоба отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  Тегло [kg]: 8,200
  Тегло [kg]: 8,200
  Отвор Ø [mm]: 35
  дължина 1 [mm]: 430
  дължина 2 [mm]: 607
  макс. дължина [mm]: 607
  мин. дължина [mm]: 430
  диаметър на бутална щанга [mm]: 28
  артикул номер на препоръчителните аксесоари: MK147R
  артикул номер на препоръчителните аксесоари: MK148L
  артикул номер на препоръчителните аксесоари: PK074
  артикул номер на препоръчителните аксесоари: MK147
  Дължина на опаковка [cm]: 71,2
  Широчина на опаковка [cm]: 21,5
  Височина на опаковка [cm]: 21,7
  митнически тарифен номер: 87088035
  диаметър на пиновете [mm]: 28
  289 лв. цена с ДДС
 • Magnum Technology AGB041MT амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор Magnum Technology AGB041MT Magnum Technology амортисьор Magnum Technology AGB041MT
  Продукт: амортисьор
  Марка: Magnum Technology
  Парт номер: AGB041MT
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  56 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 16-031548 амортисьор 1 брой предна ос
  амортисьор BILSTEIN 16-031548 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 16-031548
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 16-031548
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: маслен
  конструкция на амортисьор: вложка на макферсън
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  90 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 15-062215 Амортисьор 1 брой задна ос
  Амортисьор BILSTEIN 15-062215 BILSTEIN Амортисьор BILSTEIN 15-062215
  Продукт: Амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 15-062215
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: маслен
  конструкция на амортисьор: амортисьора не носи пружината
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  76 лв. цена с ДДС
 • MAXGEAR 11-0944 амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор MAXGEAR 11-0944 MAXGEAR амортисьор MAXGEAR 11-0944
  Продукт: амортисьор
  Марка: MAXGEAR
  Парт номер: 11-0944
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  83 лв. цена с ДДС
 • MAGNETI MARELLI 351867070200 амортисьор 1 брой на предната ос отляво
  амортисьор MAGNETI MARELLI 351867070200 MAGNETI MARELLI амортисьор MAGNETI MARELLI 351867070200
  Продукт: амортисьор
  Марка: MAGNETI MARELLI
  Парт номер: 351867070200
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: на предната ос отляво
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  вид на пружината: за автомобили със спирални пружини
  номер на артикул в чифта: 351867070100
  256 лв. цена с ДДС
 • Magnum Technology AGX103MT амортисьор 1 брой предна ос
  амортисьор Magnum Technology AGX103MT Magnum Technology амортисьор Magnum Technology AGX103MT
  Продукт: амортисьор
  Марка: Magnum Technology
  Парт номер: AGX103MT
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: носещ пружина амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  71 лв. цена с ДДС
 • AL-KO 102963 амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор AL-KO 102963 AL-KO амортисьор AL-KO 102963
  Продукт: амортисьор
  Марка: AL-KO
  Парт номер: 102963
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: носещ пружина амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре с ухо
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  116 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 19-019741 амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор BILSTEIN 19-019741 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 19-019741
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 19-019741
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: носещ пружина амортисьор
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  172 лв. цена с ДДС
 • TRW JGM209T амортисьор 1 брой предна ос предна ос предна ос
  амортисьор TRW JGM209T TRW амортисьор TRW JGM209T
  Продукт: амортисьор
  Марка: TRW
  Парт номер: JGM209T
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  диаметър [mm]: 50
  мярка на резбата: M14x1,5
  Необходими бройки: 1
  обърни внимание на техническите данни:
  дължина 1 [mm]: 525
  дължина 2 [mm]: 355
  диаметър на бутална щанга [mm]: 22
  102 лв. цена с ДДС
 • DENCKERMANN DSF007G амортисьор 1 брой
  амортисьор DENCKERMANN DSF007G DENCKERMANN амортисьор DENCKERMANN DSF007G
  Продукт: амортисьор
  Марка: DENCKERMANN
  Парт номер: DSF007G
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре с ухо
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  107 лв. цена с ДДС
 • JAPANPARTS MM-00436 амортисьор 1 брой предна ос предна ос
  амортисьор JAPANPARTS MM-00436 JAPANPARTS амортисьор JAPANPARTS MM-00436
  Продукт: амортисьор
  Марка: JAPANPARTS
  Парт номер: MM-00436
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: маслен
  конструкция на амортисьор: макферсън
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  артикул номер на препоръчителните аксесоари: SM0246
  113 лв. цена с ДДС
 • JAPANPARTS MM-00404 амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор JAPANPARTS MM-00404 JAPANPARTS амортисьор JAPANPARTS MM-00404
  Продукт: амортисьор
  Марка: JAPANPARTS
  Парт номер: MM-00404
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре с ухо
