Пазарувай с до -23% намаление

Ламбда сонда за кола на ниска цена - онлайн магазин

Ламбда сонда
Пазарувай онлайн 24/7

Ламбда сонда - Bosch, Ngk, Beru, Denso, Mobiletron

Къде се намира, устройство, начин на работа

Ламбда сонда - Bosch, Ngk, Beru, Denso, Mobiletron - онлайн магазин - Audi, BMW, Mercedes-Benz, VW, Opel, Renault, Peugeot, Lancia, Alfa, Fiat, Toyota, Seat, Honda, Volvo и др. Кислородният сензор (λ сонда) открива количеството на неизгорял кислород в изгорелите газове на двигателя и го отнася към количеството кислород в атмосферата. Той създава сигнал за напрежение въз основа на разликата, която се изпраща на компютъра за управление на двигателя. Количеството напрежение показва дали въздуха / горивната смес е богата или постна. В отговор компютърът променя широчината на импулса на инжектора за гориво (навреме), за да контролира сместа въздух / гориво. Въпреки че компютърът разчита и на входове от други сензори по отношение на температурата на двигателя, натоварването на двигателя и положението на дросела, кислородният сензор е този, който осигурява обратна връзка и позволява на системата за управление на двигателя да работи в „затворен контур“, режимът на работа, който осигурява оптимален ефективност на каталитичния преобразувател и минимални емисии на отработени газове.

Когато датчикът за кислород остарее или е повреден от замърсители, той може да не е в състояние да предостави навреме сигнал на компютъра. Без точна обратна връзка компютърът не може да регулира сместа въздух / гориво според условията на работа на двигателя, което може да доведе до увеличени емисии. Ако се нуждаете от ламбда сонда, ще намерите това, което ви е необходимо, за да възстановите изпълнението и спазването на емисиите тук в на нашия онлайн магазин.

Кислородният сензор има чувствителен на циркониев диоксид елемент, покрит от двете страни с платина, която също служи като електроди, затворени в керамика. Електродите са свързани с проводници на проводниците, които се закрепват към кабелните снопове на автомобила, а керамичният корпус е поставен в стоманена обвивка. Стоманената обвивка е с резба за монтаж в ауспуха и предпазва чувствителния елемент. Отворите в стоманената обвивка, съседна на върха на сензорния елемент, позволяват сензорът да бъде изложен на изгорели газове. Всички съвременни кислородни сензори съдържат нагревателен елемент, който също е свързан към окабеляването. Отворите в горната част на сензора позволяват навлизането на външен въздух в сензора, който след това се нагрява. Когато се нагряват, кислородните йони се движат от вътрешната страна към външния платинен слой и разликата в потенциала генерира напрежение. Когато сместа въздух / гориво е богата и има малко неизгорен кислород в отработените газове, се генерира до 0,9 V. Когато сместа е постна и има висока концентрация на неизгорял кислород в отработените газове, сигналът за напрежение ще падне до 0,1V.

Всички автомобили и камиони с късен модел имат най-малко 2 кислородни сензора, един монтиран в изпускателния колектор или в изпускателната тръба преди каталитичния преобразувател и един, монтиран в изпускателната тръба след преобразувателя. Превозните средства с V6 или V8 двигатели имат най-малко 4, един преди и един след всеки преобразувател в изгорелите газове от всяка група цилиндри. Преди катализатора, ламбда сонда (Oxygen sensor) е основният сензор, който предоставя обратна връзка към компютъра за управление на двигателя. Високото напрежение показва богата смес въздух / гориво, а ниското напрежение показва строй въздух / горивна смес. Когато сигналът за напрежение е нисък, компютърът увеличава широчината на импулса на инжектора, за да обогати сместа; когато сигналът за напрежение е висок, компютърът намалява ширината на импулса на инжектора, за да наклони сместа.

