Пазарувай с до -23% намаление
Часа
 • 0
 • 0
Минути
 • 0
 • 0
Секунди
 • 0
 • 0
Пазарувай с до -23% намаление

Чистачки за кола предни и задни на ниска цена - онлайн магазин

Пазарувай онлайн 24/7

Чистачки за кола предни и задни - Bosch, Valeo, Champion, Hella, Denso, SWF

За смяна ли са? Видове и как да изберем?

Чистачки за кола - Bosch, Valeo, Champion, Hella, Denso, SWF - онлайн магазин - Audi, BMW, Mercedes-Benz, VW, Opel, Renault, Peugeot, Lancia, Alfa, Fiat, Toyota, Seat, Honda, Volvo и др. Един от най-важните елементи в автомобилното оборудване са чистачките. Те осигуряват на всеки един водач нужната видимост при шофиране. Използват се ежедневно и задължително трябва да бъдат в изправност. По-често ги употребяваме през есенния и пролетния сезон, когато има повече валежи.

Как да разберем, че вашите чистачки са за смяна?

Най-често срещаните признаци са, когато започнат да мажат, да оставят следи или да стържат. Това означава, че силиконовото перо е амортизирано и трябва да смените вашите предни или задни чистачки.

Как да изберем по-качествен продукт?

Много хора си задават въпроса, кои чистачки да си закупят и ще издържат ли по-дълго време. В повечето случаи, хората прибягват до закупуването на обикновени чистачки от непроверени производители. За да избегнете това и да купите наистина качествен продукт ви съветваме да се насочите към водещи производители като БОШ, VALEO, CHAMPION и SWF. Това са марки с проверено и доказано качество, които се използват за фабрично вграждане в автомобилите.

Как да предпазим чистачките?

Най-често ги подменяме през есента за да можем да се подготвим за зимата. За да запазим предните или задните чистачките е изключително важно да не ги пускаме на сухо стъкло, защото се получава голямо триене и това унищожава перото им. Второто много важно е да не се пускат, когато стъклото е замръзнало и има лед по него, защото има голяма вероятност перото да се скъса. И трето, когато има снеговалеж и оставите автомобила си е хубаво да вдигнете вашите чистачки за да не седят върху стъклото на автомобила и да не замръзват.

Видове и как да изберем?

Шарнирни - с метално рамо

Aerotwin - тип банан без метално рамо

Аеродинамични - Пластмасово аеродинамично рамо

Всеки автомобил има различен вид чистачка, тъй като в днешно време по-новите автомобили се произвеждат със специфични рамена за захващане. Колите, които са произведени до 2000г. използват най-често стандартните, които са с така нареченото рамо тип кука. За тези автомобили може да намерите, както шарнирни, така и Aerotwin тип банан. Превозните средства произведени след 2000г. предимно използват Aerotwin, които са аеродинамични и доста по-добре прилепват към стъклото на автомобила.


Колкото и да са добри спирачките, можете да имате сблъсък, ако не можете да видите препятствието и да реагирате навреме, за да натиснете спирачния педал. При 60 мили / ч, вашето превозно средство изминава 88 фута само за една секунда, така че и най-малкото колебание поради лоша видимост може да заклина катастрофа. Ще бъдете сигурни в ясна визия при всякакви метеорологични условия с качествени чистачки на чистачките. Пазарувайте нашата обширна селекция в момента и бъдете готови за всичко, което майката природа има в магазина.

Чести признаци на износване

Подобно на гумите, въздушните филтри и спирачните обувки, ножовете на чистачките са компоненти, които изискват периодична подмяна. За съжаление повечето шофьори ги пренебрегват и осъзнават, че са необходими нови, когато зрението им е компрометирано по време на дъжд или снежна буря. Бъдете активни и инспектирайте редовно вашите за повреди на гумената част и поддържащото стоманено рано. По-долу са няколко признака, че е време да помислим за подмяна:

 • Извита рамка. Той може да се повреди по редица причини от хакване на леда от предното стъкло до някои автомивки. Каквато и да е причината, огънатата рама на чистачките води до лош контакт с предното стъкло.
 • Ивици. Това се случва, когато гумената чистачка се втвърди, изсъхне или напука или някои чужди вещества като дървесен сок се събират на предно стъкло.
 • Разделяне. Гумена чистачка се влошава от слънцето и се отделя от рамката.
 • Тракаха. Тези звуци означават, че чистачките са в контакт със стъклото само част от времето и не могат да го почистят правилно.

