Пазарувай с до -23% намаление
Часа
 • 0
 • 0
Минути
 • 0
 • 0
Секунди
 • 0
 • 0
Пазарувай с до -23% намаление

Дебитомер за кола на ниска цена - онлайн магазин

Дебитомер
Пазарувай онлайн 24/7

Дебитомер - Bosch, VDO, Huco, Hella, Pierburg, Denso

Устройство и начин на работа

В последните години все повече се говори за намаляване на вредните емисии на CO2 и в тази връзка дебитомерът на автомобила придобива все по-голямо значение за осигуряване на оптималното съотношение въздух-гориво. Най-често дебитомерът е разположен след въздушния филтър във всмукателния колектор. Неговата функция е да предостави данни за температурата, влажността и обема на входящия въздух. Той разполага с технология за улавяне на информация, която заедно с други важни данни за двигателя, осигурява оптималното управление на двигателя на автомобила.

Дебитомерът представлява кръгъл, пластмасов тунел, който има вграден сензор. Сензорът измерва количеството въздух, което постъпва в двигателя, като целта е да се определи специфичното количество въздушно-горивна смес. Ако дебитомера е повреден, двигателят няма да знае какво гориво да добави, а това ще доведе до проблеми като по-висок разход на гориво и липса на енергия в двигателя.

В повечето случаи дебитомерът се замърсява, ако въздушния филтър е замърсен или не е подменен навреме. За това е добре да имате предвид, че качествения въздушен филтър и редовната му смяна, удължава живота на дебитомера във вашия автомобил. Установяването на повреда може да стане само и единствено в сервиз, чрез прилагане на компютърна диагностика. Обикновено за дебитомер се отчитат серия от грешки, които след изтриване не променят неправилното функциониране на автомобила.

За да работи правилно и оптимално, вашият автомобил трябва да има перфектно съотношение гориво-въздух. Когато той бъде нарушен, компютърът на автомобила не може да изчисли съотношението гориво към въздух, което води до лошо функциониране на двигателя. По тази причина не е добре да отлагате смяна на дебитомер, ако доказано той не функционира правилно. 

 

Увеличаването на стойностите на оригиналното оборудване гарантира нарастващото търсене на замени

Съвременните превозни средства се оборудват с все повече електронни компоненти. Това увеличава броя на сензорите, използвани за записване на широк спектър от параметри в автомобила. Приложенията на сензорите са почти безгранични и непрекъснато се разширяват. Днешните шофьори вече не искат да се справят без предимствата, които осигуряват тези системи, които включват подобрения в ефективността на разходите, безопасността, удобството и производителността. Всъщност днес почти няма превозни средства без сензори на пътя.

Изчерпателна гама, впечатляващо качество

Разчитайте на OEM качество на обширната гама от сензори от Bosch - водещият световен производител на сензори. Всички сензори на Bosch са прецизно настроени към конкретния модел автомобил и са лесни за смяна. С над 2 000 различни продукта, Bosch доставя всички важни видове сензори - за приложения, вариращи от управлението на двигателя, чак до пасивната безопасност. Сензорите, доставени от Bosch, включват ламбда-сензори, измерватели на въздушна маса, сензори за налягане, температурни сензори, сензори за чукване, сензори за скоростта на двигателя и много други.

Измерватели на въздушна маса с горещ филм: Оптимална производителност и ниски нива на вредни емисии

Измервателите на въздушна маса с горещ филм измерват действителния въздушен поток в двигателя много бързо и точно, за да позволят да се поддържа определеното съотношение въздух / гориво. Това гарантира оптимално изгаряне на двигателя, което има двойните предимства от ниските нива на вредни емисии, съчетани с подобрена производителност.