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  153 лв. цена с ДДС
 • Magnum Technology AHM018MT амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор Magnum Technology AHM018MT Magnum Technology амортисьор Magnum Technology AHM018MT
  Продукт: амортисьор
  Марка: Magnum Technology
  Парт номер: AHM018MT
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: маслен
  конструкция на амортисьор: макферсън
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре с ухо
  54 лв. цена с ДДС
 • KYB 3340213 амортисьор 1 брой на предната ос отдясно
  амортисьор KYB 3340213 KYB амортисьор KYB 3340213
  Продукт: амортисьор
  Марка: KYB
  Парт номер: 3340213
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: на предната ос отдясно
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  номер на артикул в чифта: 3340214
  284 лв. цена с ДДС
 • MONROE 43138 амортисьор 1 брой
  амортисьор MONROE 43138 MONROE амортисьор MONROE 43138
  Продукт: амортисьор
  Марка: MONROE
  Парт номер: 43138
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  конструкция на амортисьор: амортисьор без натяг пружина
  тип амортисьор: еднотръбен
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  Тегло [kg]: 1,700
  Отвор Ø [mm]: 36
  диаметър на бутална щанга [mm]: 11
  Дължина на опаковка [cm]: 67,4
  Широчина на опаковка [cm]: 12,5
  Височина на опаковка [cm]: 12,7
  митнически тарифен номер: 87088035
  диаметър на пиновете [mm]: 11
  102 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 19-220079 амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор BILSTEIN 19-220079 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 19-220079
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 19-220079
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: амортисьора не носи пружината
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  234 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 22-220080 амортисьор 1 брой предна ос
  амортисьор BILSTEIN 22-220080 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 22-220080
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 22-220080
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  вид на закрепване на амортисьора: планка отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  372 лв. цена с ДДС
 • SACHS 317 614 амортисьор 1 брой
  амортисьор SACHS 317 614 SACHS амортисьор SACHS 317 614
  Продукт: амортисьор
  Марка: SACHS
  Парт номер: 317 614
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  параметър: SEOV26/12,5X166A
  136 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 19-111780 амортисьор 1 брой задна ос
  амортисьор BILSTEIN 19-111780 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 19-111780
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 19-111780
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: амортисьора не носи пружината
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  105 лв. цена с ДДС
 • BILSTEIN 19-219110 амортисьор 1 брой предна ос
  амортисьор BILSTEIN 19-219110 BILSTEIN амортисьор BILSTEIN 19-219110
  Продукт: амортисьор
  Марка: BILSTEIN
  Парт номер: 19-219110
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: носещ пружина амортисьор
  вид на закрепване на амортисьора: планка отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  263 лв. цена с ДДС
 • TRW JGS1040T амортисьор 1 брой предна ос
  амортисьор TRW JGS1040T TRW амортисьор TRW JGS1040T
  Продукт: амортисьор
  Марка: TRW
  Парт номер: JGS1040T
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: предна ос
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: носещ пружина амортисьор
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: дъга отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  диаметър [mm]: 50
  мярка на резбата: M12x1.5
  Необходими бройки: 1
  обърни внимание на техническите данни:
  дължина 1 [mm]: 700
  дължина 2 [mm]: 496
  диаметър на вертикалната тръба [mm]: 16
  83 лв. цена с ДДС
 • TRW JHT238T амортисьор 1 брой задна ос задна ос задна ос
  амортисьор TRW JHT238T TRW амортисьор TRW JHT238T
  Продукт: амортисьор
  Марка: TRW
  Парт номер: JHT238T
  Описание: 1 брой амортисьор
  страна на монтаж: задна ос
  вид амортисьор: маслен
  конструкция на амортисьор: Телескопичен амортисьор
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре с ухо
  вид на закрепване на амортисьора: ухо отдолу
  Необходими бройки: 1
  обърни внимание на техническите данни:
  61 лв. цена с ДДС
 • MONROE G8399 амортисьор 1 брой
  амортисьор MONROE G8399 MONROE амортисьор MONROE G8399
  Продукт: амортисьор
  Марка: MONROE
  Парт номер: G8399
  Описание: 1 брой амортисьор
  вид амортисьор: газов
  конструкция на амортисьор: макферсън
  тип амортисьор: двутръбен
  вид на закрепване на амортисьора: скоба отдолу
  вид на закрепване на амортисьора: отгоре щифт
  Тегло [kg]: 4,100
  дължина 1 [mm]: 392
  дължина 2 [mm]: 553
  артикул номер на препоръчителните аксесоари: MK194
  артикул номер на препоръчителните аксесоари: PK163
  Дължина на опаковка [cm]: 51,5
  Широчина на опаковка [cm]: 15,5
  Височина на опаковка [cm]: 16,2
  митнически тарифен номер: 87088035
  диаметър на корпуса в диапазон за стягане [mm]: 55
  145 лв. цена с ДДС