Сигналът за напрежение от сензорът непрекъснато варира между богати и слаби условия, няколко пъти в секунда, а от своя страна компютърът постоянно регулира сместа въздух / гориво, за да постигне баланс, който позволява на двигателят да функционира ефективно.

Кислородните сензори работят при 315 ° C, а нагревателят е включен в модерните сензори, за да им позволи да се нагряват по-бързо, за да може системата бързо да премине в затворен контур. Когато се гледа на диагностичен осцилоскоп, сензорът за кислород в горния поток при работна температура трябва да създаде равномерна форма на вълната, която варира между 0,1 V и 0,9 V със средна точка приблизително 0,45 V. Датчикът за кислород надолу по веригата е известен също като монитор на катализатора, защото показва ефективността на конвертора. За разлика от сензора за горния поток, датчикът надолу по веригата трябва да има относително плоска форма на вълната при приблизително 0,45 волта, ако каталитичният преобразувател работи правилно. Ако сигналът на датчика за низходящ поток и диагностичната обхват на вълната са подобни на датчика за поток, това означава, че преобразувателят не работи ефективно. Ако това се случи, в компютъра ще бъде зададен код за диагностика на проблем (DTC) и светлината на CHECK ENGINE ще светне.

Схема

 • 1. Инжекторна дюза
 • 2. Контролен модул (PCM)
 • 3. Преди катализатора
 • 4. След катализатора

Кислородните сензори се влошават с възрастта и замърсяването. Сензорите могат да се замърсят поради излагане на силикати от течове на охлаждащата течност, силикон от използване на грешен тип RTV уплътнител, фосфор от консумацията на масло поради износени бутални пръстени и / или водачи на клапани, прекомерно натрупване на въглерод и излагане на други химикали, дори и тези в газови добавки. Когато сензорът се замърси, той губи способността за бърза реакция на промените в сместа въздух / гориво, което води до намалена ефективност на конвертора и повишени емисии. Ако сензорът се откаже напълно, системата по подразбиране ще използва фиксирана богата смес въздух / гориво, което увеличава емисиите и намалява пробега на гориво. Влошаващият се или напълно неуспешен сензор за кислород ще настрои един или повече DTC и ще освети светлината CHECK ENGINE. Функцията на кислородния сензор може да бъде проверена с инструмент за сканиране или цифров многометър или както е посочено по-горе с диагностичен осцилоскоп. Реакцията на сензора може да се провери чрез изкуствено обогатяване на сместа въздух / гориво с пропан и чрез премахване на вакуум линия, за да се създаде стройно състояние.

Вместо конвенционалния кислороден сензор, описан по-горе, някои по-нови превозни средства използват сензор за съотношение въздух / гориво. Докато традиционният сензор е сензор за тесен обхват, който предоставя променлив богат / слаб сигнал към компютъра за управление на двигателя, сензорът за съотношение въздух / гориво може да измерва много по-широк спектър от смеси въздух / гориво, поради което такива сензори се наричат ​​„широколентови ". Сигналът от сензор за съотношение въздух / гориво е много по-точно представяне на действителното съотношение въздух / гориво. Вместо сензора, генериращ напрежение, компютърът на двигателя осигурява референтно напрежение на сензора и след това компютърът следи изходния ток на сензора. Въпреки че сензорът за съотношение въздух / гориво функционира различно от конвенционалния кислороден сензор, той може да страда от същите дефекти и да проявява същите симптоми на отказ.

