Пазарувай с до -23% намаление

Чистачки за кола предни и задни на ниска цена - онлайн магазин

Пазарувай онлайн 24/7

Чистачки за кола предни и задни - Bosch, Valeo, Champion, Hella, Denso, SWF

За смяна ли са? Видове и как да изберем?

Чистачки за кола - Bosch, Valeo, Champion, Hella, Denso, SWF - онлайн магазин - Audi, BMW, Mercedes-Benz, VW, Opel, Renault, Peugeot, Lancia, Alfa, Fiat, Toyota, Seat, Honda, Volvo и др. Един от най-важните елементи в автомобилното оборудване са чистачките. Те осигуряват на всеки един водач нужната видимост при шофиране. Използват се ежедневно и задължително трябва да бъдат в изправност. По-често ги употребяваме през есенния и пролетния сезон, когато има повече валежи.

Как да разберем, че вашите чистачки са за смяна?

Най-често срещаните признаци са, когато започнат да мажат, да оставят следи или да стържат. Това означава, че силиконовото перо е амортизирано и трябва да смените вашите предни или задни чистачки.

Как да изберем по-качествен продукт?

Много хора си задават въпроса, кои чистачки да си закупят и ще издържат ли по-дълго време. В повечето случаи, хората прибягват до закупуването на обикновени чистачки от непроверени производители. За да избегнете това и да купите наистина качествен продукт ви съветваме да се насочите към водещи производители като БОШ, VALEO, CHAMPION и SWF. Това са марки с проверено и доказано качество, които се използват за фабрично вграждане в автомобилите.

Как да предпазим чистачките?

Най-често ги подменяме през есента за да можем да се подготвим за зимата. За да запазим предните или задните чистачките е изключително важно да не ги пускаме на сухо стъкло, защото се получава голямо триене и това унищожава перото им. Второто много важно е да не се пускат, когато стъклото е замръзнало и има лед по него, защото има голяма вероятност перото да се скъса. И трето, когато има снеговалеж и оставите автомобила си е хубаво да вдигнете вашите чистачки за да не седят върху стъклото на автомобила и да не замръзват.

Видове и как да изберем?

Шарнирни - с метално рамо

Aerotwin - тип банан без метално рамо

Аеродинамични - Пластмасово аеродинамично рамо

Всеки автомобил има различен вид чистачка, тъй като в днешно време по-новите автомобили се произвеждат със специфични рамена за захващане. Колите, които са произведени до 2000г. използват най-често стандартните, които са с така нареченото рамо тип кука. За тези автомобили може да намерите, както шарнирни, така и Aerotwin тип банан. Превозните средства произведени след 2000г. предимно използват Aerotwin, които са аеродинамични и доста по-добре прилепват към стъклото на автомобила.


Колкото и да са добри спирачките, можете да имате сблъсък, ако не можете да видите препятствието и да реагирате навреме, за да натиснете спирачния педал. При 60 мили / ч, вашето превозно средство изминава 88 фута само за една секунда, така че и най-малкото колебание поради лоша видимост може да заклина катастрофа. Ще бъдете сигурни в ясна визия при всякакви метеорологични условия с качествени чистачки на чистачките. Пазарувайте нашата обширна селекция в момента и бъдете готови за всичко, което майката природа има в магазина.

Чести признаци на износване

Подобно на гумите, въздушните филтри и спирачните обувки, ножовете на чистачките са компоненти, които изискват периодична подмяна. За съжаление повечето шофьори ги пренебрегват и осъзнават, че са необходими нови, когато зрението им е компрометирано по време на дъжд или снежна буря. Бъдете активни и инспектирайте редовно вашите за повреди на гумената част и поддържащото стоманено рано. По-долу са няколко признака, че е време да помислим за подмяна:

 • Извита рамка. Той може да се повреди по редица причини от хакване на леда от предното стъкло до някои автомивки. Каквато и да е причината, огънатата рама на чистачките води до лош контакт с предното стъкло.
 • Ивици. Това се случва, когато гумената чистачка се втвърди, изсъхне или напука или някои чужди вещества като дървесен сок се събират на предно стъкло.
 • Разделяне. Гумена чистачка се влошава от слънцето и се отделя от рамката.
 • Тракаха. Тези звуци означават, че чистачките са в контакт със стъклото само част от времето и не могат да го почистят правилно.