Огромен избор

Тестването показа, че повечето чистачки осигуряват оптимална работа само за около 6 месеца, така че е добра идея да ги замените през този интервал, независимо от външния им вид. Нашият избор включва разнообразие от чистачки в различни размери за всички популярни превозни средства, включително задни, в стилове, които да отговарят на всеки тип време. Имаме дори единици за производителност по ваш избор от цветове, включително двойни чистачки с устойчива на корозия поликарбонатна рамка. Те директно ще заменят фабричните ви части и ще добавят цветен персонализиран стил на вашето возене, заедно с изключителна производителност.

Времето има значение

Ако живеете в умерен климат, който вижда много малко сняг, тогава конвенционалните чистачки на предното стъкло ще осигурят отлична производителност. Обикновено те имат устойчива стоманена конструкция с нокти за придържане на естествената гумена чистачка и шарнири и шарнири, които позволяват на рамката да се огъва и оказва равномерно налягане върху чистачките. Този тип е инсталиран като оригинално оборудване на милиони автомобили и камиони, а нашите резервни части осигуряват OE еквивалентно качество и производителност. Той също така често е и най-изгодната цена, което го прави голяма стойност.

Ясен изглед в сняг

Ако обаче там, където шофирате, се наблюдават значителни снеговалежи и заледени температури, трябва да имате предвид зимните чистачки. В конвенционалните единици отворените пространства в решетъчната мрежа могат да се запушат с лед и сняг, което не позволява да се приспособи към предното стъкло и да създаде области, които остават неразградени. Зимните чистачки имат капак, който загражда надстройката, или могат да бъдат тип греди без решетки. Както покритите, така и перата инхибират натрупването на лед и сняг.

Здрав дизайн за тежко време

Вместо рамка, чистачките от тип греда използват плоско парче пружинна стомана, затворено в пластмаса, за да се гарантира, че чистачката отговаря на контура на предното стъкло. Този тип е идеален за зимата, но може да се използва и целогодишно. Много от първокласните са усъвършенствани материала на чистачките, с гума, която е импрегнирана със силикон или покрита с тефлон или графит, за да се избегне залепването на лед и сняг към тях. Чистачките на гредата имат по-нисък, по-аеродинамичен профил, който не е податлив на вятърни повдигания, а подобрените материали осигуряват по-дълъг експлоатационен живот.

Дъжд и снеговалеж

Можете допълнително да подобрите видимостта си при шофиране във времето с помощта на Rain-X® Glass Treatment. Rain-X прилага слой от водоотблъскващи молекули към вашето предно стъкло, което образува бариера за отблъскване на дъжд, валежи, сняг и лед. С Rain-X водата ще се нанизва на предното ви стъкло, за драматично подобряване на видимостта, а по-добрата видимост означава подобрено време за реакция на водача и по-безопасно шофиране при неблагоприятно време. Лечението с стъкло Rain-X се прилага изключително лесно, просто се уверете, че стъклените повърхности са чисти и сухи и температурата е над 4 ° C.Прочети повече

