Пазарувай с до -23% намаление

Дебитомер за кола на ниска цена - онлайн магазин

Дебитомер
Пазарувай онлайн 24/7

Дебитомер - Bosch, VDO, Huco, Hella, Pierburg, Denso

Устройство и начин на работа

В последните години все повече се говори за намаляване на вредните емисии на CO2 и в тази връзка дебитомерът на автомобила придобива все по-голямо значение за осигуряване на оптималното съотношение въздух-гориво. Най-често дебитомерът е разположен след въздушния филтър във всмукателния колектор. Неговата функция е да предостави данни за температурата, влажността и обема на входящия въздух. Той разполага с технология за улавяне на информация, която заедно с други важни данни за двигателя, осигурява оптималното управление на двигателя на автомобила.

Дебитомерът представлява кръгъл, пластмасов тунел, който има вграден сензор. Сензорът измерва количеството въздух, което постъпва в двигателя, като целта е да се определи специфичното количество въздушно-горивна смес. Ако дебитомера е повреден, двигателят няма да знае какво гориво да добави, а това ще доведе до проблеми като по-висок разход на гориво и липса на енергия в двигателя.

В повечето случаи дебитомерът се замърсява, ако въздушния филтър е замърсен или не е подменен навреме. За това е добре да имате предвид, че качествения въздушен филтър и редовната му смяна, удължава живота на дебитомера във вашия автомобил. Установяването на повреда може да стане само и единствено в сервиз, чрез прилагане на компютърна диагностика. Обикновено за дебитомер се отчитат серия от грешки, които след изтриване не променят неправилното функциониране на автомобила.

За да работи правилно и оптимално, вашият автомобил трябва да има перфектно съотношение гориво-въздух. Когато той бъде нарушен, компютърът на автомобила не може да изчисли съотношението гориво към въздух, което води до лошо функциониране на двигателя. По тази причина не е добре да отлагате смяна на дебитомер, ако доказано той не функционира правилно. 

 

Увеличаването на стойностите на оригиналното оборудване гарантира нарастващото търсене на замени

Съвременните превозни средства се оборудват с все повече електронни компоненти. Това увеличава броя на сензорите, използвани за записване на широк спектър от параметри в автомобила. Приложенията на сензорите са почти безгранични и непрекъснато се разширяват. Днешните шофьори вече не искат да се справят без предимствата, които осигуряват тези системи, които включват подобрения в ефективността на разходите, безопасността, удобството и производителността. Всъщност днес почти няма превозни средства без сензори на пътя.

Изчерпателна гама, впечатляващо качество

Разчитайте на OEM качество на обширната гама от сензори от Bosch - водещият световен производител на сензори. Всички сензори на Bosch са прецизно настроени към конкретния модел автомобил и са лесни за смяна. С над 2 000 различни продукта, Bosch доставя всички важни видове сензори - за приложения, вариращи от управлението на двигателя, чак до пасивната безопасност. Сензорите, доставени от Bosch, включват ламбда-сензори, измерватели на въздушна маса, сензори за налягане, температурни сензори, сензори за чукване, сензори за скоростта на двигателя и много други.

Измерватели на въздушна маса с горещ филм: Оптимална производителност и ниски нива на вредни емисии

Измервателите на въздушна маса с горещ филм измерват действителния въздушен поток в двигателя много бързо и точно, за да позволят да се поддържа определеното съотношение въздух / гориво. Това гарантира оптимално изгаряне на двигателя, което има двойните предимства от ниските нива на вредни емисии, съчетани с подобрена производителност.

Специфични ползи за вас и вашите клиенти:

 • Измервателите на въздушна маса с горещ филм Bosch са оригинални резервни части, точно съобразени с конкретния тип двигател
 • Всички резервни части предлагат оригинално качество на оборудването
 • За ремонти в съответствие с текущата стойност, Bosch доставя и измервателни уреди за гореща филмова маса на въздуха като продукти за обмен

ИНСТРУКЦИИ ЗА МОНТАЖ

ПРЕПОРЪКА

Внимание: моля, вижте ръководството за превозното средство за специфичните сервизни процедури за тази част. Ако нямате ръководство за обслужване или нямате необходимите умения за инсталиране на тази част, препоръчваме ви да се обадите на квалифициран техник. Моля, прочетете и следвайте внимателно всички инструкции и обърнете внимание на всички предупреждения и предупреждения в ръководството за автомобила.

