Пазарувай с до -23% намаление
Часа
 • 0
 • 0
Минути
 • 0
 • 0
Секунди
 • 0
 • 0
Пазарувай с до -23% намаление

Дистрибуторна капачка за кола на ниска цена - онлайн магазин

Дистрибуторна капачка
Пазарувай онлайн 24/7

Дистрибуторна капачка - Bosch, Beru, Facet, Valeo, Blue print

Устройство и начин на работа

Дистрибуторна капачка - Bosch, Beru, Facet, Valeo, Blue print - онлайн магазин - Audi, BMW, Mercedes-Benz, VW, Opel, Renault, Peugeot, Lancia, Alfa, Fiat, Toyota, Seat, Honda, Volvo и др. Всички нови модели коли са оборудвани с електронни системи за запалване без разпределение. В най-новите системи COP (Coil on Plug) бобината е директно свързана към свеща във всеки цилиндър, а времето за запалване се контролира от компютър въз основа на вход от сензори и вътрешно програмиране. Но от първите дни на автомобила до далеч през 80-те години, изгарянето в цилиндрите на двигателя е инициирано от напрежение от една намотка, която е насочена към всяка свещ от дистрибутор и проводници на свеща и през по-голямата част от това време дистрибутора също механично контролирано време за искра с точки на прекъсване и предварително тегло. Дистрибуторната капачка съдържа редица компоненти за износване, които изискват периодична настройка или подмяна, а дефектите на дистрибутора могат да причинят пускане, трудно стартиране и лоша производителност и икономия на гориво. Независимо дали правите настройка и редовна поддръжка или искате да поправите проблем с работата на двигателя, тук ще намерите всички необходими дистрибуторски компоненти на нашите цифрови рафтове.

Типичният разпределител се състои от вал, който се върти върху втулки вътре в чугунен или алуминиев корпус. В долната част на вала е прикрепена предавка, която се задвижва от разпределителния вал. Валът на разпределителя също задвижва маслената помпа на много двигатели. Разпределителният ротор е монтиран в горната част на вала и заедно с разпределителната плоча и механизмите за задействане и задвижване е затворен в капачката на разпределителя. Капачката на разпределителя, изработена от фенолна или пластмасова, се закрепва към горната част на корпуса на разпределителя с щипки или винтове. Той съдържа клеми по периметъра на капачката за всеки цилиндър и клема в центъра, която свързва ротора с бобината на запалването. Повечето разпределителни капачки имат централен терминал, който се свързва към външна намотка с високо напрежение, но при някои разпределители бобината е монтирана директно към капачката. Роторът разпределя напрежението на бобината на запалването към отделните кули на цилиндъра на капачката, докато разпределителният вал се върти. Проводниците на свещта, прикрепени към кутиите на цилиндъра на разпределителната капачка, доставят напрежението към свеща във всеки цилиндър.

Токът, преминаващ през първичните намотки на бобината на запалването, създава магнитно поле. Когато този токов поток се прекъсне, сриващото се магнитно поле произвежда електрически ток във вторичните намотки, който се увеличава до 15 000 - 40 000 волта, необходими за прескачане на пролуката между електродите на свеща и запалване на сместа въздух / гориво в цилиндрите. Токовият поток се прекъсва от задействащия механизъм в разпределителя - механични прекъсвачи или електронни компоненти. В механичната система гърбица на разпределителния вал има лобове, които съответстват на броя на цилиндрите. Точките на прекъсвача, наричани още контактна група, са монтирани към плоча, съседна на гърбицата. Върху гърбицата се движи триещ се блок върху ръката на точката, като лобовете отварят точките. Когато точките са затворени, токът тече и магнитното поле се натрупва в намотката - това е времето на задържане. Когато отворите на гърбиците отворят точките, магнитното поле се срива и напрежението се изпраща към свещите. Кондензатор, наречен кондензатор, е включен във веригата за намаляване на дъгата и изгарянето на контактите.