Специфични ползи за вас и вашите клиенти:

 • Измервателите на въздушна маса с горещ филм Bosch са оригинални резервни части, точно съобразени с конкретния тип двигател
 • Всички резервни части предлагат оригинално качество на оборудването
 • За ремонти в съответствие с текущата стойност, Bosch доставя и измервателни уреди за гореща филмова маса на въздуха като продукти за обмен

ИНСТРУКЦИИ ЗА МОНТАЖ

ПРЕПОРЪКА

Внимание: моля, вижте ръководството за превозното средство за специфичните сервизни процедури за тази част. Ако нямате ръководство за обслужване или нямате необходимите умения за инсталиране на тази част, препоръчваме ви да се обадите на квалифициран техник. Моля, прочетете и следвайте внимателно всички инструкции и обърнете внимание на всички предупреждения и предупреждения в ръководството за автомобила.

ПРЕПОРЪКА ЗА БЕЗОПАСНОСТ

Препоръчва се да се носят предпазни средства: очила, ръкавици и др.

 • 1. Изключете двигателя.
 • 2. Извадете ключа за запалване.
 • 3. Изчакайте 5 минути, за да се гарантира пълно изключване на електронния блок за управление.
 • 4. Отворете капака.
 • 5. Намерете измервателния уред за измерване на въздушната маса в отделението за двигателя близо до въздушния филтър.
 • 6. Изключете електрическия конектор на измервателя на въздушната маса.
 • 7. Определете посоката на въздушния поток на измервателя на въздушната маса.
 • 8. Разхлабете скобите.
 • 9. Извадете стария измервател на въздушната маса.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ

Прегледайте извадения измервател на въздушната маса за следи от масло или мръсотия. В случай на съмнение се свържете с вашия местен специалист. Внимание, не докосвайте сензорната клетка на новия измервателен уред за въздушна маса.

 • 1. Извадете капачките преди монтажа.
 • 2. Инсталирайте новия измервателен уред за въздушна маса и спазвайте посоката на въздушния поток.
 • 3. Монтирайте затягащата скоба.
 • 4. Включете електрическия конектор на новия измервателен уред за въздушна маса.
 • 5. Свържете диагностичните инструменти и премахнете кодовете за неизправности, свързани с измервателя на въздушната маса.

Приложение

За да се спазят ограниченията за изпускане на превозни средства, изисквани от закона, е необходимо да се поддържа определено съотношение въздух / гориво точно. Това изисква сензори, които прецизно регистрират действителния въздушен поток и извеждат съответния електрически сигнал към отворената и затворена електроника за управление.

Дизайн

Микромеханичният сензорен елемент е разположен в прохода на сензора за приставки. Този щепселен датчик е подходящ за включване във въздушния филтър или с помощта на измервателна тръба на Вентури в пасивите за всмукване на въздух. Налични са различни размери венури за измерване, в зависимост от въздушния поток. Микромеханичната измервателна система използва хибридна верига и чрез оценяване на измервателните данни може да открие кога възвръщащият поток поема пулсация на въздушния поток.

Принцип на работа

Нагретият сензорен елемент във въздушния манометър разсейва топлината към постъпващия въздух. Колкото по-голям е въздушният поток, толкова повече топлина се разсейва. Получената различна температура е мярка за въздушната маса, която тече покрай сензора. Електронната хибридна верига оценява тези измервателни данни, така че количеството въздушен поток може да бъде измерено прецизно и неговото направление на потока. Само част от потока въздух-маса се регистрира от сензорния елемент. Общата маса на въздуха, преминаваща през измервателната тръба, се определя чрез калибриране, познава определението на характеристичната крива.

Функция:

Един измервател на въздушна маса регистрира масата на въздуха, който се вкарва в двигателя, и го превръща в електрически сигнал, който се изпраща към ECU на двигателя. След това ECU използва този вход, заедно с входовете от други сензори, за да изчисли количеството гориво, което трябва да се смеси с входящия въздух, за да се осигури ефективна работа на двигателя. Измервателят на въздушна маса с ниско качество ще предостави компрометирани данни на ECU, водещи до неправилна смес въздух / гориво на всички нива на зареждане на двигателя; влияещи на мощността, управляемостта и емисиите от гориво. Бош е водещият в света доставчик на сензорни технологии за автомобилния сектор. Технологията за измерване на въздушна маса на Bosch непрекъснато се развива и сега най-новите HFM 7 и 8 устройства използват цифрово управление. Някои от термините, използвани за този компонент, включват датчик за маса на въздуха - измервател на въздушната маса - сензор MAF - HFM - сензор за въздушен поток - уред за измерване на въздушния поток

