Пазарувай с до -23% намаление

Кабели за свещи за кола на ниска цена - онлайн магазин

Кабели за свещи
Пазарувай онлайн 24/7

Кабели за свещи - Tesla, Standard, Bosch, Beru, Valeo, NGK, Bremi

Информация

Кабели за свещи - Tesla, Standard, Bosch, Beru, Valeo, NGK, Bremi - онлайн магазин - Audi, BMW, Mercedes-Benz, VW, Opel, Renault, Peugeot, Lancia, Alfa, Fiat, Toyota, Seat, Honda, Volvo и др.

Проводници на свещи, понякога наричани кабели за запалване или проводници за високо напрежение, провеждат напрежение от запалителната намотка или разпределител към свещите, където се извива през пролуката от централния електрод на всяка тапа до страничния електрод и запалва сместа въздух / гориво в цилиндри. Проводникът със свещ се състои от проводящ материал, обвит в изолация, който е затворен във външен, устойчив на температура защитен слой. В единия край на проводника има метален терминал, който се вписва в клемата на свещта и в другия край, който се включва в кулата на разпределителната капачка или запалителна бобина. Защитни ботуши от всеки край покриват клемите и помагат за задържането на проводниците на място. Фактори като възраст, абразия и излагане на топлина и химикали могат да влошат проводниците на свещта, което води до повишена устойчивост и напукване, раздробяване или изгаряне на изолацията, което от своя страна може да причини трудно стартиране, пропадане, груб празен ход и лошо ускорение и икономия на гориво. Ако имате тези симптоми и дефекти на проводниците, можете да разчитате на нашите заместващи свещи, за да възстановим производителността.

В точка на прекъсване или електронна система за запалване на разпределителя, напрежението от бобината за запалване преминава през високо напрежение до централната кула на разпределителната капачка. Ротор, монтиран на разпределителния вал и свързан към кулата на намотката на разпределителя, разпределя напрежението към отделните кули на цилиндъра по периметъра на капачката, докато разпределителният вал се върти. Проводниците на свещта, прикрепени към кутиите на цилиндъра на разпределителната капачка, доставят напрежението към запалителната свещ във всеки цилиндър. На DIS (дистрибуторни запалителни системи), два проводника на свещта от всяка намотка в комплект с запалителна бобина подават напрежение към щепселите в два цилиндъра. Проводниците на свещта не се използват в системи за запалване COP (Coil On Plug), които имат запалителна бобина за всеки цилиндър, който е свързан директно към запалителната свещ. Въпреки това CNP (Coil Near Plug) е подобна система, тъй като има бобина за всеки цилиндър, но намотките и щепселите са свързани с къси проводници на свещта.

Докато токът се движи през проводник на свещ, около телта се създава електромагнитно поле, което може да попречи на радиоприемането и компютърните контроли на автомобила. По тази причина проводниците за потискане на EMI (електромагнитни смущения) / RFI (радиочестотна интерференция) се използват за леки автомобили и камиони. Някои потискащи проводници имат въглеродна сърцевина от въглеродни импрегнирани влакна. Тези проводници имат по-голямо съпротивление за намаляване на EMI / RFI, но това повишено съпротивление означава също по-малко напрежение за запалителните свещи и още по-голямо съпротивление с напредването на проводника, което изисква по-честа подмяна. Много по-нови превозни средства използват или спирална сърцевина или фиксирани резисторни проводници за управление на EMI / RFI с ниско съпротивление. Спиралната жица, известна още като магнитна тел, разполага с фина медна никелова сплав, спирала навита около сърцевината, докато фиксираните резисторни проводници имат стоманена или медна сърцевина с резистор в багажника на щепсела.