Въпреки че е намален от кондензатора, по време на работа на двигателя все още има някои дъги в точките, което причинява ерозия на контактите, и съчетано с триене на блок износване, това променя празнината, престоя и времето, като се отразява неблагоприятно върху работата и емисиите. За да елиминират честото регулиране и подмяна, изисквани от прекъсвачи, производителите на превозни средства започват да преминават към електронни задействащи механизми в края на 60-те и началото на 70-те години. Електронното управление предлага няколко предимства; няма механични части за износване и може да се осигури повече напрежение на свещите за по-ефективна работа на двигателя. На мястото на гърбицата на разпределителния вал електронните разпределители разполагат с отклоняващ механизъм със зъби, които съответстват на броя на цилиндрите, а вместо точки на прекъсване на разпределителната плоча се монтира магнитен превключвател или превключвател за ефект на Хол. Докато разпределителят се върти и reluctor преминава на пикапа или сензора, сигнал се изпраща към модул за запалване, който съдържа транзистор, който се затваря и отваря първичната верига, за да създаде и свие магнитното поле и да произведе напрежението, изпратено към свещите.

Необходимо е време за пълното запалване на сместа в цилиндрите, така че свещите обикновено са предназначени да изстрелят няколко градуса BTDC (преди топ мъртъв център) на силовия ход, така че пълната сила на горене може да се приложи към буталата. Това се нарича начален момент. С увеличаването на оборотите обаче свещите трябва да се запалват още по-рано. За да напреднат разпределителните механизми разполагат с центробежен механизъм за напред, състоящ се от тежести и пружини. С увеличаването на скоростта на двигателя и разпределителния вал се върти по-бързо, центробежната сила изтласква тежестите навън, което от своя страна премества разпределителната гърбица, за да промени времето. Пружините контролират скоростта на аванса. В началото на 50-те години на миналия век производителите на превозни средства започват да инсталират механизми за предварително вакуум. Предварително вакуумът напредва времето за работа по време на експлоатационни условия на превозното средство, като круиз по магистрала, когато натоварването на двигателя е леко и вакуумът е голям, за да се увеличи ефективността на двигателя. Вакуумният контейнер е монтиран към корпуса на разпределителя и съдържа диафрагма, която е прикрепена към разпределителната плоча. Вакуумът на двигателя се дърпа върху диафрагмата и плочата, за да се ускори времето. В крайна сметка напредването на искрата също се контролира по електронен път при запалването на дистрибутора.

Наред с точките на прекъсвача и кондензатора, капачката на разпределителя и ротора също се считат за износващи се елементи, които трябва периодично да се сменят. Проверете клемите на капачката и ротора за наличие на корозия, ерозия, проследяване на въглерод и пукнатини. Напрежението трябва да прескочи пролуката между върха на ротора и клемите на разпределителния цилиндър, а това са обичайни зони на износване. Въпреки че електронните механизми за задействане са много по-надеждни от точките на прекъсвача, разпределителните валове и втулките могат да се износват, което води до прекомерна игра и неправилна празнина между зъбите на редуктора и пикапа или сензора. Вакуумните авансови мембрани могат да се провалят, а центробежните механизми за предварително активиране могат да станат лепкави и неподвижни, което води до недостатъчен аванс, лоша производителност и прегряване, а центробежните авансови пружини могат да се счупят, причинявайки прекалено много аванс твърде рано и пингиране.

Независимо за това какво превозно средство работите или дали имате механични прекъсвачи или електронно запалване, ние имаме резервни дистрибутори и свързани компоненти, необходими за възстановяване на правилната производителност, надеждност и икономия на гориво. Ние предлагаме дистрибутори и компоненти, които са произведени по оригинални спецификации на оборудването, така че когато ремонтът приключи, можете да разчитате на производителността на вашето превозно средство. В допълнение към богата селекция от пълни дистрибуторски възли, ние предлагаме и всички свързани с дистрибуторна капачка компоненти, необходими за настройка и ремонти, включително комплекти за контакт, кондензатори, капачки на дистрибутора и ротори, захранващи устройства и сензори, редуктори, вакуумни каси и много други. И ако искате по-добра производителност и надеждност с по-малко поддръжка, имаме електронни комплекти за преобразуване на запалването, които да заменят механичните прекъсвачи на повечето популярни автомобили.Прочети повече