Продукти

 • HELLA 9XW 358 053-141 чистачки отпред отпред
  чистачки HELLA 9XW 358 053-141 HELLA чистачки HELLA 9XW 358 053-141
  Продукт: чистачки
  Марка: HELLA
  Парт номер: 9XW 358 053-141
  страна на монтаж: отпред
  дължина [mm]: 340
  дължина [цол=инч]: 14
  количество: 1
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  Необходим е монтаж/демонтаж от специализиран персонал!:
  21 лв. цена с ДДС
 • SWF 116532 чистачки отзад отзад
  чистачки SWF 116532 SWF чистачки SWF 116532
  Продукт: чистачки
  Марка: SWF
  Парт номер: 116532
  страна на монтаж: отзад
  дължина [mm]: 345
  дължина [цол=инч]: 14
  Тегло [kg]: 0,12
  количество: 1
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  18 лв. цена с ДДС
 • VALEO 574331 чистачки отзад отзад
  чистачки VALEO 574331 VALEO чистачки VALEO 574331
  Продукт: чистачки
  Марка: VALEO
  Парт номер: 574331
  страна на монтаж: отзад
  дължина [mm]: 404
  дължина [цол=инч]: 16
  Тегло [kg]: 0,07
  количество: 1
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  21 лв. цена с ДДС
 • VALEO 574385 чистачки отпред отпред
  чистачки VALEO 574385 VALEO чистачки VALEO 574385
  Продукт: чистачки
  Марка: VALEO
  Парт номер: 574385
  страна на монтаж: отпред
  Тегло [kg]: 0,26
  количество: 2
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  оформление: със спойлер
  дължина 1 [mm]: 600
  дължина 2 [mm]: 475
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  Дължина1/Дължина2 [Цол]: 24/19
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  Дължина 1 [цол]: 24
  Дължина 2 [цол]: 19
  60 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 004 755 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 004 755 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 004 755
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 004 755
  дължина 1 [mm]: 340
  12 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 004 670 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 004 670 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 004 670
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 004 670
  дължина 1 [mm]: 500
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка без спойлер
  9 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 004 668 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 004 668 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 004 668
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 004 668
  дължина 1 [mm]: 450
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка без спойлер
  7 лв. цена с ДДС
 • DENCKERMANN VD10017 чистачки отпред отпред
  чистачки DENCKERMANN VD10017 DENCKERMANN чистачки DENCKERMANN VD10017
  Продукт: чистачки
  Марка: DENCKERMANN
  Парт номер: VD10017
  страна на монтаж: отпред
  единица-мярка за количество: комплект
  дължина 1 [mm]: 750
  дължина 2 [mm]: 650
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  62 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 008 844 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 008 844 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 008 844
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 008 844
  дължина 1 [mm]: 650
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  28 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 008 841 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 008 841 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 008 841
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 008 841
  дължина 1 [mm]: 500
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  20 лв. цена с ДДС
 • HELLA 9XW 197 765-211 Чистачки отпред отпред отпред
  Чистачки HELLA 9XW 197 765-211 HELLA Чистачки HELLA 9XW 197 765-211
  Продукт: Чистачки
  Марка: HELLA
  Парт номер: 9XW 197 765-211
  страна на монтаж: отпред
  дължина [mm]: 530
  дължина [цол=инч]: 21
  приложения адаптер: Adapter 1)2)3)4)5)7)
  количество: 1
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв/десен волан
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  Необходим е монтаж/демонтаж от специализиран персонал!:
  10 лв. цена с ДДС
 • SWF 116176 чистачки
  чистачки SWF 116176 SWF чистачки SWF 116176
  Продукт: чистачки
  Марка: SWF
  Парт номер: 116176
  дължина [mm]: 450
  дължина [цол=инч]: 18
  Тегло [kg]: 0,24
  количество: 1
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  оформление: със спойлер
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  изпълнение на стъклочистачка: хибридна стъклочистачка
  62 лв. цена с ДДС
 • SWF 116183 чистачки
  чистачки SWF 116183 SWF чистачки SWF 116183
  Продукт: чистачки
  Марка: SWF
  Парт номер: 116183
  дължина [mm]: 600
  дължина [цол=инч]: 24
  Тегло [kg]: 0,31
  количество: 1
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  оформление: със спойлер
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  изпълнение на стъклочистачка: хибридна стъклочистачка
  78 лв. цена с ДДС
 • DENSO DM-030 чистачки
  чистачки DENSO DM-030 DENSO чистачки DENSO DM-030
  Продукт: чистачки
  Марка: DENSO
  Парт номер: DM-030
  дължина1/дължина2 [mm]: 300
  дължина [mm]: 300
  дължина [цол=инч]: 12
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв/десен волан
  тегло [g]: 78
  тегло [g]: 110
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка
  10 лв. цена с ДДС
 • DENSO DU-040L чистачки
  чистачки DENSO DU-040L DENSO чистачки DENSO DU-040L
  Продукт: чистачки
  Марка: DENSO
  Парт номер: DU-040L
  дължина1/дължина2 [mm]: 400
  дължина [mm]: 400
  дължина [цол=инч]: 16
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв/десен волан
  тегло [g]: 126
  тегло [g]: 161
  тегло [g]: 229
  тегло [g]: 273
  изпълнение на стъклочистачка: хибридна стъклочистачка
  24 лв. цена с ДДС
 • VALEO 575006 чистачки
  чистачки VALEO 575006 VALEO чистачки VALEO 575006
  Продукт: чистачки
  Марка: VALEO
  Парт номер: 575006