До сърцевината на проводника на свещта се намира слой силиконова или EPDM (етилен пропилен диен мономер) гумена изолация, която помага да се съдържа напрежение, предотвратява EMI / RFI и предпазва сърцевината от топлина. Опакован около изолацията е сплетен слой от фибростъкло, който осигурява здравина и също така спомага за минимизиране на EMI / RFI. Външният слой от силикон или EPDM гума предпазва жицата от топлина, абразия и разграждане от излагане на химикали. Въпреки това, въпреки тази конструкция, проводниците на свещта са подложени на силна топлина на двигателя, нарязвания и абразия, причинени от вибрации и многократен контакт с повърхности, излагане на двигателно масло и други химически вещества и изгаряне на горещи части на двигателя като изпускателни колектори. Всички тези условия могат да влошат или повредят проводниците на свещта, независимо колко добре са направени. Проводниците на свещите се считат за компоненти с ограничен живот и трябва периодично да се подменят.

Ако страдате от някой от симптомите, изброени в първия параграф, светлината CHECK ENGINE светва поради код за изваждане или извършвате рутинна настройка, проводниците на свещта трябва да бъдат изследвани за признаци на напукване, абразирана, нарязана или изгорена изолация, разхлабени или повредени ботуши и корозирали клеми. Понякога при движение на двигателя може да се види дъга от лош проводник към земята. Можете обаче да проверите за лоши проводници и потенциални къси къси, като пуснете точката на заземена 12V тестова светлина по дължината на жицата, докато двигателят работи. Когато се гледа на диагностичен осцилоскоп, проводник с прекомерно съпротивление ще бъде показан с по-високо от нормалното напрежение на изстрелване, а проводникът, който е къс, ще има по-ниско от нормалното стрелково напрежение. Съпротивлението на проводника може да се провери с DVOM (Digital Volt Ohm Meter) и да се сравнява със спецификациите.

Ние предлагаме както универсални, така и специфични за превозното средство комплекти за свещи. Универсалните комплекти могат да бъдат съобразени с потребителски приложения; проводниците трябва да бъдат прерязани, за да се поберат, и клемите на разпределителя / намотката да бъдат монтирани. Специфичните за автомобила комплекти се предлагат с проводници, направени да съответстват на дължините и конфигурацията на оригиналните проводници на оборудването на всеки конкретен двигател, за чиста инсталация, която идеално се вписва в заводската система за маршрутизиране. И ако имате нужда от части за подмяна на износени или повредени компоненти за маршрутизиране на проводници със свещ, предлагаме тел държачи / сепаратори, телени станчета, телени уплотнения, капаци за проводници и топлинни екрани, за да се гарантира, че проводниците са правилно инсталирани. Разполагаме и с оловни проводници, ботуши на бобините и краищата на свещта за ремонти, както и комплекти за настройка на избрани превозни средства, включващи щепсели, капачка на разпределителя и ротор, проводници на щепсела, филтри и други.Прочети повече