Елементи на сензора

 • Използва най-новите филмови технологии за измерване на въздушния поток
 • Измервателите на масата на горещия филм на Bosch (HFM) използват високо специализирана, миниатюризирана и уникална технология за хибридни вериги

Bosch специално калибрира сензорния елемент и корпуса като цялостно сглобена единица, за да осигури пълна функционална точност. Този процес на калибриране е достъпен само за оригинален OE продукт. Bosch доставя цялостни сглобки на следпродажбения пазар, за да гарантира поддържането на допустимите отклонения при производството на автомобили.

Защо трябва да се монтират цялостни сглобки?

 • Функционална точност се постига чрез калибрация на сензорния елемент към корпуса по време на производството
 • След като елементът бъде отстранен или променен калибрирането е компрометирано
 • Винтовете, които са видими за подправяне, са за предотвратяване на разглобяване

За да се гарантира, че двигателят получава необходимото количество гориво за всички работни условия, компютърът за управление на двигателя, известен като модул за управление на двигателя (ECM) или модул за управление на мощността (PCM), трябва да знае колко въздух навлиза в двигателя. Потокът на въздуха се определя по един от двата начина: чрез изчисляване въз основа на входа от сензорите в система за плътност на скоростта или чрез директно измерване. Наред с входа, показващ количеството въздушен поток, ECM / PCM използва вход от други сензори и вътрешно програмиране, за да установи подходящата ширина на импулса на инжектора за гориво (инжектор навреме).

Сензорът за абсолютно налягане на колектора (МАП) е основният сензор в система за плътност на скоростта. МАП сензорът открива налягане и вакуум във всмукателния колектор и превръща измерването в сигнал за напрежение към ECM / PCM, указвайки натоварването на двигателя. ECM / PCM използва вход МАП, заедно с температурата на входящия въздух, скоростта на двигателя и предварително програмирани стойности за контрол на ширината на импулса на инжектора. Едно време плътността на скоростта се използва широко за измерване на гориво в електронни системи за впръскване на гориво, но почти във всички приложения е заместена чрез директно измерване. Има два типа сензори за директно измерване, сензорът за въздушен поток (VAF) и по-често срещаният сензор за масовия въздушен поток (MAF) за горещ проводник или горещ филм.

Сензорът VAF, наричан понякога VAF-метър, се подава във всмукателния канал между въздушния филтър и тялото на дросела. Състои се от пружинно заредена врата вътре в корпус, като вратата е прикрепена към потенциометър. Вратата се отваря пропорционално на количеството въздух, влизащ в корпуса на сензора. Когато вратата се отвори, тя понижава съпротивлението на сензора, което увеличава сигнала за напрежение към ECM / PCM. MAF сензорът има фиксирана температура нагрята тел или решетка от фолио (горещ филм), разположена в потока на входящия въздух. Въздушният поток охлажда телта / филма, а сигналът към ECM / PCM се основава на количеството ток, необходимо за поддържане на температурата на нагрятия проводник / филм. ECM / PCM следи промяната в тока, която е пропорционална на количеството въздушен поток. MAF сензор може да бъде монтиран във всмукателния канал между въздушния филтър и тялото на дросела с горещата жица в канала, или горещият проводник / филмът може да бъде затворен в корпуса на сензора, който е водопроводен във всмукателния канал.

