Пазарувай с до -23% намаление

Чистачки за кола предни и задни на ниска цена - онлайн магазин

Пазарувай онлайн 24/7

Чистачки за кола предни и задни - Bosch, Valeo, Champion, Hella, Denso, SWF

За смяна ли са? Видове и как да изберем?

Чистачки за кола - Bosch, Valeo, Champion, Hella, Denso, SWF - онлайн магазин - Audi, BMW, Mercedes-Benz, VW, Opel, Renault, Peugeot, Lancia, Alfa, Fiat, Toyota, Seat, Honda, Volvo и др. Един от най-важните елементи в автомобилното оборудване са чистачките. Те осигуряват на всеки един водач нужната видимост при шофиране. Използват се ежедневно и задължително трябва да бъдат в изправност. По-често ги употребяваме през есенния и пролетния сезон, когато има повече валежи.

Как да разберем, че вашите чистачки са за смяна?

Най-често срещаните признаци са, когато започнат да мажат, да оставят следи или да стържат. Това означава, че силиконовото перо е амортизирано и трябва да смените вашите предни или задни чистачки.

Как да изберем по-качествен продукт?

Много хора си задават въпроса, кои чистачки да си закупят и ще издържат ли по-дълго време. В повечето случаи, хората прибягват до закупуването на обикновени чистачки от непроверени производители. За да избегнете това и да купите наистина качествен продукт ви съветваме да се насочите към водещи производители като БОШ, VALEO, CHAMPION и SWF. Това са марки с проверено и доказано качество, които се използват за фабрично вграждане в автомобилите.

Как да предпазим чистачките?

Най-често ги подменяме през есента за да можем да се подготвим за зимата. За да запазим предните или задните чистачките е изключително важно да не ги пускаме на сухо стъкло, защото се получава голямо триене и това унищожава перото им. Второто много важно е да не се пускат, когато стъклото е замръзнало и има лед по него, защото има голяма вероятност перото да се скъса. И трето, когато има снеговалеж и оставите автомобила си е хубаво да вдигнете вашите чистачки за да не седят върху стъклото на автомобила и да не замръзват.

Видове и как да изберем?

Шарнирни - с метално рамо

Aerotwin - тип банан без метално рамо

Аеродинамични - Пластмасово аеродинамично рамо

Всеки автомобил има различен вид чистачка, тъй като в днешно време по-новите автомобили се произвеждат със специфични рамена за захващане. Колите, които са произведени до 2000г. използват най-често стандартните, които са с така нареченото рамо тип кука. За тези автомобили може да намерите, както шарнирни, така и Aerotwin тип банан. Превозните средства произведени след 2000г. предимно използват Aerotwin, които са аеродинамични и доста по-добре прилепват към стъклото на автомобила.


Колкото и да са добри спирачките, можете да имате сблъсък, ако не можете да видите препятствието и да реагирате навреме, за да натиснете спирачния педал. При 60 мили / ч, вашето превозно средство изминава 88 фута само за една секунда, така че и най-малкото колебание поради лоша видимост може да заклина катастрофа. Ще бъдете сигурни в ясна визия при всякакви метеорологични условия с качествени чистачки на чистачките. Пазарувайте нашата обширна селекция в момента и бъдете готови за всичко, което майката природа има в магазина.

Чести признаци на износване

Подобно на гумите, въздушните филтри и спирачните обувки, ножовете на чистачките са компоненти, които изискват периодична подмяна. За съжаление повечето шофьори ги пренебрегват и осъзнават, че са необходими нови, когато зрението им е компрометирано по време на дъжд или снежна буря. Бъдете активни и инспектирайте редовно вашите за повреди на гумената част и поддържащото стоманено рано. По-долу са няколко признака, че е време да помислим за подмяна:

 • Извита рамка. Той може да се повреди по редица причини от хакване на леда от предното стъкло до някои автомивки. Каквато и да е причината, огънатата рама на чистачките води до лош контакт с предното стъкло.
 • Ивици. Това се случва, когато гумената чистачка се втвърди, изсъхне или напука или някои чужди вещества като дървесен сок се събират на предно стъкло.
 • Разделяне. Гумена чистачка се влошава от слънцето и се отделя от рамката.
 • Тракаха. Тези звуци означават, че чистачките са в контакт със стъклото само част от времето и не могат да го почистят правилно.

