Пазарувай с до -23% намаление
Часа
 • 0
 • 0
Минути
 • 0
 • 0
Секунди
 • 0
 • 0
Пазарувай с до -23% намаление

Маховик демпферен и твърд за кола на ниска цена - онлайн магазин

Маховик
Пазарувай онлайн 24/7

Маховик демпферен и твърд - LuK, Sachs, Valeo, Lemforder, Japanparts, Ashika

Двумасов демпферен маховик

Маховик - LuK, Sachs, Valeo, Lemforder, Japanparts, Ashika - онлайн магазин - Audi, BMW, Mercedes-Benz, VW, Opel, Renault, Peugeot, Lancia, Alfa, Fiat, Toyota, Seat, Honda, Volvo и др. Маховикът има 3 важни функции. Той съхранява въртяща се енергия, за да изглади мощността на двигателя, пръстеновидният механизъм по обиколката на маховика се захваща със задвижването на стартера, за да завърти коляновия вал при включване на ключа за запалване, а лицето на маховика осигурява повърхността на триене на диска на съединителя и мястото на монтиране на пластината за налягане на съединителя. Има твърд маховик и двумасов маховик (DMF). Най-честата причина за смяна на маховика е прекомерното износване на контактната повърхност на съединителя на лицето на маховика. DMF-тата също може да се повреди вътрешно и зъбното колело може също да се повреди и да изисква смяна на зъбно колело или маховик. Без значение какъв проблем с маховика имате, можете да възстановите оптималните си характеристики с един от нашите маховици на съединителя за качество OE.

Маховикът е закрепен с болтове към края на коляновия вал и се върти, когато двигателят работи. Инерцията на маховика изглажда прекъсващите се импулси на мощността, създадени от горенето в цилиндрите, като ефективно осигурява непрекъсната мощност. Триещият материал на съединителя захваща триещите се повърхности на маховика и притискащата плоча. Той се захваща между маховика и притискащата плоча, а скосеният отвор в центъра му се захваща с шлицовете на входния вал на трансмисията. За да може двигателят да стартира възвратно-постъпателния агрегат, той трябва да се върти (въртящия момент), за да изтегли и компресира сместа въздух / гориво, която след това се запалва от запалителните свещи, което дава възможност на двигателя да работи самостоятелно. Когато ключът за запалване се завърти на СТАРТ, соленоидът на стартера захранва стартерния двигател и задейства предавката на задвижването на стартера със зъбното колело на маховика. Превиващият съединител изключва задвижването от ринговата предавка при стартиране на двигателя.

Всеки път, когато съединителят се изключи и задейства, дискът на съединителя се забавя и ускорява, процес, който създава топлина и износване, постепенно намалява дебелината на диска на съединителя и влошава повърхността на двумасовият маховик. Това износване може да бъде показано като точкуване, каналиране, горещи точки и топлинни пукнатини. След отстраняване на плочата за налягане и диска на съединителя, в допълнение към визуална проверка за тези дефекти, маховикът трябва да се провери за изкривяване с уплътнения и изправители. Изтичането може да бъде поставено в спецификации и състоянието на повърхностното покритие често може да бъде възстановено чрез машинна обработка на маховика. Въпреки това, повечето производители на превозни средства уточняват, че само минимално количество маховик може да бъде премахнато, което може да не е достатъчно, за да коригира дефектите и да завърши дефектите. Някои маховици са стъпаловидни и връзката във височината между двете повърхностни нива трябва да се поддържа, което налага използването на специализирана шлифовъчна машина. Поради тези фактори на пречистване, нов маховик за подмяна обикновено е най-добрият начин на действие.

При някои превозни средства замяната на маховик с прекомерно изпускане или неприемливо покритие на повърхността е единствената опция, тъй като рециклирането не се препоръчва от производителя на автомобила. Това е вярно за повечето DMF. DMF се състои от първични и вторични маховикови маси, разделени от амортизиращ блок, който абсорбира вибрациите на двигателя и намалява количеството, което се прехвърля на задвижващата линия. Поредица от пружини съставлява амортизиращото устройство. Първоначално те са разработени за намаляване на шума и вибрациите и подобряване на работата на преместване на дизелови двигатели, но сега се използват и за много леки автомобили. Заедно с невъзможността за повторно нанасяне на тези маховици, амортисьорният механизъм може да се провали, което обикновено се показва от прекомерен шум и вибрации. Препоръчва се DMF да бъде заменен при смяна на съединителя, но ако искате по-малко скъпа алтернатива, предлагаме комплекти за преобразуване на маховика. Тези комплекти включват маховик с твърда маса и съединител, проектиран да работи с този тип маховик. Комплектът за преобразуване на маховик може в крайна сметка да не функционира толкова гладко и с минималните вибрации на DMF, но вие печелите надеждност на по-икономична цена.

