Пазарувай с до -23% намаление

Дистрибуторна капачка за кола на ниска цена - онлайн магазин

Дистрибуторна капачка
Пазарувай онлайн 24/7

Дистрибуторна капачка - Bosch, Beru, Facet, Valeo, Blue print

Устройство и начин на работа

Дистрибуторна капачка - Bosch, Beru, Facet, Valeo, Blue print - онлайн магазин - Audi, BMW, Mercedes-Benz, VW, Opel, Renault, Peugeot, Lancia, Alfa, Fiat, Toyota, Seat, Honda, Volvo и др. Всички нови модели коли са оборудвани с електронни системи за запалване без разпределение. В най-новите системи COP (Coil on Plug) бобината е директно свързана към свеща във всеки цилиндър, а времето за запалване се контролира от компютър въз основа на вход от сензори и вътрешно програмиране. Но от първите дни на автомобила до далеч през 80-те години, изгарянето в цилиндрите на двигателя е инициирано от напрежение от една намотка, която е насочена към всяка свещ от дистрибутор и проводници на свеща и през по-голямата част от това време дистрибутора също механично контролирано време за искра с точки на прекъсване и предварително тегло. Дистрибуторната капачка съдържа редица компоненти за износване, които изискват периодична настройка или подмяна, а дефектите на дистрибутора могат да причинят пускане, трудно стартиране и лоша производителност и икономия на гориво. Независимо дали правите настройка и редовна поддръжка или искате да поправите проблем с работата на двигателя, тук ще намерите всички необходими дистрибуторски компоненти на нашите цифрови рафтове.

Типичният разпределител се състои от вал, който се върти върху втулки вътре в чугунен или алуминиев корпус. В долната част на вала е прикрепена предавка, която се задвижва от разпределителния вал. Валът на разпределителя също задвижва маслената помпа на много двигатели. Разпределителният ротор е монтиран в горната част на вала и заедно с разпределителната плоча и механизмите за задействане и задвижване е затворен в капачката на разпределителя. Капачката на разпределителя, изработена от фенолна или пластмасова, се закрепва към горната част на корпуса на разпределителя с щипки или винтове. Той съдържа клеми по периметъра на капачката за всеки цилиндър и клема в центъра, която свързва ротора с бобината на запалването. Повечето разпределителни капачки имат централен терминал, който се свързва към външна намотка с високо напрежение, но при някои разпределители бобината е монтирана директно към капачката. Роторът разпределя напрежението на бобината на запалването към отделните кули на цилиндъра на капачката, докато разпределителният вал се върти. Проводниците на свещта, прикрепени към кутиите на цилиндъра на разпределителната капачка, доставят напрежението към свеща във всеки цилиндър.

Токът, преминаващ през първичните намотки на бобината на запалването, създава магнитно поле. Когато този токов поток се прекъсне, сриващото се магнитно поле произвежда електрически ток във вторичните намотки, който се увеличава до 15 000 - 40 000 волта, необходими за прескачане на пролуката между електродите на свеща и запалване на сместа въздух / гориво в цилиндрите. Токовият поток се прекъсва от задействащия механизъм в разпределителя - механични прекъсвачи или електронни компоненти. В механичната система гърбица на разпределителния вал има лобове, които съответстват на броя на цилиндрите. Точките на прекъсвача, наричани още контактна група, са монтирани към плоча, съседна на гърбицата. Върху гърбицата се движи триещ се блок върху ръката на точката, като лобовете отварят точките. Когато точките са затворени, токът тече и магнитното поле се натрупва в намотката - това е времето на задържане. Когато отворите на гърбиците отворят точките, магнитното поле се срива и напрежението се изпраща към свещите. Кондензатор, наречен кондензатор, е включен във веригата за намаляване на дъгата и изгарянето на контактите.