ПРЕПОРЪКА ЗА БЕЗОПАСНОСТ

Препоръчва се да се носят предпазни средства: очила, ръкавици и др.

 • 1. Изключете двигателя.
 • 2. Извадете ключа за запалване.
 • 3. Изчакайте 5 минути, за да се гарантира пълно изключване на електронния блок за управление.
 • 4. Отворете капака.
 • 5. Намерете измервателния уред за измерване на въздушната маса в отделението за двигателя близо до въздушния филтър.
 • 6. Изключете електрическия конектор на измервателя на въздушната маса.
 • 7. Определете посоката на въздушния поток на измервателя на въздушната маса.
 • 8. Разхлабете скобите.
 • 9. Извадете стария измервател на въздушната маса.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ

Прегледайте извадения измервател на въздушната маса за следи от масло или мръсотия. В случай на съмнение се свържете с вашия местен специалист. Внимание, не докосвайте сензорната клетка на новия измервателен уред за въздушна маса.

 • 1. Извадете капачките преди монтажа.
 • 2. Инсталирайте новия измервателен уред за въздушна маса и спазвайте посоката на въздушния поток.
 • 3. Монтирайте затягащата скоба.
 • 4. Включете електрическия конектор на новия измервателен уред за въздушна маса.
 • 5. Свържете диагностичните инструменти и премахнете кодовете за неизправности, свързани с измервателя на въздушната маса.

Приложение

За да се спазят ограниченията за изпускане на превозни средства, изисквани от закона, е необходимо да се поддържа определено съотношение въздух / гориво точно. Това изисква сензори, които прецизно регистрират действителния въздушен поток и извеждат съответния електрически сигнал към отворената и затворена електроника за управление.

Дизайн

Микромеханичният сензорен елемент е разположен в прохода на сензора за приставки. Този щепселен датчик е подходящ за включване във въздушния филтър или с помощта на измервателна тръба на Вентури в пасивите за всмукване на въздух. Налични са различни размери венури за измерване, в зависимост от въздушния поток. Микромеханичната измервателна система използва хибридна верига и чрез оценяване на измервателните данни може да открие кога възвръщащият поток поема пулсация на въздушния поток.

Принцип на работа

Нагретият сензорен елемент във въздушния манометър разсейва топлината към постъпващия въздух. Колкото по-голям е въздушният поток, толкова повече топлина се разсейва. Получената различна температура е мярка за въздушната маса, която тече покрай сензора. Електронната хибридна верига оценява тези измервателни данни, така че количеството въздушен поток може да бъде измерено прецизно и неговото направление на потока. Само част от потока въздух-маса се регистрира от сензорния елемент. Общата маса на въздуха, преминаваща през измервателната тръба, се определя чрез калибриране, познава определението на характеристичната крива.

Функция:

Един измервател на въздушна маса регистрира масата на въздуха, който се вкарва в двигателя, и го превръща в електрически сигнал, който се изпраща към ECU на двигателя. След това ECU използва този вход, заедно с входовете от други сензори, за да изчисли количеството гориво, което трябва да се смеси с входящия въздух, за да се осигури ефективна работа на двигателя. Измервателят на въздушна маса с ниско качество ще предостави компрометирани данни на ECU, водещи до неправилна смес въздух / гориво на всички нива на зареждане на двигателя; влияещи на мощността, управляемостта и емисиите от гориво. Бош е водещият в света доставчик на сензорни технологии за автомобилния сектор. Технологията за измерване на въздушна маса на Bosch непрекъснато се развива и сега най-новите HFM 7 и 8 устройства използват цифрово управление. Някои от термините, използвани за този компонент, включват датчик за маса на въздуха - измервател на въздушната маса - сензор MAF - HFM - сензор за въздушен поток - уред за измерване на въздушния поток

Елементи на сензора

 • Използва най-новите филмови технологии за измерване на въздушния поток
 • Измервателите на масата на горещия филм на Bosch (HFM) използват високо специализирана, миниатюризирана и уникална технология за хибридни вериги

Bosch специално калибрира сензорния елемент и корпуса като цялостно сглобена единица, за да осигури пълна функционална точност. Този процес на калибриране е достъпен само за оригинален OE продукт. Bosch доставя цялостни сглобки на следпродажбения пазар, за да гарантира поддържането на допустимите отклонения при производството на автомобили.