Неизправният сензор на МАФ може да бъде показан от колебание при ускорение, спиране и смес въздух / гориво, която е твърде богата или твърде постна. Неправилното съотношение въздух / гориво може да бъде причинено от мръсна или замърсена гореща жица, която не може да сигнализира точно въздушния поток. Мръсотията също може да засегне вратата на метър VAF, причинявайки й да се залепи. Ако сензорът на МАФ е дефектен, в ECM / PCM може да бъде зададен код за диагностика на неизправности (DTC) и на панела с инструменти CHECK ENGINE може да светне. Ако системата за всмукване на въздух е компрометирана във всяка точка между VAF или MAF сензора и горивните камери, въздухът, незасегнат от сензора, може да влезе в двигателя. Това би създало постно състояние, защото няма да има достатъчно гориво, което да се смеси в правилното съотношение с допълнителния въздух. При диагностициране на VAF сензор или MAF сензор системата за всмукване на въздух трябва да бъде внимателно проверена за течове на въздух и вакуум.

Независимо какво превозно средство работите или типа проблеми със сензора VAF или сензора за MAF, които имате, ние имаме заместващите компоненти, за да възстановим правилната работа, икономия на гориво и емисии. Ние предлагаме компоненти, които са произведени по оригинални спецификации на оборудването, така че когато ремонтът приключи, можете да разчитате на експлоатационните характеристики и работата на емисионната система, която вашето превозно средство е проектирано. В допълнение към описаните по-горе компоненти, ние също предлагаме MAF сензорни релета, конектори, уплътнения и адаптери, сензори за температура на въздушното зареждане, конектори за сензор за температура на въздушното зареждане и други.Прочети повече