Огромен избор

Тестването показа, че повечето чистачки осигуряват оптимална работа само за около 6 месеца, така че е добра идея да ги замените през този интервал, независимо от външния им вид. Нашият избор включва разнообразие от чистачки в различни размери за всички популярни превозни средства, включително задни, в стилове, които да отговарят на всеки тип време. Имаме дори единици за производителност по ваш избор от цветове, включително двойни чистачки с устойчива на корозия поликарбонатна рамка. Те директно ще заменят фабричните ви части и ще добавят цветен персонализиран стил на вашето возене, заедно с изключителна производителност.

Времето има значение

Ако живеете в умерен климат, който вижда много малко сняг, тогава конвенционалните чистачки на предното стъкло ще осигурят отлична производителност. Обикновено те имат устойчива стоманена конструкция с нокти за придържане на естествената гумена чистачка и шарнири и шарнири, които позволяват на рамката да се огъва и оказва равномерно налягане върху чистачките. Този тип е инсталиран като оригинално оборудване на милиони автомобили и камиони, а нашите резервни части осигуряват OE еквивалентно качество и производителност. Той също така често е и най-изгодната цена, което го прави голяма стойност.

Ясен изглед в сняг

Ако обаче там, където шофирате, се наблюдават значителни снеговалежи и заледени температури, трябва да имате предвид зимните чистачки. В конвенционалните единици отворените пространства в решетъчната мрежа могат да се запушат с лед и сняг, което не позволява да се приспособи към предното стъкло и да създаде области, които остават неразградени. Зимните чистачки имат капак, който загражда надстройката, или могат да бъдат тип греди без решетки. Както покритите, така и перата инхибират натрупването на лед и сняг.

Здрав дизайн за тежко време

Вместо рамка, чистачките от тип греда използват плоско парче пружинна стомана, затворено в пластмаса, за да се гарантира, че чистачката отговаря на контура на предното стъкло. Този тип е идеален за зимата, но може да се използва и целогодишно. Много от първокласните са усъвършенствани материала на чистачките, с гума, която е импрегнирана със силикон или покрита с тефлон или графит, за да се избегне залепването на лед и сняг към тях. Чистачките на гредата имат по-нисък, по-аеродинамичен профил, който не е податлив на вятърни повдигания, а подобрените материали осигуряват по-дълъг експлоатационен живот.

Дъжд и снеговалеж

Можете допълнително да подобрите видимостта си при шофиране във времето с помощта на Rain-X® Glass Treatment. Rain-X прилага слой от водоотблъскващи молекули към вашето предно стъкло, което образува бариера за отблъскване на дъжд, валежи, сняг и лед. С Rain-X водата ще се нанизва на предното ви стъкло, за драматично подобряване на видимостта, а по-добрата видимост означава подобрено време за реакция на водача и по-безопасно шофиране при неблагоприятно време. Лечението с стъкло Rain-X се прилага изключително лесно, просто се уверете, че стъклените повърхности са чисти и сухи и температурата е над 4 ° C.Прочети повече