Независимо за това какво превозно средство работите или типът или положението на дефектния кислороден сензор, ние имаме заместващия сензор, необходим за възстановяване на правилната работа, надеждност, икономия на гориво и емисии. Ние предлагаме компоненти, които са произведени по оригинални спецификации на оборудването, така че когато ремонтите приключат, можете да разчитате на производителността, която вашето превозно средство е проектирано. В допълнение към сензорите за кислород, ние имаме свързани компоненти, които може да са необходими за цялостно поправяне, включително конектори, релета, проводници, удължители, коланчета, гайки, тапи, уплътнения и други.Прочети повече

Продукти

 • DENSO DOX-0150 Ламбда сонда
  Ламбда сонда DENSO DOX-0150 DENSO Ламбда сонда DENSO DOX-0150
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: DENSO
  Парт номер: DOX-0150
  за OE-номер: UNIVERSAL fit
  качество: OE
  ограничение за производител: DENSO
  мярка на резбата: M18x1.5
  дължина на кабела [mm]: 750
  брой на щепселните контакти: 4
  тегло [g]: 93
  ламбда-сонда: Сензор задействане
  ламбда-сонда: ламбда сонда (планарен елемент)
  ламбда-сонда: подгрят
  ламбда-сонда: предварително гресирана резба
  141 лв. цена с ДДС
 • PIERBURG 7.02604.07.0 ламбда сонда
  ламбда сонда PIERBURG 7.02604.07.0 PIERBURG ламбда сонда PIERBURG 7.02604.07.0
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: PIERBURG
  Парт номер: 7.02604.07.0
  електронапрежение [V]: 12
  дължина на кабела [mm]: 570
  брой на щепселните контакти: 4
  брой контакти: 4
  брой на жичките (проводници): 4
  ламбда-сонда: подгрят
  204 лв. цена с ДДС
 • ENGITECH ENT600024 ламбда сонда
  ламбда сонда ENGITECH ENT600024 ENGITECH ламбда сонда ENGITECH ENT600024
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: ENGITECH
  Парт номер: ENT600024
  дължина на кабела [mm]: 770
  ламбда-сонда: регулираща сонда
  брой проводи: 4
  94 лв. цена с ДДС
 • ESEN SKV 09SKV505 ламбда сонда
  ламбда сонда ESEN SKV 09SKV505 ESEN SKV ламбда сонда ESEN SKV 09SKV505
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: ESEN SKV
  Парт номер: 09SKV505
  електронапрежение [V]: 12
  дължина [mm]: 770
  Тегло [kg]: 0,15
  вид на експлоатация: електрически
  брой проводи: 4
  302 лв. цена с ДДС
 • ASHIKA 43-U04 ламбда сонда
  ламбда сонда ASHIKA 43-U04 ASHIKA ламбда сонда ASHIKA 43-U04
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: ASHIKA
  Парт номер: 43-U04
  обща дължина [mm]: 325
  брой на щепселните контакти: 4
  технически информационен номер: Universal
  ламбда-сонда: регулираща сонда
  117 лв. цена с ДДС
 • ENGITECH ENT600067 ламбда сонда
  ламбда сонда ENGITECH ENT600067 ENGITECH ламбда сонда ENGITECH ENT600067
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: ENGITECH
  Парт номер: ENT600067
  дължина на кабела [mm]: 400
  ламбда-сонда: ламбда сонда (планарен елемент)
  брой проводи: 4
  84 лв. цена с ДДС
 • DELPHI ES20266-12B1 ламбда сонда
  ламбда сонда DELPHI ES20266-12B1 DELPHI ламбда сонда DELPHI ES20266-12B1
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: DELPHI
  Парт номер: ES20266-12B1
  ламбда-сонда: ламбда сонда (планарен елемент)
  ламбда-сонда: подгрят
  148 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 0 258 017 203 Ламбда сонда
  Ламбда сонда BOSCH 0 258 017 203 BOSCH Ламбда сонда BOSCH 0 258 017 203
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 0 258 017 203
  обща дължина [mm]: 1355