Продукти

 • NGK 96277 Дебитомер
  Дебитомер NGK 96277 NGK Дебитомер NGK 96277
  Продукт: Дебитомер
  Марка: NGK
  Парт номер: 96277
  дължина [mm]: 97
  тип на корпуса: с корпус
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без интегриран сензор за температура на въздуха
  входящ отвор-? [mm]: 70
  изходен отвор-? [mm]: 70
  175 лв. цена с ДДС
 • DELPHI AF10303-12B1 Дебитомер
  Дебитомер DELPHI AF10303-12B1 DELPHI Дебитомер DELPHI AF10303-12B1
  Продукт: Дебитомер
  Марка: DELPHI
  Парт номер: AF10303-12B1
  електронапрежение [V]: 12
  допълващ артикул /допълваща информация: с всмукателна тръба
  брой на полюсите: 4
  цвят на корпуса: черен
  изпълнение на щекера: Мъжки
  Брой заети контакти: 4
  228 лв. цена с ДДС
 • AUTLOG LM1022 Дебитомер
  Дебитомер AUTLOG LM1022 AUTLOG Дебитомер AUTLOG LM1022
  Продукт: Дебитомер
  Марка: AUTLOG
  Парт номер: LM1022
  Тегло [kg]: 0,089
  тип на корпуса: без корпус
  69 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 0 281 006 759 дебитомер
  дебитомер BOSCH 0 281 006 759 BOSCH дебитомер BOSCH 0 281 006 759
  Продукт: дебитомер
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 0 281 006 759
  препоръчани ремонти: въздушен филтър
  206 лв. цена с ДДС
 • NTY EPP-PL-011 дебитомер
  дебитомер NTY EPP-PL-011 NTY дебитомер NTY EPP-PL-011
  Продукт: дебитомер
  Марка: NTY
  Парт номер: EPP-PL-011
  тип на корпуса: с корпус
  нетно тегло [g]: 185
  78 лв. цена с ДДС
 • NTY EPP-BM-013 Дебитомер
  Дебитомер NTY EPP-BM-013 NTY Дебитомер NTY EPP-BM-013
  Продукт: Дебитомер
  Марка: NTY
  Парт номер: EPP-BM-013
  тип на корпуса: без корпус
  доп. артикул/доп. инфо. 2: с вграден датчик за температура на въздуха
  производствен номер: EPP-BM-013
  нетно тегло [g]: 40
  94 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 0 986 280 210 дебитомер
  дебитомер BOSCH 0 986 280 210 BOSCH дебитомер BOSCH 0 986 280 210
  Продукт: дебитомер
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 0 986 280 210
  рециклирана част:
  препоръчани ремонти: въздушен филтър
  273 лв. цена с ДДС
 • HOFFER 7516049 дебитомер
  дебитомер HOFFER 7516049 HOFFER дебитомер HOFFER 7516049
  Продукт: дебитомер
  Марка: HOFFER
  Парт номер: 7516049
  за OE-номер: 037906461BX
  брой на полюсите: 3
  321 лв. цена с ДДС
 • DEPO-LORO 120-08-090 дебитомер
  дебитомер DEPO-LORO 120-08-090 DEPO-LORO дебитомер DEPO-LORO 120-08-090
  Продукт: дебитомер
  Марка: DEPO-LORO
  Парт номер: 120-08-090
  номер на компонента: 120-08-090
  95 лв. цена с ДДС
 • ESEN SKV 07SKV115 дебитомер
  дебитомер ESEN SKV 07SKV115 ESEN SKV дебитомер ESEN SKV 07SKV115
  Продукт: дебитомер
  Марка: ESEN SKV
  Парт номер: 07SKV115
  електронапрежение [V]: 12
  Тегло [kg]: 0,30
  вид на експлоатация: електрически
  тип на корпуса: с корпус
  брой на полюсите: 4
  174 лв. цена с ДДС
 • PIERBURG 7.22684.10.0 дебитомер
  дебитомер PIERBURG 7.22684.10.0 PIERBURG дебитомер PIERBURG 7.22684.10.0
  Продукт: дебитомер
  Марка: PIERBURG
  Парт номер: 7.22684.10.0
  електронапрежение [V]: 12
  вид на експлоатация: електрически
  технически информационен номер: SI 0104
  163 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 0 928 400 529 дебитомер
  дебитомер BOSCH 0 928 400 529 BOSCH дебитомер BOSCH 0 928 400 529
  Продукт: дебитомер
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 0 928 400 529
  препоръчани ремонти: въздушен филтър
  341 лв. цена с ДДС
 • KAMOKA 18003 дебитомер
  дебитомер KAMOKA 18003 KAMOKA дебитомер KAMOKA 18003
  Продукт: дебитомер
  Марка: KAMOKA
  Парт номер: 18003
  за OE-номер: 525428
  брой контакти: 5
  110 лв. цена с ДДС
 • ENGITECH ENT300009 въздухомер-измерител на количеството на въздуха
  въздухомер-измерител на количеството на въздуха ENGITECH ENT300009 ENGITECH въздухомер-измерител на количеството на въздуха ENGITECH ENT300009
  Продукт: въздухомер-измерител на количеството на въздуха
  Марка: ENGITECH
  Парт номер: ENT300009
  98 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 0 280 218 03F дебитомер
  дебитомер BOSCH 0 280 218 03F BOSCH дебитомер BOSCH 0 280 218 03F
  Продукт: дебитомер
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 0 280 218 03F
  препоръчани ремонти: въздушен филтър
  284 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 0 986 JG1 619 дебитомер
  дебитомер BOSCH 0 986 JG1 619 BOSCH дебитомер BOSCH 0 986 JG1 619
  Продукт: дебитомер
