Часа
 • 0
 • 0
Минути
 • 0
 • 0
Секунди
 • 0
 • 0
Пазарувай с до -23% намаление

Ламбда сонда за кола на ниска цена - онлайн магазин

Ламбда сонда
Пазарувай онлайн 24/7

Ламбда сонда - Bosch, Ngk, Beru, Denso, Mobiletron

Къде се намира, устройство, начин на работа

Ламбда сонда - Bosch, Ngk, Beru, Denso, Mobiletron - онлайн магазин - Audi, BMW, Mercedes-Benz, VW, Opel, Renault, Peugeot, Lancia, Alfa, Fiat, Toyota, Seat, Honda, Volvo и др. Кислородният сензор (λ сонда) открива количеството на неизгорял кислород в изгорелите газове на двигателя и го отнася към количеството кислород в атмосферата. Той създава сигнал за напрежение въз основа на разликата, която се изпраща на компютъра за управление на двигателя. Количеството напрежение показва дали въздуха / горивната смес е богата или постна. В отговор компютърът променя широчината на импулса на инжектора за гориво (навреме), за да контролира сместа въздух / гориво. Въпреки че компютърът разчита и на входове от други сензори по отношение на температурата на двигателя, натоварването на двигателя и положението на дросела, кислородният сензор е този, който осигурява обратна връзка и позволява на системата за управление на двигателя да работи в „затворен контур“, режимът на работа, който осигурява оптимален ефективност на каталитичния преобразувател и минимални емисии на отработени газове.

Когато датчикът за кислород остарее или е повреден от замърсители, той може да не е в състояние да предостави навреме сигнал на компютъра. Без точна обратна връзка компютърът не може да регулира сместа въздух / гориво според условията на работа на двигателя, което може да доведе до увеличени емисии. Ако се нуждаете от ламбда сонда, ще намерите това, което ви е необходимо, за да възстановите изпълнението и спазването на емисиите тук в на нашия онлайн магазин.

Кислородният сензор има чувствителен на циркониев диоксид елемент, покрит от двете страни с платина, която също служи като електроди, затворени в керамика. Електродите са свързани с проводници на проводниците, които се закрепват към кабелните снопове на автомобила, а керамичният корпус е поставен в стоманена обвивка. Стоманената обвивка е с резба за монтаж в ауспуха и предпазва чувствителния елемент. Отворите в стоманената обвивка, съседна на върха на сензорния елемент, позволяват сензорът да бъде изложен на изгорели газове. Всички съвременни кислородни сензори съдържат нагревателен елемент, който също е свързан към окабеляването. Отворите в горната част на сензора позволяват навлизането на външен въздух в сензора, който след това се нагрява. Когато се нагряват, кислородните йони се движат от вътрешната страна към външния платинен слой и разликата в потенциала генерира напрежение. Когато сместа въздух / гориво е богата и има малко неизгорен кислород в отработените газове, се генерира до 0,9 V. Когато сместа е постна и има висока концентрация на неизгорял кислород в отработените газове, сигналът за напрежение ще падне до 0,1V.

Всички автомобили и камиони с късен модел имат най-малко 2 кислородни сензора, един монтиран в изпускателния колектор или в изпускателната тръба преди каталитичния преобразувател и един, монтиран в изпускателната тръба след преобразувателя. Превозните средства с V6 или V8 двигатели имат най-малко 4, един преди и един след всеки преобразувател в изгорелите газове от всяка група цилиндри. Преди катализатора, ламбда сонда (Oxygen sensor) е основният сензор, който предоставя обратна връзка към компютъра за управление на двигателя. Високото напрежение показва богата смес въздух / гориво, а ниското напрежение показва строй въздух / горивна смес. Когато сигналът за напрежение е нисък, компютърът увеличава широчината на импулса на инжектора, за да обогати сместа; когато сигналът за напрежение е висок, компютърът намалява ширината на импулса на инжектора, за да наклони сместа.

Сигналът за напрежение от сензорът непрекъснато варира между богати и слаби условия, няколко пъти в секунда, а от своя страна компютърът постоянно регулира сместа въздух / гориво, за да постигне баланс, който позволява на двигателят да функционира ефективно.