Ако чуете шум от шлайфане, когато стартирате автомобила си, зъбното колело на маховика може да има износени, натрошени или счупени зъби. Повредите на зъбното колело могат да бъдат причинени от продължителна употреба, която включва чести пускания, стартер, който не е монтиран правилно, и при по-стари автомобили, включване на стартера, докато двигателят работи. В някои случаи такива повреди може да изискват смяна на маховика, но пръстеновидните зъбни колела могат да бъдат заменени на много маховици за значителни икономии на части. Старата ринга предавка може да се нагрее с факла и да се изгони с чук и длето. След това новото зъбно колело се нагрява, така че се разширява за монтаж около обиколката на маховика.

Независимо над какво работите, ние имаме маховик на резервния съединител и компоненти, необходими за възстановяване на правилната работа на автомобила. Ние предлагаме маховици на съединителя и компоненти, които са произведени по оригинални спецификации на оборудването, така че когато ремонтите приключат, можете да разчитате на производителността, която вашето превозно средство е проектирано. При извършване на ремонт на съединителя или стартиране на системата, всички компоненти трябва да бъдат внимателно изследвани по време на процеса. Ако сменяте предавката на пръстена, задвижването на стартера също трябва да бъде проверено, както и монтирането на стартера, за да се уверите, че е необходимо, ако е необходимо, и да има специален хардуер.

Когато ремонтирате съединителя, дискът на съединителя, притискащата плоча и освобождаващият лагер трябва да се заменят в допълнение към респиратора или подмяната на маховика. Материалът на триене на диска на съединителя се износва и може да се напука, а пружините на дисковете на хъба могат да се уморят от употреба и топлина. Повърхността на плочата под налягане се износва, а мембранната пружина може да отслаби с времето от топлина и широко използване. Освобождаващият лагер също се влошава, особено при превозни средства, използвани при движение в движение и спиране, при което педалът на съединителя е натиснат за дълги периоди. Наред с маховиците и зъбните колела, ние предлагаме и маховици, болтове, уплътнения, дюбели и капаци.Прочети повече