  брой проводи: 5
  препоръчителен интервал за смяна [километри]: 250000
  232 лв. цена с ДДС
 • VEMO V10-76-0015 ламбда сонда
  ламбда сонда VEMO V10-76-0015 VEMO ламбда сонда VEMO V10-76-0015
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: VEMO
  Парт номер: V10-76-0015
  Тегло [kg]: 0,156
  дължина на кабела [mm]: 720
  ламбда-сонда: предварително гресирана резба
  ламбда-сонда: диагностична сонда
  брой проводи: 4
  изпълнение на изолация на кабели: с изолация с фибро оплетка със силиконово покритие
  112 лв. цена с ДДС
 • NTY ESL-MZ-012 Ламбда сонда
  Ламбда сонда NTY ESL-MZ-012 NTY Ламбда сонда NTY ESL-MZ-012
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: NTY
  Парт номер: ESL-MZ-012
  нетно тегло [g]: 120
  81 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 0 258 986 602 ламбда сонда
  ламбда сонда BOSCH 0 258 986 602 BOSCH ламбда сонда BOSCH 0 258 986 602
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 0 258 986 602
  контакт/клема: конектора, може да се нуждае от регулиране
  брой проводи: 4
  препоръчителен интервал за смяна [километри]: 160000
  123 лв. цена с ДДС
 • DENSO DOX-0117 ламбда сонда
  ламбда сонда DENSO DOX-0117 DENSO ламбда сонда DENSO DOX-0117
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: DENSO
  Парт номер: DOX-0117
  за OE-номер: UNIVERSAL fit
  качество: OE
  ограничение за производител: DENSO
  мярка на резбата: M18x1.5
  дължина на кабела [mm]: 750
  брой на щепселните контакти: 4
  тегло [g]: 103
  ламбда-сонда: Сензор задействане
  ламбда-сонда: подгрят
  ламбда-сонда: ламбда сонда (палец елемент)
  104 лв. цена с ДДС
 • MEAT & DORIA 81667E ламбда сонда
  ламбда сонда MEAT & DORIA 81667E MEAT & DORIA ламбда сонда MEAT & DORIA 81667E
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: MEAT & DORIA
  Парт номер: 81667E
  за OE-номер: 7 569 930
  качество: EQUIVALENT
  качество: OE EQUIVALENT
  дължина на кабела [mm]: 570
  брой на щепселните контакти: 5
  брой на жичките (проводници): 5
  ламбда-сонда: широко лентова ламбда сонда
  175 лв. цена с ДДС
 • QUINTON HAZELL XLOS1016 Ламбда сонда
  Ламбда сонда QUINTON HAZELL XLOS1016 QUINTON HAZELL Ламбда сонда QUINTON HAZELL XLOS1016
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: QUINTON HAZELL
  Парт номер: XLOS1016
  дължина [mm]: 135
  ширина [mm]: 68
  височина [mm]: 45
  Тегло [kg]: 0,2
  дължина на кабела [mm]: 400
  брой на щепселните контакти: 4
  форма на корпуса на щекера: Правоъгълен
  ламбда-сонда: Сензор задействане
  66 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 0 281 004 719 ламбда сонда
  ламбда сонда BOSCH 0 281 004 719 BOSCH ламбда сонда BOSCH 0 281 004 719
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 0 281 004 719
  обща дължина [mm]: 520
  брой проводи: 4
  264 лв. цена с ДДС
 • HELLA 6PA 358 066-401 Ламбда сонда
  Ламбда сонда HELLA 6PA 358 066-401 HELLA Ламбда сонда HELLA 6PA 358 066-401
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: HELLA
  Парт номер: 6PA 358 066-401
  дължина на кабела [mm]: 750
  брой на щепселните контакти: 4
  ламбда-сонда: ламбда сонда (планарен елемент)
  Необходим е монтаж/демонтаж от специализиран персонал!:
  156 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 0 258 005 271 ламбда сонда
  ламбда сонда BOSCH 0 258 005 271 BOSCH ламбда сонда BOSCH 0 258 005 271
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 0 258 005 271
  обща дължина [mm]: 450