Продукти

 • SWF 116550 чистачки отзад отзад
  чистачки SWF 116550 SWF чистачки SWF 116550
  Продукт: чистачки
  Марка: SWF
  Парт номер: 116550
  страна на монтаж: отзад
  дължина [mm]: 400
  дължина [цол=инч]: 16
  Тегло [kg]: 0,11
  количество: 1
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  23 лв. цена с ДДС
 • HELLA 9XW 178 878-261 Чистачки отпред отпред отпред
  Чистачки HELLA 9XW 178 878-261 HELLA Чистачки HELLA 9XW 178 878-261
  Продукт: Чистачки
  Марка: HELLA
  Парт номер: 9XW 178 878-261
  страна на монтаж: отпред
  дължина [mm]: 650
  дължина [цол=инч]: 26
  количество: 1
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка
  Необходим е монтаж/демонтаж от специализиран персонал!:
  18 лв. цена с ДДС
 • VALEO 574676 чистачки отпред отпред отпред
  чистачки VALEO 574676 VALEO чистачки VALEO 574676
  Продукт: чистачки
  Марка: VALEO
  Парт номер: 574676
  страна на монтаж: отпред
  Тегло [kg]: 0,37
  количество: 2
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  оформление: със спойлер
  дължина 1 [mm]: 730
  дължина 2 [mm]: 630
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  Дължина1/Дължина2 [Цол]: 29/25
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  Дължина 1 [цол]: 29
  Дължина 2 [цол]: 25
  69 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 011 432 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 011 432 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 011 432
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 011 432
  дължина 1 [mm]: 300
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка
  19 лв. цена с ДДС
 • VALEO 574164 чистачки отзад отзад отзад
  чистачки VALEO 574164 VALEO чистачки VALEO 574164
  Продукт: чистачки
  Марка: VALEO
  Парт номер: 574164
  страна на монтаж: отзад
  дължина [mm]: 350
  дължина [цол=инч]: 14
  Тегло [kg]: 0,1
  количество: 1
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  16 лв. цена с ДДС
 • HELLA 9XW 178 878-241 чистачки отпред отпред отпред
  чистачки HELLA 9XW 178 878-241 HELLA чистачки HELLA 9XW 178 878-241
  Продукт: чистачки
  Марка: HELLA
  Парт номер: 9XW 178 878-241
  страна на монтаж: отпред
  дължина [mm]: 600
  дължина [цол=инч]: 24
  количество: 1
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка
  Необходим е монтаж/демонтаж от специализиран персонал!:
  11 лв. цена с ДДС
 • HELLA 9XW 178 878-201 чистачки отпред отпред отпред отпред
  чистачки HELLA 9XW 178 878-201 HELLA чистачки HELLA 9XW 178 878-201
  Продукт: чистачки
  Марка: HELLA
  Парт номер: 9XW 178 878-201
  страна на монтаж: отпред
  дължина [mm]: 500
  дължина [цол=инч]: 20
  количество: 1
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка
  Необходим е монтаж/демонтаж от специализиран персонал!:
  9 лв. цена с ДДС
 • MAXGEAR 39-7400 чистачки
  чистачки MAXGEAR 39-7400 MAXGEAR чистачки MAXGEAR 39-7400
  Продукт: чистачки
  Марка: MAXGEAR
  Парт номер: 39-7400
  дължина [mm]: 400
  дължина [цол=инч]: 16
  дължина 1 [mm]: 400
  изпълнение на стъклочистачка: хибридна стъклочистачка
  16 лв. цена с ДДС
 • MAXGEAR 39-7650 чистачки отпред отпред
  чистачки MAXGEAR 39-7650 MAXGEAR чистачки MAXGEAR 39-7650
  Продукт: чистачки
  Марка: MAXGEAR
  Парт номер: 39-7650
  страна на монтаж: отпред
  дължина [цол=инч]: 26
  дължина 1 [mm]: 650
  изпълнение на стъклочистачка: хибридна стъклочистачка
  26 лв. цена с ДДС
 • METZGER 2190346 Рамо за чистачка отзад
  Рамо за чистачка METZGER 2190346 METZGER Рамо за чистачка METZGER 2190346
  Продукт: Рамо за чистачка
  Марка: METZGER
  Парт номер: 2190346
  страна на монтаж: отзад
  доп. артикул/доп. инфо. 2: с капачка
  доп. артикул/доп. инфо. 2: с интегрирана чистачка
  54 лв. цена с ДДС
 • TOPRAN 115 284 гумичка на перото на чистачка челно стъло на автомобила челно стъло на автомобила задно стъкло на автомобила челно стъло на автомобила челно стъло на автомобила задно стъкло на автомобила задно стъкло на автомобила задно стъкло на автомобила челно стъло на автомобила задно стъкло на автомобила
  гумичка на перото на чистачка TOPRAN 115 284 TOPRAN гумичка на перото на чистачка TOPRAN 115 284
  Продукт: гумичка на перото на чистачка
  Марка: TOPRAN
  Парт номер: 115 284
  страна на монтаж: челно стъло на автомобила
  страна на монтаж: задно стъкло на автомобила
  количество: 2
  единица-мярка за количество: комплект
  дължина 1 [mm]: 600
  дължина 2 [mm]: 600
  доп. артикул/доп. инфо. 2: гумички за чистачките - евентуално да се скъсят
  с изключение на производител: SWF/VALEO AERO
  с изключение на производител: BOSCH AERO
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка
  8 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 004 629 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 004 629 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 004 629
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 004 629
  дължина 1 [mm]: 300
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка
  19 лв. цена с ДДС
 • SWF 116510 чистачки отзад
  чистачки SWF 116510 SWF чистачки SWF 116510
