Пазарувай с до -23% намаление
Часа
  • 0
  • 0
Минути
  • 0
  • 0
Секунди
  • 0
  • 0
Пазарувай с до -23% намаление

Шарнири за кола на ниска цена - онлайн магазин

Шарнири
Пазарувай онлайн 24/7

Шарнири - Lemforder, Swag, Delphi, Meyle, Trw, Sidem, Vaico

Устройство и начин на работа

Шарнири - Lemforder, Swag, Delphi, Meyle, Trw, Sidem, Vaico - онлайн магазин - Audi, BMW, Mercedes-Benz, VW, Opel, Renault, Peugeot, Lancia, Alfa, Fiat, Toyota, Seat, Honda, Volvo и др. Краката ви биха били безполезни без бедрата, коленете и глезените. Тези стави свързват бедрата, прасците и стъпалата и ви позволяват да се артикулират, така че да можете да ходите, да бягате, коленете и сядате. Същото съотношение съществува между сферичните шарнири и втулки и контролните рамена и копчетата и шпиндела в окачването на вашия автомобил. Сферичните сачми и втулки позволяват движението на окачването в отговор на контакта на гумите с неравности, съответната реакция на пружините и вашия вход.

Но там, където втулките позволяват движение на контролната рама само в една равнина, замахване нагоре и надолу в рамката, шарнирните връзки позволяват на контролната рама и кокал да се движат вертикално, а шпиндела да се движи хоризонтално. Типичната сферична фуга се състои от сферичен шпилка в корпуса на гнездото, монтирано към контролното рамо, с гумен ботуш, обхващащ гнездото, за да го предпази от замърсяване и задържа смазка. Шпилката се закрепва към кокалчето / шпиндела и топката му позволява да се върти и да се върти, докато превозното средство се управлява и окачването реагира на пътя.

Обичайно е да се отнасят сачмените връзки като горни или по-ниски в зависимост от мястото им на монтаж, но по-важното отличие, което намеква за тяхната функция и конструкция, е дали носещи (натоварени) или ненатоварващи лагери (без товар) или „последователи ”Сферични фуги. Натоварените сачмени стави поддържат теглото на автомобила, като долните сферични шарнири при превозни средства със задно задвижване с окачване с къса и дълга ръка (SLA). Неразтоварените или последващи стави поддържат частите в подравняване, но не поддържат тежестта. Горните сферични шарнири на превозни средства с окачване на SLA, а долните сачмени шарнири на превозни средства с предно задвижване с подпори на MacPherson са шарнирни шарнирни съединения.

Износването на сферичните фуги от употреба, липсата на смазване и отказ на багажника, което позволява замърсяване в ставата. Често срещани симптоми на износени сачмени стави са шум, ненормално износване на гумите, неправилно подравняване и проблеми с кормилното управление, като дърпане. За да прегледате натоварените фуги, като спускащите се на SLA окачване, облекчете напрежението, като подкрепите автомобила в долната част на контролното рамо, след това проверете вертикалното и аксиалното движение с индикатор за набиране и сравнете със спецификации. Някои фуги, които носят товар, имат вградени индикатори за износване - подмяната е необходима, когато индикаторът е съвпадащ с или се е оттеглил в основата на съединението. Някои съединители се проверяват за игра, докато други се проверяват чрез измерване на въртящия момент, необходим за завъртане на шпилката след демонтаж.

Сферичните шарнири могат да бъдат с преса в контролната рама, завинтени или закрепени с болтове или нитове. Шпилката може да бъде заострена и да се побере в конусна дупка в коляното на кормилото или да е права и да се задържа с болт с щипка. Фугите за притискане могат да се свалят с подходяща преса и приспособления. Нитовете на нитните фуги трябва да бъдат отсечени или пробити, а заместващите сферични фуги идват с крепежни елементи за задържане. Оригиналните шарнирни фуги на повечето нови превозни средства са запечатани за цял живот и въпреки че някои приложения се обслужват със същия тип фуги, повечето от нашите резервни шарнирни фуги са омазняващи. Периодично инжектирането на свежа смазка измива стари износени мазнини и замърсители, удължавайки живота на топката.

В допълнение към осигуряването на пълна линия от сменяеми сферични шарнирни връзки, които отговарят или надвишават качеството на OE, ние предлагаме и сферични фуги, предназначени да решават конкретни проблеми на автомобила. Например, ако сте променили окачването си за по-големи пътувания, като например с повдигащ комплект, предлагаме шарнирни шарнирни връзки с по-голяма шарнирна конструкция, за да предотвратите повреда и ако вашето превозно средство няма разпоредби за регулиране на лагери или колела и изпитвате опит ненормално износване на гумите и / или лошо управление, ние предлагаме регулируеми шарнирни фуги, които могат да доведат до подравняване в рамките на спецификациите. И ако вашите сферични фуги не могат да бъдат обслужвани отделно, ние предлагаме и цялостни сглобки за управление, снабдени с нови сферични фуги.Прочети повече

ТОП производители

star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Sergey Sidenko
Sergey Sidenko
15 June 2021
star star star star star
Ако искате да ви пратят вече монтирани части или използвани части, после при опит да ги върнете да ви кажат, извинете ама няма как да вземем стока, която вие сте монтирали. Силно ви препоръчвам да поръчате от тук. Обичайните коментари от сорта че сте лъжец и че няма как те да са направили грешката очаквайте като бонус.
Отговор от Авточасти AutoPower.BG:
Здравейте г-н Бекир, ако сте получили монтирана стока, както твърдите сте имали опция за преглед при която сте могли да я откажете в Еконт. Всекидневно имаме случаи в които клиент монтира дадена стока и след това иска да я върне поради не качествено направена автомобилна диагностика. Съжалявям, че сте останали с лошо впечатление за нас, но няма как да върнете стока, която има следи от монтаж. Ако има някакъв проблем със изпратена стока от нас, то проблемът трябва да бъде констатиран на опция за преглед, а не след като вече сте напуснали офиса на Еконт.
G
Yuner Bekir
Yuner Bekir
15 June 2021
star star star star star
Никога не съм имал проблеми!
Отговор от Авточасти AutoPower.BG:
Здравейте, колегите винаги звънят преди да изпратят поръчката и най-вероятно са Ви събудили ;) За съжаление операторите не следят и не отговарят на коментарите и няма как да се съобразят с вашето искане. Обмисляме да направим поле за Ваш коментар към поръчката при завършване за да може да се съобразим с клиентите и желанията им. Поздрави Авточасти AutoPower.BG
G
ivajlo atanasov
ivajlo atanasov
15 June 2021
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Stefka Georgieva
Stefka Georgieva
15 June 2021
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
Sasho Kirilov
Sasho Kirilov
15 June 2021
star star star star star
Потребителят не е написал отзив, а направи само оценка. G
dimitar dimitrov
dimitar dimitrov
14 June 2021