Кислородните сензори работят при 315 ° C, а нагревателят е включен в модерните сензори, за да им позволи да се нагряват по-бързо, за да може системата бързо да премине в затворен контур. Когато се гледа на диагностичен осцилоскоп, сензорът за кислород в горния поток при работна температура трябва да създаде равномерна форма на вълната, която варира между 0,1 V и 0,9 V със средна точка приблизително 0,45 V. Датчикът за кислород надолу по веригата е известен също като монитор на катализатора, защото показва ефективността на конвертора. За разлика от сензора за горния поток, датчикът надолу по веригата трябва да има относително плоска форма на вълната при приблизително 0,45 волта, ако каталитичният преобразувател работи правилно. Ако сигналът на датчика за низходящ поток и диагностичната обхват на вълната са подобни на датчика за поток, това означава, че преобразувателят не работи ефективно. Ако това се случи, в компютъра ще бъде зададен код за диагностика на проблем (DTC) и светлината на CHECK ENGINE ще светне.

Схема

 • 1. Инжекторна дюза
 • 2. Контролен модул (PCM)
 • 3. Преди катализатора
 • 4. След катализатора

Кислородните сензори се влошават с възрастта и замърсяването. Сензорите могат да се замърсят поради излагане на силикати от течове на охлаждащата течност, силикон от използване на грешен тип RTV уплътнител, фосфор от консумацията на масло поради износени бутални пръстени и / или водачи на клапани, прекомерно натрупване на въглерод и излагане на други химикали, дори и тези в газови добавки. Когато сензорът се замърси, той губи способността за бърза реакция на промените в сместа въздух / гориво, което води до намалена ефективност на конвертора и повишени емисии. Ако сензорът се откаже напълно, системата по подразбиране ще използва фиксирана богата смес въздух / гориво, което увеличава емисиите и намалява пробега на гориво. Влошаващият се или напълно неуспешен сензор за кислород ще настрои един или повече DTC и ще освети светлината CHECK ENGINE. Функцията на кислородния сензор може да бъде проверена с инструмент за сканиране или цифров многометър или както е посочено по-горе с диагностичен осцилоскоп. Реакцията на сензора може да се провери чрез изкуствено обогатяване на сместа въздух / гориво с пропан и чрез премахване на вакуум линия, за да се създаде стройно състояние.

Вместо конвенционалния кислороден сензор, описан по-горе, някои по-нови превозни средства използват сензор за съотношение въздух / гориво. Докато традиционният сензор е сензор за тесен обхват, който предоставя променлив богат / слаб сигнал към компютъра за управление на двигателя, сензорът за съотношение въздух / гориво може да измерва много по-широк спектър от смеси въздух / гориво, поради което такива сензори се наричат ​​„широколентови ". Сигналът от сензор за съотношение въздух / гориво е много по-точно представяне на действителното съотношение въздух / гориво. Вместо сензора, генериращ напрежение, компютърът на двигателя осигурява референтно напрежение на сензора и след това компютърът следи изходния ток на сензора. Въпреки че сензорът за съотношение въздух / гориво функционира различно от конвенционалния кислороден сензор, той може да страда от същите дефекти и да проявява същите симптоми на отказ.

Независимо за това какво превозно средство работите или типът или положението на дефектния кислороден сензор, ние имаме заместващия сензор, необходим за възстановяване на правилната работа, надеждност, икономия на гориво и емисии. Ние предлагаме компоненти, които са произведени по оригинални спецификации на оборудването, така че когато ремонтите приключат, можете да разчитате на производителността, която вашето превозно средство е проектирано. В допълнение към сензорите за кислород, ние имаме свързани компоненти, които може да са необходими за цялостно поправяне, включително конектори, релета, проводници, удължители, коланчета, гайки, тапи, уплътнения и други.Прочети повече