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 0 986 JG1 619
  препоръчани ремонти: въздушен филтър
  281 лв. цена с ДДС
 • NGK 97697 въздухомер-измерител на количеството на въздуха
  въздухомер-измерител на количеството на въздуха NGK 97697 NGK въздухомер-измерител на количеството на въздуха NGK 97697
  Продукт: въздухомер-измерител на количеството на въздуха
  Марка: NGK
  Парт номер: 97697
  тип на корпуса: без корпус
  доп. артикул/доп. инфо. 2: с вграден датчик за температура на въздуха
  837 лв. цена с ДДС
 • VDO 5WK9613Z дебитомер
  дебитомер VDO 5WK9613Z VDO дебитомер VDO 5WK9613Z
  Продукт: дебитомер
  Марка: VDO
  Парт номер: 5WK9613Z
  цвят: черен
  брой на полюсите: 5
  360 лв. цена с ДДС
 • MAGNETI MARELLI 213719783019 Дебитомер
  Дебитомер MAGNETI MARELLI 213719783019 MAGNETI MARELLI Дебитомер MAGNETI MARELLI 213719783019
  Продукт: Дебитомер
  Марка: MAGNETI MARELLI
  Парт номер: 213719783019
  141 лв. цена с ДДС
 • NTY EPP-CT-010 дебитомер
  дебитомер NTY EPP-CT-010 NTY дебитомер NTY EPP-CT-010
  Продукт: дебитомер
  Марка: NTY
  Парт номер: EPP-CT-010
  тип на корпуса: с корпус
  производствен номер: EPP-CT-010
  нетно тегло [g]: 475
  94 лв. цена с ДДС
 • NTY EPP-TY-001 дебитомер
  дебитомер NTY EPP-TY-001 NTY дебитомер NTY EPP-TY-001
  Продукт: дебитомер
  Марка: NTY
  Парт номер: EPP-TY-001
  тип на корпуса: без корпус
  нетно тегло [g]: 50
  93 лв. цена с ДДС
 • HELLA 8ET 009 149-671 Дебитомер
  Дебитомер HELLA 8ET 009 149-671 HELLA Дебитомер HELLA 8ET 009 149-671
  Продукт: Дебитомер
  Марка: HELLA
  Парт номер: 8ET 009 149-671
  вид на монтаж: тръбен накрайник
  брой на полюсите: 6
  брой контакти: 6
  диаметър на присъединителна връзка на всмук. тръба [mm]: 70
  Необходим е монтаж/демонтаж от специализиран персонал!:
  199 лв. цена с ДДС
 • AUTLOG LM1004 дебитомер
  дебитомер AUTLOG LM1004 AUTLOG дебитомер AUTLOG LM1004
  Продукт: дебитомер
  Марка: AUTLOG
  Парт номер: LM1004
  Тегло [kg]: 0,24
  брой на полюсите: 5
  72 лв. цена с ДДС
 • NTY EPP-MZ-001 дебитомер
  дебитомер NTY EPP-MZ-001 NTY дебитомер NTY EPP-MZ-001
  Продукт: дебитомер
  Марка: NTY
  Парт номер: EPP-MZ-001
  тип на корпуса: без корпус
  производствен номер: EPP-MZ-001
  нетно тегло [g]: 45
  76 лв. цена с ДДС
 • NTY EPP-NS-010 дебитомер
  дебитомер NTY EPP-NS-010 NTY дебитомер NTY EPP-NS-010
  Продукт: дебитомер
  Марка: NTY
  Парт номер: EPP-NS-010
  тип на корпуса: с корпус
  нетно тегло [g]: 160
  93 лв. цена с ДДС
 • MAGNETI MARELLI 213719616019 дебитомер
  дебитомер MAGNETI MARELLI 213719616019 MAGNETI MARELLI дебитомер MAGNETI MARELLI 213719616019
  Продукт: дебитомер
  Марка: MAGNETI MARELLI
  Парт номер: 213719616019
  вид на експлоатация: електрически
  155 лв. цена с ДДС
 • HITACHI 138996 дебитомер
  дебитомер HITACHI 138996 HITACHI дебитомер HITACHI 138996
  Продукт: дебитомер
  Марка: HITACHI
  Парт номер: 138996
  185 лв. цена с ДДС
 • VDO 5WK96050Z Дебитомер
  Дебитомер VDO 5WK96050Z VDO Дебитомер VDO 5WK96050Z
  Продукт: Дебитомер
  Марка: VDO
  Парт номер: 5WK96050Z
  цвят: черен
  брой на полюсите: 3
  350 лв. цена с ДДС
 • KAMOKA 18029 дебитомер
  дебитомер KAMOKA 18029 KAMOKA дебитомер KAMOKA 18029
  Продукт: дебитомер
  Марка: KAMOKA
  Парт номер: 18029
  за OE-номер: 1209109
  за номер артикул: 558073
  брой контакти: 5
  110 лв. цена с ДДС
 • NTY EPP-AR-004 Дебитомер
  Дебитомер NTY EPP-AR-004 NTY Дебитомер NTY EPP-AR-004
  Продукт: Дебитомер
  Марка: NTY
  Парт номер: EPP-AR-004
  тип на корпуса: с корпус
  брой на полюсите: 4
  нетно тегло [g]: 475
  102 лв. цена с ДДС
 • HOFFER 7516333E дебитомер
  дебитомер HOFFER 7516333E HOFFER дебитомер HOFFER 7516333E
  Продукт: дебитомер
  Марка: HOFFER
  Парт номер: 7516333E
  версия: EQUIVALENT
  206 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 0 281 006 092 дебитомер
  дебитомер BOSCH 0 281 006 092 BOSCH дебитомер BOSCH 0 281 006 092
  Продукт: дебитомер
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 0 281 006 092
  препоръчани ремонти: въздушен филтър
  311 лв. цена с ДДС
 • HOFFER 7516166 дебитомер
  дебитомер HOFFER 7516166 HOFFER дебитомер HOFFER 7516166
  Продукт: дебитомер
  Марка: HOFFER
  Парт номер: 7516166
  допълващ артикул /допълваща информация: без тръбопровод
  доп. артикул/доп. инфо. 2: монтируем само с оригинално закрепване
  версия: PIERBURG
  479 лв. цена с ДДС