Продукти

 • BERU EVL0851 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването BERU EVL0851 BERU палец на разпределителя на запалването BERU EVL0851
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: BERU
  Парт номер: EVL0851
  12 лв. цена с ДДС
 • BERU VK106 Капачка на дистрибутор на запалване
  Капачка на дистрибутор на запалване BERU VK106 BERU Капачка на дистрибутор на запалване BERU VK106
  Продукт: Капачка на дистрибутор на запалване
  Марка: BERU
  Парт номер: VK106
  ограничение за производител: System BOSCH
  материал: полиестер
  повърхност: лакиран отвътре
  дистрибутор на запалването/ палец: изпълнение на конектор DIN
  13 лв. цена с ДДС
 • FACET 3.8129RS палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването FACET 3.8129RS FACET палец на разпределителя на запалването FACET 3.8129RS
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: FACET
  Парт номер: 3.8129RS
  алтернативен ремонтен комплект: HT.0794
  съпротивление на ротора [Ом]: 1000
  16 лв. цена с ДДС
 • FACET 2.8093PHT дистрибуторна капачка на запалване
  дистрибуторна капачка на запалване FACET 2.8093PHT FACET дистрибуторна капачка на запалване FACET 2.8093PHT
  Продукт: дистрибуторна капачка на запалване
  Марка: FACET
  Парт номер: 2.8093PHT
  алтернативен ремонтен комплект: HT.0794
  алтернативен ремонтен комплект: HT.0788
  33 лв. цена с ДДС
 • EPS 1.330.114 капачка на дистрибутор на запалване
  капачка на дистрибутор на запалване EPS 1.330.114 EPS капачка на дистрибутор на запалване EPS 1.330.114
  Продукт: капачка на дистрибутор на запалване
  Марка: EPS
  Парт номер: 1.330.114
  50 лв. цена с ДДС
 • EPS 1.430.060 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването EPS 1.430.060 EPS палец на разпределителя на запалването EPS 1.430.060
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: EPS
  Парт номер: 1.430.060
  алтернативен ремонтен комплект: HT.0845
  алтернативен ремонтен комплект: HT.0837
  алтернативен ремонтен комплект: KR.0846
  алтернативен ремонтен комплект: KR.0837
  алтернативен ремонтен комплект: HT.0843
  алтернативен ремонтен комплект: KR.0845
  алтернативен ремонтен комплект: HT.0846
  алтернативен ремонтен комплект: KR.0843
  11 лв. цена с ДДС
 • FACET 3.8331/31 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването FACET 3.8331/31 FACET палец на разпределителя на запалването FACET 3.8331/31
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: FACET
  Парт номер: 3.8331/31
  18 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 1 987 233 012 дистрибуторна капачка на запалване
  дистрибуторна капачка на запалване BOSCH 1 987 233 012 BOSCH дистрибуторна капачка на запалване BOSCH 1 987 233 012
  Продукт: дистрибуторна капачка на запалване
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 1 987 233 012
  брой цилиндри: 4
  12 лв. цена с ДДС
 • EPS 1.206.034HVS контактен комплект, дистрибутор на запалване
  контактен комплект, дистрибутор на запалване EPS 1.206.034HVS EPS контактен комплект, дистрибутор на запалване EPS 1.206.034HVS
  Продукт: контактен комплект, дистрибутор на запалване
  Марка: EPS
  Парт номер: 1.206.034HVS
  42 лв. цена с ДДС
 • NIPPARTS J5328006 дистрибуторна капачка на запалване
  дистрибуторна капачка на запалване NIPPARTS J5328006 NIPPARTS дистрибуторна капачка на запалване NIPPARTS J5328006
  Продукт: дистрибуторна капачка на запалване
  Марка: NIPPARTS
  Парт номер: J5328006
  брой на входове/изходи: 5
  28 лв. цена с ДДС
 • TOPRAN 100 980 дистрибуторна капачка на запалване
  дистрибуторна капачка на запалване TOPRAN 100 980 TOPRAN дистрибуторна капачка на запалване TOPRAN 100 980
  Продукт: дистрибуторна капачка на запалване
  Марка: TOPRAN
  Парт номер: 100 980
  ограничение за производител: BOSCH
  доп. артикул/доп. инфо. 2: с капак
  14 лв. цена с ДДС
 • TOPRAN 101 018 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването TOPRAN 101 018 TOPRAN палец на разпределителя на запалването TOPRAN 101 018
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: TOPRAN