  брой проводи: 4
  препоръчителен интервал за смяна [километри]: 160000
  202 лв. цена с ДДС
 • MAXGEAR 59-0012 ламбда сонда
  ламбда сонда MAXGEAR 59-0012 MAXGEAR ламбда сонда MAXGEAR 59-0012
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: MAXGEAR
  Парт номер: 59-0012
  контакт/клема: конектора, може да се нуждае от регулиране
  ламбда-сонда: подгрят
  брой проводи: 4
  препоръчителен интервал за смяна [километри]: 160000
  129 лв. цена с ДДС
 • BOSCH F 00H L00 440 ламбда сонда
  ламбда сонда BOSCH F 00H L00 440 BOSCH ламбда сонда BOSCH F 00H L00 440
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: BOSCH
  Парт номер: F 00H L00 440
  258 лв. цена с ДДС
 • HOFFER 7481508E ламбда сонда
  ламбда сонда HOFFER 7481508E HOFFER ламбда сонда HOFFER 7481508E
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: HOFFER
  Парт номер: 7481508E
  качество: EQUIVALENT
  качество: OE EQUIVALENT
  дължина на кабела [mm]: 200
  брой на щепселните контакти: 4
  брой на жичките (проводници): 4
  ламбда-сонда: неотопляем
  версия: EQUIVALENT
  136 лв. цена с ДДС
 • HELLA 6PA 009 166-801 Ламбда сонда
  Ламбда сонда HELLA 6PA 009 166-801 HELLA Ламбда сонда HELLA 6PA 009 166-801
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: HELLA
  Парт номер: 6PA 009 166-801
  дължина на кабела [mm]: 400
  брой на щепселните контакти: 6
  ламбда-сонда: широко лентова ламбда сонда
  Необходим е монтаж/демонтаж от специализиран персонал!:
  290 лв. цена с ДДС
 • DENSO DOX-0121 ламбда сонда
  ламбда сонда DENSO DOX-0121 DENSO ламбда сонда DENSO DOX-0121
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: DENSO
  Парт номер: DOX-0121
  за OE-номер: UNIVERSAL fit
  качество: OE
  ограничение за производител: DENSO
  мярка на резбата: M18x1.5
  дължина на кабела [mm]: 750
  брой на щепселните контакти: 4
  тегло [g]: 95
  ламбда-сонда: Сензор задействане
  ламбда-сонда: подгрят
  ламбда-сонда: ламбда сонда (палец елемент)
  104 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 0 258 005 177 ламбда сонда
  ламбда сонда BOSCH 0 258 005 177 BOSCH ламбда сонда BOSCH 0 258 005 177
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 0 258 005 177
  обща дължина [mm]: 990
  брой проводи: 4
  препоръчителен интервал за смяна [километри]: 160000
  177 лв. цена с ДДС
 • DELPHI ES20646-12B1 ламбда сонда
  ламбда сонда DELPHI ES20646-12B1 DELPHI ламбда сонда DELPHI ES20646-12B1
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: DELPHI
  Парт номер: ES20646-12B1
  дължина на кабела [mm]: 630
  ламбда-сонда: ламбда сонда (планарен елемент)
  ламбда-сонда: подгрят
  170 лв. цена с ДДС
 • DELPHI ES20629-12B1 ламбда сонда
  ламбда сонда DELPHI ES20629-12B1 DELPHI ламбда сонда DELPHI ES20629-12B1
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: DELPHI
  Парт номер: ES20629-12B1
  дължина на кабела [mm]: 440
  ламбда-сонда: ламбда сонда (планарен елемент)
  ламбда-сонда: подгрят
  162 лв. цена с ДДС
 • ESEN SKV 09SKV588 ламбда сонда
  ламбда сонда ESEN SKV 09SKV588 ESEN SKV ламбда сонда ESEN SKV 09SKV588
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: ESEN SKV
  Парт номер: 09SKV588
  електронапрежение [V]: 12
  дължина [mm]: 1075
  Тегло [kg]: 0,17
  съпротивление [Ом]: 6
  вид на експлоатация: електрически
  ламбда-сонда: Сензор задействане
  брой проводи: 4
  172 лв. цена с ДДС
 • DENSO DOX-0120 ламбда сонда
  ламбда сонда DENSO DOX-0120 DENSO ламбда сонда DENSO DOX-0120