Информация

✅ Амортисьори: за всички автомобили
✅ Амортисьори марки: BOGE, BILSTEIN, KONI, SACHS, MONROE, QUINTON HAZELL, GABRIEL, KYB, METZGER, MAGNETI MARELLI
✅ Амортисьори по VIN: проверка по шаси за съвместимост с вашата кола
✅ Поръчай амортисьори: 0882919050 или онлайн
✅ Доставка: от днес за утре* за цялата страна
✅ Еконт Експрес: опция за преглед и наложен платеж
✅ Авточасти: AutoPower.BG

Отзиви

дайте своята оценка 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars оценка 4.8 от 218 отзива

FAQ: Често задавани въпроси

Има ли опция за преглед при поръчка на амортисьори?

Всички поръчки на амортисьори се изпращат с включена опция за преглед.

 • Всички части са чисто нови в оригиналната си опаковка.
 • За страната поръчките се доставят от фирма Еконт Експрес.
 • Всички клиенти на AutoPower.BG получават 25% отстъпка от цената за доставка.
 • Доставката до адрес на клиента или офис на Еконт Експрес е за сметка на получателя.
 • Поръчка на амортисьори се заплаща при доставка чрез наложен платеж.
 • При получаване на място от офис на AutoPower.BG в гр. София - НЕ се заплаща доставка.

Как да върна или заменя амортисьори?

Всяка поръчка за амортисьори може да бъде върната или заменена в срок от 14 дни.

 • За целта, поръчката за амортисьори не трябва да е употребявана или монтирана.
 • Със запазен търговски вид с опаковката, кутията или пликът, в който е получена.
 • В случай, че тези условия не са спазени, AutoPower.BG си запазва правото да не приеме връщане на поръчката за амортисьори.
 • При връщане на поръчката, клиентът има право да поиска възстановяване на сумата или замяна на стоката.
 • Поръчката се изпраща обратно от клиента до офис Еконт "Сухата река", гр. София или се връща на място в наш офис.

Как и кога ще получа поръчката на амортисьори?

Поръчки за амортисьори направени до 14:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден.

 • Доставят се на клиента на следващия работен ден от фирма Еконт Експрес.
 • Поръчки на амортисьори направени в почивни дни се изпращат на първия работен ден.
 • За да вземете поръчка от офис на AutoPower.BG, предварително трябва да я заявите по телефона, онлайн чат или през интернет страницата.
 • Заявените части за закупуване от наш офис могат да се взимат след 16:00ч., като предварително трябва да са потвърдени от наш оператор.

ТОП производители

star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Гриша Георгиев
Гриша Георгиев
21 February 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Антон Гирчев
Антон Гирчев
21 February 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Rumen Lulev
Rumen Lulev
21 February 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Борис Ангелов
Борис Ангелов
21 February 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Ivo Ivo
Ivo Ivo
20 February 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Димитър Гъбов
Димитър Гъбов
20 February 2024