Огромен избор

Тестването показа, че повечето чистачки осигуряват оптимална работа само за около 6 месеца, така че е добра идея да ги замените през този интервал, независимо от външния им вид. Нашият избор включва разнообразие от чистачки в различни размери за всички популярни превозни средства, включително задни, в стилове, които да отговарят на всеки тип време. Имаме дори единици за производителност по ваш избор от цветове, включително двойни чистачки с устойчива на корозия поликарбонатна рамка. Те директно ще заменят фабричните ви части и ще добавят цветен персонализиран стил на вашето возене, заедно с изключителна производителност.

Времето има значение

Ако живеете в умерен климат, който вижда много малко сняг, тогава конвенционалните чистачки на предното стъкло ще осигурят отлична производителност. Обикновено те имат устойчива стоманена конструкция с нокти за придържане на естествената гумена чистачка и шарнири и шарнири, които позволяват на рамката да се огъва и оказва равномерно налягане върху чистачките. Този тип е инсталиран като оригинално оборудване на милиони автомобили и камиони, а нашите резервни части осигуряват OE еквивалентно качество и производителност. Той също така често е и най-изгодната цена, което го прави голяма стойност.

Ясен изглед в сняг

Ако обаче там, където шофирате, се наблюдават значителни снеговалежи и заледени температури, трябва да имате предвид зимните чистачки. В конвенционалните единици отворените пространства в решетъчната мрежа могат да се запушат с лед и сняг, което не позволява да се приспособи към предното стъкло и да създаде области, които остават неразградени. Зимните чистачки имат капак, който загражда надстройката, или могат да бъдат тип греди без решетки. Както покритите, така и перата инхибират натрупването на лед и сняг.

Здрав дизайн за тежко време

Вместо рамка, чистачките от тип греда използват плоско парче пружинна стомана, затворено в пластмаса, за да се гарантира, че чистачката отговаря на контура на предното стъкло. Този тип е идеален за зимата, но може да се използва и целогодишно. Много от първокласните са усъвършенствани материала на чистачките, с гума, която е импрегнирана със силикон или покрита с тефлон или графит, за да се избегне залепването на лед и сняг към тях. Чистачките на гредата имат по-нисък, по-аеродинамичен профил, който не е податлив на вятърни повдигания, а подобрените материали осигуряват по-дълъг експлоатационен живот.

Дъжд и снеговалеж

Можете допълнително да подобрите видимостта си при шофиране във времето с помощта на Rain-X® Glass Treatment. Rain-X прилага слой от водоотблъскващи молекули към вашето предно стъкло, което образува бариера за отблъскване на дъжд, валежи, сняг и лед. С Rain-X водата ще се нанизва на предното ви стъкло, за драматично подобряване на видимостта, а по-добрата видимост означава подобрено време за реакция на водача и по-безопасно шофиране при неблагоприятно време. Лечението с стъкло Rain-X се прилага изключително лесно, просто се уверете, че стъклените повърхности са чисти и сухи и температурата е над 4 ° C.Прочети повече