Продукти

 • DELPHI ES11010-12B1 ламбда сонда
  ламбда сонда DELPHI ES11010-12B1 DELPHI ламбда сонда DELPHI ES11010-12B1
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: DELPHI
  Парт номер: ES11010-12B1
  дължина на кабела [mm]: 985
  ламбда-сонда: подгрят
  ламбда-сонда: ламбда сонда (палец елемент)
  121 лв. цена с ДДС
 • BERU OZH027 Ламбда сонда
  Ламбда сонда BERU OZH027 BERU Ламбда сонда BERU OZH027
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: BERU
  Парт номер: OZH027
  мярка на резбата: M 18x1,5
  въртящ момент стягане [Nm]: 45
  дължина на кабела [mm]: 890
  брой на жичките (проводници): 3
  да се замени след км: 100000
  ламбда-сонда: регулираща сонда
  ламбда-сонда: подгрят
  62 лв. цена с ДДС
 • DENSO DOX-0117 ламбда сонда
  ламбда сонда DENSO DOX-0117 DENSO ламбда сонда DENSO DOX-0117
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: DENSO
  Парт номер: DOX-0117
  качество: OE
  ограничение за производител: DENSO
  мярка на резбата: M18x1.5
  дължина на кабела [mm]: 750
  брой на щепселните контакти: 4
  тегло [g]: 103
  ламбда-сонда: Сензор задействане
  ламбда-сонда: подгрят
  ламбда-сонда: ламбда сонда (палец елемент)
  99 лв. цена с ДДС
 • ENGITECH ENT600031 ламбда сонда
  ламбда сонда ENGITECH ENT600031 ENGITECH ламбда сонда ENGITECH ENT600031
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: ENGITECH
  Парт номер: ENT600031
  дължина на кабела [mm]: 750
  ламбда-сонда: ламбда сонда (планарен елемент)
  брой проводи: 4
  73 лв. цена с ДДС
 • NGK 0146 ламбда сонда
  ламбда сонда NGK 0146 NGK ламбда сонда NGK 0146
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: NGK
  Парт номер: 0146
  дължина [mm]: 850
  брой проводи: 4
  141 лв. цена с ДДС
 • NTY ESL-MZ-014 ламбда сонда след катализатора
  ламбда сонда NTY ESL-MZ-014 NTY ламбда сонда NTY ESL-MZ-014
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: NTY
  Парт номер: ESL-MZ-014
  страна на монтаж: след катализатора
  ограничение за производител: MAZDA HIROSHIMA
  вид на експлоатация: електрически
  ламбда-сонда: диагностична сонда
  ламбда-сонда: предварително гресирана резба
  ламбда-сонда: подгрят
  нетно тегло [g]: 125
  83 лв. цена с ДДС
 • NGK 1842 ламбда сонда
  ламбда сонда NGK 1842 NGK ламбда сонда NGK 1842
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: NGK
  Парт номер: 1842
  дължина [mm]: 810
  брой проводи: 5
  442 лв. цена с ДДС
 • NTY ESL-MZ-012 Ламбда сонда
  Ламбда сонда NTY ESL-MZ-012 NTY Ламбда сонда NTY ESL-MZ-012
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: NTY
  Парт номер: ESL-MZ-012
  нетно тегло [g]: 120
  81 лв. цена с ДДС
 • ENGITECH ENT600025 ламбда сонда
  ламбда сонда ENGITECH ENT600025 ENGITECH ламбда сонда ENGITECH ENT600025
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: ENGITECH
  Парт номер: ENT600025
  дължина на кабела [mm]: 828
  ламбда-сонда: регулираща сонда
  брой проводи: 4
  86 лв. цена с ДДС
 • METZGER 0893005 Ламбда сонда
  Ламбда сонда METZGER 0893005 METZGER Ламбда сонда METZGER 0893005
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: METZGER
  Парт номер: 0893005
  дължина на кабела [mm]: 555
  ламбда-сонда: подгрят
  брой проводи: 4
  239 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 0 258 005 703 Ламбда сонда
  Ламбда сонда BOSCH 0 258 005 703 BOSCH Ламбда сонда BOSCH 0 258 005 703
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 0 258 005 703
  обща дължина [mm]: 335
  брой проводи: 4
  препоръчителен интервал за смяна [километри]: 160000
  98 лв. цена с ДДС
 • PIERBURG 7.02604.96.0 Ламбда сонда
  Ламбда сонда PIERBURG 7.02604.96.0 PIERBURG Ламбда сонда PIERBURG 7.02604.96.0
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: PIERBURG
  Парт номер: 7.02604.96.0
  електронапрежение [V]: 12
  дължина на кабела [mm]: 750
  брой контакти: 4
  брой на жичките (проводници): 4
  ламбда-сонда: подгрят
  ламбда-сонда: регулираща сонда
  364 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 45168 Ламбда сонда
  Ламбда сонда FEBI BILSTEIN 45168 FEBI BILSTEIN Ламбда сонда FEBI BILSTEIN 45168
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 45168
  за OE-номер: 1618.R0
  Тегло [kg]: 0,090
  външна резба [mm]: M18 x 1,5
  размер на ключ: 22
  дължина на кабела [mm]: 400
  ламбда-сонда: подгрят
  брой проводи: 4
  128 лв. цена с ДДС