Информация

✅ Дебитомер: за всички автомобили
✅ Дебитомер марки: BOSCH, HELLA, PIERBURG, BREMI, HERTH+BUSS JAKOPARTS, QUINTON HAZELL, DENSO, VDO, DELPHI, METZGER
✅ Дебитомер по VIN: проверка по шаси за съвместимост с вашата кола
✅ Поръчай дебитомер: 0882919050 или онлайн
✅ Доставка: от днес за утре* за цялата страна
✅ Еконт Експрес: опция за преглед и наложен платеж
✅ Авточасти: AutoPower.BG

Отзиви

дайте своята оценка 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars оценка 4.8 от 211 отзива

FAQ: Често задавани въпроси

Има ли опция за преглед при поръчка на дебитомер?

Всички поръчки на дебитомер се изпращат с включена опция за преглед.

 • Всички части са чисто нови в оригиналната си опаковка.
 • За страната поръчките се доставят от фирма Еконт Експрес.
 • Всички клиенти на AutoPower.BG получават 25% отстъпка от цената за доставка.
 • Доставката до адрес на клиента или офис на Еконт Експрес е за сметка на получателя.
 • Поръчка на дебитомер се заплаща при доставка чрез наложен платеж.
 • При получаване на място от офис на AutoPower.BG в гр. София - НЕ се заплаща доставка.

Как да върна или заменя дебитомер?

Всяка поръчка за дебитомер може да бъде върната или заменена в срок от 14 дни.

 • За целта, поръчката за дебитомер не трябва да е употребявана или монтирана.
 • Със запазен търговски вид с опаковката, кутията или пликът, в който е получена.
 • В случай, че тези условия не са спазени, AutoPower.BG си запазва правото да не приеме връщане на поръчката за дебитомер.
 • При връщане на поръчката, клиентът има право да поиска възстановяване на сумата или замяна на стоката.
 • Поръчката се изпраща обратно от клиента до офис Еконт "Сухата река", гр. София или се връща на място в наш офис.

Как и кога ще получа поръчката на дебитомер?

Поръчки за дебитомер направени до 14:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден.

 • Доставят се на клиента на следващия работен ден от фирма Еконт Експрес.
 • Поръчки на дебитомер направени в почивни дни се изпращат на първия работен ден.
 • За да вземете поръчка от офис на AutoPower.BG, предварително трябва да я заявите по телефона, онлайн чат или през интернет страницата.
 • Заявените части за закупуване от наш офис могат да се взимат след 16:00ч., като предварително трябва да са потвърдени от наш оператор.

ТОП производители

star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
veenci nenkov
veenci nenkov
30 March 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Todor Dondukov
Todor Dondukov
29 March 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Сашо Делчев
Сашо Делчев
29 March 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Atanas Branzalov
Atanas Branzalov
29 March 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Krasimir
Krasimir
29 March 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Десант-Плевен ЕООД
Десант-Плевен ЕООД
29 March 2023