Продукти

 • BOSCH 3 397 016 317 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 016 317 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 016 317
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 016 317
  дължина 1 [mm]: 330
  20 лв. цена с ДДС
 • KAMOKA 29023 чистачки отзад отзад отзад
  чистачки KAMOKA 29023 KAMOKA чистачки KAMOKA 29023
  Продукт: чистачки
  Марка: KAMOKA
  Парт номер: 29023
  страна на монтаж: отзад
  дължина [mm]: 400
  16 лв. цена с ДДС
 • SWF 119517 чистачки отзад отзад отзад
  чистачки SWF 119517 SWF чистачки SWF 119517
  Продукт: чистачки
  Марка: SWF
  Парт номер: 119517
  страна на монтаж: отзад
  дължина [mm]: 335
  дължина [mm]: 320
  дължина [цол]: 13
  Тегло [kg]: 0,07
  количество: 1
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  17 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 014 141 чистачки отпред отпред отпред
  чистачки BOSCH 3 397 014 141 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 014 141
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 014 141
  страна на монтаж: отпред
  ляв/десен волан: за автомобил с десен волан
  единица-мярка за количество: комплект
  дължина 1 [mm]: 650
  дължина 2 [mm]: 400
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  59 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 008 054 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 008 054 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 008 054
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 008 054
  дължина 1 [mm]: 350
  18 лв. цена с ДДС
 • SWF 116122 чистачки
  чистачки SWF 116122 SWF чистачки SWF 116122
  Продукт: чистачки
  Марка: SWF
  Парт номер: 116122
  дължина [mm]: 400
  дължина [цол]: 16
  Тегло [kg]: 0,22
  приложения адаптер: T2 + F3 + R
  количество: 1
  контактен датчик за износване: със сензор за износване
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  изпълнение на стъклочистачка: перо за чистачка с оптично предупреждение за износване
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка
  21 лв. цена с ДДС
 • SWF 116148 чистачки
  чистачки SWF 116148 SWF чистачки SWF 116148
  Продукт: чистачки
  Марка: SWF
  Парт номер: 116148
  дължина [mm]: 600
  дължина [цол]: 24
  Тегло [kg]: 0,245
  подходящ адаптер: A
  количество: 1
  контактен датчик за износване: със сензор за износване
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  изпълнение на стъклочистачка: перо за чистачка с оптично предупреждение за износване
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка
  35 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 118 902 чистачки отпред отпред отпред
  чистачки BOSCH 3 397 118 902 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 118 902
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 118 902
  страна на монтаж: отпред
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  единица-мярка за количество: комплект
  дължина 1 [mm]: 530
  дължина 2 [mm]: 475
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  58 лв. цена с ДДС
 • VALEO 574108 чистачки
  чистачки VALEO 574108 VALEO чистачки VALEO 574108
  Продукт: чистачки
  Марка: VALEO
  Парт номер: 574108
  дължина [mm]: 380
  дължина [цол]: 15
  Тегло [kg]: 0,11
  приложения адаптер: A , R
  количество: 1
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка
  16 лв. цена с ДДС
 • VALEO 575553 чистачки
  чистачки VALEO 575553 VALEO чистачки VALEO 575553
  Продукт: чистачки
  Марка: VALEO
  Парт номер: 575553
  дължина [mm]: 525
  дължина [цол]: 21
  Тегло [kg]: 0,14
  Тегло [kg]: 0,17
  подходящ адаптер: U
  количество: 1
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  11 лв. цена с ДДС
 • VALEO 575550 чистачки
  чистачки VALEO 575550 VALEO чистачки VALEO 575550
  Продукт: чистачки
  Марка: VALEO
  Парт номер: 575550
  дължина [mm]: 500
  дължина [цол]: 20
  Тегло [kg]: 0,16
  Тегло [kg]: 0,14
  подходящ адаптер: U
  количество: 1
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка
  10 лв. цена с ДДС
 • SWF 119297 чистачки отпред отпред отпред
  чистачки SWF 119297 SWF чистачки SWF 119297
  Продукт: чистачки
  Марка: SWF
  Парт номер: 119297
  страна на монтаж: отпред
  Тегло [kg]: 0,27
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  оформление: със спойлер
  дължина 1 [mm]: 600
  дължина 2 [mm]: 500
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  Дължина1/Дължина2 [Цол]: 24/20
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  Дължина 1 [цол]: 24
  Дължина 2 [цол]: 20
  77 лв. цена с ДДС
 • SWF 116513 чистачки отзад отзад отзад
  чистачки SWF 116513 SWF чистачки SWF 116513
  Продукт: чистачки
  Марка: SWF
  Парт номер: 116513
  страна на монтаж: отзад