 • DELPHI ES20128-12B1 Ламбда сонда
  Ламбда сонда DELPHI ES20128-12B1 DELPHI Ламбда сонда DELPHI ES20128-12B1
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: DELPHI
  Парт номер: ES20128-12B1
  ламбда-сонда: ламбда сонда (планарен елемент)
  ламбда-сонда: подгрят
  174 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 0 258 006 026 ламбда сонда
  ламбда сонда BOSCH 0 258 006 026 BOSCH ламбда сонда BOSCH 0 258 006 026
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 0 258 006 026
  обща дължина [mm]: 1260
  брой проводи: 4
  препоръчителен интервал за смяна [километри]: 160000
  117 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 0 986 AG2 203 Ламбда сонда
  Ламбда сонда BOSCH 0 986 AG2 203 BOSCH Ламбда сонда BOSCH 0 986 AG2 203
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 0 986 AG2 203
  обща дължина [mm]: 300
  брой проводи: 4
  препоръчителен интервал за смяна [километри]: 160000
  222 лв. цена с ДДС
 • NTY ESL-SB-003 ламбда сонда пред катализатор
  ламбда сонда NTY ESL-SB-003 NTY ламбда сонда NTY ESL-SB-003
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: NTY
  Парт номер: ESL-SB-003
  страна на монтаж: пред катализатор
  ограничение за производител: DENSO
  мярка на резбата: M18x1.5
  дължина на кабела [mm]: 780
  брой на щепселните контакти: 4
  ламбда-сонда: предварително гресирана резба
  ламбда-сонда: регулираща сонда
  производствен номер: ESL-SB-003
  186 лв. цена с ДДС
 • TOPRAN 201 758 ламбда сонда
  ламбда сонда TOPRAN 201 758 TOPRAN ламбда сонда TOPRAN 201 758
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: TOPRAN
  Парт номер: 201 758
  брой на щепселните контакти: 1
  58 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 0 281 004 612 Ламбда сонда
  Ламбда сонда BOSCH 0 281 004 612 BOSCH Ламбда сонда BOSCH 0 281 004 612
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 0 281 004 612
  обща дължина [mm]: 930
  брой проводи: 4
  276 лв. цена с ДДС
 • DENSO DOX-0206 ламбда сонда
  ламбда сонда DENSO DOX-0206 DENSO ламбда сонда DENSO DOX-0206
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: DENSO
  Парт номер: DOX-0206
  качество: OE
  ограничение за производител: DENSO
  мярка на резбата: M18x1.5
  дължина на кабела [mm]: 850
  брой на щепселните контакти: 4
  тегло [g]: 117
  195 лв. цена с ДДС
 • NTY ESL-SB-006 Ламбда сонда отпред пред катализатор отпред пред катализатор
  Ламбда сонда NTY ESL-SB-006 NTY Ламбда сонда NTY ESL-SB-006
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: NTY
  Парт номер: ESL-SB-006
  страна на монтаж: отпред
  страна на монтаж: пред катализатор
  вид на експлоатация: електрически
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без регулиращ потенциометър, горивна смес за празен ход
  ламбда-сонда: предварително гресирана резба
  ламбда-сонда: регулираща сонда
  нетно тегло [g]: 120
  78 лв. цена с ДДС
 • NTY ESL-MS-001 ламбда сонда отпред пред катализатор отпред след катализатора
  ламбда сонда NTY ESL-MS-001 NTY ламбда сонда NTY ESL-MS-001
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: NTY
  Парт номер: ESL-MS-001
  страна на монтаж: отпред
  страна на монтаж: пред катализатор
  страна на монтаж: след катализатора
  вид на експлоатация: електрически
  ламбда-сонда: регулираща сонда
  ламбда-сонда: предварително гресирана резба
  ламбда-сонда: диагностична сонда
  нетно тегло [g]: 130
  86 лв. цена с ДДС
 • METZGER 0893580 Ламбда сонда
  Ламбда сонда METZGER 0893580 METZGER Ламбда сонда METZGER 0893580
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: METZGER
  Парт номер: 0893580
  дължина на кабела [mm]: 460
  брой на щепселните контакти: 4
  273 лв. цена с ДДС
 • NTY ESL-BM-002 ламбда сонда отпред отляво отпред отдясно отпред отпред отдясно отпред отпред отляво след катализатора след катализатора отпред отляво пред катализатор отпред отпред отдясно пред катализатор
  ламбда сонда NTY ESL-BM-002 NTY ламбда сонда NTY ESL-BM-002
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: NTY
  Парт номер: ESL-BM-002
  страна на монтаж: отпред отляво
  страна на монтаж: отпред отдясно
  страна на монтаж: отпред
  страна на монтаж: след катализатора
  страна на монтаж: пред катализатор
  дължина [mm]: 990
  вид на експлоатация: електрически
  ламбда-сонда: предварително гресирана резба
  ламбда-сонда: диагностична сонда