Продукти

 • MAGNETI MARELLI 941319170041 Комплект запалителни кабели
  Комплект запалителни кабели MAGNETI MARELLI 941319170041 MAGNETI MARELLI Комплект запалителни кабели MAGNETI MARELLI 941319170041
  Продукт: Комплект запалителни кабели
  Марка: MAGNETI MARELLI
  Парт номер: 941319170041
  брой контакти: 4
  37 лв. цена с ДДС
 • CHAMPION CLS040 комплект запалителни кабели
  комплект запалителни кабели CHAMPION CLS040 CHAMPION комплект запалителни кабели CHAMPION CLS040
  Продукт: комплект запалителни кабели
  Марка: CHAMPION
  Парт номер: CLS040
  DIN/ISO: D
  Тип опаковка: кутия
  запалителна свещ: тип на връзка SAE
  запалителна бобина: тип на връзка зъб на трион
  дължина 1 [mm]: 565
  дължина 2 [mm]: 415
  брой проводи: 4
  Дължина 3 [mm]: 365
  Дължина 4 [mm]: 465
  Дължина на опаковка [cm]: 28,3
  Широчина на опаковка [cm]: 12,5
  Височина на опаковка [cm]: 7,2
  49 лв. цена с ДДС
 • ENGITECH ENT910241 комплект запалителни кабели
  комплект запалителни кабели ENGITECH ENT910241 ENGITECH комплект запалителни кабели ENGITECH ENT910241
  Продукт: комплект запалителни кабели
  Марка: ENGITECH
  Парт номер: ENT910241
  размери на питата на радиатора: WIRE WOUND
  материал: силикон
  външен диаметър [mm]: 7
  запалителен кабел: тип на връзка SAE
  запалителна бобина: тип на връзка M4
  дистрибутор на запалването/ палец: тип на връзка M4
  56 лв. цена с ДДС
 • MAGNETI MARELLI 941318111155 Комплект запалителни кабели
  Комплект запалителни кабели MAGNETI MARELLI 941318111155 MAGNETI MARELLI Комплект запалителни кабели MAGNETI MARELLI 941318111155
  Продукт: Комплект запалителни кабели
  Марка: MAGNETI MARELLI
  Парт номер: 941318111155
  диаметър [mm]: 7
  брой контакти: 5
  52 лв. цена с ДДС
 • TESLA CP016 щекер, запалителна свещ
  щекер, запалителна свещ TESLA CP016 TESLA щекер, запалителна свещ TESLA CP016
  Продукт: щекер, запалителна свещ
  Марка: TESLA
  Парт номер: CP016
  13 лв. цена с ДДС
 • TESLA T539P Комплект запалителни кабели
  Комплект запалителни кабели TESLA T539P TESLA Комплект запалителни кабели TESLA T539P
  Продукт: Комплект запалителни кабели
  Марка: TESLA
  Парт номер: T539P
  34 лв. цена с ДДС
 • ASHIKA 132-04-416 комплект запалителни кабели
  комплект запалителни кабели ASHIKA 132-04-416 ASHIKA комплект запалителни кабели ASHIKA 132-04-416
  Продукт: комплект запалителни кабели
  Марка: ASHIKA
  Парт номер: 132-04-416
  78 лв. цена с ДДС
 • JP GROUP 1192003310 комплект запалителни кабели
  комплект запалителни кабели JP GROUP 1192003310 JP GROUP комплект запалителни кабели JP GROUP 1192003310
  Продукт: комплект запалителни кабели
  Марка: JP GROUP
  Парт номер: 1192003310
  дължина 1 [mm]: 280
  дължина 2 [mm]: 480
  съпротивление [kОм]: 5
  Дължина 3 [mm]: 650
  Дължина 4 [mm]: 650
  68 лв. цена с ДДС
 • NGK 6984 Комплект запалителни кабели
  Комплект запалителни кабели NGK 6984 NGK Комплект запалителни кабели NGK 6984
  Продукт: Комплект запалителни кабели
  Марка: NGK
  Парт номер: 6984
  цвят: черен
  запалителен кабел: резистивен запалителен кабел
  брой проводи: 4
  104 лв. цена с ДДС
 • MAGNETI MARELLI 941319170025 Комплект запалителни кабели
  Комплект запалителни кабели MAGNETI MARELLI 941319170025 MAGNETI MARELLI Комплект запалителни кабели MAGNETI MARELLI 941319170025
  Продукт: Комплект запалителни кабели
  Марка: MAGNETI MARELLI
  Парт номер: 941319170025
  брой контакти: 4
  69 лв. цена с ДДС
 • MAXGEAR 53-0096 комплект запалителни кабели