  Продукт: чистачки
  Марка: SWF
  Парт номер: 116510
  страна на монтаж: отзад
  дължина [mm]: 300
  дължина [цол=инч]: 12
  Тегло [kg]: 0,09
  количество: 1
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  16 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 008 005 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 008 005 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 008 005
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 008 005
  дължина 1 [mm]: 280
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  21 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 014 774 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 014 774 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 014 774
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 014 774
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  единица-мярка за количество: комплект
  дължина 1 [mm]: 600
  дължина 2 [mm]: 475
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  52 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 011 814 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 011 814 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 011 814
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 011 814
  дължина 1 [mm]: 300
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка
  11 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 118 325 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 118 325 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 118 325
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 118 325
  оформление: със спойлер
  единица-мярка за количество: комплект
  дължина 1 [mm]: 650
  дължина 2 [mm]: 400
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка със спойлер
  52 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 004 631 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 004 631 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 004 631
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 004 631
  дължина 1 [mm]: 350
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка
  18 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 118 334 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 118 334 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 118 334
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 118 334
  оформление: със спойлер
  единица-мярка за количество: комплект
  дължина 1 [mm]: 650
  дължина 2 [mm]: 650
  доп. артикул/доп. инфо. 2: с вградена миеща дюза за вода
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка със спойлер
  70 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 005 162 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 005 162 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 005 162
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 005 162
  единица-мярка за количество: комплект
  дължина 1 [mm]: 530
  дължина 2 [mm]: 530
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка без спойлер
  16 лв. цена с ДДС
 • MAGNETI MARELLI 000723180050 чистачки
  чистачки MAGNETI MARELLI 000723180050 MAGNETI MARELLI чистачки MAGNETI MARELLI 000723180050
  Продукт: чистачки
  Марка: MAGNETI MARELLI
  Парт номер: 000723180050
  дължина [mm]: 305
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без специфичен за автомобила адаптер
  30 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 118 403 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 118 403 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 118 403
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 118 403
  оформление: със спойлер
  единица-мярка за количество: комплект
  дължина 1 [mm]: 530
  дължина 2 [mm]: 450
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка със спойлер
  43 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 014 536 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 014 536 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 014 536
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 014 536
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  единица-мярка за количество: комплект
  дължина 1 [mm]: 650
  дължина 2 [mm]: 450
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  54 лв. цена с ДДС
 • MAXGEAR 39-0209 Рамо за чистачка отзад отзад
  Рамо за чистачка MAXGEAR 39-0209 MAXGEAR Рамо за чистачка MAXGEAR 39-0209
  Продукт: Рамо за чистачка
  Марка: MAXGEAR
  Парт номер: 39-0209
  страна на монтаж: отзад
  дължина [mm]: 280
  доп. артикул/доп. инфо. 2: с капачка
  доп. артикул/доп. инфо. 2: с интегрирана чистачка
  35 лв. цена с ДДС
 • HELLA 9XW 178 878-141 Чистачки отпред отпред отзад отзад
  Чистачки HELLA 9XW 178 878-141 HELLA Чистачки HELLA 9XW 178 878-141
  Продукт: Чистачки
  Марка: HELLA
  Парт номер: 9XW 178 878-141
  страна на монтаж: отпред
  страна на монтаж: отзад
  дължина [mm]: 350
  дължина [цол=инч]: 14
  количество: 1
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка
  Необходим е монтаж/демонтаж от специализиран персонал!:
  10 лв. цена с ДДС
 • VALEO 574298 чистачки отзад отзад