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: DENSO
  Парт номер: DOX-0120
  за OE-номер: UNIVERSAL fit
  качество: OE
  ограничение за производител: DENSO
  мярка на резбата: M18x1.5
  дължина на кабела [mm]: 750
  брой на щепселните контакти: 4
  тегло [g]: 100
  ламбда-сонда: Сензор задействане
  ламбда-сонда: подгрят
  ламбда-сонда: ламбда сонда (палец елемент)
  117 лв. цена с ДДС
 • HERTH+BUSS JAKOPARTS J1470510 Ламбда сонда
  Ламбда сонда HERTH+BUSS JAKOPARTS J1470510 HERTH+BUSS JAKOPARTS Ламбда сонда HERTH+BUSS JAKOPARTS J1470510
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: HERTH+BUSS JAKOPARTS
  Парт номер: J1470510
  дължина на кабела [mm]: 575
  ламбда-сонда: подгрят
  брой проводи: 4
  249 лв. цена с ДДС
 • DELPHI ES10966-12B1 ламбда сонда
  ламбда сонда DELPHI ES10966-12B1 DELPHI ламбда сонда DELPHI ES10966-12B1
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: DELPHI
  Парт номер: ES10966-12B1
  дължина на кабела [mm]: 320
  ламбда-сонда: неотопляем
  ламбда-сонда: ламбда сонда (палец елемент)
  78 лв. цена с ДДС
 • NTY ESL-SK-000 Ламбда сонда горе отдолу отзад отпред отляво след катализатора отпред отдясно отпред отляво горе отзад отзад отпред отдясно отпред отпред отляво след катализатора отдолу след катализатора горе пред катализатор отдолу отпред отпред пред катализатор отзад отпред отдясно пред катализатор горе
  Ламбда сонда NTY ESL-SK-000 NTY Ламбда сонда NTY ESL-SK-000
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: NTY
  Парт номер: ESL-SK-000
  тип на трансмисията: ръчна трансмисия 5-степенна
  тип на трансмисията: автоматична трансмисия
  тип на трансмисията: ръчна скоростна кутия
  тип на трансмисията: автоматична шестстепенна трансмисия
  страна на монтаж: горе
  страна на монтаж: отдолу
  страна на монтаж: отзад
  страна на монтаж: отпред отляво
  страна на монтаж: след катализатора
  страна на монтаж: отпред отдясно
  страна на монтаж: отпред
  страна на монтаж: пред катализатор
  вид на експлоатация: електрически
  доп. артикул/доп. инфо. 2: не е за прашни условия на експлоатация
  ламбда-сонда: предварително гресирана резба
  ламбда-сонда: диагностична сонда
  ламбда-сонда: регулираща сонда
  производствен номер: ESL-SK-000
  93 лв. цена с ДДС
 • DENSO DOX-0118 ламбда сонда
  ламбда сонда DENSO DOX-0118 DENSO ламбда сонда DENSO DOX-0118
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: DENSO
  Парт номер: DOX-0118
  за OE-номер: UNIVERSAL fit
  качество: OE
  ограничение за производител: DENSO
  мярка на резбата: M18x1.5
  дължина на кабела [mm]: 750
  брой на щепселните контакти: 4
  тегло [g]: 103
  ламбда-сонда: Сензор задействане
  ламбда-сонда: подгрят
  ламбда-сонда: ламбда сонда (палец елемент)
  113 лв. цена с ДДС
 • HELLA 6PA 358 066-101 Ламбда сонда
  Ламбда сонда HELLA 6PA 358 066-101 HELLA Ламбда сонда HELLA 6PA 358 066-101
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: HELLA
  Парт номер: 6PA 358 066-101
  дължина на кабела [mm]: 1000
  брой на щепселните контакти: 4
  ламбда-сонда: регулираща сонда
  Необходим е монтаж/демонтаж от специализиран персонал!:
  225 лв. цена с ДДС
 • DELPHI ES10795-12B1 ламбда сонда
  ламбда сонда DELPHI ES10795-12B1 DELPHI ламбда сонда DELPHI ES10795-12B1
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: DELPHI
  Парт номер: ES10795-12B1
  дължина на кабела [mm]: 370
  ламбда-сонда: ламбда сонда (планарен елемент)
  ламбда-сонда: подгрят
  112 лв. цена с ДДС