Продукти

 • SACHS 2294 003 341 маховик
  маховик SACHS 2294 003 341 SACHS маховик SACHS 2294 003 341
  Продукт: маховик
  Марка: SACHS
  Парт номер: 2294 003 341
  диаметър [mm]: 240
  допълващ артикул /допълваща информация: с болтове с маховик
  805 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 44444 маховик
  маховик FEBI BILSTEIN 44444 FEBI BILSTEIN маховик FEBI BILSTEIN 44444
  Продукт: маховик
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 44444
  за OE-номер: 1 805 086
  брой на зъбите: 158
  Тегло [kg]: 45,576
  допълващ артикул /допълваща информация: с назъбен венец на пусковото устройство
  да се обърне внимание на сервизната информация:
  Диаметър отвор за закрепване на главината [mm]: 17,0
  Външен диаметър на главината [mm]: 144,9
  Вътрешен диаметър на главината [mm]: 62,0
  Диаметър на междуболтовото разстояние главина [mm]: 112,0
  Брой отвори за закрепване главина: 10
  Брой отвори за закрепване главина: 10
  Диаметър междуболтово разст. Притиск. Диск съединител [mm]: 450
  Вътрешен диаметър ходова повърхност [mm]: 257,2
  Външен диаметър притискателен диск на съединителя [mm]: 470
  Брой отвори за закрепване притискателен диск на съединителя: 12
  Брой отвори за закрепване притискателен диск на съединителя: 12
  Брой резбови отвори EDC/резки: 58
  Брой резбови отвори EDC/резки: 58
  1069 лв. цена с ДДС
 • LuK 415 0531 09 маховик
  маховик LuK 415 0531 09 LuK маховик LuK 415 0531 09
  Продукт: маховик
  Марка: LuK
  Парт номер: 415 0531 09
  тип на трансмисията: кутия с два съединителя
  брой на зъбите: 132
  доп. артикул/доп. инфо. 2: с комплект винтове
  брой на дупките за закрепване: 6
  1531 лв. цена с ДДС
 • LuK 411 0118 10 комплект болтове за маховик
  комплект болтове за маховик LuK 411 0118 10 LuK комплект болтове за маховик LuK 411 0118 10
  Продукт: комплект болтове за маховик
  Марка: LuK
  Парт номер: 411 0118 10
  брой болтове: 6
  30 лв. цена с ДДС
 • LuK 415 0104 10 маховик
  маховик LuK 415 0104 10 LuK маховик LuK 415 0104 10
  Продукт: маховик
  Марка: LuK
  Парт номер: 415 0104 10
  тип на трансмисията: ръчна скоростна кутия
  доп. артикул/доп. инфо. 2: с комплект винтове
  брой на дупките за закрепване: 8
  1166 лв. цена с ДДС
 • LuK 415 0325 10 маховик
  маховик LuK 415 0325 10 LuK маховик LuK 415 0325 10
  Продукт: маховик
  Марка: LuK
  Парт номер: 415 0325 10
  тип на трансмисията: ръчна скоростна кутия
  допълващ артикул /допълваща информация: с насочващ лагер
  брой на дупките за закрепване: 8
  1158 лв. цена с ДДС
 • LuK 415 0654 10 маховик
  маховик LuK 415 0654 10 LuK маховик LuK 415 0654 10
  Продукт: маховик
  Марка: LuK
  Парт номер: 415 0654 10
  тип на трансмисията: ръчна скоростна кутия
  доп. артикул/доп. инфо. 2: с комплект винтове
  брой на дупките за закрепване: 6
  836 лв. цена с ДДС
 • SACHS 2294 501 175 Маховик
  Маховик SACHS 2294 501 175 SACHS Маховик SACHS 2294 501 175
  Продукт: Маховик
  Марка: SACHS
  Парт номер: 2294 501 175
  диаметър [mm]: 288
  допълващ артикул /допълваща информация: с болтове с маховик
  1188 лв. цена с ДДС
 • LuK 415 0537 11 маховик
  маховик LuK 415 0537 11 LuK маховик LuK 415 0537 11
  Продукт: маховик
  Марка: LuK
  Парт номер: 415 0537 11
  тип на трансмисията: ръчна скоростна кутия
  доп. артикул/доп. инфо. 2: с комплект винтове
  брой на дупките за закрепване: 6
  679 лв. цена с ДДС
 • LuK 415 0250 10 маховик
  маховик LuK 415 0250 10 LuK маховик LuK 415 0250 10
  Продукт: маховик
  Марка: LuK
  Парт номер: 415 0250 10
  тип на трансмисията: ръчна скоростна кутия
  брой на дупките за закрепване: 6
  798 лв. цена с ДДС
 • LuK 415 0356 10 маховик
  маховик LuK 415 0356 10 LuK маховик LuK 415 0356 10
  Продукт: маховик
  Марка: LuK
  Парт номер: 415 0356 10
  тип на трансмисията: ръчна скоростна кутия
  доп. артикул/доп. инфо. 2: с комплект винтове
  брой на дупките за закрепване: 8
  1294 лв. цена с ДДС
 • LuK 415 0396 10 маховик
  маховик LuK 415 0396 10 LuK маховик LuK 415 0396 10
  Продукт: маховик
  Марка: LuK
  Парт номер: 415 0396 10
  брой на дупките за закрепване: 6
  709 лв. цена с ДДС
 • LuK 415 0400 10 маховик
  маховик LuK 415 0400 10 LuK маховик LuK 415 0400 10
  Продукт: маховик
  Марка: LuK
  Парт номер: 415 0400 10
  тип на трансмисията: ръчна скоростна кутия
  доп. артикул/доп. инфо. 2: с комплект винтове
  брой на дупките за закрепване: 7
  1222 лв. цена с ДДС
 • LuK 415 0241 10 маховик
  маховик LuK 415 0241 10 LuK маховик LuK 415 0241 10
  Продукт: маховик
  Марка: LuK
  Парт номер: 415 0241 10
  тип на трансмисията: ръчна скоростна кутия
  брой на дупките за закрепване: 6
  777 лв. цена с ДДС
 • LuK 415 0423 10 маховик
  маховик LuK 415 0423 10 LuK маховик LuK 415 0423 10
  Продукт: маховик
  Марка: LuK
  Парт номер: 415 0423 10
  тип на трансмисията: ръчна скоростна кутия
  брой на дупките за закрепване: 6
  2247 лв. цена с ДДС