  чистачки VALEO 574298 VALEO чистачки VALEO 574298
  Продукт: чистачки
  Марка: VALEO
  Парт номер: 574298
  страна на монтаж: отзад
  дължина [mm]: 280
  дължина [цол=инч]: 11
  Тегло [kg]: 0,06
  количество: 1
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  16 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 009 016 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 009 016 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 009 016
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 009 016
  ляв/десен волан: за автомобил с десен волан
  единица-мярка за количество: комплект
  дължина 1 [mm]: 550
  дължина 2 [mm]: 550
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  69 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 006 839 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 006 839 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 006 839
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 006 839
  дължина [цол=инч]: 27
  дължина 1 [mm]: 700
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  35 лв. цена с ДДС
 • VALEO 574097 чистачка отзад отзад отзад
  чистачка VALEO 574097 VALEO чистачка VALEO 574097
  Продукт: чистачка
  Марка: VALEO
  Парт номер: 574097
  страна на монтаж: отзад
  дължина [mm]: 310
  дължина [цол=инч]: 12
  Тегло [kg]: 0,09
  Тегло [kg]: 0,093
  количество: 1
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  16 лв. цена с ДДС
 • SWF 116513 чистачки отзад отзад отзад
  чистачки SWF 116513 SWF чистачки SWF 116513
  Продукт: чистачки
  Марка: SWF
  Парт номер: 116513
  страна на монтаж: отзад
  дължина [mm]: 300
  дължина [цол=инч]: 12
  Тегло [kg]: 0,11
  количество: 1
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  20 лв. цена с ДДС
 • METZGER 2190036 Рамо за чистачка отпред отляво отпред отляво
  Рамо за чистачка METZGER 2190036 METZGER Рамо за чистачка METZGER 2190036
  Продукт: Рамо за чистачка
  Марка: METZGER
  Парт номер: 2190036
  страна на монтаж: отпред отляво
  въртящ момент стягане [Nm]: 21
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  номер на артикул в чифта: 2190037
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  62 лв. цена с ДДС
 • METZGER 2190037 Рамо за чистачка отпред отдясно отпред отдясно
  Рамо за чистачка METZGER 2190037 METZGER Рамо за чистачка METZGER 2190037
  Продукт: Рамо за чистачка
  Марка: METZGER
  Парт номер: 2190037
  страна на монтаж: отпред отдясно
  въртящ момент стягане [Nm]: 21
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  номер на артикул в чифта: 2190036
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  62 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 118 908 чистачки отпред отпред отпред
  чистачки BOSCH 3 397 118 908 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 118 908
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 118 908
  страна на монтаж: отпред
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  единица-мярка за количество: комплект
  дължина 1 [mm]: 600
  дължина 2 [mm]: 450
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  69 лв. цена с ДДС
 • SWF 116116 чистачки
  чистачки SWF 116116 SWF чистачки SWF 116116
  Продукт: чистачки
  Марка: SWF
  Парт номер: 116116
  дължина [mm]: 280
  дължина [цол=инч]: 11
  Тегло [kg]: 0,13
  приложения адаптер: A + N
  подходящ адаптер: B
  количество: 1
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  изпълнение на стъклочистачка: стъклочистачка
  17 лв. цена с ДДС
 • SWF 116514 чистачки отзад отзад
  чистачки SWF 116514 SWF чистачки SWF 116514
  Продукт: чистачки
  Марка: SWF
  Парт номер: 116514
  страна на монтаж: отзад
  дължина [mm]: 300
  дължина [цол=инч]: 12
  Тегло [kg]: 0,11
  количество: 1
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без вградена водна дюза за измиване
  23 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 011 666 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 011 666 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 011 666
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 011 666
  дължина 1 [mm]: 300
  13 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 3 397 008 045 чистачки
  чистачки BOSCH 3 397 008 045 BOSCH чистачки BOSCH 3 397 008 045
  Продукт: чистачки
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 3 397 008 045
  дължина 1 [mm]: 280
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  17 лв. цена с ДДС
 • SWF 119710 чистачки отпред отпред отпред
  чистачки SWF 119710 SWF чистачки SWF 119710
  Продукт: чистачки
  Марка: SWF
  Парт номер: 119710
  страна на монтаж: отпред
  Тегло [kg]: 0,35
  подходящ адаптер: U + U
  количество: 2
  ляв/десен волан: за автомобили с ляв волан
  контактен датчик за износване: със сензор за износване
  оформление: със спойлер
  дължина 1 [mm]: 475
  дължина 2 [mm]: 475
  изпълнение на стъклочистачка: перо за чистачка с оптично предупреждение за износване
  изпълнение на стъклочистачка: безшарнирна стъклочистачка
  Дължина 1 [цол]: 19
  Дължина 2 [цол]: 19
  88 лв. цена с ДДС