Защо трябва да се монтират цялостни сглобки?

 • Функционална точност се постига чрез калибрация на сензорния елемент към корпуса по време на производството
 • След като елементът бъде отстранен или променен калибрирането е компрометирано
 • Винтовете, които са видими за подправяне, са за предотвратяване на разглобяване

За да се гарантира, че двигателят получава необходимото количество гориво за всички работни условия, компютърът за управление на двигателя, известен като модул за управление на двигателя (ECM) или модул за управление на мощността (PCM), трябва да знае колко въздух навлиза в двигателя. Потокът на въздуха се определя по един от двата начина: чрез изчисляване въз основа на входа от сензорите в система за плътност на скоростта или чрез директно измерване. Наред с входа, показващ количеството въздушен поток, ECM / PCM използва вход от други сензори и вътрешно програмиране, за да установи подходящата ширина на импулса на инжектора за гориво (инжектор навреме).

Сензорът за абсолютно налягане на колектора (МАП) е основният сензор в система за плътност на скоростта. МАП сензорът открива налягане и вакуум във всмукателния колектор и превръща измерването в сигнал за напрежение към ECM / PCM, указвайки натоварването на двигателя. ECM / PCM използва вход МАП, заедно с температурата на входящия въздух, скоростта на двигателя и предварително програмирани стойности за контрол на ширината на импулса на инжектора. Едно време плътността на скоростта се използва широко за измерване на гориво в електронни системи за впръскване на гориво, но почти във всички приложения е заместена чрез директно измерване. Има два типа сензори за директно измерване, сензорът за въздушен поток (VAF) и по-често срещаният сензор за масовия въздушен поток (MAF) за горещ проводник или горещ филм.

Сензорът VAF, наричан понякога VAF-метър, се подава във всмукателния канал между въздушния филтър и тялото на дросела. Състои се от пружинно заредена врата вътре в корпус, като вратата е прикрепена към потенциометър. Вратата се отваря пропорционално на количеството въздух, влизащ в корпуса на сензора. Когато вратата се отвори, тя понижава съпротивлението на сензора, което увеличава сигнала за напрежение към ECM / PCM. MAF сензорът има фиксирана температура нагрята тел или решетка от фолио (горещ филм), разположена в потока на входящия въздух. Въздушният поток охлажда телта / филма, а сигналът към ECM / PCM се основава на количеството ток, необходимо за поддържане на температурата на нагрятия проводник / филм. ECM / PCM следи промяната в тока, която е пропорционална на количеството въздушен поток. MAF сензор може да бъде монтиран във всмукателния канал между въздушния филтър и тялото на дросела с горещата жица в канала, или горещият проводник / филмът може да бъде затворен в корпуса на сензора, който е водопроводен във всмукателния канал.

Неизправният сензор на МАФ може да бъде показан от колебание при ускорение, спиране и смес въздух / гориво, която е твърде богата или твърде постна. Неправилното съотношение въздух / гориво може да бъде причинено от мръсна или замърсена гореща жица, която не може да сигнализира точно въздушния поток. Мръсотията също може да засегне вратата на метър VAF, причинявайки й да се залепи. Ако сензорът на МАФ е дефектен, в ECM / PCM може да бъде зададен код за диагностика на неизправности (DTC) и на панела с инструменти CHECK ENGINE може да светне. Ако системата за всмукване на въздух е компрометирана във всяка точка между VAF или MAF сензора и горивните камери, въздухът, незасегнат от сензора, може да влезе в двигателя. Това би създало постно състояние, защото няма да има достатъчно гориво, което да се смеси в правилното съотношение с допълнителния въздух. При диагностициране на VAF сензор или MAF сензор системата за всмукване на въздух трябва да бъде внимателно проверена за течове на въздух и вакуум.