Въпреки че е намален от кондензатора, по време на работа на двигателя все още има някои дъги в точките, което причинява ерозия на контактите, и съчетано с триене на блок износване, това променя празнината, престоя и времето, като се отразява неблагоприятно върху работата и емисиите. За да елиминират честото регулиране и подмяна, изисквани от прекъсвачи, производителите на превозни средства започват да преминават към електронни задействащи механизми в края на 60-те и началото на 70-те години. Електронното управление предлага няколко предимства; няма механични части за износване и може да се осигури повече напрежение на свещите за по-ефективна работа на двигателя. На мястото на гърбицата на разпределителния вал електронните разпределители разполагат с отклоняващ механизъм със зъби, които съответстват на броя на цилиндрите, а вместо точки на прекъсване на разпределителната плоча се монтира магнитен превключвател или превключвател за ефект на Хол. Докато разпределителят се върти и reluctor преминава на пикапа или сензора, сигнал се изпраща към модул за запалване, който съдържа транзистор, който се затваря и отваря първичната верига, за да създаде и свие магнитното поле и да произведе напрежението, изпратено към свещите.

Необходимо е време за пълното запалване на сместа в цилиндрите, така че свещите обикновено са предназначени да изстрелят няколко градуса BTDC (преди топ мъртъв център) на силовия ход, така че пълната сила на горене може да се приложи към буталата. Това се нарича начален момент. С увеличаването на оборотите обаче свещите трябва да се запалват още по-рано. За да напреднат разпределителните механизми разполагат с центробежен механизъм за напред, състоящ се от тежести и пружини. С увеличаването на скоростта на двигателя и разпределителния вал се върти по-бързо, центробежната сила изтласква тежестите навън, което от своя страна премества разпределителната гърбица, за да промени времето. Пружините контролират скоростта на аванса. В началото на 50-те години на миналия век производителите на превозни средства започват да инсталират механизми за предварително вакуум. Предварително вакуумът напредва времето за работа по време на експлоатационни условия на превозното средство, като круиз по магистрала, когато натоварването на двигателя е леко и вакуумът е голям, за да се увеличи ефективността на двигателя. Вакуумният контейнер е монтиран към корпуса на разпределителя и съдържа диафрагма, която е прикрепена към разпределителната плоча. Вакуумът на двигателя се дърпа върху диафрагмата и плочата, за да се ускори времето. В крайна сметка напредването на искрата също се контролира по електронен път при запалването на дистрибутора.

Наред с точките на прекъсвача и кондензатора, капачката на разпределителя и ротора също се считат за износващи се елементи, които трябва периодично да се сменят. Проверете клемите на капачката и ротора за наличие на корозия, ерозия, проследяване на въглерод и пукнатини. Напрежението трябва да прескочи пролуката между върха на ротора и клемите на разпределителния цилиндър, а това са обичайни зони на износване. Въпреки че електронните механизми за задействане са много по-надеждни от точките на прекъсвача, разпределителните валове и втулките могат да се износват, което води до прекомерна игра и неправилна празнина между зъбите на редуктора и пикапа или сензора. Вакуумните авансови мембрани могат да се провалят, а центробежните механизми за предварително активиране могат да станат лепкави и неподвижни, което води до недостатъчен аванс, лоша производителност и прегряване, а центробежните авансови пружини могат да се счупят, причинявайки прекалено много аванс твърде рано и пингиране.

Независимо за това какво превозно средство работите или дали имате механични прекъсвачи или електронно запалване, ние имаме резервни дистрибутори и свързани компоненти, необходими за възстановяване на правилната производителност, надеждност и икономия на гориво. Ние предлагаме дистрибутори и компоненти, които са произведени по оригинални спецификации на оборудването, така че когато ремонтът приключи, можете да разчитате на производителността на вашето превозно средство. В допълнение към богата селекция от пълни дистрибуторски възли, ние предлагаме и всички свързани с дистрибуторна капачка компоненти, необходими за настройка и ремонти, включително комплекти за контакт, кондензатори, капачки на дистрибутора и ротори, захранващи устройства и сензори, редуктори, вакуумни каси и много други. И ако искате по-добра производителност и надеждност с по-малко поддръжка, имаме електронни комплекти за преобразуване на запалването, които да заменят механичните прекъсвачи на повечето популярни автомобили.Прочети повече