Информация

✅ Ламбда сонда: за всички автомобили
✅ Ламбда сонда марки: BOSCH, HELLA, PIERBURG, NGK, HERTH+BUSS JAKOPARTS, DENSO, VDO, DELPHI, METZGER, MAGNETI MARELLI
✅ Ламбда сонда по VIN: проверка по шаси за съвместимост с вашата кола
✅ Поръчай ламбда сонда: 0882919050 или онлайн
✅ Доставка: от днес за утре* за цялата страна
✅ Еконт Експрес: опция за преглед и наложен платеж
✅ Авточасти: AutoPower.BG

Отзиви

дайте своята оценка 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars оценка 4.7 от 210 отзива

FAQ: Често задавани въпроси

Има ли опция за преглед при поръчка на ламбда сонда?

Всички поръчки на ламбда сонда се изпращат с включена опция за преглед.

 • Всички части са чисто нови в оригиналната си опаковка.
 • За страната поръчките се доставят от фирма Еконт Експрес.
 • Всички клиенти на AutoPower.BG получават 25% отстъпка от цената за доставка.
 • Доставката до адрес на клиента или офис на Еконт Експрес е за сметка на получателя.
 • Поръчка на ламбда сонда се заплаща при доставка чрез наложен платеж.
 • При получаване на място от офис на AutoPower.BG в гр. София - НЕ се заплаща доставка.

Как да върна или заменя ламбда сонда?

Всяка поръчка за ламбда сонда може да бъде върната или заменена в срок от 14 дни.

 • За целта, поръчката за ламбда сонда не трябва да е употребявана или монтирана.
 • Със запазен търговски вид с опаковката, кутията или пликът, в който е получена.
 • В случай, че тези условия не са спазени, AutoPower.BG си запазва правото да не приеме връщане на поръчката за ламбда сонда.
 • При връщане на поръчката, клиентът има право да поиска възстановяване на сумата или замяна на стоката.
 • Поръчката се изпраща обратно от клиента до офис Еконт "Сухата река", гр. София или се връща на място в наш офис.

Как и кога ще получа поръчката на ламбда сонда?

Поръчки за ламбда сонда направени до 14:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден.

 • Доставят се на клиента на следващия работен ден от фирма Еконт Експрес.
 • Поръчки на ламбда сонда направени в почивни дни се изпращат на първия работен ден.
 • За да вземете поръчка от офис на AutoPower.BG, предварително трябва да я заявите по телефона, онлайн чат или през интернет страницата.
 • Заявените части за закупуване от наш офис могат да се взимат след 16:00ч., като предварително трябва да са потвърдени от наш оператор.

ТОП производители

star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Екатерина Балева
Екатерина Балева
11 April 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Parvan Yanev
Parvan Yanev
11 April 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Kiril Mihaylov
Kiril Mihaylov
11 April 2024
star star star star star
Добро обслужване. Бърза доставка. Добра комуникативност по телефона с препоръки и разяснения за поръчаните части и консумативи. Пазарувам от там често и съм доволен. G
skynet skyneta
skynet skyneta
10 April 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Pavlin Kararabeliov
Pavlin Kararabeliov
10 April 2024
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Хари Зоев
Хари Зоев
10 April 2024