Независимо какво превозно средство работите или типа проблеми със сензора VAF или сензора за MAF, които имате, ние имаме заместващите компоненти, за да възстановим правилната работа, икономия на гориво и емисии. Ние предлагаме компоненти, които са произведени по оригинални спецификации на оборудването, така че когато ремонтът приключи, можете да разчитате на експлоатационните характеристики и работата на емисионната система, която вашето превозно средство е проектирано. В допълнение към описаните по-горе компоненти, ние също предлагаме MAF сензорни релета, конектори, уплътнения и адаптери, сензори за температура на въздушното зареждане, конектори за сензор за температура на въздушното зареждане и други.Прочети повече

Продукти

 • HELLA 8ET 009 142-251 дебитомер
  дебитомер HELLA 8ET 009 142-251 HELLA дебитомер HELLA 8ET 009 142-251
  Продукт: дебитомер
  Марка: HELLA
  Парт номер: 8ET 009 142-251
  вид на монтаж: завинтен
  брой на щепселните контакти: 3
  брой контакти: 3
  диаметър на присъединителна връзка на всмук. тръба [mm]: 75
  Необходим е монтаж/демонтаж от специализиран персонал!:
  343 лв. цена с ДДС
 • MEAT & DORIA 86011E дебитомер
  дебитомер MEAT & DORIA 86011E MEAT & DORIA дебитомер MEAT & DORIA 86011E
  Продукт: дебитомер
  Марка: MEAT & DORIA
  Парт номер: 86011E
  качество: EQUIVALENT
  114 лв. цена с ДДС
 • PIERBURG 7.22684.18.0 Дебитомер
  Дебитомер PIERBURG 7.22684.18.0 PIERBURG Дебитомер PIERBURG 7.22684.18.0
  Продукт: Дебитомер
  Марка: PIERBURG
  Парт номер: 7.22684.18.0
  електронапрежение [V]: 12
  вид на експлоатация: електрически
  технически информационен номер: SI 0100
  151 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 32053 дебитомер
  дебитомер FEBI BILSTEIN 32053 FEBI BILSTEIN дебитомер FEBI BILSTEIN 32053
  Продукт: дебитомер
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 32053
  Тегло [kg]: 0,05
  цвят: черен
  материал: пластмаса
  брой контакти: 5
  вид на съпротивлението: сензор за количество с нажежаема жичка
  448 лв. цена с ДДС
 • ESEN SKV 07SKV124 дебитомер
  дебитомер ESEN SKV 07SKV124 ESEN SKV дебитомер ESEN SKV 07SKV124
  Продукт: дебитомер
  Марка: ESEN SKV
  Парт номер: 07SKV124
  електронапрежение [V]: 12
  Тегло [kg]: 0,26
  вид на експлоатация: електрически
  тип на корпуса: с корпус
  брой на щепселните контакти: 4
  189 лв. цена с ДДС
 • DEPO-LORO 120-08-106 дебитомер
  дебитомер DEPO-LORO 120-08-106 DEPO-LORO дебитомер DEPO-LORO 120-08-106
  Продукт: дебитомер
  Марка: DEPO-LORO
  Парт номер: 120-08-106
  номер на компонента: 120-08-106
  93 лв. цена с ДДС
 • HELLA 8ET 009 149-461 Дебитомер
  Дебитомер HELLA 8ET 009 149-461 HELLA Дебитомер HELLA 8ET 009 149-461
  Продукт: Дебитомер
  Марка: HELLA
  Парт номер: 8ET 009 149-461
  вид на монтаж: тръбен накрайник
  брой на щепселните контакти: 4
  брой контакти: 4
  диаметър на присъединителна връзка на всмук. тръба [mm]: 110
  Необходим е монтаж/демонтаж от специализиран персонал!:
  238 лв. цена с ДДС
 • MEAT & DORIA 86034 дебитомер
  дебитомер MEAT & DORIA 86034 MEAT & DORIA дебитомер MEAT & DORIA 86034
  Продукт: дебитомер
  Марка: MEAT & DORIA
  Парт номер: 86034
  брой на щепселните контакти: 4
  133 лв. цена с ДДС
 • DELPHI AF10374-12B1 Дебитомер
  Дебитомер DELPHI AF10374-12B1 DELPHI Дебитомер DELPHI AF10374-12B1
  Продукт: Дебитомер