 • VALEO 836590 маховик
  маховик VALEO 836590 VALEO маховик VALEO 836590
  Продукт: маховик
  Марка: VALEO
  Парт номер: 836590
  диаметър [mm]: 240
  Тегло [kg]: 13,94
  външен диаметър [mm]: 288,65
  версия на двигателя: за двигатели с двумасов маховик
  доп. артикул/доп. инфо. 2: с комплект винтове
  брой на дупките за закрепване: 8
  за маховик с дълбочина [mm]: 65,18
  839 лв. цена с ДДС
 • VALEO 836003 маховик
  маховик VALEO 836003 VALEO маховик VALEO 836003
  Продукт: маховик
  Марка: VALEO
  Парт номер: 836003
  Тегло [kg]: 8,11
  външен диаметър [mm]: 253,90
  доп. артикул/доп. инфо. 2: без комплект винтове
  брой на дупките за закрепване: 7
  за маховик с дълбочина [mm]: 51,93
  646 лв. цена с ДДС
 • LuK 415 0552 10 маховик
  маховик LuK 415 0552 10 LuK маховик LuK 415 0552 10
  Продукт: маховик
  Марка: LuK
  Парт номер: 415 0552 10
  тип на трансмисията: ръчна скоростна кутия
  допълващ артикул /допълваща информация: с насочващ лагер
  брой на дупките за закрепване: 8
  1247 лв. цена с ДДС
 • LuK 415 0401 10 маховик
  маховик LuK 415 0401 10 LuK маховик LuK 415 0401 10
  Продукт: маховик
  Марка: LuK
  Парт номер: 415 0401 10
  тип на трансмисията: ръчна скоростна кутия
  допълващ артикул /допълваща информация: с насочващ лагер
  брой на дупките за закрепване: 8
  964 лв. цена с ДДС
 • SACHS 2294 701 013 маховик
  маховик SACHS 2294 701 013 SACHS маховик SACHS 2294 701 013
  Продукт: маховик
  Марка: SACHS
  Парт номер: 2294 701 013
  диаметър [mm]: 235
  допълващ артикул /допълваща информация: с болтове с маховик
  1444 лв. цена с ДДС
 • LuK 415 0335 10 маховик
  маховик LuK 415 0335 10 LuK маховик LuK 415 0335 10
  Продукт: маховик
  Марка: LuK
  Парт номер: 415 0335 10
  тип на трансмисията: ръчна скоростна кутия
  допълващ артикул /допълваща информация: с насочващ лагер
  брой на дупките за закрепване: 8
  1226 лв. цена с ДДС
 • AISIN DAY-003 маховик
  маховик AISIN DAY-003 AISIN маховик AISIN DAY-003
  Продукт: маховик
  Марка: AISIN
  Парт номер: DAY-003
  доп. артикул/доп. инфо. 2: необходим е специален инструмент за монтаж
  1169 лв. цена с ДДС
 • LuK 415 0740 09 маховик
  маховик LuK 415 0740 09 LuK маховик LuK 415 0740 09
  Продукт: маховик
  Марка: LuK
  Парт номер: 415 0740 09
  тип на трансмисията: трансмисия с два съединителя 6 степенна
  тип на трансмисията: кутия с два съединителя
  брой на зъбите: 132
  допълващ артикул /допълваща информация: с насочващ лагер
  изпълнение на съединителя: за съединител в маслена баня
  брой на дупките за закрепване: 6
  886 лв. цена с ДДС
 • SACHS 2294 002 121 маховик
  маховик SACHS 2294 002 121 SACHS маховик SACHS 2294 002 121
  Продукт: маховик
  Марка: SACHS
  Парт номер: 2294 002 121
  диаметър [mm]: 260
  допълващ артикул /допълваща информация: с болтове с маховик
  1234 лв. цена с ДДС
 • FEBI BILSTEIN 01197 болт на маховика от страната на трансмисията от страната на трансмисията
  болт на маховика FEBI BILSTEIN 01197 FEBI BILSTEIN болт на маховика FEBI BILSTEIN 01197
  Продукт: болт на маховика
  Марка: FEBI BILSTEIN
  Парт номер: 01197
  страна на монтаж: от страната на трансмисията
  дължина [mm]: 19,5
  Тегло [kg]: 0,024
  външна резба [mm]: M10 x 1
  размер на ключ: 17
  профил на глава на болт/гайка: външен шестограм (шестостен)
  качество/клас: 12.9
  брой болтове: 6
  размер външна резба: M10 x 1
  брой болтове с маховик: 6
  брой болтове с маховик: 1
  3 лв. цена с ДДС
 • LuK 415 0495 10 маховик
  маховик LuK 415 0495 10 LuK маховик LuK 415 0495 10
  Продукт: маховик
  Марка: LuK
  Парт номер: 415 0495 10
  тип на трансмисията: ръчна скоростна кутия
  доп. артикул/доп. инфо. 2: с комплект винтове
  брой на дупките за закрепване: 6
  1109 лв. цена с ДДС
 • VALEO 836195 маховик
  маховик VALEO 836195 VALEO маховик VALEO 836195
  Продукт: маховик
  Марка: VALEO
  Парт номер: 836195
  диаметър [mm]: 228
  Тегло [kg]: 10,87
  версия на двигателя: за двигатели с двумасов маховик
  доп. артикул/доп. инфо. 2: с комплект винтове
  брой на дупките за закрепване: 6
  за производител маховик: SACHS
  1709 лв. цена с ДДС
 • SACHS 2294 000 871 маховик
  маховик SACHS 2294 000 871 SACHS маховик SACHS 2294 000 871
  Продукт: маховик
  Марка: SACHS
  Парт номер: 2294 000 871
  диаметър [mm]: 240
  допълващ артикул /допълваща информация: с болтове с маховик
  1034 лв. цена с ДДС
 • LuK 415 0623 08 маховик
  маховик LuK 415 0623 08 LuK маховик LuK 415 0623 08
  Продукт: маховик
  Марка: LuK
  Парт номер: 415 0623 08
  тип на трансмисията: Continuously variable transmission-безстепенна автом. трансм
  брой на дупките за закрепване: 6
  1052 лв. цена с ДДС
 • LuK 415 0169 10 маховик
  маховик LuK 415 0169 10 LuK маховик LuK 415 0169 10
  Продукт: маховик
  Марка: LuK
  Парт номер: 415 0169 10
  тип на трансмисията: ръчна скоростна кутия
  брой на дупките за закрепване: 6
  1131 лв. цена с ДДС