  ламбда-сонда: регулираща сонда
  нетно тегло [g]: 150
  71 лв. цена с ДДС
 • NTY ESL-DW-006 ламбда сонда след катализатора след катализатора
  ламбда сонда NTY ESL-DW-006 NTY ламбда сонда NTY ESL-DW-006
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: NTY
  Парт номер: ESL-DW-006
  страна на монтаж: след катализатора
  дължина [mm]: 380
  вид на експлоатация: електрически
  ламбда-сонда: предварително гресирана резба
  ламбда-сонда: диагностична сонда
  нетно тегло [g]: 98
  83 лв. цена с ДДС
 • FAE 75039 ламбда сонда
  ламбда сонда FAE 75039 FAE ламбда сонда FAE 75039
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: FAE
  Парт номер: 75039
  дължина на кабела [mm]: 800
  брой на щепселните контакти: 6
  цвят на щекер: черен
  252 лв. цена с ДДС
 • DELPHI ES20011-12B1 Ламбда сонда
  Ламбда сонда DELPHI ES20011-12B1 DELPHI Ламбда сонда DELPHI ES20011-12B1
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: DELPHI
  Парт номер: ES20011-12B1
  ламбда-сонда: ламбда сонда (планарен елемент)
  ламбда-сонда: подгрят
  141 лв. цена с ДДС
 • MOBILETRON OS-08P Ламбда сонда
  Ламбда сонда MOBILETRON OS-08P MOBILETRON Ламбда сонда MOBILETRON OS-08P
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: MOBILETRON
  Парт номер: OS-08P
  дължина [цол=инч]: 7,87
  съпротивление [Ом]: 4
  дължина на кабела [mm]: 200
  брой на щепселните контакти: 4
  ламбда-сонда: Сензор задействане
  77 лв. цена с ДДС
 • STELLOX 20-00001-SX ламбда сонда
  ламбда сонда STELLOX 20-00001-SX STELLOX ламбда сонда STELLOX 20-00001-SX
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: STELLOX
  Парт номер: 20-00001-SX
  Тегло [kg]: 0,106
  обща дължина [mm]: 195
  брой контакти: 1
  ламбда-сонда: неотопляем
  47 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 0 258 006 537 ламбда сонда
  ламбда сонда BOSCH 0 258 006 537 BOSCH ламбда сонда BOSCH 0 258 006 537
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 0 258 006 537
  обща дължина [mm]: 440
  брой проводи: 4
  препоръчителен интервал за смяна [километри]: 250000
  77 лв. цена с ДДС
 • DENSO DOX-0125 Ламбда сонда
  Ламбда сонда DENSO DOX-0125 DENSO Ламбда сонда DENSO DOX-0125
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: DENSO
  Парт номер: DOX-0125
  качество: OE
  ограничение за производител: DENSO
  мярка на резбата: M18x1.5
  дължина на кабела [mm]: 300
  брой на щепселните контакти: 1
  тегло [g]: 74
  ламбда-сонда: Сензор задействане
  ламбда-сонда: ламбда сонда (палец елемент)
  ламбда-сонда: неотопляем
  77 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 0 258 027 00F ламбда сонда
  ламбда сонда BOSCH 0 258 027 00F BOSCH ламбда сонда BOSCH 0 258 027 00F
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 0 258 027 00F
  обща дължина [mm]: 680
  брой проводи: 5
  239 лв. цена с ДДС
 • NGK 92592 Ламбда сонда
  Ламбда сонда NGK 92592 NGK Ламбда сонда NGK 92592
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: NGK
  Парт номер: 92592
  дължина [mm]: 975
  брой проводи: 3
  311 лв. цена с ДДС
 • NTY ESL-PL-002 Ламбда сонда отпред
  Ламбда сонда NTY ESL-PL-002 NTY Ламбда сонда NTY ESL-PL-002
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: NTY
  Парт номер: ESL-PL-002
  страна на монтаж: отпред
  дължина [mm]: 770
  ламбда-сонда: регулираща сонда
  нетно тегло [g]: 105
  97 лв. цена с ДДС
 • BOSCH 0 258 986 506 ламбда сонда
  ламбда сонда BOSCH 0 258 986 506 BOSCH ламбда сонда BOSCH 0 258 986 506
  Продукт: ламбда сонда
  Марка: BOSCH
  Парт номер: 0 258 986 506
  контакт/клема: конектора, може да се нуждае от регулиране
  брой проводи: 4
  препоръчителен интервал за смяна [километри]: 160000
  111 лв. цена с ДДС
 • NTY ESL-BM-005 Ламбда сонда отпред отляво отпред отляво отпред отдясно пред катализатор отпред отдясно отпред отдясно отпред отляво пред катализатор
  Ламбда сонда NTY ESL-BM-005 NTY Ламбда сонда NTY ESL-BM-005
  Продукт: Ламбда сонда
  Марка: NTY
  Парт номер: ESL-BM-005
  страна на монтаж: отпред отляво
  страна на монтаж: отпред отдясно
  страна на монтаж: пред катализатор
  ограничение за производител: SIEMENS
  дължина [mm]: 990
  вид на експлоатация: електрически
  ламбда-сонда: предварително гресирана резба
  ламбда-сонда: регулираща сонда
  производствен номер: ESL-BM-005
  нетно тегло [g]: 160
  98 лв. цена с ДДС