Продукти

 • FACET 2.7669PHT дистрибуторна капачка на запалване
  дистрибуторна капачка на запалване FACET 2.7669PHT FACET дистрибуторна капачка на запалване FACET 2.7669PHT
  Продукт: дистрибуторна капачка на запалване
  Марка: FACET
  Парт номер: 2.7669PHT
  алтернативен ремонтен комплект: 2.7672PHT
  47 лв. цена с ДДС
 • BREMI 6027R дистрибуторна капачка на запалване
  дистрибуторна капачка на запалване BREMI 6027R BREMI дистрибуторна капачка на запалване BREMI 6027R
  Продукт: дистрибуторна капачка на запалване
  Марка: BREMI
  Парт номер: 6027R
  ограничение за производител: System BOSCH
  материал: полиестер
  вид на монтаж: бърза връзка
  дистрибутор на запалването/ палец: екраниран
  26 лв. цена с ДДС
 • BREMI 7001 Палец на разпределителя на запалването
  Палец на разпределителя на запалването BREMI 7001 BREMI Палец на разпределителя на запалването BREMI 7001
  Продукт: Палец на разпределителя на запалването
  Марка: BREMI
  Парт номер: 7001
  ограничение за производител: System BOSCH
  съпротивление [Ом]: 1000
  материал: полиестер
  защитен от смущения:
  9 лв. цена с ДДС
 • MAGNETI MARELLI 071351702010 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването MAGNETI MARELLI 071351702010 MAGNETI MARELLI палец на разпределителя на запалването MAGNETI MARELLI 071351702010
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: MAGNETI MARELLI
  Парт номер: 071351702010
  7 лв. цена с ДДС
 • MAGNETI MARELLI 071376201010 дистрибуторна капачка на запалване
  дистрибуторна капачка на запалване MAGNETI MARELLI 071376201010 MAGNETI MARELLI дистрибуторна капачка на запалване MAGNETI MARELLI 071376201010
  Продукт: дистрибуторна капачка на запалване
  Марка: MAGNETI MARELLI
  Парт номер: 071376201010
  29 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 1 987 233 008 дистрибуторна капачка на запалване
  дистрибуторна капачка на запалване BOSCH 1 987 233 008 BOSCH дистрибуторна капачка на запалване BOSCH 1 987 233 008
  Продукт: дистрибуторна капачка на запалване
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 1 987 233 008
  брой цилиндри: 4
  8 лв. цена с ДДС
 • JP GROUP 1191200100 капачка на дистрибутор на запалване
  капачка на дистрибутор на запалване JP GROUP 1191200100 JP GROUP капачка на дистрибутор на запалване JP GROUP 1191200100
  Продукт: капачка на дистрибутор на запалване
  Марка: JP GROUP
  Парт номер: 1191200100
  ограничение за производител: Bosch
  присъединителна техника: Pin
  брой цилиндри: 4
  11 лв. цена с ДДС
 • JP GROUP 1191300700 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването JP GROUP 1191300700 JP GROUP палец на разпределителя на запалването JP GROUP 1191300700
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: JP GROUP
  Парт номер: 1191300700
  ограничение за производител: BOSCH
  съпротивление [Ом]: 1000
  съпротивление [kОм]: 1
  5 лв. цена с ДДС
 • BERU KS045 контактен комплект, дистрибутор на запалване
  контактен комплект, дистрибутор на запалване BERU KS045 BERU контактен комплект, дистрибутор на запалване BERU KS045
  Продукт: контактен комплект, дистрибутор на запалване
  Марка: BERU
  Парт номер: KS045
  ограничение за производител: System BOSCH
  8 лв. цена с ДДС
 • BLUE PRINT ADT31432 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването BLUE PRINT ADT31432 BLUE PRINT палец на разпределителя на запалването BLUE PRINT ADT31432
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: BLUE PRINT
  Парт номер: ADT31432
  за OE-номер: 19102-26150
  Тегло [kg]: 0,0205
  5 лв. цена с ДДС
 • BERU EVL134 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването BERU EVL134 BERU палец на разпределителя на запалването BERU EVL134
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: BERU
  Парт номер: EVL134
  ограничение за производител: System BOSCH
  съпротивление [Ом]: 1000
  материал: полиестер
  вид на монтаж: пъхнат
  диаметър входящ [mm]: 10,2
  13 лв. цена с ДДС