  дължина [mm]: 300
  дължина [цол]: 12
  Тегло [kg]: 0,11
  количество: 1
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  21 лв. цена с ДДС
 • HELLA 9XW 197 765-161 Чистачки отпред отпред отпред
  Чистачки HELLA 9XW 197 765-161 HELLA Чистачки HELLA 9XW 197 765-161
  Продукт: Чистачки
  Марка: HELLA
  Парт номер: 9XW 197 765-161
  страна на монтаж: отпред
  дължина [mm]: 400
  дължина [цол]: 16
  приложения адаптер: Adapter 1)2)3)4)5)7)
  количество: 1
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв/десен волан
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  Необходим е монтаж/демонтаж от специализиран персонал!:
  23 лв. цена с ДДС
 • HELLA 9XW 178 878-261 Чистачки отпред отпред отпред
  Чистачки HELLA 9XW 178 878-261 HELLA Чистачки HELLA 9XW 178 878-261
  Продукт: Чистачки
  Марка: HELLA
  Парт номер: 9XW 178 878-261
  страна на монтаж: отпред
  дължина [mm]: 650
  дължина [цол]: 26
  количество: 1
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка
  Необходим е монтаж/демонтаж от специализиран персонал!:
  18 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 118 979 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 118 979 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 118 979
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 118 979
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  единица-мярка за количество: комплект
  дължина 1 [mm]: 600
  дължина 2 [mm]: 475
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  59 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 118 927 Чистачки
  Чистачки BOSCH 3 397 118 927 BOSCH Чистачки BOSCH 3 397 118 927
  Продукт: Чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 118 927
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  единица-мярка за количество: комплект
  дължина 1 [mm]: 530
  дължина 2 [mm]: 475
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  50 лв. цена с ДДС
 • SWF 119519 чистачки отзад отзад отзад
  чистачки SWF 119519 SWF чистачки SWF 119519
  Продукт: чистачки
  Марка: SWF
  Парт номер: 119519
  страна на монтаж: отзад
  дължина [mm]: 400
  Тегло [kg]: 0,07
  количество: 1
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  24 лв. цена с ДДС
 • ASHIKA SA-F40 чистачки
  чистачки ASHIKA SA-F40 ASHIKA чистачки ASHIKA SA-F40
  Продукт: чистачки
  Марка: ASHIKA
  Парт номер: SA-F40
  дължина [mm]: 400
  технически информационен номер: Flat
  21 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 118 911 чистачки отпред отпред отпред
  чистачки BOSCH 3 397 118 911 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 118 911
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 118 911
  страна на монтаж: отпред
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  единица-мярка за количество: комплект
  дължина 1 [mm]: 650
  дължина 2 [mm]: 400
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  73 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 008 634 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 008 634 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 008 634
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 008 634
  дължина 1 [mm]: 280
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  16 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 014 637 чистачки отпред отпред отпред
  чистачки BOSCH 3 397 014 637 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 014 637
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 014 637
  страна на монтаж: отпред
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  единица-мярка за количество: комплект
  дължина 1 [mm]: 700
  дължина 2 [mm]: 340
  68 лв. цена с ДДС
 • VALEO 574680 чистачки отпред отпред отпред
  чистачки VALEO 574680 VALEO чистачки VALEO 574680
  Продукт: чистачки
  Марка: VALEO
  Парт номер: 574680
  страна на монтаж: отпред
  Тегло [kg]: 0,33
  количество: 2
  оформление: със спойлер
  дължина 1 [mm]: 750
  дължина 2 [mm]: 650
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  Дължина1/Дължина2 [Цол]: 30/26
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  Дължина 1 [цол]: 30
  Дължина 2 [цол]: 26
  79 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 007 523 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 007 523 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 007 523
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 007 523
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  единица-мярка за количество: комплект
  дължина 1 [mm]: 650
  дължина 2 [mm]: 450
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  73 лв. цена с ДДС
 • SWF 119381 чистачки отпред отпред отпред