Информация

✅ Чистачки за кола: за всички автомобили
✅ Чистачки за кола марки: BOSCH, HELLA, SWF, VALEO, CHAMPION, DENSO, HERTH+BUSS ELPARTS, METZGER, MAGNETI MARELLI, FEBI BILSTEIN
✅ Чистачки за кола по VIN: проверка по шаси за съвместимост с вашата кола
✅ Поръчай чистачки за кола: 0882919050 или онлайн
✅ Доставка: от днес за утре* за цялата страна
✅ Еконт Експрес: опция за преглед и наложен платеж
✅ Авточасти: AutoPower.BG

Отзиви

дайте своята оценка 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars оценка 4.6 от 193 отзива

FAQ: Често задавани въпроси

Има ли опция за преглед при поръчка на чистачки за кола?

Всички поръчки на чистачки за кола се изпращат с включена опция за преглед.

 • Всички части са чисто нови в оригиналната си опаковка.
 • За страната поръчките се доставят от фирма Еконт Експрес.
 • Всички клиенти на AutoPower.BG получават 25% отстъпка от цената за доставка.
 • Доставката до адрес на клиента или офис на Еконт Експрес е за сметка на получателя.
 • Поръчка на чистачки за кола се заплаща при доставка чрез наложен платеж.
 • При получаване на място от офис на AutoPower.BG в гр. София - НЕ се заплаща доставка.

Как да върна или заменя чистачки за кола?

Всяка поръчка за чистачки за кола може да бъде върната или заменена в срок от 14 дни.

 • За целта, поръчката за чистачки за кола не трябва да е употребявана или монтирана.
 • Със запазен търговски вид с опаковката, кутията или пликът, в който е получена.
 • В случай, че тези условия не са спазени, AutoPower.BG си запазва правото да не приеме връщане на поръчката за чистачки за кола.
 • При връщане на поръчката, клиентът има право да поиска възстановяване на сумата или замяна на стоката.
 • Поръчката се изпраща обратно от клиента до офис Еконт "Сухата река", гр. София или се връща на място в наш офис.

Как и кога ще получа поръчката на чистачки за кола?

Поръчки за чистачки за кола направени до 14:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден.

 • Доставят се на клиента на следващия работен ден от фирма Еконт Експрес.
 • Поръчки на чистачки за кола направени в почивни дни се изпращат на първия работен ден.
 • За да вземете поръчка от офис на AutoPower.BG, предварително трябва да я заявите по телефона, онлайн чат или през интернет страницата.
 • Заявените части за закупуване от наш офис могат да се взимат след 16:00ч., като предварително трябва да са потвърдени от наш оператор.

ТОП производители

star star star star star
Много добре организина web-страница. Улеснено пазаруване. G
Nikolai Atanasov
Nikolai Atanasov
10 December 2023
star star star star star
Високо ниво на Професионализъм! G
Adrian Mitov
Adrian Mitov
10 December 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
zlatko asenov
zlatko asenov
09 December 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Emil Atanasov
Emil Atanasov
09 December 2023
star star star star star
Изключително бързо приета поръчка!Благодаря Ви! G
Neli Eneva
Neli Eneva
08 December 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
iliyan petrov
iliyan petrov
07 December 2023