  Марка: DELPHI
  Парт номер: AF10374-12B1
  електронапрежение [V]: 12
  брой на щепселните контакти: 4
  цвят на корпуса: черен/сребрист
  изпълнение на щекера: Мъжки
  препоръчани ремонти: въздушен филтър
  210 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 0 280 218 211 дебитомер
  дебитомер BOSCH 0 280 218 211 BOSCH дебитомер BOSCH 0 280 218 211
  Продукт: дебитомер
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 0 280 218 211
  препоръчани ремонти: въздушен филтър
  467 лв. цена с ДДС
 • DELPHI AF10296-12B1 Дебитомер
  Дебитомер DELPHI AF10296-12B1 DELPHI Дебитомер DELPHI AF10296-12B1
  Продукт: Дебитомер
  Марка: DELPHI
  Парт номер: AF10296-12B1
  електронапрежение [V]: 12
  брой на щепселните контакти: 5
  цвят на корпуса: черен
  изпълнение на щекера: Мъжки
  препоръчани ремонти: въздушен филтър
  246 лв. цена с ДДС
 • NTY EPP-BM-013 Дебитомер
  Дебитомер NTY EPP-BM-013 NTY Дебитомер NTY EPP-BM-013
  Продукт: Дебитомер
  Марка: NTY
  Парт номер: EPP-BM-013
  тип на корпуса: без корпус
  доп. артикул/доп. инфо. 2: с вграден датчик за температура на въздуха
  производствен номер: EPP-BM-013
  нетно тегло [g]: 40
  99 лв. цена с ДДС
 • ENGITECH ENT300010 дебитомер
  дебитомер ENGITECH ENT300010 ENGITECH дебитомер ENGITECH ENT300010
  Продукт: дебитомер
  Марка: ENGITECH
  Парт номер: ENT300010
  114 лв. цена с ДДС
 • PIERBURG 7.07759.09.0 Дебитомер
  Дебитомер PIERBURG 7.07759.09.0 PIERBURG Дебитомер PIERBURG 7.07759.09.0
  Продукт: Дебитомер
  Марка: PIERBURG
  Парт номер: 7.07759.09.0
  електронапрежение [V]: 12
  вид на експлоатация: електрически
  355 лв. цена с ДДС
 • DEPO-LORO 120-08-098 дебитомер
  дебитомер DEPO-LORO 120-08-098 DEPO-LORO дебитомер DEPO-LORO 120-08-098
  Продукт: дебитомер
  Марка: DEPO-LORO
  Парт номер: 120-08-098
  номер на компонента: 120-08-098
  71 лв. цена с ДДС
 • DELPHI AF10236-12B1 Дебитомер
  Дебитомер DELPHI AF10236-12B1 DELPHI Дебитомер DELPHI AF10236-12B1
  Продукт: Дебитомер
  Марка: DELPHI
  Парт номер: AF10236-12B1
  допълващ артикул /допълваща информация: с всмукателна тръба
  брой на щепселните контакти: 5
  цвят на корпуса: черен
  изпълнение на щекера: Мъжки
  Брой заети контакти: 5
  175 лв. цена с ДДС
 • TOPRAN 206 618 въздухомер-измерител на количеството на въздуха
  въздухомер-измерител на количеството на въздуха TOPRAN 206 618 TOPRAN въздухомер-измерител на количеството на въздуха TOPRAN 206 618
  Продукт: въздухомер-измерител на количеството на въздуха
  Марка: TOPRAN
  Парт номер: 206 618
  за OE-номер: 08 36 592
  за OE-номер: 93171356
  тип на корпуса: с корпус
  брой на щепселните контакти: 5
  доп. артикул/доп. инфо. 2: с вградена решетка
  нова част:
  не се изисква връщане на старата част:
  препоръчани ремонти: въздушен филтър
  материал на корпуса: пластмаса
  144 лв. цена с ДДС
 • HELLA 8ET 009 149-361 Дебитомер
  Дебитомер HELLA 8ET 009 149-361 HELLA Дебитомер HELLA 8ET 009 149-361
  Продукт: Дебитомер
  Марка: HELLA
  Парт номер: 8ET 009 149-361
  вид на монтаж: тръбен накрайник
  брой на щепселните контакти: 5
  брой контакти: 5
  диаметър на присъединителна връзка на всмук. тръба [mm]: 70
  Необходим е монтаж/демонтаж от специализиран персонал!:
  151 лв. цена с ДДС
 • MEAT & DORIA 86080E въздухомер-измерител на количеството на въздуха