  комплект запалителни кабели MAXGEAR 53-0096 MAXGEAR комплект запалителни кабели MAXGEAR 53-0096
  Продукт: комплект запалителни кабели
  Марка: MAXGEAR
  Парт номер: 53-0096
  цвят: черен
  запалителен кабел: резистивен запалителен кабел
  брой проводи: 4
  69 лв. цена с ДДС
 • TOPRAN 102 982 Комплект запалителни кабели
  Комплект запалителни кабели TOPRAN 102 982 TOPRAN Комплект запалителни кабели TOPRAN 102 982
  Продукт: Комплект запалителни кабели
  Марка: TOPRAN
  Парт номер: 102 982
  брой проводи: 5
  за цилиндри: 1 - 4
  59 лв. цена с ДДС
 • BREMI 300/696 Комплект запалителни кабели
  Комплект запалителни кабели BREMI 300/696 BREMI Комплект запалителни кабели BREMI 300/696
  Продукт: Комплект запалителни кабели
  Марка: BREMI
  Парт номер: 300/696
  запалителна свещ: тип на връзка SAE
  запалителна бобина: тип на връзка M4
  брой проводи: 4
  78 лв. цена с ДДС
 • HERTH+BUSS ELPARTS 51278161 Комплект запалителни кабели
  Комплект запалителни кабели HERTH+BUSS ELPARTS 51278161 HERTH+BUSS ELPARTS Комплект запалителни кабели HERTH+BUSS ELPARTS 51278161
  Продукт: Комплект запалителни кабели
  Марка: HERTH+BUSS ELPARTS
  Парт номер: 51278161
  диаметър [mm]: 7
  материал: силикон
  запалителна свещ: тип на връзка SAE
  дистрибутор на запалването/ палец: изпълнение на конектор DIN
  дължина 1 [mm]: 340
  дължина 2 [mm]: 430
  Дължина 3 [mm]: 540
  Дължина 4 [mm]: 640
  37 лв. цена с ДДС
 • MAGNETI MARELLI 941319170029 Комплект запалителни кабели
  Комплект запалителни кабели MAGNETI MARELLI 941319170029 MAGNETI MARELLI Комплект запалителни кабели MAGNETI MARELLI 941319170029
  Продукт: Комплект запалителни кабели
  Марка: MAGNETI MARELLI
  Парт номер: 941319170029
  брой контакти: 4
  29 лв. цена с ДДС
 • TESLA CP046 щекер, запалителна свещ
  щекер, запалителна свещ TESLA CP046 TESLA щекер, запалителна свещ TESLA CP046
  Продукт: щекер, запалителна свещ
  Марка: TESLA
  Парт номер: CP046
  10 лв. цена с ДДС
 • JAPKO 132326 комплект запалителни кабели
  комплект запалителни кабели JAPKO 132326 JAPKO комплект запалителни кабели JAPKO 132326
  Продукт: комплект запалителни кабели
  Марка: JAPKO
  Парт номер: 132326
  45 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 0 986 357 117 Комплект запалителни кабели
  Комплект запалителни кабели BOSCH 0 986 357 117 BOSCH Комплект запалителни кабели BOSCH 0 986 357 117
  Продукт: Комплект запалителни кабели
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 0 986 357 117
  запалителна бобина: изпълнение на конектор DIN
  41 лв. цена с ДДС
 • BREMI 206M200 Комплект запалителни кабели
  Комплект запалителни кабели BREMI 206M200 BREMI Комплект запалителни кабели BREMI 206M200
  Продукт: Комплект запалителни кабели
  Марка: BREMI
  Парт номер: 206M200
  запалителна свещ: тип на връзка SAE
  запалителна бобина: тип на връзка M4
  брой проводи: 4
  91 лв. цена с ДДС
 • MAGNETI MARELLI 941319170026 Комплект запалителни кабели
  Комплект запалителни кабели MAGNETI MARELLI 941319170026 MAGNETI MARELLI Комплект запалителни кабели MAGNETI MARELLI 941319170026
  Продукт: Комплект запалителни кабели
  Марка: MAGNETI MARELLI
  Парт номер: 941319170026
  брой контакти: 5
  53 лв. цена с ДДС
 • BERU VA127A запалителен кабел
  запалителен кабел BERU VA127A BERU запалителен кабел BERU VA127A
  Продукт: запалителен кабел
  Марка: BERU
  Парт номер: VA127A
  дължина [cm]: 66
  запалителна свещ: тип на връзка SAE