Информация

✅ Маховик: за всички автомобили
✅ Маховик марки: LuK, ELRING, VALEO, SACHS, FEBI BILSTEIN, SWAG, JAPANPARTS, AISIN, NATIONAL, TRUCKTEC AUTOMOTIVE
✅ Маховик по VIN: проверка по шаси за съвместимост с вашата кола
✅ Поръчай маховик: 0882919050 или онлайн
✅ Доставка: от днес за утре* за цялата страна
✅ Еконт Експрес: опция за преглед и наложен платеж
✅ Авточасти: AutoPower.BG

Отзиви

дайте своята оценка 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars оценка 4.6 от 163 отзива

FAQ: Често задавани въпроси

Има ли опция за преглед при поръчка на маховик?

Всички поръчки на маховик се изпращат с включена опция за преглед.

 • Всички части са чисто нови в оригиналната си опаковка.
 • За страната поръчките се доставят от фирма Еконт Експрес.
 • Всички клиенти на AutoPower.BG получават 25% отстъпка от цената за доставка.
 • Доставката до адрес на клиента или офис на Еконт Експрес е за сметка на получателя.
 • Поръчка на маховик се заплаща при доставка чрез наложен платеж.
 • При получаване на място от офис на AutoPower.BG в гр. София - НЕ се заплаща доставка.

Как да върна или заменя маховик?

Всяка поръчка за маховик може да бъде върната или заменена в срок от 14 дни.

 • За целта, поръчката за маховик не трябва да е употребявана или монтирана.
 • Със запазен търговски вид с опаковката, кутията или пликът, в който е получена.
 • В случай, че тези условия не са спазени, AutoPower.BG си запазва правото да не приеме връщане на поръчката за маховик.
 • При връщане на поръчката, клиентът има право да поиска възстановяване на сумата или замяна на стоката.
 • Поръчката се изпраща обратно от клиента до офис Еконт "Сухата река", гр. София или се връща на място в наш офис.

Как и кога ще получа поръчката на маховик?

Поръчки за маховик направени до 14:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден.

 • Доставят се на клиента на следващия работен ден от фирма Еконт Експрес.
 • Поръчки на маховик направени в почивни дни се изпращат на първия работен ден.
 • За да вземете поръчка от офис на AutoPower.BG, предварително трябва да я заявите по телефона, онлайн чат или през интернет страницата.
 • Заявените части за закупуване от наш офис могат да се взимат след 16:00ч., като предварително трябва да са потвърдени от наш оператор.

ТОП производители

star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
veenci nenkov
veenci nenkov
30 March 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Todor Dondukov
Todor Dondukov
29 March 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Сашо Делчев
Сашо Делчев
29 March 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Atanas Branzalov
Atanas Branzalov
29 March 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Krasimir
Krasimir
29 March 2023
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Десант-Плевен ЕООД
Десант-Плевен ЕООД
29 March 2023