  въздухомер-измерител на количеството на въздуха MEAT & DORIA 86080E MEAT & DORIA въздухомер-измерител на количеството на въздуха MEAT & DORIA 86080E
  Продукт: въздухомер-измерител на количеството на въздуха
  Марка: MEAT & DORIA
  Парт номер: 86080E
  качество: EQUIVALENT
  142 лв. цена с ДДС
 • MEAT & DORIA 25150 к-кт за ремонт на кабел, дебитомер
  к-кт за ремонт на кабел, дебитомер MEAT & DORIA 25150 MEAT & DORIA к-кт за ремонт на кабел, дебитомер MEAT & DORIA 25150
  Продукт: к-кт за ремонт на кабел, дебитомер
  Марка: MEAT & DORIA
  Парт номер: 25150
  материал: CuSn(Мед-калай)
  дължина на кабела [mm]: 250
  брой на жичките (проводници): 4
  брой на жичките (проводници): 636
  изпълнение на щекера: деформационен конектор при награване
  форма на корпуса на щекера: овален
  брой проводи: 6
  сечение на кабел [mm²]: 0,5
  Материал на кабелна изолация: силикон
  117 лв. цена с ДДС
 • NGK 96277 Дебитомер
  Дебитомер NGK 96277 NGK Дебитомер NGK 96277
  Продукт: Дебитомер
  Марка: NGK
  Парт номер: 96277
  дължина [mm]: 97
  тип на корпуса: с корпус
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без интегриран сензор за температура на въздуха
  входящ отвор-? [mm]: 70
  изходен отвор-? [mm]: 70
  191 лв. цена с ДДС
 • BREMI 30246 Дебитомер
  Дебитомер BREMI 30246 BREMI Дебитомер BREMI 30246
  Продукт: Дебитомер
  Марка: BREMI
  Парт номер: 30246
  електронапрежение [V]: 12
  тип на корпуса: без корпус
  брой на щепселните контакти: 5
  294 лв. цена с ДДС
 • MEAT & DORIA 86079E дебитомер
  дебитомер MEAT & DORIA 86079E MEAT & DORIA дебитомер MEAT & DORIA 86079E
  Продукт: дебитомер
  Марка: MEAT & DORIA
  Парт номер: 86079E
  качество: EQUIVALENT
  138 лв. цена с ДДС
 • AUTLOG LM1022 Дебитомер
  Дебитомер AUTLOG LM1022 AUTLOG Дебитомер AUTLOG LM1022
  Продукт: Дебитомер
  Марка: AUTLOG
  Парт номер: LM1022
  Тегло [kg]: 0,089
  тип на корпуса: без корпус
  69 лв. цена с ДДС
 • HELLA 8ET 358 095-111 Дебитомер
  Дебитомер HELLA 8ET 358 095-111 HELLA Дебитомер HELLA 8ET 358 095-111
  Продукт: Дебитомер
  Марка: HELLA
  Парт номер: 8ET 358 095-111
  брой на щепселните контакти: 5
  брой контакти: 5
  Необходим е монтаж/демонтаж от специализиран персонал!:
  125 лв. цена с ДДС
 • JAPKO 02201 дебитомер
  дебитомер JAPKO 02201 JAPKO дебитомер JAPKO 02201
  Продукт: дебитомер
  Марка: JAPKO
  Парт номер: 02201
  160 лв. цена с ДДС
 • BREMI 30026 дебитомер
  дебитомер BREMI 30026 BREMI дебитомер BREMI 30026
  Продукт: дебитомер
  Марка: BREMI
  Парт номер: 30026
  електронапрежение [V]: 12
  брой на щепселните контакти: 5
  180 лв. цена с ДДС
 • NTY EPP-AU-008 дебитомер
  дебитомер NTY EPP-AU-008 NTY дебитомер NTY EPP-AU-008
  Продукт: дебитомер
  Марка: NTY
  Парт номер: EPP-AU-008
  препоръчани ремонти: въздушен филтър
  нетно тегло [g]: 235
  98 лв. цена с ДДС
 • PIERBURG 7.07759.58.0 дебитомер
  дебитомер PIERBURG 7.07759.58.0 PIERBURG дебитомер PIERBURG 7.07759.58.0
  Продукт: дебитомер
  Марка: PIERBURG
  Парт номер: 7.07759.58.0
  електронапрежение [V]: 12
  вид на експлоатация: електрически
  197 лв. цена с ДДС
 • MAGNETI MARELLI 213719623019 Дебитомер
  Дебитомер MAGNETI MARELLI 213719623019 MAGNETI MARELLI Дебитомер MAGNETI MARELLI 213719623019
  Продукт: Дебитомер
  Марка: MAGNETI MARELLI
  Парт номер: 213719623019
  вид на експлоатация: електрически
  256 лв. цена с ДДС