  дължина [mm]: 530
  дължина [цол=инч]: 21
  Тегло [kg]: 0,15
  приложения адаптер: M+A+B
  подходящ адаптер: U
  подходящ адаптер: HOOK+U
  количество: 1
  материал на острието: SBR (стирол-бутадиен-каучук)
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  19 лв. цена с ДДС
 • VALEO 575005 чистачки
  чистачки VALEO 575005 VALEO чистачки VALEO 575005
  Продукт: чистачки
  Марка: VALEO
  Парт номер: 575005
  дължина [mm]: 500
  дължина [цол=инч]: 20
  Тегло [kg]: 0,15
  Тегло [kg]: 0,2
  приложения адаптер: M+A+B+C
  подходящ адаптер: U
  подходящ адаптер: HOOK+U
  количество: 1
  материал на острието: SBR (стирол-бутадиен-каучук)
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  19 лв. цена с ДДС
 • VALEO 574346 чистачки отпред отпред
  чистачки VALEO 574346 VALEO чистачки VALEO 574346
  Продукт: чистачки
  Марка: VALEO
  Парт номер: 574346
  страна на монтаж: отпред
  Тегло [kg]: 0,25
  количество: 2
  оформление: със спойлер
  дължина 1 [mm]: 600
  дължина 2 [mm]: 475
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  Дължина1/Дължина2 [Цол]: 24/19
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  Дължина 1 [цол]: 24
  Дължина 2 [цол]: 19
  60 лв. цена с ДДС
 • NWB NU-014L чистачки
  чистачки NWB NU-014L NWB чистачки NWB NU-014L
  Продукт: чистачки
  Марка: NWB
  Парт номер: NU-014L
  дължина [mm]: 350
  спецификация: NWB
  11 лв. цена с ДДС
 • HELLA 9XW 197 765-241 Чистачки отпред отпред
  Чистачки HELLA 9XW 197 765-241 HELLA Чистачки HELLA 9XW 197 765-241
  Продукт: Чистачки
  Марка: HELLA
  Парт номер: 9XW 197 765-241
  страна на монтаж: отпред
  дължина [mm]: 600
  дължина [цол=инч]: 24
  приложения адаптер: 1)2)3)4)5)6)7)
  количество: 1
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв/десен волан
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  Необходим е монтаж/демонтаж от специализиран персонал!:
  30 лв. цена с ДДС
 • HELLA 9XW 197 765-221 Чистачки отпред отпред
  Чистачки HELLA 9XW 197 765-221 HELLA Чистачки HELLA 9XW 197 765-221
  Продукт: Чистачки
  Марка: HELLA
  Парт номер: 9XW 197 765-221
  страна на монтаж: отпред
  дължина [mm]: 550
  дължина [цол=инч]: 22
  приложения адаптер: Adapter 1)2)3)4)5)7)
  количество: 1
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв/десен волан
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  Необходим е монтаж/демонтаж от специализиран персонал!:
  24 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 006 838 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 006 838 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 006 838
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 006 838
  дължина [цол=инч]: 25
  дължина 1 [mm]: 650
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  33 лв. цена с ДДС
 • METZGER 2190278 Рамо за чистачка отзад
  Рамо за чистачка METZGER 2190278 METZGER Рамо за чистачка METZGER 2190278
  Продукт: Рамо за чистачка
  Марка: METZGER
  Парт номер: 2190278
  страна на монтаж: отзад
  доп. артикул/доп. инфо. 2: с капачка
  доп. артикул/доп. инфо. 2: с интегрирана чистачка
  47 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 004 595 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 004 595 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 004 595
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 004 595
  дължина 1 [mm]: 280
  17 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 011 666 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 011 666 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 011 666
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 011 666
  дължина 1 [mm]: 300
  13 лв. цена с ДДС
 • VALEO 574734 чистачки
  чистачки VALEO 574734 VALEO чистачки VALEO 574734
  Продукт: чистачки
  Марка: VALEO
  Парт номер: 574734
  дължина [mm]: 650
  дължина [цол=инч]: 26
  Тегло [kg]: 0,29
  подходящ адаптер: C12
  количество: 1
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  оформление: със спойлер
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  изпълнение на стъклочистачка: хибридна стъклочистачка
  51 лв. цена с ДДС
 • VALEO 574724 чистачки
  чистачки VALEO 574724 VALEO чистачки VALEO 574724
  Продукт: чистачки
  Марка: VALEO
  Парт номер: 574724
  дължина [mm]: 400
  дължина [цол=инч]: 16
  Тегло [kg]: 0,21
  подходящ адаптер: C12
  количество: 1
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  оформление: със спойлер
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  изпълнение на стъклочистачка: хибридна стъклочистачка
  36 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 014 421 чистачки отпред отпред
  чистачки BOSCH 3 397 014 421 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 014 421
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 014 421
  страна на монтаж: отпред
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  единица-мярка за количество: комплект
  дължина 1 [mm]: 600
  дължина 2 [mm]: 450
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  54 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 118 911 чистачки отпред отпред
  чистачки BOSCH 3 397 118 911 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 118 911
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 118 911
  страна на монтаж: отпред
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  единица-мярка за количество: комплект
  дължина 1 [mm]: 650
  дължина 2 [mm]: 400
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  68 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 007 620 Чистачки
  Чистачки BOSCH 3 397 007 620 BOSCH Чистачки BOSCH 3 397 007 620
  Продукт: Чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 007 620
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  единица-мярка за количество: комплект
  дължина 1 [mm]: 600
  дължина 2 [mm]: 475
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  56 лв. цена с ДДС