 • MAXGEAR 31-0207 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването MAXGEAR 31-0207 MAXGEAR палец на разпределителя на запалването MAXGEAR 31-0207
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: MAXGEAR
  Парт номер: 31-0207
  ограничение за производител: System BOSCH
  ограничение за производител: BOSCH
  съпротивление [Ом]: 1000
  защитен от смущения:
  9 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 1 987 234 064 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването BOSCH 1 987 234 064 BOSCH палец на разпределителя на запалването BOSCH 1 987 234 064
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 1 987 234 064
  24 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 1 987 233 127 дистрибуторна капачка на запалване
  дистрибуторна капачка на запалване BOSCH 1 987 233 127 BOSCH дистрибуторна капачка на запалване BOSCH 1 987 233 127
  Продукт: дистрибуторна капачка на запалване
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 1 987 233 127
  брой цилиндри: 4
  36 лв. цена с ДДС
 • BERU EVL128 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването BERU EVL128 BERU палец на разпределителя на запалването BERU EVL128
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: BERU
  Парт номер: EVL128
  ограничение за производител: System MARELLI
  вид на монтаж: завинтен
  дистрибутор на запалването/ палец: защитен от смущения, 5 kOhm
  ограничение на оборотите[1/min]: 6800
  28 лв. цена с ДДС
 • VALEO 582480 монтажен комплект, модул за управление на запалван
  монтажен комплект, модул за управление на запалван VALEO 582480 VALEO монтажен комплект, модул за управление на запалван VALEO 582480
  Продукт: монтажен комплект, модул за управление на запалването
  Марка: VALEO
  Парт номер: 582480
  ограничение за производител: DUCELLIER
  Тегло [kg]: 0,14
  47 лв. цена с ДДС
 • EPS 1.330.115 капачка на дистрибутор на запалване
  капачка на дистрибутор на запалване EPS 1.330.115 EPS капачка на дистрибутор на запалване EPS 1.330.115
  Продукт: капачка на дистрибутор на запалване
  Марка: EPS
  Парт номер: 1.330.115
  21 лв. цена с ДДС
 • FACET 3.8259 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването FACET 3.8259 FACET палец на разпределителя на запалването FACET 3.8259
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: FACET
  Парт номер: 3.8259
  алтернативен ремонтен комплект: HT.0844
  9 лв. цена с ДДС
 • BERU VK106 Капачка на дистрибутор на запалване
  Капачка на дистрибутор на запалване BERU VK106 BERU Капачка на дистрибутор на запалване BERU VK106
  Продукт: Капачка на дистрибутор на запалване
  Марка: BERU
  Парт номер: VK106
  ограничение за производител: System BOSCH
  материал: полиестер
  повърхност: лакиран отвътре
  дистрибутор на запалването/ палец: изпълнение на конектор DIN
  13 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 1 987 233 012 дистрибуторна капачка на запалване
  дистрибуторна капачка на запалване BOSCH 1 987 233 012 BOSCH дистрибуторна капачка на запалване BOSCH 1 987 233 012
  Продукт: дистрибуторна капачка на запалване
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 1 987 233 012
  брой цилиндри: 4
  13 лв. цена с ДДС
 • FACET 2.7530/36PHT дистрибуторна капачка на запалване
  дистрибуторна капачка на запалване FACET 2.7530/36PHT FACET дистрибуторна капачка на запалване FACET 2.7530/36PHT
  Продукт: дистрибуторна капачка на запалване
  Марка: FACET
  Парт номер: 2.7530/36PHT
  44 лв. цена с ДДС
 • FACET 3.7573/21RS палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването FACET 3.7573/21RS FACET палец на разпределителя на запалването FACET 3.7573/21RS
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: FACET
  Парт номер: 3.7573/21RS
  алтернативен ремонтен комплект: HT.0515
  алтернативен ремонтен комплект: HT.0558
  алтернативен ремонтен комплект: HT.0545
  алтернативен ремонтен комплект: HT.0554
  алтернативен ремонтен комплект: HT.0551
  съпротивление на ротора [Ом]: 1000