Информация

✅ Дебитомер: за всички автомобили
✅ Дебитомер марки: BOSCH, HELLA, PIERBURG, BREMI, HERTH+BUSS JAKOPARTS, QUINTON HAZELL, DENSO, VDO, DELPHI, METZGER
✅ Дебитомер по VIN: проверка по шаси за съвместимост с вашата кола
✅ Поръчай дебитомер: 0882919050 или онлайн
✅ Доставка: от днес за утре* за цялата страна
✅ Еконт Експрес: опция за преглед и наложен платеж
✅ Авточасти: AutoPower.BG

Отзиви

дайте своята оценка 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars оценка 4.8 от 211 отзива

FAQ: Често задавани въпроси

Има ли опция за преглед при поръчка на дебитомер?

Всички поръчки на дебитомер се изпращат с включена опция за преглед.

 • Всички части са чисто нови в оригиналната си опаковка.
 • За страната поръчките се доставят от фирма Еконт Експрес.
 • Всички клиенти на AutoPower.BG получават 25% отстъпка от цената за доставка.
 • Доставката до адрес на клиента или офис на Еконт Експрес е за сметка на получателя.
 • Поръчка на дебитомер се заплаща при доставка чрез наложен платеж.
 • При получаване на място от офис на AutoPower.BG в гр. София - НЕ се заплаща доставка.

Как да върна или заменя дебитомер?

Всяка поръчка за дебитомер може да бъде върната или заменена в срок от 14 дни.

 • За целта, поръчката за дебитомер не трябва да е употребявана или монтирана.
 • Със запазен търговски вид с опаковката, кутията или пликът, в който е получена.
 • В случай, че тези условия не са спазени, AutoPower.BG си запазва правото да не приеме връщане на поръчката за дебитомер.
 • При връщане на поръчката, клиентът има право да поиска възстановяване на сумата или замяна на стоката.
 • Поръчката се изпраща обратно от клиента до офис Еконт "Сухата река", гр. София или се връща на място в наш офис.

Как и кога ще получа поръчката на дебитомер?

Поръчки за дебитомер направени до 14:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден.

 • Доставят се на клиента на следващия работен ден от фирма Еконт Експрес.
 • Поръчки на дебитомер направени в почивни дни се изпращат на първия работен ден.
 • За да вземете поръчка от офис на AutoPower.BG, предварително трябва да я заявите по телефона, онлайн чат или през интернет страницата.
 • Заявените части за закупуване от наш офис могат да се взимат след 16:00ч., като предварително трябва да са потвърдени от наш оператор.

ТОП производители

star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Trendafil Yanchev
Trendafil Yanchev
27 September 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Lachezar Iliev
Lachezar Iliev
27 September 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
hristo hristov
hristo hristov
27 September 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Kiril Stanev
Kiril Stanev
27 September 2023
star star star star star
Бързи и коректни G
Stanislav Ivanov
Stanislav Ivanov
26 September 2023
star star star star star
Бързи и точни! G
Chavdar Pashov
Chavdar Pashov
25 September 2023