  запалителна бобина: тип на връзка зъб на трион
  44 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 0 986 356 992 Комплект запалителни кабели
  Комплект запалителни кабели BOSCH 0 986 356 992 BOSCH Комплект запалителни кабели BOSCH 0 986 356 992
  Продукт: Комплект запалителни кабели
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 0 986 356 992
  113 лв. цена с ДДС
 • HERTH+BUSS JAKOPARTS J5380303 комплект запалителни кабели
  комплект запалителни кабели HERTH+BUSS JAKOPARTS J5380303 HERTH+BUSS JAKOPARTS комплект запалителни кабели HERTH+BUSS JAKOPARTS J5380303
  Продукт: комплект запалителни кабели
  Марка: HERTH+BUSS JAKOPARTS
  Парт номер: J5380303
  дължина 1 [mm]: 160
  дължина 2 [mm]: 260
  Дължина 3 [mm]: 280
  Дължина 4 [mm]: 480
  50 лв. цена с ДДС
 • NGK 1801 комплект запалителни кабели
  комплект запалителни кабели NGK 1801 NGK комплект запалителни кабели NGK 1801
  Продукт: комплект запалителни кабели
  Марка: NGK
  Парт номер: 1801
  цвят: син
  брой проводи: 2
  69 лв. цена с ДДС
 • TESLA T726G Комплект запалителни кабели
  Комплект запалителни кабели TESLA T726G TESLA Комплект запалителни кабели TESLA T726G
  Продукт: Комплект запалителни кабели
  Марка: TESLA
  Парт номер: T726G
  52 лв. цена с ДДС
 • ASHIKA 132-0W-W05 комплект запалителни кабели
  комплект запалителни кабели ASHIKA 132-0W-W05 ASHIKA комплект запалителни кабели ASHIKA 132-0W-W05
  Продукт: комплект запалителни кабели
  Марка: ASHIKA
  Парт номер: 132-0W-W05
  78 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 0 986 356 970 Комплект запалителни кабели
  Комплект запалителни кабели BOSCH 0 986 356 970 BOSCH Комплект запалителни кабели BOSCH 0 986 356 970
  Продукт: Комплект запалителни кабели
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 0 986 356 970
  81 лв. цена с ДДС
 • BERU ZEF1224 комплект запалителни кабели
  комплект запалителни кабели BERU ZEF1224 BERU комплект запалителни кабели BERU ZEF1224
  Продукт: комплект запалителни кабели
  Марка: BERU
  Парт номер: ZEF1224
  DIN/ISO: D
  запалителна свещ: тип на връзка SAE
  запалителна бобина: тип на връзка зъб на трион
  дължина 1 [mm]: 583
  дължина 2 [mm]: 613
  брой проводи: 4
  версия: DIN/ISO:D
  Дължина 3 [mm]: 423
  Дължина 4 [mm]: 223
  155 лв. цена с ДДС
 • TOPRAN 205 104 Комплект запалителни кабели
  Комплект запалителни кабели TOPRAN 205 104 TOPRAN Комплект запалителни кабели TOPRAN 205 104
  Продукт: Комплект запалителни кабели
  Марка: TOPRAN
  Парт номер: 205 104
  допълващ артикул /допълваща информация: без държач
  брой проводи: 4
  57 лв. цена с ДДС
 • JP GROUP 1192000510 Комплект запалителни кабели
  Комплект запалителни кабели JP GROUP 1192000510 JP GROUP Комплект запалителни кабели JP GROUP 1192000510
  Продукт: Комплект запалителни кабели
  Марка: JP GROUP
  Парт номер: 1192000510
  дължина на кабела [mm]: 590
  дължина 1 [mm]: 330
  дължина 2 [mm]: 400
  съпротивление [kОм]: 5
  Дължина 3 [mm]: 500
  Дължина 4 [mm]: 590
  38 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 0 986 356 040 запалителен кабел запалителна бобина към дистрибутора запалителна бобина към дистрибутора запалителна бобина към дистрибутора
  запалителен кабел BOSCH 0 986 356 040 BOSCH запалителен кабел BOSCH 0 986 356 040
  Продукт: запалителен кабел
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 0 986 356 040
  страна на монтаж: запалителна бобина към дистрибутора
  10 лв. цена с ДДС