  Парт номер: 101 018
  за OE-номер: 12 12 222
  за OE-номер: 052 905 225C
  за OE-номер: 90008612
  ограничение за производител: BOSCH
  4 лв. цена с ДДС
 • MAGNETI MARELLI 071351702010 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването MAGNETI MARELLI 071351702010 MAGNETI MARELLI палец на разпределителя на запалването MAGNETI MARELLI 071351702010
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: MAGNETI MARELLI
  Парт номер: 071351702010
  7 лв. цена с ДДС
 • VALEO 662165 дистрибуторна капачка на запалване
  дистрибуторна капачка на запалване VALEO 662165 VALEO дистрибуторна капачка на запалване VALEO 662165
  Продукт: дистрибуторна капачка на запалване
  Марка: VALEO
  Парт номер: 662165
  ограничение за производител: DUCELLIER
  Тегло [kg]: 0,12
  35 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 1 235 522 056 дистрибуторна капачка на запалване
  дистрибуторна капачка на запалване BOSCH 1 235 522 056 BOSCH дистрибуторна капачка на запалване BOSCH 1 235 522 056
  Продукт: дистрибуторна капачка на запалване
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 1 235 522 056
  брой цилиндри: 4
  69 лв. цена с ДДС
 • BERU VK1061 капачка на дистрибутор на запалване
  капачка на дистрибутор на запалване BERU VK1061 BERU капачка на дистрибутор на запалване BERU VK1061
  Продукт: капачка на дистрибутор на запалване
  Марка: BERU
  Парт номер: VK1061
  19 лв. цена с ДДС
 • BERU EVL134 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването BERU EVL134 BERU палец на разпределителя на запалването BERU EVL134
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: BERU
  Парт номер: EVL134
  ограничение за производител: System BOSCH
  съпротивление [Ом]: 1000
  материал: полиестер
  вид на монтаж: пъхнат
  диаметър входящ [mm]: 10,2
  13 лв. цена с ДДС
 • METZGER 0881014 дистрибуторна капачка на запалване
  дистрибуторна капачка на запалване METZGER 0881014 METZGER дистрибуторна капачка на запалване METZGER 0881014
  Продукт: дистрибуторна капачка на запалване
  Марка: METZGER
  Парт номер: 0881014
  ограничение за производител: Mitsubishi
  26 лв. цена с ДДС
 • BLUE PRINT ADT31432 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването BLUE PRINT ADT31432 BLUE PRINT палец на разпределителя на запалването BLUE PRINT ADT31432
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: BLUE PRINT
  Парт номер: ADT31432
  за OE-номер: 19102-26150
  Тегло [kg]: 0,0205
  5 лв. цена с ДДС
 • ASHIKA 121-08-802 капачка на дистрибутор на запалване
  капачка на дистрибутор на запалване ASHIKA 121-08-802 ASHIKA капачка на дистрибутор на запалване ASHIKA 121-08-802
  Продукт: капачка на дистрибутор на запалване
  Марка: ASHIKA
  Парт номер: 121-08-802
  брой на жичките (проводници): 4
  диаметър на корпуса [mm]: 69
  14 лв. цена с ДДС
 • BLUE PRINT ADN11429 Дистрибуторна капачка на запалване
  Дистрибуторна капачка на запалване BLUE PRINT ADN11429 BLUE PRINT Дистрибуторна капачка на запалване BLUE PRINT ADN11429
  Продукт: Дистрибуторна капачка на запалване
  Марка: BLUE PRINT
  Парт номер: ADN11429
  за OE-номер: 22162-78A10
  Тегло [kg]: 0,115
  26 лв. цена с ДДС
 • MAXGEAR 31-0200 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването MAXGEAR 31-0200 MAXGEAR палец на разпределителя на запалването MAXGEAR 31-0200
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: MAXGEAR
  Парт номер: 31-0200
  ограничение за производител: BOSCH
  съпротивление [Ом]: 1000
  защитен от смущения:
  23 лв. цена с ДДС
 • MAXGEAR 31-0100 дистрибуторна капачка на запалване
  дистрибуторна капачка на запалване MAXGEAR 31-0100 MAXGEAR дистрибуторна капачка на запалване MAXGEAR 31-0100
  Продукт: дистрибуторна капачка на запалване
  Марка: MAXGEAR
  Парт номер: 31-0100
  вид на монтаж: бърза връзка
  дистрибутор на запалването/ палец: екраниран
  доп. артикул/доп. инфо. 2: с винтове
  86 лв. цена с ДДС
 • BLUE PRINT ADM514317 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването BLUE PRINT ADM514317 BLUE PRINT палец на разпределителя на запалването BLUE PRINT ADM514317