Информация

✅ Ламбда сонда: за всички автомобили
✅ Ламбда сонда марки: BOSCH, HELLA, PIERBURG, NGK, HERTH+BUSS JAKOPARTS, DENSO, VDO, DELPHI, METZGER, MAGNETI MARELLI
✅ Ламбда сонда по VIN: проверка по шаси за съвместимост с вашата кола
✅ Поръчай ламбда сонда: 0882919050 или онлайн
✅ Доставка: от днес за утре* за цялата страна
✅ Еконт Експрес: опция за преглед и наложен платеж
✅ Авточасти: AutoPower.BG

Отзиви

дайте своята оценка 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars оценка 4.7 от 210 отзива

FAQ: Често задавани въпроси

Има ли опция за преглед при поръчка на ламбда сонда?

Всички поръчки на ламбда сонда се изпращат с включена опция за преглед.

 • Всички части са чисто нови в оригиналната си опаковка.
 • За страната поръчките се доставят от фирма Еконт Експрес.
 • Всички клиенти на AutoPower.BG получават 25% отстъпка от цената за доставка.
 • Доставката до адрес на клиента или офис на Еконт Експрес е за сметка на получателя.
 • Поръчка на ламбда сонда се заплаща при доставка чрез наложен платеж.
 • При получаване на място от офис на AutoPower.BG в гр. София - НЕ се заплаща доставка.

Как да върна или заменя ламбда сонда?

Всяка поръчка за ламбда сонда може да бъде върната или заменена в срок от 14 дни.

 • За целта, поръчката за ламбда сонда не трябва да е употребявана или монтирана.
 • Със запазен търговски вид с опаковката, кутията или пликът, в който е получена.
 • В случай, че тези условия не са спазени, AutoPower.BG си запазва правото да не приеме връщане на поръчката за ламбда сонда.
 • При връщане на поръчката, клиентът има право да поиска възстановяване на сумата или замяна на стоката.
 • Поръчката се изпраща обратно от клиента до офис Еконт "Сухата река", гр. София или се връща на място в наш офис.

Как и кога ще получа поръчката на ламбда сонда?

Поръчки за ламбда сонда направени до 14:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден.

 • Доставят се на клиента на следващия работен ден от фирма Еконт Експрес.
 • Поръчки на ламбда сонда направени в почивни дни се изпращат на първия работен ден.
 • За да вземете поръчка от офис на AutoPower.BG, предварително трябва да я заявите по телефона, онлайн чат или през интернет страницата.
 • Заявените части за закупуване от наш офис могат да се взимат след 16:00ч., като предварително трябва да са потвърдени от наш оператор.

ТОП производители

star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
teodor kanev
teodor kanev
09 June 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Калоян Атанасов
Калоян Атанасов
09 June 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Andrian Marinov
Andrian Marinov
09 June 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Svetlio Krachunov
Svetlio Krachunov
09 June 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Dimitar Palev
Dimitar Palev
08 June 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Сибел Соялп
Сибел Соялп
08 June 2023