Информация

✅ Кабели за свещи: за всички автомобили
✅ Кабели за свещи марки: BOSCH, VICTOR REINZ, NGK, VALEO, BREMI, HERTH+BUSS JAKOPARTS, QUINTON HAZELL, HERTH+BUSS ELPARTS, GLASER, MAGNETI MARELLI
✅ Кабели за свещи по VIN: проверка по шаси за съвместимост с вашата кола
✅ Поръчай кабели за свещи: 0882919050 или онлайн
✅ Доставка: от днес за утре* за цялата страна
✅ Еконт Експрес: опция за преглед и наложен платеж
✅ Авточасти: AutoPower.BG

Отзиви

дайте своята оценка 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars оценка 4.7 от 194 отзива

FAQ: Често задавани въпроси

Има ли опция за преглед при поръчка на кабели за свещи?

Всички поръчки на кабели за свещи се изпращат с включена опция за преглед.

 • Всички части са чисто нови в оригиналната си опаковка.
 • За страната поръчките се доставят от фирма Еконт Експрес.
 • Всички клиенти на AutoPower.BG получават 25% отстъпка от цената за доставка.
 • Доставката до адрес на клиента или офис на Еконт Експрес е за сметка на получателя.
 • Поръчка на кабели за свещи се заплаща при доставка чрез наложен платеж.
 • При получаване на място от офис на AutoPower.BG в гр. София - НЕ се заплаща доставка.

Как да върна или заменя кабели за свещи?

Всяка поръчка за кабели за свещи може да бъде върната или заменена в срок от 14 дни.

 • За целта, поръчката за кабели за свещи не трябва да е употребявана или монтирана.
 • Със запазен търговски вид с опаковката, кутията или пликът, в който е получена.
 • В случай, че тези условия не са спазени, AutoPower.BG си запазва правото да не приеме връщане на поръчката за кабели за свещи.
 • При връщане на поръчката, клиентът има право да поиска възстановяване на сумата или замяна на стоката.
 • Поръчката се изпраща обратно от клиента до офис Еконт "Сухата река", гр. София или се връща на място в наш офис.

Как и кога ще получа поръчката на кабели за свещи?

Поръчки за кабели за свещи направени до 14:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден.

 • Доставят се на клиента на следващия работен ден от фирма Еконт Експрес.
 • Поръчки на кабели за свещи направени в почивни дни се изпращат на първия работен ден.
 • За да вземете поръчка от офис на AutoPower.BG, предварително трябва да я заявите по телефона, онлайн чат или през интернет страницата.
 • Заявените части за закупуване от наш офис могат да се взимат след 16:00ч., като предварително трябва да са потвърдени от наш оператор.

ТОП производители

star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Nermi Mehmed
Nermi Mehmed
13 July 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Георги Гочев
Георги Гочев
13 July 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
todor savov
todor savov
11 July 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Vanya Trankova
Vanya Trankova
11 July 2024
star star star star star
Поръчах филтър и дойде на същия ден (преди очакваното време). Персонала ви също е супер готин и не ми задаваха технически въпроси, които да ме затруднят. Определено ще се върна! :) G
DarkSigns
DarkSigns
10 July 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Petar Fratev
Petar Fratev
10 July 2024