  14 лв. цена с ДДС
 • FACET 3.7892 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването FACET 3.7892 FACET палец на разпределителя на запалването FACET 3.7892
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: FACET
  Парт номер: 3.7892
  8 лв. цена с ДДС
 • MAXGEAR 31-0009 капачка на дистрибутор на запалване
  капачка на дистрибутор на запалване MAXGEAR 31-0009 MAXGEAR капачка на дистрибутор на запалване MAXGEAR 31-0009
  Продукт: капачка на дистрибутор на запалване
  Марка: MAXGEAR
  Парт номер: 31-0009
  вид на монтаж: бърза връзка
  33 лв. цена с ДДС
 • JP GROUP 1291300300 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването JP GROUP 1291300300 JP GROUP палец на разпределителя на запалването JP GROUP 1291300300
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: JP GROUP
  Парт номер: 1291300300
  ограничение за производител: BOSCH
  ограничение за производител: VALEO
  ограничение за производител: Bosch
  13 лв. цена с ДДС
 • MAXGEAR 31-0200 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването MAXGEAR 31-0200 MAXGEAR палец на разпределителя на запалването MAXGEAR 31-0200
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: MAXGEAR
  Парт номер: 31-0200
  ограничение за производител: BOSCH
  съпротивление [Ом]: 1000
  защитен от смущения:
  23 лв. цена с ДДС
 • BREMI 6027 дистрибуторна капачка на запалване
  дистрибуторна капачка на запалване BREMI 6027 BREMI дистрибуторна капачка на запалване BREMI 6027
  Продукт: дистрибуторна капачка на запалване
  Марка: BREMI
  Парт номер: 6027
  ограничение за производител: System BOSCH
  материал: полиестер
  вид на монтаж: бърза връзка
  17 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 1 234 332 350 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването BOSCH 1 234 332 350 BOSCH палец на разпределителя на запалването BOSCH 1 234 332 350
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 1 234 332 350
  съпротивление [kОм]: 1
  24 лв. цена с ДДС
 • BREMI 6304 дистрибуторна капачка на запалване
  дистрибуторна капачка на запалване BREMI 6304 BREMI дистрибуторна капачка на запалване BREMI 6304
  Продукт: дистрибуторна капачка на запалване
  Марка: BREMI
  Парт номер: 6304
  ограничение за производител: System DUCELLIER
  материал: полиестер
  вид на монтаж: бърза връзка
  17 лв. цена с ДДС
 • JAPKO 06600 контактен комплект, дистрибутор на запалване
  контактен комплект, дистрибутор на запалване JAPKO 06600 JAPKO контактен комплект, дистрибутор на запалване JAPKO 06600
  Продукт: контактен комплект, дистрибутор на запалване
  Марка: JAPKO
  Парт номер: 06600
  10 лв. цена с ДДС
 • VEMO V10-70-0036 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването VEMO V10-70-0036 VEMO палец на разпределителя на запалването VEMO V10-70-0036
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: VEMO
  Парт номер: V10-70-0036
  Тегло [kg]: 0,02251
  цвят: червен
  5 лв. цена с ДДС
 • VEMO V10-70-0032 дистрибуторна капачка на запалване
  дистрибуторна капачка на запалване VEMO V10-70-0032 VEMO дистрибуторна капачка на запалване VEMO V10-70-0032
  Продукт: дистрибуторна капачка на запалване
  Марка: VEMO
  Парт номер: V10-70-0032
  ограничение за производител: BOSCH
  Тегло [kg]: 0,144
  19 лв. цена с ДДС
 • FACET 3.8331/7 палец на разпределителя на запалването
  палец на разпределителя на запалването FACET 3.8331/7 FACET палец на разпределителя на запалването FACET 3.8331/7
  Продукт: палец на разпределителя на запалването
  Марка: FACET
  Парт номер: 3.8331/7
  6 лв. цена с ДДС
 • NIPPARTS J5332000 Палец на разпределителя на запалването
  Палец на разпределителя на запалването NIPPARTS J5332000 NIPPARTS Палец на разпределителя на запалването NIPPARTS J5332000
  Продукт: Палец на разпределителя на запалването
  Марка: NIPPARTS
  Парт номер: J5332000
  Тегло [kg]: 0,03
  дистрибутор на запалването/ палец: незащитен от смущения (неекраниран)
  9 лв. цена с ДДС