  чистачки SWF 119381 SWF чистачки SWF 119381
  Продукт: чистачки
  Марка: SWF
  Парт номер: 119381
  страна на монтаж: отпред
  Тегло [kg]: 0,3
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  оформление: със спойлер
  дължина 1 [mm]: 650
  дължина 2 [mm]: 650
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  Дължина1/Дължина2 [Цол]: 26/26
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  Дължина 1 [цол]: 26
  Дължина 2 [цол]: 26
  100 лв. цена с ДДС
 • MAXGEAR 39-0615 чистачки отзад
  чистачки MAXGEAR 39-0615 MAXGEAR чистачки MAXGEAR 39-0615
  Продукт: чистачки
  Марка: MAXGEAR
  Парт номер: 39-0615
  страна на монтаж: отзад
  дължина [mm]: 380
  дължина 1 [mm]: 380
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  42 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 011 433 Чистачки
  Чистачки BOSCH 3 397 011 433 BOSCH Чистачки BOSCH 3 397 011 433
  Продукт: Чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 011 433
  дължина 1 [mm]: 350
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка
  16 лв. цена с ДДС
 • MAXGEAR 39-0122 чистачки отзад отзад
  чистачки MAXGEAR 39-0122 MAXGEAR чистачки MAXGEAR 39-0122
  Продукт: чистачки
  Марка: MAXGEAR
  Парт номер: 39-0122
  страна на монтаж: отзад
  дължина [mm]: 350
  26 лв. цена с ДДС
 • MAXGEAR 39-1004 чистачки отпред отпред
  чистачки MAXGEAR 39-1004 MAXGEAR чистачки MAXGEAR 39-1004
  Продукт: чистачки
  Марка: MAXGEAR
  Парт номер: 39-1004
  страна на монтаж: отпред
  вид на закрепването: закрепване с кука
  единица-мярка за количество: комплект
  дължина 1 [mm]: 530
  дължина 2 [mm]: 380
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка без спойлер
  47 лв. цена с ДДС
 • ASHIKA SA-F50 чистачки
  чистачки ASHIKA SA-F50 ASHIKA чистачки ASHIKA SA-F50
  Продукт: чистачки
  Марка: ASHIKA
  Парт номер: SA-F50
  дължина [mm]: 500
  технически информационен номер: Flat
  21 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 011 630 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 011 630 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 011 630
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 011 630
  дължина 1 [mm]: 300
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка
  14 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 004 560 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 004 560 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 004 560
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 004 560
  дължина 1 [mm]: 230
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка
  14 лв. цена с ДДС
 • DENCKERMANN VD10053 чистачки отпред отпред отпред отпред
  чистачки DENCKERMANN VD10053 DENCKERMANN чистачки DENCKERMANN VD10053
  Продукт: чистачки
  Марка: DENCKERMANN
  Парт номер: VD10053
  страна на монтаж: отпред
  единица-мярка за количество: комплект
  дължина 1 [mm]: 650
  дължина 2 [mm]: 650
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  50 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 004 632 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 004 632 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 004 632
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 004 632
  дължина 1 [mm]: 400
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка
  20 лв. цена с ДДС
 • DENCKERMANN VD20016 чистачки отзад отзад отзад
  чистачки DENCKERMANN VD20016 DENCKERMANN чистачки DENCKERMANN VD20016
  Продукт: чистачки
  Марка: DENCKERMANN
  Парт номер: VD20016
  страна на монтаж: отзад
  дължина [mm]: 330
  дължина [цол]: 13
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  16 лв. цена с ДДС
 • DENSO DU-040R чистачки
  чистачки DENSO DU-040R DENSO чистачки DENSO DU-040R
  Продукт: чистачки
  Марка: DENSO
  Парт номер: DU-040R
  за OE-номер: 983601J920
  дължина1/дължина2 [mm]: 400
  дължина [mm]: 400
  дължина [цол]: 16
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв/десен волан
  тегло [g]: 126
  тегло [g]: 161
  тегло [g]: 229
  тегло [g]: 273
  изпълнение на стъклочистачка: хибридна стъклочистачка
  бруто тегло [g]: 161
  25 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 013 049 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 013 049 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 013 049
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 013 049
  дължина 1 [mm]: 330
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  21 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 008 050 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 008 050 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 008 050
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 008 050
  дължина 1 [mm]: 380
  21 лв. цена с ДДС