Информация

✅ Чистачки за кола: за всички автомобили
✅ Чистачки за кола марки: BOSCH, HELLA, SWF, VALEO, CHAMPION, DENSO, HERTH+BUSS ELPARTS, METZGER, MAGNETI MARELLI, FEBI BILSTEIN
✅ Чистачки за кола по VIN: проверка по шаси за съвместимост с вашата кола
✅ Поръчай чистачки за кола: 0882919050 или онлайн
✅ Доставка: от днес за утре* за цялата страна
✅ Еконт Експрес: опция за преглед и наложен платеж
✅ Авточасти: AutoPower.BG

Отзиви

дайте своята оценка 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars оценка 4.6 от 193 отзива

FAQ: Често задавани въпроси

Има ли опция за преглед при поръчка на чистачки за кола?

Всички поръчки на чистачки за кола се изпращат с включена опция за преглед.

 • Всички части са чисто нови в оригиналната си опаковка.
 • За страната поръчките се доставят от фирма Еконт Експрес.
 • Всички клиенти на AutoPower.BG получават 25% отстъпка от цената за доставка.
 • Доставката до адрес на клиента или офис на Еконт Експрес е за сметка на получателя.
 • Поръчка на чистачки за кола се заплаща при доставка чрез наложен платеж.
 • При получаване на място от офис на AutoPower.BG в гр. София - НЕ се заплаща доставка.

Как да върна или заменя чистачки за кола?

Всяка поръчка за чистачки за кола може да бъде върната или заменена в срок от 14 дни.

 • За целта, поръчката за чистачки за кола не трябва да е употребявана или монтирана.
 • Със запазен търговски вид с опаковката, кутията или пликът, в който е получена.
 • В случай, че тези условия не са спазени, AutoPower.BG си запазва правото да не приеме връщане на поръчката за чистачки за кола.
 • При връщане на поръчката, клиентът има право да поиска възстановяване на сумата или замяна на стоката.
 • Поръчката се изпраща обратно от клиента до офис Еконт "Сухата река", гр. София или се връща на място в наш офис.

Как и кога ще получа поръчката на чистачки за кола?

Поръчки за чистачки за кола направени до 14:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден.

 • Доставят се на клиента на следващия работен ден от фирма Еконт Експрес.
 • Поръчки на чистачки за кола направени в почивни дни се изпращат на първия работен ден.
 • За да вземете поръчка от офис на AutoPower.BG, предварително трябва да я заявите по телефона, онлайн чат или през интернет страницата.
 • Заявените части за закупуване от наш офис могат да се взимат след 16:00ч., като предварително трябва да са потвърдени от наш оператор.

ТОП производители

star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
veenci nenkov
veenci nenkov
30 March 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Todor Dondukov
Todor Dondukov
29 March 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Сашо Делчев
Сашо Делчев
29 March 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Atanas Branzalov
Atanas Branzalov
29 March 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Krasimir
Krasimir
29 March 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Десант-Плевен ЕООД
Десант-Плевен ЕООД
29 March 2023