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: BLUE PRINT
  Парт номер: ADM514317
  за OE-номер: FS90-18-V05
  Тегло [kg]: 0,0501
  20 лв. цена с ДДС
 • BLUE PRINT ADN114227 дистрибуторна капачка на запалване
  дистрибуторна капачка на запалване BLUE PRINT ADN114227 BLUE PRINT дистрибуторна капачка на запалване BLUE PRINT ADN114227
  Продукт: дистрибуторна капачка на запалване
  Марка: BLUE PRINT
  Парт номер: ADN114227
  за OE-номер: 22162-0M300
  Тегло [kg]: 0,1403
  45 лв. цена с ДДС
 • METZGER 0881016 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването METZGER 0881016 METZGER палец на разпределителя на запалването METZGER 0881016
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: METZGER
  Парт номер: 0881016
  ограничение за производител: Ducellier
  6 лв. цена с ДДС
 • MAXGEAR 31-0207 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването MAXGEAR 31-0207 MAXGEAR палец на разпределителя на запалването MAXGEAR 31-0207
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: MAXGEAR
  Парт номер: 31-0207
  ограничение за производител: System BOSCH
  ограничение за производител: BOSCH
  съпротивление [Ом]: 1000
  защитен от смущения:
  9 лв. цена с ДДС
 • MAXGEAR 31-0110 капачка на дистрибутор на запалване
  капачка на дистрибутор на запалване MAXGEAR 31-0110 MAXGEAR капачка на дистрибутор на запалване MAXGEAR 31-0110
  Продукт: капачка на дистрибутор на запалване
  Марка: MAXGEAR
  Парт номер: 31-0110
  вид на монтаж: бърза връзка
  23 лв. цена с ДДС
 • BREMI 6630 дистрибуторна капачка на запалване
  дистрибуторна капачка на запалване BREMI 6630 BREMI дистрибуторна капачка на запалване BREMI 6630
  Продукт: дистрибуторна капачка на запалване
  Марка: BREMI
  Парт номер: 6630
  ограничение за производител: System MARELLI
  материал: полиестер
  вид на монтаж: бърза връзка
  15 лв. цена с ДДС
 • FACET 2.7530/36PHT дистрибуторна капачка на запалване
  дистрибуторна капачка на запалване FACET 2.7530/36PHT FACET дистрибуторна капачка на запалване FACET 2.7530/36PHT
  Продукт: дистрибуторна капачка на запалване
  Марка: FACET
  Парт номер: 2.7530/36PHT
  43 лв. цена с ДДС
 • VEMO V10-70-0035 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването VEMO V10-70-0035 VEMO палец на разпределителя на запалването VEMO V10-70-0035
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: VEMO
  Парт номер: V10-70-0035
  ограничение за производител: DUCELLIER
  Тегло [kg]: 0,03
  8 лв. цена с ДДС
 • VEMO V10-70-0027 дистрибуторна капачка на запалване
  дистрибуторна капачка на запалване VEMO V10-70-0027 VEMO дистрибуторна капачка на запалване VEMO V10-70-0027
  Продукт: дистрибуторна капачка на запалване
  Марка: VEMO
  Парт номер: V10-70-0027
  Тегло [kg]: 0,0967
  материал: ПБТ (полибутилентерефталат) термопластична пластмаса
  дистрибутор на запалването/ палец: тип на връзка SAE
  15 лв. цена с ДДС
 • FACET 3.8247RS палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването FACET 3.8247RS FACET палец на разпределителя на запалването FACET 3.8247RS
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: FACET
  Парт номер: 3.8247RS
  алтернативен ремонтен комплект: HT.0841
  алтернативен ремонтен комплект: HT.0835
  съпротивление на ротора [Ом]: 5000
  21 лв. цена с ДДС
 • FACET 2.7658PHT дистрибуторна капачка на запалване
  дистрибуторна капачка на запалване FACET 2.7658PHT FACET дистрибуторна капачка на запалване FACET 2.7658PHT
  Продукт: дистрибуторна капачка на запалване
  Марка: FACET
  Парт номер: 2.7658PHT
  алтернативен ремонтен комплект: HT.0644
  алтернативен ремонтен комплект: HT.0642
  32 лв. цена с ДДС
 • VEMO V40-70-0001 дистрибуторна капачка на запалване
  дистрибуторна капачка на запалване VEMO V40-70-0001 VEMO дистрибуторна капачка на запалване VEMO V40-70-0001
  Продукт: дистрибуторна капачка на запалване
  Марка: VEMO
  Парт номер: V40-70-0001
  Тегло [kg]: 0,20577
  52 лв. цена с ДДС