Информация

✅ Чистачки за кола: за всички автомобили
✅ Чистачки за кола марки: BOSCH, HELLA, SWF, VALEO, CHAMPION, DENSO, HERTH+BUSS ELPARTS, METZGER, MAGNETI MARELLI, FEBI BILSTEIN
✅ Чистачки за кола по VIN: проверка по шаси за съвместимост с вашата кола
✅ Поръчай чистачки за кола: 0882919050 или онлайн
✅ Доставка: от днес за утре* за цялата страна
✅ Еконт Експрес: опция за преглед и наложен платеж
✅ Авточасти: AutoPower.BG

Отзиви

дайте своята оценка 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars оценка 4.6 от 193 отзива

FAQ: Често задавани въпроси

Има ли опция за преглед при поръчка на чистачки за кола?

Всички поръчки на чистачки за кола се изпращат с включена опция за преглед.

 • Всички части са чисто нови в оригиналната си опаковка.
 • За страната поръчките се доставят от фирма Еконт Експрес.
 • Всички клиенти на AutoPower.BG получават 25% отстъпка от цената за доставка.
 • Доставката до адрес на клиента или офис на Еконт Експрес е за сметка на получателя.
 • Поръчка на чистачки за кола се заплаща при доставка чрез наложен платеж.
 • При получаване на място от офис на AutoPower.BG в гр. София - НЕ се заплаща доставка.

Как да върна или заменя чистачки за кола?

Всяка поръчка за чистачки за кола може да бъде върната или заменена в срок от 14 дни.

 • За целта, поръчката за чистачки за кола не трябва да е употребявана или монтирана.
 • Със запазен търговски вид с опаковката, кутията или пликът, в който е получена.
 • В случай, че тези условия не са спазени, AutoPower.BG си запазва правото да не приеме връщане на поръчката за чистачки за кола.
 • При връщане на поръчката, клиентът има право да поиска възстановяване на сумата или замяна на стоката.
 • Поръчката се изпраща обратно от клиента до офис Еконт "Сухата река", гр. София или се връща на място в наш офис.

Как и кога ще получа поръчката на чистачки за кола?

Поръчки за чистачки за кола направени до 14:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден.

 • Доставят се на клиента на следващия работен ден от фирма Еконт Експрес.
 • Поръчки на чистачки за кола направени в почивни дни се изпращат на първия работен ден.
 • За да вземете поръчка от офис на AutoPower.BG, предварително трябва да я заявите по телефона, онлайн чат или през интернет страницата.
 • Заявените части за закупуване от наш офис могат да се взимат след 16:00ч., като предварително трябва да са потвърдени от наш оператор.

ТОП производители

star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Манчо Христов
Манчо Христов
23 May 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Andrey Krastanov
Andrey Krastanov
23 May 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Парфюми Целувка
Парфюми Целувка
23 May 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
andro69 Krastanov
andro69 Krastanov
23 May 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Kamen Ivanov
Kamen Ivanov
22 May 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Елвис Маринов
Елвис Маринов
22 May 2024