Информация

✅ Дистрибуторна капачка: за всички автомобили
✅ Дистрибуторна капачка марки: BOSCH, VALEO, BREMI, HERTH+BUSS JAKOPARTS, QUINTON HAZELL, METZGER, MAGNETI MARELLI, JAPANPARTS, FACET, VEMO
✅ Дистрибуторна капачка по VIN: проверка по шаси за съвместимост с вашата кола
✅ Поръчай дистрибуторна капачка: 0882919050 или онлайн
✅ Доставка: от днес за утре* за цялата страна
✅ Еконт Експрес: опция за преглед и наложен платеж
✅ Авточасти: AutoPower.BG

Отзиви

дайте своята оценка 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars оценка 4.8 от 236 отзива

FAQ: Често задавани въпроси

Има ли опция за преглед при поръчка на дистрибуторна капачка?

Всички поръчки на дистрибуторна капачка се изпращат с включена опция за преглед.

 • Всички части са чисто нови в оригиналната си опаковка.
 • За страната поръчките се доставят от фирма Еконт Експрес.
 • Всички клиенти на AutoPower.BG получават 25% отстъпка от цената за доставка.
 • Доставката до адрес на клиента или офис на Еконт Експрес е за сметка на получателя.
 • Поръчка на дистрибуторна капачка се заплаща при доставка чрез наложен платеж.
 • При получаване на място от офис на AutoPower.BG в гр. София - НЕ се заплаща доставка.

Как да върна или заменя дистрибуторна капачка?

Всяка поръчка за дистрибуторна капачка може да бъде върната или заменена в срок от 14 дни.

 • За целта, поръчката за дистрибуторна капачка не трябва да е употребявана или монтирана.
 • Със запазен търговски вид с опаковката, кутията или пликът, в който е получена.
 • В случай, че тези условия не са спазени, AutoPower.BG си запазва правото да не приеме връщане на поръчката за дистрибуторна капачка.
 • При връщане на поръчката, клиентът има право да поиска възстановяване на сумата или замяна на стоката.
 • Поръчката се изпраща обратно от клиента до офис Еконт "Сухата река", гр. София или се връща на място в наш офис.

Как и кога ще получа поръчката на дистрибуторна капачка?

Поръчки за дистрибуторна капачка направени до 14:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден.

 • Доставят се на клиента на следващия работен ден от фирма Еконт Експрес.
 • Поръчки на дистрибуторна капачка направени в почивни дни се изпращат на първия работен ден.
 • За да вземете поръчка от офис на AutoPower.BG, предварително трябва да я заявите по телефона, онлайн чат или през интернет страницата.
 • Заявените части за закупуване от наш офис могат да се взимат след 16:00ч., като предварително трябва да са потвърдени от наш оператор.

ТОП производители

star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Evelin Dimitrov
Evelin Dimitrov
04 March 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
ivan georgiev
ivan georgiev
03 March 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Tsvetan Tsekov
Tsvetan Tsekov
03 March 2024
star star star star star
Най-добре подредения и лесен за използване сайт за авточасти. Коректност и точност. Много съм доволен от услугите, които се предлагат! G
Kostadin Kostadinov
Kostadin Kostadinov
01 March 2024
star star star star star
Поръчваш едно, а идва друго G
Анатолий Томчев
Анатолий Томчев
01 March 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Carp Carp
Carp Carp
29 February 2024