Информация

✅ Дистрибуторна капачка: за всички автомобили
✅ Дистрибуторна капачка марки: BOSCH, VALEO, BREMI, HERTH+BUSS JAKOPARTS, QUINTON HAZELL, METZGER, MAGNETI MARELLI, JAPANPARTS, FACET, VEMO
✅ Дистрибуторна капачка по VIN: проверка по шаси за съвместимост с вашата кола
✅ Поръчай дистрибуторна капачка: 0882919050 или онлайн
✅ Доставка: от днес за утре* за цялата страна
✅ Еконт Експрес: опция за преглед и наложен платеж
✅ Авточасти: AutoPower.BG

Отзиви

дайте своята оценка 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars оценка 4.8 от 236 отзива

FAQ: Често задавани въпроси

Има ли опция за преглед при поръчка на дистрибуторна капачка?

Всички поръчки на дистрибуторна капачка се изпращат с включена опция за преглед.

 • Всички части са чисто нови в оригиналната си опаковка.
 • За страната поръчките се доставят от фирма Еконт Експрес.
 • Всички клиенти на AutoPower.BG получават 25% отстъпка от цената за доставка.
 • Доставката до адрес на клиента или офис на Еконт Експрес е за сметка на получателя.
 • Поръчка на дистрибуторна капачка се заплаща при доставка чрез наложен платеж.
 • При получаване на място от офис на AutoPower.BG в гр. София - НЕ се заплаща доставка.

Как да върна или заменя дистрибуторна капачка?

Всяка поръчка за дистрибуторна капачка може да бъде върната или заменена в срок от 14 дни.

 • За целта, поръчката за дистрибуторна капачка не трябва да е употребявана или монтирана.
 • Със запазен търговски вид с опаковката, кутията или пликът, в който е получена.
 • В случай, че тези условия не са спазени, AutoPower.BG си запазва правото да не приеме връщане на поръчката за дистрибуторна капачка.
 • При връщане на поръчката, клиентът има право да поиска възстановяване на сумата или замяна на стоката.
 • Поръчката се изпраща обратно от клиента до офис Еконт "Сухата река", гр. София или се връща на място в наш офис.

Как и кога ще получа поръчката на дистрибуторна капачка?

Поръчки за дистрибуторна капачка направени до 14:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден.

 • Доставят се на клиента на следващия работен ден от фирма Еконт Експрес.
 • Поръчки на дистрибуторна капачка направени в почивни дни се изпращат на първия работен ден.
 • За да вземете поръчка от офис на AutoPower.BG, предварително трябва да я заявите по телефона, онлайн чат или през интернет страницата.
 • Заявените части за закупуване от наш офис могат да се взимат след 16:00ч., като предварително трябва да са потвърдени от наш оператор.

ТОП производители

star star star star star
Много точни и коректни. G
Тodor Valkanov
Тodor Valkanov
30 March 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
veenci nenkov
veenci nenkov
30 March 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Todor Dondukov
Todor Dondukov
29 March 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Сашо Делчев
Сашо Делчев
29 March 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Atanas Branzalov
Atanas Branzalov
29 March 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Krasimir
Krasimir
29 March 2023